De Bruyne snapt niets van kritiek op 'aardige gast': 'Waar is dat goed voor?'
Vrijdag, 8 juni 2018 om 14:24

Raheem Sterling heeft de laatste jaren veel kritiek over zich heen gekregen van de Engelse pers. De aanvaller van Manchester City is vaak onderwerp van gesprek in de Engelse media, waarbij Sterling vaak negatief wordt afgeschilderd. Kevin de Bruyne begrijpt totaal niet waarom Sterling zo vaak wordt aangepakt door de pers in Engeland.

"Raheem is een ongelooflijke speler", begint de Belgisch international, geciteerd door Sky Sports. "Als hij voor de nationale ploeg van Engeland speelt, weet ik niet wat er gebeurd, maar er is altijd kritiek op hem. Ik snap niet waarom dat zo is. Hij is een hele aardige gast, een vriend van mij. We hebben ook een goede chemie", aldus De Bruyne.

"We spelen goed samen. En let wel: hij is pas 23 jaar. Ik ken niet veel gasten die zoveel kwaliteiten laten zien in de Premier League op een dergelijke leeftijd. Waarom praten mensen over anderen als ze die personen niet kennen? Waar is dat goed voor? Mensen zijn er snel bij als ze kritiek kunnen leveren, ook als het ongefundeerd is. Social media heeft daar ook aan bijgedragen. Het is makkelijk je mening geven achter een toetsenbord."

Meer nieuws
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert over overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
1
   
10:00
10:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
09:10
09:10
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
16
   
08:39
08:39
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Wally_
 
25
8 juni 2018 om 14:31
Top gezegd van de Bruyne, Sterling doet geen ene reet verkeerd, en legde over dat wapen op zijn been uit dat het over zijn vader ging doe dood geschoten was toen Sterling 2 was. Kom op man die journalisten die dan gaan vertellen over wapenverheerlijking zijn echt de grootse(nog licht uitgedrukt)sukkels van de hele wereld. Laat hem met rust man zonder Sterling is Engeland veeeel minder.
 
reds1965
 
22
8 juni 2018 om 14:31
Ik denk dat er ook geen land ter wereld zoveel prettiger wordt als de roddelpers zou verdwijnen als Engeland.ongelooflijk dat een medium als The Sun daar nog bestaansrecht heeft.
 
Tegengif
 
6
8 juni 2018 om 14:42
Ik ben het met je eens dat de roddelpers een hoop ellende veroorzaakt. Die zijn puur op zoek naar sensatie, ongeacht de gevolgen voor individuen. Echter hebben ze (helaas) wel degelijk (veel) bestaansrecht. Volgens mij worden die media hartstikke goed gelezen/gevolgd. Ik heb in elk geval niks met het type mens dat dit interessant vindt.
 
Kowalski
 
1
8 juni 2018 om 16:43
Ik heb twee jaar journalistiek gestudeerd en ging voor een project naar een opleiding journalistiek in Coventry. Wat daar onder 'afstuderen' verstaan wordt is een schijtlollige compilatie over de plaatselijke voetbalclub. Niet serieus te nemen.
 
RinusMichelss
 
6
8 juni 2018 om 14:43
Omdat ze in de PL altijd zo goed spelen dankzij de buitenlandse toppers. Dan denkt het Engelse volk weer dat ze een geweldige nationale ploeg hebben, die er vervolgens weer niks van bakt, omdat die jongens zonder die buitenlandse toppers helemaal niet zo goed blijken te zijn.
 
Millonario
 
3
8 juni 2018 om 17:03
Vroeger kon een speler zijn doelpunt vieren net als Rambo met een machinegeweer. Als je dat vandaag de dag doet, heb je connecties met IS of een andere criminele organisatie. Alles wordt onder een vergrootglas gelegd. Het moet walgelijk zijn om als journalist te werken voor de Engelse pers. Hoe kan je jezelf nog in de spiegel zien, wetende dat je bijgedragen hebt aan deze onnodige heisa.
 
protheus
 
0
8 juni 2018 om 17:23
Het is in ieder geval een goed begin dat we het probleem erkennen. De volgende stap is om het niet meer te publiceren maar dat is aan voetbalzone. Zij beslissen of ze wat geld willen voor een paar extra clicks of dat ze eindelijk het juiste gaan doen.
 
Bossie
 
0
8 juni 2018 om 17:32
Blijkbaar willen de mesnen dit soort dingen lezen , anders wordt dit niet gedaan. Het verkoopt door over hem negatief te praten. Mensen praten er over , kijk maar net zo als hier. Twee artikelen in korte tijd over deze jongen ...
 
Geert VS
 
1
8 juni 2018 om 17:39
Liverpool houdt niet van hem, United niet, London heeft niets met hem, en hij maakt schwalbes zoals laatst in een oefenwedstrijd van Engeland.