De Boer hoopt op 'man van 32 miljoen': 'Maar weet niet of het lukt'
Maandag, 28 augustus 2017 om 14:18

Frank de Boer kent met drie nederlagen in zijn eerste drie Premier League-wedstrijden met Crystal Palace bepaald geen voortvarende start en de druk op de manager begint flink op te lopen. The Eagles versterkten zich tot nu enkel nog met Jaïro Riedewald, terwijl Timothy Fosu-Mensah en Ruben Loftus-Cheek werden gehuurd van respectievelijk Manchester United en Chelsea. De Boer hoopt er in de laatste week nog wat bij te krijgen.

"Natuurlijk kijken we rond voor spelers, maar ze moeten wel van toegevoegde waarde zijn. We zullen het zien. De club richt zich op spelers die misschien haalbaar zijn voor ons en ik focus me op het team om te zorgen dat we met de juiste frisheid de wedstrijd tegen Burnley in gaan", laat de Nederlander optekenen door verslaggevers. Palace verloor eerder al van Huddersfield Town en Liverpool en afgelopen zaterdag was Swansea City met 0-2 te sterk.

De Londenaren huurden Mamadou Sakho in de tweede helft van het afgelopen seizoen van Liverpool en zouden de Fransman deze zomer graag definitief in willen lijven. De Boer twijfelt echter of het gaat lukken om de verdediger, die naar verluidt 32,5 miljoen euro kost, te strikken: "Ik weet het niet. We weten wat voor impact hij vorig seizoen heeft gehad. Maar voor nu kan ik er niet meer over zeggen."

Meer nieuws
   
19:38
19:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
   
19:24
19:24
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19
   
19:08
19:08
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
   
19:00
19:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
   
18:34
18:34
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
Milan_Psv
 
6
28 augustus 2017 om 14:19
Deze man is echt een must voor de Boer, zijn verdediging houd niet over en ik weet zeker dat Sakho een leider in de CP defensie kan worden.
 
elninoo
 
6
28 augustus 2017 om 14:42
Ik riep het al 3 maanden geleden. Het enige dat de Boer te doen stond is zijn verdediging compleet renoveren en het achterin dichttimmeren. Aanvallend was het vorig jaar prima, er waren immers maar 7 ploegen die vaker scoorde dan Palace in de Premier League. Echter als ik het zo bekijk is die verdediging renoveren niet gelukt en als je dan ook nog problemen hebt met zelf scoren dan weet je dat het lastig gaat worden. Zaha er ook nog eens uit voor een aantal weken. Cabaye houdt nog een hoop tegen maar die kan dat ook niet in zijn eentje. Zat zelfs afgelopen weken op de bank. De in mijn ogen beste verdediger van Palace Pape Souare ligt er ook al een jaar uit. Persoonlijk vind ik het vreemd dat Frank niet zag aankomen wat er zich nu afspeelt. Hij moet toch ook de beelden van afgelopen seizoen hebben bekeken? Zelf heb ik een seizoenskaart bij Crystal Palace maar zit lang niet altijd in het stadion. Maar voor de gemiddelde fan is het wel duidelijk. Aanval is goed, middenveld is prima en achterin ronduit slecht. Frank is naã¯ef om te denken dat hij het met talenten als Fosu-Mensah en Riedewald wel gaat redden in de Premier League omdat dat bij Ajax ook wel kon. Maar stel dat Chelsea zou beginnen met haar talenten op de backpositie op te stellen dan kost het ze ook gewoon punten, laat staan bij het kleine Crystal Palace. Als het zo makkelijk was speelde iedere club in Engeland wel met veel jonge zelf opgeleide talenten. Voor dit werk zijn er mannen nodig die weten wat ze doen en stabiel in hun spel zijn. Die heeft Frank vooralsnog niet aangetrokken. Frank heeft nog een paar dagen om de boel te redden maar ik vrees het ergste.
 
Thierryer
 
0
28 augustus 2017 om 19:26
Ze schieten er anders ook niet erg veel in. Aanvaller zou ook niet verkeerd zijn.
 
LennaertCFC
 
2
28 augustus 2017 om 14:20
Zielig voor de boer, krijgt bijna niks van 't bestuur maar wordt wel verwacht wonderen te kunnen verrichten. Die centrale verdedigers van CP zijn echt ondermaat niveau
 
Soccerfan_1
 
12
28 augustus 2017 om 14:27
Niks zieligs aan. Met de eigenwijsheid van de boer gaat ie het toch niet redden daar. Zijn heilige saaie trage tikje terug tikje breed speelwijze is gewoon niet wat ze daar horen te spelen.
 
