'De Championship is een betere competitie dan de Eredivisie'
Dinsdag, 12 september 2017 om 15:10

Bersant Celina staat momenteel onder contract bij Manchester City, maar de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller komt onder manager Josep Guardiola niet in aanmerking voor speelminuten bij de hoofdmacht van the Citizens. Na een uitleenbeurt aan FC Twente is de Kosovaars-Noorse jongeling nu verhuurd aan Ipswich Town en daar is Celina zeer content mee.

Celina, die het voorlopig moet doen met invalbeurten, is met twee goals in vier duels goed begonnen bij de Championship-club. "Ik ben hierheen gekomen om te spelen. Daarom heeft de manager (Mick McCarthy, red.), die in mij gelooft, mij gehaald. Ik zie daarom niet echt in waarom hij me niet zou opstellen. Het is moeilijk, maar ik moet het weer laten zien in de komende duels", zegt Celina in gesprek met de BBC.

Het jeugdproduct van City maakte vorig seizoen 5 goals en 5 assists in 28 wedstrijden voor de Tukkers, maar Celina is blij dat hij weer in Engeland speelt, aangezien daar het niveau volgens hem gewoon hoger ligt. "In de Championship gaat het veel sneller en is het fysieker dan in de Eredivisie. De spelers zijn van een hoger niveau. Het is simpelweg een betere competitie dan de Eredivisie."

Meer nieuws
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
   
15:50
15:50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
15:45
15:45
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
   
14:35
14:35
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (64)

 
 
659
12 september 2017 om 15:14
Dat is dan vervelend voor hem want in de Eredivisie kon hij al geen potten breken.
 
SJSJ
 
45
12 september 2017 om 15:52
Echt precies een reactie die echt de waarheid is.
 
narsingh
 
3
12 september 2017 om 17:23
Dat zegt hij ook niet hij geeft aan dat het niveau in de Championship fysieker is,en alles bijelkaar dus een betere competitie.
 
GramozMorina
 
3
12 september 2017 om 18:04
Die jongen kan makkelijk mee in de eredivisie. Je doet precies of ie kan niet voetballen.
 
Tukkerst
 
6
12 september 2017 om 19:46
Makkelijk mee in de eredivisie? Heb me zowat elke week lopen ergeren aan die gast. Heeft een leuke techniek, maar daar hield t ook wel mee op. Arrogante uitstraling, ontzettend veel balverlies, niet mee willen verdedigen wanneer nodig, lag al op de grond voordat de tegenstander hem überhaupt aanraakt. Nee niet mijn type speler en naar mijn mening eredivisie onwaardig.
 
Larzjahh
 
21
12 september 2017 om 15:16
Qua niveau is daar zeker waar. Maar de eredivisie is voor jongere spelers een betere competitie om zich te kunnen ontwikkelen
 
bjoriesnorie
 
165
12 september 2017 om 15:21
Onzin, Ajax, PSV of Feyenoord zouden daar gewoon kampioen worden. Ik weet niet of je wel eens championship kijkt, maar dat is ook vaak bedroevend. Ik acht de eredivsie echt wel van hoger niveau en dan vooral als je het linkerrijtje van de eredivisie afweegt tegen het linkerrijtje van de Championship!
 
Sammerens
 
22
12 september 2017 om 15:53
@bjoriesnorie, Dat onze top daar kampioen zou worden kan wellicht best, maar die 3 bepalen niet het gemiddelde niveau van de competitie natuurlijk. Verder zijn dit soort vergelijkingen vrij onzinnig. Het spel is compleet anders in die 2 competities en het is absoluut niet te zeggen hoe een ploeg uit de ene competitie het zou doen in de andere. Wat natuurlijk wel zo is, is dat de belasting in de Championship wat hoger ligt. Daar zitten 24 teams in, dus dat betekent 46 competitiewedstijden in plaats van de 34 in de Eredivisie. Daarnaast dan natuurlijk nog 2 ipv 1 bekertoernooien.
 
pprins
 
3
12 september 2017 om 16:59
Dat denk ik ook. Maar ik denk ook dat clubs als NAC , vvv , Willem II, Excelsior , Sparta het daar gewoon erg lastig krijgen om zich te handhaven. Denk dat de top van de eredivisie dus inderdaad beter is,maar in de breedte zal het niet veel schelen.
 
blackpool
 
21
12 september 2017 om 15:26
Geloof me, het is echt onzin. Niveau is echt niet best hoor. Dat het fysiek zwaarder is dan de eredivisie klopt maar qua voetbal is het weinig. Heb in ruim 20 jaar aardig wat wedstrijdjes daar gezien en het is een wereld van verschil met de premier League.
 
stravven
 
31
12 september 2017 om 15:44
Ligt eraan. Clubs als AZ en Heerenveen zijn ongeveer Championship niveau, maar teams als NAC en Twente zouden daar gewoon uit degraderen.
 
sloep01
 
9
12 september 2017 om 15:47
Qua voetbal is het zeker minder niet om aan te zien meestal , het enige is Fysiek maar voetbal hou op zeg je kunt het amper voetbal noemen .
 
