Crisisgesprekken over Wayne Rooney aanstaande
Zondag, 13 mei 2018 om 00:30

Ben Mee lijkt te gaan vertrekken bij Burnley. De verdediger verlangt een weeksalaris van negentigduizend euro en the Clarets zijn niet bereid om daar aan te voldoen. (The Times)

Wayne Rooney heeft zaterdag afscheid genomen van zijn teamgenoten. De vedette van Everton gaat volgend seizoen in de Major League Soccer aan de slag bij DC United. (Sky Sports)

Everton zou zich echter niet neerleggen bij het vertrek van Rooney. De club heeft zijn vertegenwoordigers uitgenodigd voor crisisgesprekken, met als doel Rooney binnenboord te houden. (Daily Mail)

De spelers van Huddersfield Town worden ook financieel wijzer van het veiligstellen van Premier League-voetbal. De spelers van the Terriers kunnen een bonus van maximaal 390 duizend euro per persoon verwachten. (The Times)

AC Milan heeft zijn zinnen gezet op Radamel Falcao. Mocht de club er niet in slagen zich te plaatsen voor de Europa League, dan richt men zich op Luis Muriel van Sevilla. (Tuttosport)

Jorge Mendes lijkt opnieuw een toptalent naar de Premier League te loodsen. De pas zestienjarige Rayan Aït-Nouri van Angers staat in de belangstelling van Manchester City en Wolverhampton Wanderers. (L'Équipe)

Meer nieuws
   
17:35
17:35
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
7
   
17:05
17:05
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
   
17:00
17:00
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
26
   
16:52
16:52
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
30
   
16:30
16:30
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.