Cristiano Ronaldo: 'Hij is zeer goed, maar hij speelt voor United'
Vrijdag, 2 juni 2017 om 23:11

Cristiano Ronaldo houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met de ontwikkelingen op de transfermarkt. Real Madrid zou op zoek zijn naar een nieuwe doelman en vorige week een formeel bod van 69 miljoen euro op David de Gea hebben uitgebracht. Manchester United zou het bod op de doelman echter hebben afgeslagen.

Ronaldo kijkt nergens meer van op. "Keylor Navas is keeper van Real Madrid. De Gea is een zeer goede doelman, maar hij speelt voor Manchester United. Er wordt elk jaar over 50.000 voetballers gesproken en het gaat altijd om dezelfden. Van die 50.000 spelers komen er hooguit één of twee", zo benadrukte de Portugees aan La Sexta.

Sergio Ramos kreeg daags voor de Champions League-finale tegen Juventus de vraag wat hij van Keylor Navas vindt. "Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld. De complimenten en de moeilijke momenten hebben Keylor geholpen om veel op te steken. Dat is ook wat je bij Real Madrid leert. Nu voelt hij zich goed, we hopen dat hij morgen niet veel hoeft te doen. In de competitie was hij doorslaggevend."

Ook Marcelo was zeer lovend over de kwaliteiten van de Costa Ricaan, die in de zomer van 2015 zag hoe een transfer van De Gea naar Real Madrid op het nippertje niet door ging. "Toen hij hierheen kwam, wist hij dat het zwaar zou worden. Toen keepte Iker Casillas nog voor Real Madrid. Moet je zien wat voor geweldige keeper hij nu is. Een meer dan geweldige keeper, hij heeft onze steun."

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
SocioFan1
 
28
2 juni 2017 om 23:38
Dit blijft een lastig verhaal. Natuurlijk willen we de Gea zien komen. Hij is Spaans, een wereldtopper en kan nog jaren mee. Maar man man man, wat is Navas een baas. Soms wat gerommel, maar dat is erg minimaal. Meestal laat hij zien dat hij het waard is om eerste keeper te zijn van Real, hij heeft Real zovaak geredt met meesterlijke reddingen. En daarom blijft dit een moeilijk verhaal, ze willen de Gea heel graag, maar ze weten ook dat Navas een topper is en hij verdient het ook om bij Real onder het lat te staan. We zullen zien wat er gaat gebeuren.
 
VCF-LosChe-VCF
 
6
2 juni 2017 om 23:51
Navas is zeker net zo goed als De Gea en misschien wel beter en doet het gewoon super. Real heeft geen nieuwe keeper nodig. Daarnaast heb ik De Gea vaak op een fout betrapt, ook op het EK was hij echt waardeloos waar hij bij elke tegengoal niet vrij uit ging.
 
dennisbergkamp
 
13
2 juni 2017 om 23:57
Ik mis de tijd dat san iker nog op doel stond bij Real, die gozer had pas een uitstraling en was een zoon van de club. Nu is hij maar ergens gedumpt en heeft hij nog geen 10 procent van de uitstraling en lef die hij toen had.
 
FKSM-PSV
 
2
3 juni 2017 om 02:23
Klopt, is niks meer over van die grote keeper van Real en Spanje. Even tijd voor de glazen bol; als Iker een paar jaar eerder dit pad had bewandeld, had Robben oranje WK geschoten.
 
dennisbergkamp
 
2
3 juni 2017 om 07:52
Omg ja, wat slecht van je dat je me nu daarover aan het denken zet. Tranen springen direct in me ogen haha. Toen kon iker zijn teen alleen al even goed keepen als Neuer doet.
 
FKSM-PSV
 
1
3 juni 2017 om 11:57
Zo zie je maar weer hoe veel effect randzaken hebben op zoiets als een WK winnen. Een Rensenbrikje en een Casillasje minder en oranje was zomaar 2 keer wereld kampioen.
 
