De Telegraaf onthult alvast één zomeraanwinst van Ajax die mag vertrekken
Maandag, 22 mei 2023 om 18:23

Jorge Sánchez is een van de spelers die komende zomer mag vertrekken bij Ajax. Dat bevestigt Mike Verweij maandag in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Volgens Verweij gelooft men bij Ajax niet meer dat de rechtsback ooit nog het niveau aan gaat tikken van een topclub. Sánchez staat nog geen jaar onder contract in de Johan Cruijff ArenA.

Pim Sedee, presentator van Kick-off, is maandag de eerste die de naam van de 25-jarige Mexicaan op tafel gooit. "Sánchez mag wel weg toch?", vraagt Sedee aan Verweij. Laatstgenoemde kan die aanname bevestigen. "Er zijn wel meerdere spelers die mogen uitkijken naar een andere club, maar Sánchez is er zeker een van. Hij heeft wel bewezen dat hij het niveau van Ajax niet heeft", aldus Verweij.

Valentijn Driessen, die ook te gast is in de podcast, deelt de mening van zijn collega. "Bij Ajax mag je de lat gewoon hoger leggen." De suggestie van Sedee dat Sánchez wellicht over grinta beschikt, wimpelt Driessen af. "Nee, ook dat heeft hij niet. Het is wel iemand die in het Mexicaanse elftal speelt, dus je krijgt er nog wel wat voor terug. Je hoeft er niet heel veel verlies op te lijden", besluit Driessen nog enigszins hoopvol.

Sánchez kwam in augustus voor vijf miljoen euro over van América, daar eerste keus Devyne Rensch regelmatig steekjes liet vallen in de beginfase van het seizoen. Zijn vervanger deed het al niet veel beter. Sánchez wist eigenlijk nooit onbetwiste basisspeler te worden en mocht sinds januari alleen nog aan de aftrap verschijnen als Rensch niet beschikbaar was. De teller staat vooralsnog op 26 duels in het shirt van Ajax, waarin hij driemaal scoorde en even vaak aangever was.

Meer nieuws
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
   
17:00
17:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (65)

 
Paauwer
 
15
22 mei 2023 om 18:26
Wat een nieuws weer van de Telegraaf, mijn complimenten deze had ik niet zien aankomen. Maar het gaat iets worden, kudus, alvarez en Timber gaan weg voor geld. Daarnaast mogen er nog 10 weg. Het belangrijkste is nu de trainer met een grote naam binnen te halen die weet wat hij wil. Doe mij maar Joachim Low
 
Adzevedo
 
19
22 mei 2023 om 18:33
Ik ook niet, ware het niet dat Freek Jansen dit al liet doorschemeren in de Pak-Schaal podcast op vrijdag. Goed nieuws dat De Telegraaf een goede bron heeft gevonden, een beetje jammer dat het een journalist van een ander medium is.
 
tyuin
 
24
22 mei 2023 om 18:42
Vind 3 goals en assists nog best redelijk voor een nieuwe back die veelal wissel is. Toch gaat hij je niet verder brengen lijkt me. We moeten alleen niet doen of hij er echt helemaal niks van kan, dit soort jongens blinken bij een AZ bijvoorbeeld al snel uit. Ajax is gewoon een ander niveau en bepaalde speelstijl, daar is niet iedereen geschikt voor.
 
Sulejmanii
 
12
22 mei 2023 om 18:44
Dat ben ik met je eens, 3 goals en 3 assists is uitstekend voor een back.
 
pedrovasquez
 
1
22 mei 2023 om 19:00
Maar ja kan hij ook verdedigen? Die goals en assist zeggen niks want hij kan ook niet voetballen. Typisch een voorbeeld dat je niet naar de stats moet kijken. Van wat ik van deze jongen heb gezien moet Ajax zo snel mogelijk afscheid van m nemen, wellicht vind hij net als Kristensen via een omweg de weg naar een topcompetitie maar ik vind m bij Ajax niet passen. Zie dan liever een Tete terugkomen en als backup fungeren dan deze jongen. Bassey en Wijnaldal moet je ook zo snel mogelijk afscheid van nemen. Wijndal kan het mentaal op dit moment niet aan en Bassey is duidelijk. Een speler van 25 miljoen moet het team naar een hoger niveau tillen en niet andersom. Als je de helft nog ervoor kunt krijgen gelijk wegbrengen. Hato doet het nu goed en oogt heel gedreven, zit een goede kop op. Miss dat de nieuwe trainer een goede linksachter weet mee te nemen en vertrouwen hebben in Hato als linker centrale ipv hopen dat Bassey nog wat wordt. Salah edine doet t goed bij Twente wellicht kan hij die lijn doortrekken bij Ajax. Als Ajax geen CL haalt dan zullen de grote spelers niet willen komen. Zelfs de Rulli’s komen niet naar Ajax om EL te spelen. Dus Ajax zal moeten kijken in de eigen jeugd en de Ex Ajacieden. Peter Bosz lijkt me de perfecte trainer om iets nieuws op te zetten. Hij heeft het al eerder met Ajax gedaan en de situatie is er op dit moment ook naar om hem aan te stellen. Pakt hij prijzen houd je m aan, stelt hij teleur haal je slot die tegen die tijd ook ontslagen is bij Tottenham.
 