Sammerens
 
7
28 augustus 2017 om 14:55
Je kan het eerder bij de wazige tactiek van de Boer zoeken. Waarom gaat hij in vredesnaam met zo`n selectie 5-3-2 spelen? Nota bene een systeem waar hij zelf geen ervaring mee heeft, en dat dan ook direct in een competitie waar hij geen ervaring mee heeft. Hij heeft met Riedewald en Fosu-Mensah overigens ook al 2 centrale verdedigers binnen gehaald. Maar dan ook wel direct weer 2 jonge onervaren spelers, waarvan 1 in de Eredivisie nog niet eens een basisplaats had. Als de Boer een beetje snugger was geweest dan zou hij gewoon met een wat veiligere formatie, zoals 4-2-3-1, begonnen zijn. Dat past ook veel beter bij de aanvallende kwaliteiten in het team. Benteke heeft aanvoer vanaf de zijkanten nodig en die komt nu alleen vanaf links. Ward als wingback slaat nergens op, daar heeft die man de kwaliteiten niet voor. Dan was Fosu-Mensah daar opstellen nog logischer geweest, maar die wordt centraal achterin gebruikt. Crystal Palace heeft, ondanks dat ze in de PL spelen, ook maar een beperkt budget en heeft met Benteke, Zaha en Cabaye al 3 grootverdieners. Sakho slokt dat budget op en zal wellicht ook nog niet eens meer in het salarishuis passen. Ze hadden bij Palace wat creatiever moet zijn, maar blijkbaar zijn ze daartoe niet in staat. Dat is ten dele toch ook de taak van de Boer, die met haalbare opties had kunnen komen.
 
Voetbalfan!
 
1
28 augustus 2017 om 15:14
Ik wil niet raar doen maar de boer had in de eredivisie met Ajax het beste team en je voetbalde tegen 13 matige clubs dan is het niet moeilijk om leuk mee te doen voor de prijzen. Als je naar Koeman kijkt die doet het heel wat beter met de clubs die hij nu trainer van is geweest in de PL. De boer zal het waarschijnlijk allen top doen als hij een topclub traind. Want zo als hij nu bezig is word het echt niks en ben ik bang dat hij in oktober weer weg is.
 
Lupunaro
 
1
28 augustus 2017 om 14:21
deze man gaat de Boer niet redden. geweldig talent in de jeugd bij Psg, maar niet geworden wat ik had verwacht. jammer...
 
lfc11
 
7
28 augustus 2017 om 14:22
Leg nou maar gewoon neer wat Liverpool verlangt, want Sakho zal Palace behoeden voor degradatie. Kan de rest van de achterhoede op sleeptouw nemen, heeft een goede passing en zoekt vaak de oplossing naar voren. Sakho lijkt onwennig met de bal, maar dat is schijn. Vond hem bij Liverpool voetballend ook echt een bijdrage leveren doordat hij, in tegenstelling tot Lovren, wel direct de aanvallers strak durft aan te spelen en bovendien hij het ook goed kan. Jammer dat hij uit de gratie is geraakt bij Klopp, want had hem graag samen gezien met Matip. Sakho voor 30 miljoen naar Palace, Van Dijk voor 75 miljoen naar Liverpool hopelijk.
 
Zermatt_Person
 
4
28 augustus 2017 om 14:30
Is Virgil van Dijk dan echt zo goed? Kan Liverpool niet beter Sakho behouden en Van Dijk bij Southampton laten? Want ik vind Sakho niet minder dan Van Dijk en mocht Liverpool een CV kopen, dan lijkt me Manolas een betere optie om te kopen dan Virgil Van Dijk. Zo overtuigend vind ik Virgil van Dijk eigenlijk niet. Volgens vele ln is Virgil de beste CV van Premier League. Ik vind het allemaal wel meevallen.
 
lfc11
 
0
28 augustus 2017 om 14:37
Ik vind van wel. Sterk in de lucht, kan zowel verdedigen met de kont in de eigen 16 als met een hoge lijn, snel, zet een verdediging neer, kan goed positie kiezen. Van Dijk zal enorm helpen bij het verminderen van tegendoelpunten uit dode spelmomenten en voorzetten. Sakho is helaas een gesloten boek met Klopp aan het roer, maar het is een goede cv. Echter niet beter dan Van Dijk denk ik. Hoezo vind je Van Dijk niet overtuigend?
 