Sammerens
 
12
12 september 2017 om 16:03
Nou, alsof het hier in de Eredivisie allemaal zo oogstrelend is. Daar overdreven we dan ook flink in zeg. Ik was eerder dit jaar bij Fulham - Barnsley bijvoorbeeld. Dat was de nummer 10 tegen de nummer 8 en daar werd gewoon heel aardig gespeeld. Dat niveau was echt niet minder dan menig wedstrijd die ik vorig seizoen van subtoppers uit de Eredivisie heb gezien. Dat de opvatting in de Championship gemiddeld genomen anders is dan wij gewend zijn maakt het nog niet per definitie slechter. Het is een competitie met 24 clubs en daar zitten logischerwijs enkele tussen die belabberd spel op de mat leggen, maar ook zat teams die prima voetbal spelen.
 
elninoo
 
7
12 september 2017 om 16:44
Individueel gezien spelen er heel veel jongens die mee kunnen met de top in de eredivisie. Neem alleen de selectie van Aston villa, daar spelen zo 4 a 5 jongens die bij Ajax wellicht in de basis zouden staan. Henry Lansbury vind ik bijvoorbeeld een bijzonder goede voetballer. Als je afgelopen jaren bekijkt dat bijvoorbeeld een Bryan Ruiz ergens onderin bij fulham speelt waar hij wordt misbruikt omdat er anderen op zijn plek spelen kun je dus wel stellen dat er kwaliteit rondloopt. Ruiz was toch een van de betere spelers in Nederland. En zo lopen er nog wel 50 jongens in de competitie die niet zouden misstaan bij Ajax, Feyenoord of PSV. Alleen kunnen die clubs die jongens niet betalen en de championshipclubs kunnen dat wel.
 
vitesseboy12
 
13
12 september 2017 om 17:00
Inderdaad alleen faalt Aston Villa helaas de afgelopen jaren????
 
elninoo
 
5
12 september 2017 om 17:07
Ik heb ook het idee dat spelers de championship als springschans naar de premierleague zien. Daarom spelen die jongens meer voor hun eigen bv dan voor de club. Dat zie je er ook in terug.
 
Mr.Eko
 
37
12 september 2017 om 15:19
Hij zit nu na 4 wedstrijden net iets onder de helft van zijn totale productie vorig jaar en dan komt ie beweren dat het sterker is?
 
Sammerens
 
11
12 september 2017 om 16:09
Hij heeft pas 2x ingevallen in de Championship, voor in totaal 45 minuten. Daarin scoorde hij 1x in extremis de 2-1 in een uitwedstrijd tegen Qpr. Andere 2 wedstrijden waren voor de EFL cup. In dat opzicht kan je zijn opmerking lekker naast je neerleggen. Hij heeft nog veel te weinig ervaring met de Championship om een goed oordeel te kunnen vellen.
 
Topvoetbal1999
 
45
12 september 2017 om 15:19
ik denk dat het wel meevalt, sterker nog de Eredivisie is veel beter. Kijk alleen naar de transfersom wat Tottenham aan Ajax betaalde voor Sanchez. Hou alsjeblieft op met het neerhalen van de Eredivisie het is gewoon een prima competitie.
 
Zermatt_Person
 
26
12 september 2017 om 15:51
Hou zelf is op met het omhoog praten van de Eredivisie! Wat Celina hier zegt, klopt gewoon. In de Championsship ligt veel meer geld en de budgetten van clubs zijn ook veel hoger. Zo kon Wolverhampton een toptalent van Porto binnen halen en ook Locadia kopen voor 11 miljoen. Iets wat Groningen niet kan doen. Championsship is gewoon veel verder dan de Eredivisie. Punt uit! Het zegt genoeg dat Lars Veldwijk niks klaar speelde in championsship, terwijl hij bij PEC er lustig op los scoorde.
 