consy
 
5
22 mei 2023 om 19:06
3 goals en 3 assists uitstekend? Dat is tegenwoordig heel matig voor een back van een topclub, zeker in het Ajax voetbal met opkomende backs.
 
NJfromVOL
 
2
22 mei 2023 om 19:58
buiten dat, ik vind goals en assists niet de criteria om een back op af te rekenen.
 
Primetime
 
0
22 mei 2023 om 20:35
@pedrovasquez, waarom denk je dat Tete haalbaar is en ook nog eens als backup? Verdient meer dan 3 miljoen per jaar en staat altijd basis in de PL
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 02:22
@pedrovasquez Salah edine doet het helemaal niet zo goed bij Twente. Zit daar meestal op de bank. Viel bij Ajax fans vooral op omdat hij in de basis stond tegen Ajax voor de beker en toen inderdaad een goede pot speelde. Maar een speler die dit jaar niet kan rekenen op een basis plaats bij Twente is volgend jaar niet de verlosser van Ajax op de linksback positie. Overigens begrijp ik de obsessie met Peter Bosz niet zo. Ga dat seizoen vanaf het begin eens terug kijken. Dat was heel lang heel slecht. Het hele beeld van Bosz en dat seizoen wordt bepaald door de tweeluiken met Lyon en Schalke. Maar er werden dat seizoen ook gewoon eigen spelers uitgefloten in de Arena, dat doen ze niet als het even een wedstrijd minder loopt. Het was ook allemaal lang niet zo aanvallend als wel eens wordt geroepen (ook daar is het toch vooral het beeld van die laatste EL wedstrijden wat is blijven hangen), zijn team scoorde bijvoorbeeld minder vaak dan het beton voetbal van de Boer het jaar er voor terwijl hij in een jaar meer mocht investeren dan de Boer in de 4 of 5 jaar daar voor bij elkaar en hij ook nog eens de beschikking kreeg over een verzameling unieke talenten voor eredivisie begrippen. Richting het einde van het seizoen, toen was het inmidddels al April of Mei, was er een korte periode dat ze heel goed speelden, naast de wedstrijden tegen Lyon en Schalke werd ook AZ bijvoorbeeld toen ruim verslagen. Toen het er op aan kwam gaf zijn elftal niet thuis, en dan heb ik het niet over de wedstrijd tegen United, die kun je verliezen, maar Excelsior uit was nog wel slechter dan wat Schreuder liet zien in die reeks zonder zeges. Nou had je op basis van de laatste 2 maanden naar een opgaande lijn kunnen wijzen, allen heeft Bosz na Ajax nergens laten zien dat het beter en constanter wordt als hij ergens langer zit, zeker niet zelfs.
 
ScummyMan
 
10
22 mei 2023 om 18:26
Prima lijkt me, gewoon opvangen met eigen jeugd. Middenveld en vervanging in het centrum dan aankopen.
 
MessiBazoer
 
33
22 mei 2023 om 18:27
Eigen jeugd Rensch? Die bakt er net zo min van. En Regeer is het ook gewoon niet. Sanchez ga je niet veel verlies op maken, maar je moet gewoon echt een nieuwe back halen.
 
tyuin
 
4
22 mei 2023 om 18:45
Regeer mag van mij best de kans krijgen hoor, al dan niet op 6. Was jarenlang een van de grootste talenten van Ajax. Mocht Twente hem toch willen hebben zou ik counteren door Sadilek te halen van hun. Speelde gister fantastisch en vind dat echt een ondergewaardeerde speler. Sterk aan de bal en ook in de duels voor zijn fysiek. Kan ook nog eens Links back dus is voor Ajax op 2 posities geschikt waar de zwakte zit.
 