Rooney_10
 
2
28 augustus 2017 om 16:28
De beste centrale verdediger van de Premier League loopt vandaag de dag bij United rond met nummer 3 op zijn rug
 
liverpudlian86
 
0
28 augustus 2017 om 15:52
Haha inderdaad, het ziet altijd zo lomp uit maar hij vindt zo vaak de voetballende oplossing onder druk. Zijn tackles zijn uitstekend en koppend is hij ook redelijk tot goed. Zonde dat hij volgens Klopp geen top professional is en niet meer welkom is in de selectie. Ik kon altijd wel van hem genieten en denk dat hij langzaam kon uitgroeien tot publiekslieveling op Anfield.
 
Grzegorz Krych
 
4
28 augustus 2017 om 14:26
Jurgen Klopp heeft hem niet meer nodig, door zijn rare fratsen, maar het blijft natuurlijk wel een goede verdediger en sowieso een versterking voor Crystal Palace. Gewoon die €30m neerleggen en je hebt er weer een speler van niveau bij. Zie net dat Crystal Palace in 3 (!) wedstrijden nog geen enkele goal heeft gescoord terwijl ze er langs de andere kant wel invliegen. Dan moet je niet twijfelen en gewoon het geld op tafel zwieren.
 
FC_Twente_65
 
2
28 augustus 2017 om 14:33
Hij moet ook niet met 5 verdedigers gaan spelen, aangezien dat al tijdenlang de zwakke kant is van CP.. Vorig speelden ze een soort 4-5-1, en toen zag het spel er in ieder geval wat beter uit en kwamen de puntjes ook, maar dan is Sakho wel echt een must have, en eigenlijk ook nog wel een linkermiddenvelder en misschien nog een centrale middenvelder, een rechtercentrale verdediger (Fosu-Mensah is beter als rechtsback) en ook heel belangrijk: een fatsoenlijke doelman.
 
maikkie
 
0
28 augustus 2017 om 14:39
Dus jij wilt na de start van het seizoen nog even 4 spelers inpassen binnen het team? Lijkt me niet echt verstandig.
 
FC_Twente_65
 
0
28 augustus 2017 om 14:41
Nee, dat is het hele probleem. Ik bedoel, dat ze dit hadden moeten doen, niet nu nog, maar eerder in de transfermarkt. Nu is het te laat, daar is het bestuur verantwoordelijk voor. Maar helaas word de Boer er op afgerekend..
 
PAASCHKAAL
 
3
28 augustus 2017 om 14:39
Speelt momenteel met een disfunctioneel elftal in een verkeerd systeem. Kan eerst het beste met 5 verdedigers starten en dan later eventueel de vleugelspelers meer naar voren schuiven. Heeft best een paar leuke voetballers (townsend, Benteke, Zaha, Van Aanholt, Cabaye) maar het komt er momenteel echt niet uit.
 
martijnovic
 
1
28 augustus 2017 om 14:42
Ik snap niet dat de boer niet meer rondkijkt in de eredivisie. Hij koopt alleen maar een zwakkere centrale verdediger die zelfs in de eredivisie steekjes liet vallen. Ik zou zo botteghin, arias kashia en ayoub halen. Crystal palace heeft toch ook vet veel tv geld gekregen. Ik weet zeker dat die spelers mee kunnen in de PL. Hennesy Arias botteghin kashia tomkins van aanholt Riedewald/ayoub milivojevic Cabaye Benteke puncheon Hiermee moet je het redden in de PL zeker als zaha en loftus cheek weer fit zijn. Dan zou ik wel 523 gaan spelen .
 
GJ7300
 
1
28 augustus 2017 om 15:06
Apart. Hebben ze geen geld ofzo.. Riedewald kost een schijntje vgl bij normale aankopen. Je hebt er ook alleen wat aan als t goed gaat als 13e of 14e man dus echte aankoop moet nog komen... Geld genoeg om wat lokale toppers van t vasteland te halen denk ik zo...
 
Balenciaga
 
0
28 augustus 2017 om 15:15
Moeten eigenlijk nog zeker 2 goede verdedigers bij komen wil CP het redden. In dit tempo gaat Frank november al niet eens meer halen vrees ik. Sakho zou een lekkere aanwinst zijn, als hij fit blijft is het een goede verdediger die het verschil kan maken tussen overleven of degraderen.
 
trebbel
 
0
28 augustus 2017 om 15:16
Als de Boer denkt dat hij het met de Ajaxfilosofie ook in Engeland kan redden, dan kan hij beter meteen de handdoek in de ring gooien. Jonge spelers kunnen het niveau in Engeland, natuurlijk op een enkele uitzondering na, niet aan.