Sanderr
 
10
12 september 2017 om 15:58
Ze hebben meer geld ja, betekent niet dat het niveau ook hoger ligt automatisch. De Championship is in de breedte een aardige competitie en fysiek ook vrij sterk, maar beweren dat de competitie beter is dan de ED is gewoon bullshit natuurlijk. Utrecht, Vitesse, AZ en Heerenveen (selecties van dit jaar) zouden daar stuk voor stuk bovenin meedraaien hoor en onze top 3 zou er 9/10 keer kampioen worden..
 
Bergkamp2
 
8
12 september 2017 om 15:58
Topclubs in Engeland hebben altijd moeilijk tegen de Nederlandse ploegen, maar de teams van het tweede niveau zijn wel sterker. Hou toch op. Die championship clubs hebben inderdaad meer geld, maar heb jij ooit een zak geld een doelpunt zien maken? Het niveau technisch en tactisch ligt gigantisch veel hoger in Nederland. Alleen fysiek is die competitie zwaarder.
 
Roytje78
 
4
12 september 2017 om 16:45
Daar geloof ik helemaal niets van. Utrecht, Vitesse en AZ gaan echt geen potten breken in de Championship. Onze topclubs zouden daar wel bovenin in meedraaien, echter het gemiddelde niveau is in Het Championship een stuk hoger dan in de eredivisie. De ploegen die daar onderin meedraaien zouden bij ons in het linkerrijtje eindigen. Ik heb het idee dat de gemiddelde leeftijd in de Eredivisie een stukje lager ligt, dus op fysiek, mentaal en ervaring moeten de meeste eredivisieclubs het al toeleggen. Wellicht meer jonge talenten in de Eredivisie, maar daar ga je t echt niet mee redden.
 
arnhemmer
 
1
12 september 2017 om 17:10
Allemaal leuk wat ie zegt, maar ik kan jou ook genoeg voorbeelden geven dat het andersom is/was. Zal een paar voorbeelden geven, Beerens, van la Parra, Emnes, vd Berg, Brown, zijn jongens die niet opvielen in de eredivisie maar in Engeland een goed figuur slaan. Reading 2 maanden geleden tegen Vitesse gezien. Vitesse speelde Reading helemaal zoek. Denk dat de gehele linkerrijtje van de Eredivisie ( Ajax, Feyenoord, PSV, Utrecht, AZ, Vitesse, Heerenveen( deze sws) in het linkrrrijtje van het Championsship spelen.
 
alkatorian
 
0
12 september 2017 om 17:50
De Eredivisie is beter dan de Championship. Punt uit! Veel geld ja, maar dat hebben ze allemaal daar. AZ overwinterde in EL. Geen enkele ploeg uit de championship zal kunnen overwinteren in EL. Ajax won van Schalke, Lyon, Celta, etc. Wat denk je dat Championship clubs daartegen doen. Mooi lulverhaal weer. Zeg AUB gelijk dat de League two ook beter is.
 
bruh
 
1
12 september 2017 om 16:06
Die transfersom voor sanchez komt natuurlijk door de naam die ajax heeft en grotendeels door de europa league resultaten.
 
RemiX_UH44
 
3
12 september 2017 om 16:25
Dus, wanneer kwam een Championship club tot de finale? Of halve finale? Of overwinteren? Als ze beter zijn de eredivisie clubs zal Dat toch wel vaker gebeuren toch?
 
D-F-J
 
8
12 september 2017 om 16:27
En hoe zou zo'n club Europa kunnen spelen?
 
HenkDeSteen1
 
5
12 september 2017 om 16:40
De FA cup winnen.
 
vitesseboy12
 
13
12 september 2017 om 16:47
Nottingham Forest, Aston Villa, Ipswich hebben de Europacup 1/Cl of Uefa cup gewonnen en er zijn genoeg clubs die de finale hebben (Wolves, Leeds, Derby County bijvoorbeeld) en Fulham heeft in 2010 nog de finale gehaald van de Uefa cup
 
vitesseboy12
 
10
12 september 2017 om 16:51
Sowieso is het voor die clubs haast onmogelijk om in Europa te komen. Ja de cup-toernooien winnen maar daar is weinig kans op tegenwoordig..
 
gilau
 
7
12 september 2017 om 17:14
"nottingham Forest, Aston Villa, Ipswich hebben de Europacup 1/cl of Uefa cup gewonnen". Haha kom op weet je wel hoe lang geleden dat is? Toen speelden deze clubs natuurlijk ook op het hoogste niveau in Engeland; dit heeft natuurlijk helemaal niets met de huidige Championshipniveau te maken.
 
