'De link met Chelsea is leuk, maar er is vooralsnog absoluut niets gaande'
Zondag, 23 juli 2017 om 14:05

Antonio Candreva heeft nog niets gehoord van Chelsea. De buitenspeler van Internazionale werd deze week door de Engelse boulevardpers in verband gebracht met de Premier League-kampioen. Zijn contract in het Giuseppe Meazza loopt nog drie seizoenen door en vooralsnog heeft Candreva geen reden om aan te nemen dat hij van werkgever gaat wisselen.

"Ik ben trots om dit shirt te mogen dragen", verzekert de dertigjarige international van Italië in gesprek met Calciomercato. "Ik maak deel uit van een gewichtig project en daar ben ik blij mee. Achter dit shirt zit een rijke geschiedenis en die probeer ik iedere keer te eren wanneer ik het shirt draag. De link met Chelsea is leuk, maar er is vooralsnog absoluut niets gaande. Mocht er een bod binnenkomen, dan ontfermt de club zich daarover." Chelsea en Inter hebben nog niet gereageerd op de berichtgeving.

Candreva speelt meestal als rechtsbuiten, maar staat bekend om zijn veelzijdigheid en defensieve inbreng. De geboren Romein kan uit de voeten als schaduwspits, aanvallende of centrale middenvelder en zelfs als opkomende back. Voor die laatste positie zou Antonio Conte hem op het oog hebben. Na het mislopen van Danilo zoekt Chelsea een concurrent voor Victor Moses als rechtsback die de hele flank bestrijkt. Conte werkte bij het Italiaans elftal samen met Candreva, die een jaar geleden voor 21 miljoen euro van Lazio naar Inter vertrok. Over zes dagen neemt Chelsea het op tegen Inter in de International Champions Cup.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
0
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Calabrese
 
3
23 juli 2017 om 14:12
Alsjeblieft Sabatini, sinds je komst is er letterlijk nog niks goeds gebeurt.. Begin dan hier mee en verkoop Candreva. Voor een 20-25mil. Ondertussen hebben we Perisic nog steeds, zijn we al een maand bezig met Dalbert en zitten Nagatomo en Rannocchia nog steeds bij Inter. Na afgelopen jaren leek het onmogelijk, maar deze transferperiode lijkt de slechtste ooit te worden.
 
Benzema20
 
1
23 juli 2017 om 17:06
Helemaal mee eens ! . Dag in dag uit worden we met topspelers gelinkt en worden er vanuit het bestuur topaankopen belooft en begin dit seizoen werd er gezegd dat er 200 miljoen uitgegeven zal worden . Naingollan moest of zal onze nieuwe middenvelder worden en uiteindelijk kopen we Borja Valero en achterin Skriniar . Met alle respect voor deze 2 spelers wat prima spelers zijn. Ze gaan je niet de scudetto bezorgen . Nu wordt vidal en opnieuw Di Maria genoemd en heb er een hard hoofd in maar hoop toch e nr dat er nu echt wat gaat gebeuren . Dalbert lijkt nu eindelijk wel en done deal te zijn voor 30 miljoen maar zal pas komen na de voorronde cl die Nice nog moet spelen . Maar inderdaad het is met echt een raadsel hoe spelers als Biabiany Rannochia Santon en Nagatomo nog bij Inter zitten . Als je echt die stap wilt maken naar de top zoals de zo graag willen moet je echt afscheid nemen van zulke gasten . Maar het bestuur is blind we worden ook opnieuw gelinkt met Schick. Echt een geweldig talent maar waar moet hij spelen . Zal net als Gabigol op de bank belanden en vervolgens ontevreden zijn .
 
daniel_cfc
 
1
23 juli 2017 om 14:43
Ben nog best wel een voorstander van deze transfer. Een zeer ervaren en veelzijdige speler. Geniet altijd van zijn voorzetten. Dit zou een goeie concurrent voor moses zijn. Mocht dit niet lukken dan zou ik Tomori een kans geven. Heeft samen met boga leuke dingen laten zien tegen Arsenal.
 
Roryvan Rijn
 
4
23 juli 2017 om 16:29
Ik ben vanaf nu officieel anti chelsea. De arme stakkers komen spelers te kort.