MessiBazoer
 
3
22 mei 2023 om 18:51
Ja maar Sadilek heeft bij PSV al wel bewezen dat hij te ligt is voor de top. Moet je niet aan beginnen. Als je spelers haalt, moeten ze je echt beter maken
 
ScummyMan
 
5
22 mei 2023 om 19:14
Dat is ook mijn punt. Je haalt voor 5/10 miljoen geen bewezen betere back als Rensch. Kun je beter eigen jeugd een kans geven.
 
ScummyMan
 
3
22 mei 2023 om 19:16
Rensch is toch gewoon letterlijk in alles beter als Sanchez. Enige reden waarom mensen denken dat hij er niet veel van kan is omdat hij dit seizoen een stuk of 4 keer finaal door de ondergrens is gezakt. Dat moet er wel echt uit maar voor de rest speelt hij ook vaak gewoon goed.
 
MrKrillin
 
0
22 mei 2023 om 19:44
Het heeft ook geen zin om hem te vergelijken met Rensch. Sanchez is enkel gehaald als opvolger van Klaiber. Dus back-up back.
 
ScummyMan
 
0
22 mei 2023 om 21:57
Daarom ook opvangen met eigen jeugd. Een back up hoeft van mij echt geen 5 miljoen te kosten.
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 02:25
Welke eigen jeugd dan? Regeer is het toch ook niet. Die is trouwens maar een half jaar jonger dan Rensch. je moet geen eigen jeugd in passen alleen maar omdat het eigen jeugd is
 
Janta
 
13
22 mei 2023 om 18:27
Voor wijndal en Bassey gaat het ook heel moeilijk worden voor een basisplaats.
 
De Toekomst
 
15
22 mei 2023 om 18:33
Waarom moeilijk voor Wijndal? Jarenlang bepalende speler bij AZ en ook international geworden. Hem schrijf ik echt nog niet af.
 
InkeMontana
 
14
22 mei 2023 om 18:47
Omdat ie niet goed genoeg is en bovendien nogal dromerig/lui/ weinig gedisciplineerd over komt. Ik heb niet de indruk dat hij op het moment de werk ethos heeft om zich te verbeteren en wel op het niveau dat Ajax na streeft te gaan komen. Hato is nu al beter en dat is van origine niet eens een back en die jongen is nog piepjong ook
 
ModricMagic
 
3
22 mei 2023 om 18:49
Wijndal voegt aanvallend meer toe dan Hato als linksback. Verdedigend is die alleen inderdaad wat laks. Maar aanvallend is het een prima back. Ik zou hem na een jaar nog niet afschrijven.
 
De Toekomst
 
2
22 mei 2023 om 18:57
Wijndal was aanvoerder bij AZ. Het lijkt mij dat ze die band niet aan iemand geven die de kantjes ervanaf loopt. Daarnaast vond ik hem bij AZ juist veel feller, dus het zit er wel in. We hebben alleen een trainer nodig die het gif er bij zulke jongens weer in krijgt. Brobbey en Bergwijn lijken hetzelfde te hebben en ook bij Taylor mag er wel meer pit in.
 
ScummyMan
 
8
22 mei 2023 om 19:18
Even de kanttekening dat Bergwijn wel echt veel verdedigende meters maakt de laatste 5 wedstrijden. Dus vind hem momenteel niet helemaal in dat rijtje passen.
 
El Fenomeno
 
3
22 mei 2023 om 21:24
Heb je de afgelopen jaren gezien hoeveel spelers van AZ na een stap hogerop compleet door de mand vielen? Dan zegt dat bepalend ook niet zoveel. Wijndal blinkt in niets uit, heeft een te lage handelingssnelheid en tactisch is die ook erg matig. Te slecht voor het niveau wat Ajax wilt nastreven.
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 01:34
Hato kan niet beiden vervangen, is van origine een centrale verdediger dus dan zit je of aan Wijndal vast of je moet een nieuwe linksback halen
 
Kuriioozeroo
 
6
22 mei 2023 om 18:28
Hij is beter dan Rensch niet dat veel zegt en vooral de laatste weken deed die het wel aardig dus snap niet waarom Rensch weer opeens de voorkeur kreeg heeft niks laten zien om een basisplaats te verdienen was ook de reden voor die tegengoal tegen psv gewoon niet fel genoeg
 
RyanBabel8
 
8
22 mei 2023 om 18:28
Die is destijds alleen maar gehaald om Alvarez binnenboord te houden. Snel wegdoen die gast.
 
itsTom
 
4
22 mei 2023 om 18:28
Slecht vind ik hem niet, maar een beetje overbodig is hij wel. Je had prima een jeugdspeler de kans kunnen geven.5 miljoen is ook niet veel, denk dat je dat bij een eventuele verkoop weer terugkrijgt.
 