 
1
12 september 2017 om 18:43
Ik vind dat ook een beetje een vreemde vergelijking om Nottingham Forest, Aston Villa en Ipswich erbij te halen. Want Ajax, Feyenoord en PSV hebben dat ook. Dat staat los van het niveau van vandaag.
 
mentalist
 
0
12 september 2017 om 20:52
Vitesseboy12, fulham speelde nog op het hoogste niveau toen. En Birmingham city speelde een aantal jaren geleden als degradant EL en bakte er helemaal niets van. Overtrokken reactie dus.
 
elninoo
 
25
12 september 2017 om 15:19
Je kunt ervan zeggen wat je wilt maar naar mijn mening is het niet zo. Het is wel zo dat het niveauverschil in de championship minder groot is dan dat in de eredivisie. Als je gaat kijken naar de kwaliteitsverschillen tussen bijvoorbeeld Ajax en NAC is dat toch wel erg groot. In de championship is dit minder. Je zou dus kunnen zeggen dat omdat er meer clubs aan elkaar gewaagd zijn de competitie beter is maar dat is voetbaltechnisch gezien niet zo vind ik persoonlijk. Qua fysiek is het wel veel beter maar qua techniek niet. Wel spelen er individueel gezien erg goede voetballers ik de championship die hier bijvoorbeeld bij een topclub niet zouden misstaan. Maar daar betalen ze in Engeland natuurlijk ook naar. Ik heb nu 17 clubs in de championship bezocht en heb dus genoeg materiaal om mee te vergelijken. Het is maar hoe je het bekijkt.
 
Dejan
 
14
12 september 2017 om 15:20
Fysiek geheid, technisch en tactisch absoluut niet. Al sluit ik niet uit dat over een aantal jaar dit wel het geval is, simpelweg doordat ook de clubs in de Championship enorm veel geld tot hun beschikking hebben en rustig drie tot vijf spelers kunnen halen elke transferperiode die tussen de tien en twintig miljoen euro kosten. Ik vind het Engels voetbal geweldig om te zien, vorig jaar een paar wedstrijden meegepakt, de ambiance is fantastisch, maar we moeten de kwaliteit van het voetbal niet altijd zo hypen.
 
FeyCoev
 
11
12 september 2017 om 15:22
Had al een paar keer eerder quasi-arrogante uitspraken van deze jongeman voorbij zien komen. Kennelijk dacht hij dat hij vorig jaar na 2 goede wedstrijden in augustus al te goed was voor de Eredivisie want daarna heeft hij niks meer laten zien. Ga zo door en je slaagt wel bij Manchester City.
 
Musi26
 
16
12 september 2017 om 15:22
Dat niveau is zeker niet hoger dan de Eredivisie. Ze hebben meer geld, maar het niveau is om te janken. Enige wat ze kunnen is lange ballen geven en zien wat er gebeurt. Typische poll waarbij 90 % van de mensen geen wedstrijd zien, maar op ja klikken, omdat het england is. Ook de PL is niet alleen maar goed. Alleen de eerste 6 (max. 8) hebben een goed niveau.
 
elninoo
 
19
12 september 2017 om 15:27
Je pretendeert dat 90 procent geen wedstrijd ziet maar beweert zelf dat ze in de championship de lange bal hanteren? Dan kijk je zelf ook niet echt veel wedstrijden ben ik bang.. De meeste ploegen spelen gewoon verzorgt voetbal in die competitie.
 
narsingh
 
6
12 september 2017 om 15:35
De Championship staat erg hoog aangeschreven in de wereld, en het is veel populairder dan de Eredivisie.of ze beter voetbal spelen dat dat denk ik niet het is meer kick&rush voetbal.
 
elninoo
 
10
12 september 2017 om 16:35
Ze spelen in de championship geen kick And rush. Dat doen ze al 10 jaar niet meer in die afdeling. Ik vind best dat iedereen zijn mening mag geven maar ik vind wel dat je je eerst moet inlezen alvorens je ergens je mening over geeft. Dat gebeurd nu overduidelijk niet.
 
vitesseboy12
 
7
12 september 2017 om 16:49
Nee inderdaad zelfs Burton speelt verzorgd voetbal en toch worden ze afgedroogd door Leeds, dat in Nederland zeker om het kampioenschap zou meedoen
 
elninoo
 
3
12 september 2017 om 17:11
Leeds heeft veel goede voetballers maar er staat al jaren geen team dat voor elkaar wilt gaan. Eerder een groep gasten dat zo snel mogelijk een treedje omhoog wilt gaan ten kosten van elkaar. Maar zo spelen er nog wel 50 jongens die interessant zouden zijn voor de top eredivisie. Maar die zijn voor ons niet te betalen..
 
alkatorian
 
1
12 september 2017 om 17:52
Ja Leeds wint makkelijk van Feyenoord, Ajax, Psv, AZ en Utrecht. Twee vingers in de neus. Die worden hier gewoon 7e of 8e maximaal. Leuk hoor dat geld. Maar het blijft gewoon een tweede divisie.
 