Bennati
 
13
3 juni 2017 om 01:07
Keylor Navas heeft altijd de schijn tegen gehad in Madrid. Hij was feitelijk als stand-in voor Cassillas gehaald. Destijds na het WK in Braziliƫ. Echter door diverse omstandigheden (afketsen deal de Gea/ transferban) werd hij eerste keeper en deed het vervolgens uitmuntend. Toch is hij nooit afgekomen van het imago als tweede viool. Ik begrijp Real Madrid ergens wel dat ze liever een Spaanse sluitpost voor de komende 10 jaar willen hebben, die wordt gekenmerkt als wereldtopper. Maar daarmee doen ze Navas veel tekort. De Costa Ricaan is betrouwbaar en heeft het reactievermogen van een poema in het doelgebied. Mochten de Madrilenen de transfer van de Gea doorzetten deze zomer dan moet Mourinho gelijk toehappen en Navas overnemen. Want hij pakt dure punten voor een ploeg. Navas is te goed om de bank warm te houden.
 
Slbenfica92
 
8
3 juni 2017 om 01:12
Van mij mag keylor 1ste keeper blijven. Zoals El Sierd laatst al zei; je kan zo een compilatiefilmpje maken met alleen maar wereldreddingen van de afgelopen 2 maanden. Hij is zo belangrijk geweest voor Real. Ik hoop dat hij gewoon 1ste keeper blijft.
 
real8madrid
 
4
3 juni 2017 om 09:15
Klopt wat je zegt. Alleen kan je ook een compilatiefilmpje maken met blunders van de 8 maanden daarvoor. Nu Navas de laatste weken/maanden weer waanzinnig speelt vraagt iedereen zich af waarom Real De Gea wil. Hebben we allemaal zo`n kort geheugen? De keeper moet, meer dan welke andere speler ook, elke wedstrijd top zijn. Zeker in een competitie als de Spaanse waar 1 doelpunt, 1x puntverlies je de kop kan kosten in de strijd om de titel aangezien Barca in vorm nauwelijks punten laat liggen. Daar is Navas nu al anderhalf jaar niet in geslaagd. Hij wisselt fantastische periodes, zoals nu, af met mindere of zelfs ronduit slechte periodes. Dat is helaas niet goed genoeg. Bij een club als Real heb je een doelman nodig die alleen maar fantastische periodes heeft. Of zelfs gewoon een doelman die goede periodes heeft ipv fantastische, maar dat wel 10 maanden aan een stuk. Nee Navas doet het de laatste maanden ronduit fantastisch, maar ik hoop dat De Gea komt. Navas is helaas te wisselvallig gebleken en hoewel ik een fan van hem ben als speler, en nog 10x zo erg als persoon, komt hij in mijn ogen te kort. Dat blijft ook gelden als hij ons vanavond de cl beker bezorgd.
 
Camavinga
 
0
3 juni 2017 om 15:21
Goed gezegd inderdaad. Navas heeft echt onmogelijke reddingen af en toe, maar is totaal niet compleet. Hij kan totaal niet meevoetballen, onder druk gaat alles over de zijlijn. Communicatie lijkt niet zo best af en toe, is geen echte leider, maakt ook erg sukkelige blunders en is matig in de lucht. Ik vind het ook jammer, je gunt het hem en bij vlagen laat hij schitterende dingen zien. Echter, als het mogelijk is om De Gea te halen, moet je dat gewoon doen.
 
Wilgenduin
 
1
3 juni 2017 om 07:38
Iedereen praat over De Gea. Maar als ik mocht bepalen ging ik voor Courtois. Ik schat deze (veel) hoger in dan De Gea! Maar hoe Navas op dit moment staat te keepen; heb je dan een nieuwe keeper nodig? Tot voor de de wedstrijden tegen Bayern had ik gezegd; JA. Maar sinds die wedstrijden staat hij geweldig te keepen en heeft hij zeker een bijdrage aan de titel geholpen!! (beetje zoals Cr7, die is sinds die wedstrijden ook opgestaan)