Primetime
 
0
22 mei 2023 om 20:53
Die geschikte jeugdspeler is er niet. Rensch is er al en verder zijn zowel de rb van 2002 als 2003 op 16 jarige leeftijd al vertrokken. De rechtsback uit 2004, Jermouni, die nu in Jong staat, die kan er niet zoveel van.
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 01:37
Hij is in mij ogen, door de beperkte transfersom, zeker niet de grootste miskoop geweest. Van die 5 miljoen krijg je inderdaad vast nog wel een flink deel terug, en bij een transferfee van 5 miljoen weet je dat er een flinke kans in zit dat hij kan mislukken. Maar voor de Nederlandse top moeten bedragen als 20 of 30 miljoen allemaal voltreffers zijn, die laten het meer af weten dan de goedkope rechtsback
 
El Fenomeno
 
9
22 mei 2023 om 18:30
Degene die hem, Wijndal en Bassey gehaald heeft zit nog steeds bij Ajax. Onbegrijpelijk, dan heb je echt geen enkele kijk op het spelletje.
 
Soccerfan_1
 
9
22 mei 2023 om 18:32
Alsof Overmars nooit flaters heeft begaan.
 
Japie_Krekel
 
6
22 mei 2023 om 18:34
Toch had Overmars tegenover de miskopen die hij deed altijd wel een paar pareltjes die hij binnen haalde. Die heb ik nog niet gezien tussen de nieuwe aankopen van Ajax
 
De Toekomst
 
3
22 mei 2023 om 18:39
Jawel, maar niet zoveel als afgelopen zomer. Ocampos, Bergwijn, Brobbey, Grillitsch, Kaplan (alhoewel door blessures), Sanchez, Bassey, Conceicao en Wijndal.... Geen enkele speler heeft nu een basisplaats echt verdient dit jaar. Ze staan er voornamelijk soms in bij gebrek aan beter. En voor het geld dat deze spelers gekost hebben, mogen we veel meer verwachten. Het gaat hier niet om enkele flaters, maar een complete transferzomer van 100+ miljoen die verdampt is. En daarnaast stelde diezelfde mensen ook Schreuder en later Heitinga aan. Ze lieten Schreuder echt veel te lang zitten... En zo zijn er nog veel meer dingen. Het is niet 1 of enkele flaters per seizoen/verdeeld over meerdere seizoen met ondertussen ook zat voltreffers, zoals bij Overmars, het is/was een groot drama zonder enig direct goede transfer of keuze.
 
Soccerfan_1
 
5
22 mei 2023 om 18:43
Ocampos heeft ook nooit een echte kans gehad he. Om de 5 weken 10 minuten invallen is niet alles. Zelfde geldt voor conceicao. Elke keer als hij inviel ging eindelijk de bal naar voren en werd er eens een actie gemaakt door een aanvaller in plaats van dat de bal terug werd gespeeld.
 
De Toekomst
 
0
22 mei 2023 om 19:00
Alsnog in Ocampos dan toch een flater? Hij kwam op voorspraak van Schreuder, maar heeft zelfs onder die trainer nauwelijks kansen gekregen.. Dat hij nauwelijks speeltijd kreeg, terwijl de overige spelers ook niet overtuigde, zegt toch genoeg? En Conceicao vind ik zelf ook een leuk spelertje en voor zijn debuutseizoen was dit prima. Het is even afwachten welke kant het opvalt bij hem en die tijd krijgt hij ook, maar ook dat is zeker (nog) geen voltreffer/overduidelijk zekere basisspeler. Al met al is het gewoon veel te slecht gegaan afgelopen zomer qua inkoop.
 
Soccerfan_1
 
4
22 mei 2023 om 18:31
Die gast kan beter verdedigen dan Rensch. En qua voetbal zelf laat Rensch ook niet zien Ajax materiaal te zijn. Mag hij dan ook weg? Of gelden er voor eigen jeugd spelers andere regels.
 