Lekiam
 
5
12 september 2017 om 15:29
Ik durf zelfs te zeggen dat de Championship een zeer slechte competitie is. Kijk eens met wat voor budget die clubs werken, daar is 90% van onze ED jaloers op. En in de ED helen we met minder middelen een hoger niveau. Het zelfde geld ook voor de onderste clubs van de PL die een nog groter budget hebben als alle clubs in de ED en nog geen fatsoenlijk team kunnen samenstellen.
 
sepexc
 
13
12 september 2017 om 15:30
Zolang Joey van den Berg daar in de finale om promotie kan staan, valt het allemaal nog wel mee ??
 
tomdecocq
 
9
12 september 2017 om 15:32
Overdrijven is ook een vak! Ajax, Feyenoord en PSV worden gewoon kampioen als ze in de Championship meedraaien. Premier League en Championship vind ik een enorm verschil. De clubs die promoveren moeten vaak enorm hun best doen niet weer direct te degraderen. En zoveel heeft Celina in de eredivisie niet laten zien, dus als hij de Championship beter vindt, wens ik hem veel succes ;-)
 
Sammerens
 
2
12 september 2017 om 17:26
Buiten dat het speculeren is of onze top 3 daadwerkelijk kampioen zou worden daar, is het argument dat clubs die promoveren het vaak lastig hebben in de Premier League natuurlijk waardeloos. Dat is een vrij standaard gegeven in bijna alle competities. Bij ons zijn het toch ook veelal dezelfde clubs die de bodem van de Eredivisie met regelmaat inwisselen voor avontuurtjes in de Jupiler. Hoe vaak komt het hier voor dat een promovendus direct mee weet te strijden voor een plekje in de Europese playoffs?
 
stefano360
 
3
12 september 2017 om 15:36
Ik weet het niet. Het wil niet automatisch zeggen dat het niveau hoger ligt als de baltempo hoger is. Ik denk namelijk dat de wedstrijden in de Premiership het moeten hebben van 'lange halen, snel thuis'. Hierdoor wordt er inderdaad fysiek meer gevraagd in de (kop)duels, maar gaat het ten koste van creatieve momenten en het positiespel. Ik weet niet hoe de ploegen uit de Premiership het doen tegen de top van de Premier League, maar de laatste ervaringen van ajax/feyenoord/psv tegen Engelse topclubs waren vaker in het voordeel beslist door de eredivisie clubs.
 
JK-Ajax
 
2
12 september 2017 om 15:39
De intensiteit zal inderdaad een stuk hoger liggen dan hier, het tempo in de eredivisie is om te janken. Echter denk ik dat het grootste gedeelte voetbaltechnisch dan weer om te janken is daar.
 
narsingh
 
2
12 september 2017 om 15:59
De tempo en het steeds weer terugspelen daar erger ik me aan in de Eredivsie,ik heb een paar wedstrijden in Azië de ISL Leaque bekeken en daar spelen ze altijd naar voren en zelfs met verzorgd combinatie voetbal.
 
Antigua
 
3
12 september 2017 om 15:55
Complete onzin. Alleen de top 5 kan misschien concurreren met onze subtop en dat is dan alleen vanwege het bizarre verschil in budget. Nederlandse clubs doen het altijd goed tegen Engelse clubs.
 
binny
 
2
12 september 2017 om 16:02
Een betere competitie? Misschien als je het hebt over het rugbyen en zo, maar je kan het nauwelijks een voetbal competitie noemen, het is alleen maar fysiek en snel, qua voetbal kwaliteiten hoef ik er geen bij te hebben. Wat wel zo is, net als in de PL is dat alles meer aan elkaar gewaagd is, maar het niveau is gewoon niet zo hoog!
 
JensKnol
 
1
12 september 2017 om 16:02
Die gozer denkt waarschijnlijk dat hij bij FC Twente de top heeft gezien terwijl die nu 16 staan, geen haat alleen FC Twente is niks vergeleken met Ajax, Feyenoord en PSV ookal is het over het algemeen wel waar
 
4Ever4Ajax
 
5
12 september 2017 om 16:03
Hij wil zich populair maken daar, dat begrijp ik wel. Het klopt alleen niet wat hij zegt. Ja, het is wel een stuk fysieker. Maar de clubs zijn qua kwaliteit echt een stuk minder. De top van de Championship zou heus wel makkelijk kunnen winnen van de onderste 6 clubs hier, maar zouden echt niet meekunnen in de top. En dat kunnen ze nu alleen maar door de vele inkomsten die ze ook in de Championship hebben. Anders was het niveau nog een stuk lager.
 
Gooner4
 
0
12 september 2017 om 17:14
Ik denk dat Feyenoord, Ajax en Psv wat beter zijn dan de top van de Championship, maar daarna houdt het toch snel op. Het gat tussen onze top 3 en de rest is vaak erg groot (zie afgelopen seizoen). Teams als Utrecht, Az, Vitesse etc. worden echt geen kampioen in de Championship en alles van het rechter rijtjes zou keihard degraderen. "dat kunnen ze alleen maar door de vele inkomsten die ze hebben, anders was het niveau nog lager". No shit Sherlock, volgens mij geld dat voor elke competitie en elke club. Als Ajax minder geld had was het niveau ook minder, als Psg dit had ook, als Real dit had ook.. Komop zeg.
 
4Ever4Ajax
 
0
12 september 2017 om 17:50
Ik wil er alleen mee aangeven dat ze met het extra geld buitenlanders kunnen halen waardoor het niveau wat hoger is geworden. De Engelsen die er voetballen zijn alles behalve Messi's. En een club als Utrecht, AZ en Vitesse zie ik gewoon hoog in het linkerrijtje eindigen hoor.
 
Gooner4
 
0
12 september 2017 om 19:56
Niemand is een Messi. Clubs als Utrecht, Vitesse en Az kunnen het linkerrijtje idd halen, maar dan houdt het ook op.
 
TeunHeebing
 
0
12 september 2017 om 17:03
Ik ben t oneens met Celina, t is niet voor niks dat een speler als Clement die voor Ajax niet goed genoeg is en word aangetrokken door Reading. Vind t ook een beetje te vroeg voor zulke conclusies aangezien de Champions Ship nog maar 6 wedstrijden begonnen is.
 
noppa
 
2
12 september 2017 om 17:13
Wat een onzin, gebaseerd op niks. Ajax, PSV en Feyenoord zouden alle drie met kop en schouders er boven uitsteken. Ik kan me niet herinneren dat een premier league club met flinke cijfers een Nederlandse tegenstander heeft uitgeschakeld. Sterker nog Tottenham Hotspur werd er vorig jaar nog door AA Gent uitgekegeld met alle respect.
 
Gooner4
 
0
12 september 2017 om 17:16
Dus Tottenham is niet sterk omdat ze eruit vlogen door Gent? Gaan we het zo al beoordelen? Ajax, Psv en Feyenoord zullen wss de beste zijn, maar de rest van de Eredivisie? Het hele rechter rijtje zou degraderen.
 
wolkje
 
0
12 september 2017 om 18:02
Rara reactie. Hij kon maar net mee bij Twente en heeft eigenlijk niet zijn talent waar gemaakt in Nederland. Ik denk dat nog een jaar Twente op zijn lievelings positie dat hij iedereen had verrast. Maar dit is gewoon een kanslozen reactie die zijn matige seizoen moet goed praten. Hij heeft talent maar Twente was te hoog voor hem gegrepen en dat is niet zo raar als je zo jong bent. De championship is 3 keer niks vergeleken met de eredivisie echt waar als je dat houthakkers niveau ziet van hun. Kijk naar Crystal Palace (pl) bijvoorbeeld dat is ook geen ploeg die kampioen zou worden in Nederland. Omdat desondanks er mega veel geld is in Engenland dat ze het toch niet met veel rendement investeren. Celina had gewoon grootte praatjes en is ze niet nagekomen in Nederland en nu zoekt die via anderen praatjes eerherstel.
 
DeliKijkt
 
1
12 september 2017 om 18:23
Ajax, Feyenoord, Psv zouden daar makkelijk kampioen worden, maar een club als Pec zou daar natuurlijk gewoon degraderen. Wat dat betreft heeft Celina gewoon gelijk