MessiBazoer
 
10
22 mei 2023 om 18:43
Gelden geen andere regels voor. Maar ik zie liever een jeugdspeler fouten maken dan een aankoop van 5 miljoen. Rensch is niks minder, en heeft gezien zijn leeftijd gewoon meer potentie. Goede keuze om Rensch te behouden ipv Sanchez
 
Soccerfan_1
 
1
22 mei 2023 om 18:45
Er is totaal geen verschil tussen een aankoop die fouten maakt of een jeugdspeler die fouten maakt. Beide een pot nat. En die potentie had Rensch dit seizoen toch wel eens mogen laten zien. Niet gedaan
 
MessiBazoer
 
5
22 mei 2023 om 18:54
Waarom zou je een aankoop doen van 5 miljoen als je een jeugdspeler hebt die net zo goed is?
 
Homelander
 
2
22 mei 2023 om 18:58
@soccerfan_1 Natuurlijk gelden er andere regels voor eigen jeugd, Taylor Rensch en Timber hebben het nauwelijks beter gedaan dan Grillitsch, Sanchez en Bassey maar krijgen niet eens de helft van de kritiek,
 
Primetime
 
0
22 mei 2023 om 20:39
@messibazoer, misschien omdat je wisselspelers nodig hebt? Het is niet dat Rensch een topfitte speler is die wekelijks 90 minuten kan maken. Je kan beargumenteren dat ze een andere speler moesten halen maar een aankoop is geheel logisch met het vertrek van Maz
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 01:43
Het verschil is natuurlijk dat Rensch 20 is en Sanchez 25. Die laatste gaat op die leeftijd niet meer beter worden terwijl er genoeg spelers zijn van 20 die pas net hun debuut hebben gemaakt. Mazraoui was bijvoorbeeld ongeveerd net zo oud toen hij debuteerde als Rensch nu is. In een goed draaiend team kan Rensch nog best wat stappen zetten.
 
De Toekomst
 
1
22 mei 2023 om 18:32
Overdreven. Hij maakte stappen vooruit en had agressiviteit in zijn spel dat bij medespelers ontbrak. Als je een trainer hebt die weet hoe hij wil spelen en spelers in hun kracht zet, kan dit nog wel bijdraaien. Probleem zit hem dit jaar voornamelijk in de technische staf/directie. Daar is geen visie of kunde over hoe Ajax moet spelen, welke spelers daarin passen of wat er nodig is. Laten we daar eerst eens mee beginnen voor we spelers gaan verkopen. Eerst weten wat je wilt bereiken en hoe, vervolgens daar de juiste poppetjes/aanpak bij toevoegen. Als we dat eerste niet snel oppakken en wel al spelers gaan verkopen, gaan we weer dezelfde cyclus in als voor de fluwelen revolutie en blijven we weer jarenlang achter de feiten aanlopen. Ik zeg trouwens niet dat Sanchez perse moet blijven, maar dat we eerst zekerheid moeten hebben over wie hoofdtrainer wordt en hij moet bepalen hoe en met welke spelers hij zijn filosofie het best van de grond kan krijgen in de Arena.
 
binny
 
2
22 mei 2023 om 18:34
Wat ik mij af vraag is wie de volgende speler met grinta zal zijn bij Ajax. Alvarez zal zeker vertrekken. Natuurlijk tover je niet zomaar een Martinez uit de hoge hoed, maar het zou wel fijn zijn om nog zo'n jongen erbij te hebben. Ik zelf vond Sanchez zeker geen basis materiaal, maar wel beter dan Rensch. Jammer dat Regeer geen kansn heeft gekregen.
 
De Toekomst
 
4
22 mei 2023 om 18:42
Precies dit. Sanchez was ook nog niet zo slecht. Heb zat wedstrijd in het stadion gezeten waarbij hij echt veel ballen onderschepte. Het is niet de meest sierlijke speler, maar voor erbij redelijk en wellicht maakt hij nog een ontwikkeling als Alvarez door. Qua aankopen op die positie zijn we, gezien het verleden, al heel erg lang slecht aan het inkopen, dus ik zou hem er zeker bijhouden tot we met zekerheid een betere back-up hebben.
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 01:52
Ik vond Sanchez aan de bal echt heel matig. Al heeft Bassey die standaard dit jaar zo ver naar beneden getrokken dat het niet eens heel erg op viel. Verdedigend is Rensch heel slap en een stuk minder dan Sanchez. Misschien moet Ajax af stappen van het "grinta" verhaal. mooi als een speler dat ook heeft, maar in de basis heeft Ajax toch vooral goede voetballers nodig. Als ik kijk naar de huidige selectie heb ik eerder het gevoel dat ze zijn doorgeslagen in het zoeken naar kracht en grinta, en het voetbal uit het oog zijn verloren. Genoeg spelers die er op hun positie fysiek in de eredivisie bovenuit springen, Bassey, Brobbey, Bergwijn, Tadic, Klaassen, en misschien deze Sanchez ook wel.
 
HakimZiyach22
 
8
22 mei 2023 om 18:43
Verschrikkelijke aankoop, hopen dat je er nog 2 miljoen voor krijgt. Ik hoop dat er nog een paar namen bij komen. Dan denk ik aan Bassey en Wijndal. En bij een goed bod ook Bergwijn.
 
summerof69
 
2
22 mei 2023 om 18:50
5 Miljoen krijg je er altijd weer voor terug, er is altijd wel een club die een Mexicaans international als rechtsback wil, dat zal niet zo moeilijk zijn
 
FCBogarde
 
1
22 mei 2023 om 18:48
Zeker mag die weg. Snel verpatsen aan een Spaanse club. Verder geldt de vraag: Wie heeft hem überhaupt gescout??? Vincent B??
 
Homelander
 
7
22 mei 2023 om 18:54
Had hem gehouden en Rensch weggedaan die heeft echt al eindeloze kansen gehad en niets laten zien en kan toch nog wat geld opleveren. In een ideale wereld verkoop je alle backs zo'n beetje, Baas, Wijndal, Rensch, Sanchez allemaal weg.
 
Primetime
 
1
22 mei 2023 om 21:04
Zou Baas eerst een seizoen verhuren, niet dat ik iets in hem zie maar denk dat je hem na verhuur voor wat meer kan verkopen dan nu.
 
London Calling
 
0
23 mei 2023 om 01:57
Maar Rensch is 20, ik meen op dit moment 2 maanden ouder dan Mazraoui was toen die zijn debuut maakte. Sanches is 25 en gaat niet meer beter worden dan hij nu is. Je moet Rensch geen kansen blijven gunnen, maar dat het dit jaar niet lekker loopt lag in mijn ogen niet aan een 20 jarige. In een normaal goed draaiend elftal denk ik dat hij best tot zijn zou kunnen komen.
 
Hargle
 
4
22 mei 2023 om 18:55
Enkele jaren geleden stond het hier ook bol van dat Martinez en Alvarez er niets van bakte ,ajax moest zo snel mogelijk van ze af.gelukkig was er een echte trainer die het wel in hun zag. Martinez die niet geschikt was verkocht voor iets van 60milj. Alvarez de houthakker die niet kan voetballen vraagprijs 50+ milj???? Misschien moet men bij ajax wachten op een echte trainer, veel spelers zijn gekomen in een team die niet presteert, misschien had zelfs Bassey beter gespeeld indien Bogarde er was om hem te begeleiden.
 
Ajajax
 
6
22 mei 2023 om 18:58
Grappig, vond Sanchez een van de weinigen die in ieder geval wat progressie boekte. Vind eerder dat Bergwijn, Wijndal en Basset weer terug of weg mogen.
 
Kees De Jong
 
2
22 mei 2023 om 19:08
Jaartje geprobeerd met deze mexicaan en het is m gewoon niet. Als deze jongen er in staat mis je Rensch, en dat zegt wel al genoeg….
 
pinko
 
2
22 mei 2023 om 22:37
En omgekeerd. Als Rensch er in staat mis je Sanchez;-)))
 
Radamel Garcia
 
0
22 mei 2023 om 20:00
Overmars zou hem nog met winst verkopen. Nu maar hopen dat iemand er wat geld aan wil spenderen. Wat een loze aankoop. Er moet toch wel een jeugdspeler rondlopen die minimaal even goed is?
 
pinko
 
1
22 mei 2023 om 22:37
Rensch, Sanchez, Bassey, Wijndal, Taylor, wie maakt ons los? Gewogen en te licht bevonden. Zo te lezen is dat ook doorgedrongen binnen de Ajax burelen. Graag een kwaliteitsinjectie.