Derksen: 'Het is een jongetje met wie Ajax nog problemen gaat krijgen'
Vrijdag, 4 oktober 2019 om 23:23

Quincy Promes heeft in de afgelopen wedstrijden een basisplaats veroverd bij Ajax. De vleugelaanvaller was afgelopen woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia goed voor een doelpunt. Johan Derksen noemt Promes bij Veronica Inside een 'handige speler', maar stelt ook dat Ajax nog 'problemen' met hem gaat krijgen.

"Het is een jongetje met wie Ajax nog problemen gaat krijgen. Hij is een irritant, flamboyant jongetje. Dat dansje, toen hij dat geluksgoaltje maakte", zo verwijst Derksen naar de manier hoe Promes zijn treffer in het Mestalla vierde. "Niet de mensen bedanken van wie hij de bal kreeg, maar helemaal voor zichzelf gaan. Ook dat gedrag bij de wissel... Het is een handige speler, je kan hem overal neerzetten en hij redt zich wel."

Promes kreeg in de wedstrijd tegen Valencia een gele kaart, omdat hij niet op de juiste manier het veld verliet. "Heel onprofessioneel gedrag. Hij was ook een beetje gepikeerd dat hij gewisseld werd", benadrukt Derksen. Zijn tafelgenoot Jan Boskamp is een positiever over Promes, al vindt hij het jammer dat David Neres daardoor naar de reservebank is verdwenen. "Er zit een stijgende lijn in. Die Neres wordt opgeofferd en dat vind ik jammer, eerlijk gezegd."

Promes speelde dit seizoen tot dusver elf wedstrijden voor Ajax, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en twee assists. De 27-jarige aanvaller werd afgelopen zomer door de Amsterdammers voor een kleine zestien miljoen euro overgenomen van Sevilla.

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (104)

 
SocioFan1
 
269
4 oktober 2019 om 23:30
Pff wordt echt moe van deze snorreman. Denkt helemaal dat hij het gezicht is van voetbal media. Stop met deze man aandacht geven aub. Hij zit alleen maar mensen af te kraken. Net ook weer over het vrouwenvoetbal en noem maar op. Wat een zielig ventje is het.
 
samg
 
196
4 oktober 2019 om 23:31
Te arrogant om zelf toe te geven dat hij het gewoon goed doet. Toegeven zal je niet doen Derksen, daar ben je te arrogant voor
 
robert41
 
10
5 oktober 2019 om 12:38
Als ik het bovenstaande goed begrijp heeft hij het helemaal niet over zijn spel (wat ie inderdaad goed doet) maar over zijn gedrag.ik vind er wel een kern van waarheid in zitten alhoewel hij wel flink overdrijft. Ik vind hem ook goed spelen maar hij vertoond trekjes die ik ook niet helemaal kan plaatsen. Dat hoeft echter niet per se negatief te zijn. Ronaldo juicht ook niet altijd normaal toch ??
 
ajajajaja123
 
15
5 oktober 2019 om 12:57
Ik ken nog 100 jongens zoals hem. Gewoon een typische "Bijlmer" jongen. En voordat mensen me een recist noemen. En zijn genoeg blanke.jongens die ook zo zijn. En ik heb er met genoeg gevoetbald om te weten dat je zo'n jongen gewoon vertrouwen moet geven en een omgeving waar hij zich lekker voelt, en dan gaat ie voor je door het vuur. Ja ik generaliseer zijn persoonlijkheid nu, en tuurlijk zal hij ze eigen nuances hebben, maar ik heb genoeg vrienden die met als hem zijn. Zelfde waarom hij niet van het veld.ging zoals de scheids zei. Omdat de scheids het niet vroeg maar hem opdroeg. Trekken dat soort jongens vaak slecht.
 
ajajajaja123
 
7
5 oktober 2019 om 12:58
En geloof maar dat hij gewoon die jongens de "props" geeft die ze verdienen. Maar hij viert gewoon lekker ze feestje.
 
RinkSchippers
 
12
5 oktober 2019 om 13:55
Leuk en aardig ajajajaj maar als de scheids dit wil heb je te luisteren. "Omdat de scheids het niet vroeg" laat me niet lachen man, zou een mooie boel worden. Ben blij met Promes maar als hij straks geschorst is en we missen de 2e ronde hierdoor dan is dit gewoon amateuristisch gedrag."Jongens props geven" mag ik hopen voor hem, vorig jaar droegen Tadic vd Beek en natuurlijk de "nieuwe Litmanen Ziyech" het hele spel van Ajax, Promes is nieuw en mag blij zijn met een basis plaats, die intikker is vooral de verdienste van de andere 3. Jij zet hem nu op een voetstuk want hij komt van "de bijlmer"Vreselijk irritante conclusie van je. De scheidsrechters moeten het vragen aan "dit soort jongens" lachwekkend gewoon
 
InkeMontana
 
202
4 oktober 2019 om 23:33
Leuke is dat vi qua kijkcijfers al op zo'n 300.000 kijkers minder per aflevering draait dan vorig en begin dit seizoen. Mensen waren de hetze wel een beetje zat denk ik, en sowieso blijven ze hun stokpaardjes maar vaak herhalen. Promes kon er eerst helemaal niks van en was een rare aankoop. Nu hij gigantisch moyenne neerlegt kan hij ineens op elke positie heel aardig voetballen, maar is het een moeilijke jongen. Tsja..
 
Medellin
 
73
4 oktober 2019 om 23:45
Sinds ze weer van zender zijn veranderd vind ik ze echt heel veel minder. Heel geforceerd in alles en dan krijg je dit. Ik heb nog nooit zoveel onzin van ze de laatste maanden gehoord. Vaak kon je het wel plaatsen en er om lachen maar dit gaat er gewoon over.
 
TheBigShow
 
20
4 oktober 2019 om 23:43
*word Mooi toch die opmerking over het vrouwenvoetbal. Die Anouk vertrok helemaal haha.
 
Kaassie
 
12
5 oktober 2019 om 07:22
Ik vind het geweldig om te zien dat er zoveel mensen zijn die een hekel hebben aan snorremans en/of Driessen dat ze toch allemaal naar dat programma kijken en hun meningen lezen
 
JuanitoMartes
 
4
5 oktober 2019 om 08:40
Ik had dezelfde gedachten bij de wissel. Gepikeerd, wou gewoon wedstrijd uitspelen. Ja vreugde dans, dan doen veel voetballers. Ik vind als je zo viert betekent niet dat je de andere spelers niet dankbaar bent. De hele wereld kijkt naar je, anno 2019 is dit volkomen geaccepteerd. Oude generatie stoort zich hier aan en lijkt het anders te interpreteren.
 
Tornado72
 
5
5 oktober 2019 om 08:44
Promes doet het uitstekend maar z'n gele kaart was inderdaad ongelooflijk onprofessioneel. Derksen loopt meestal niet mee met de polonaise en is zeer kritisch opzich wel prettig in een wereld waar iedereen kwijlend achter de voetballers aanloopt. Derksen geen aandacht geven is wel lastig natuurlijk hij is 1 van de hoofdrol spelers in 1 van de toonaangevende voetbalprogramma's.
 
mv010
 
9
5 oktober 2019 om 08:51
Hij heeft wel gelijk over Quincy, ook ik heb me geïrriteerd aan zijn gedrag na die goal en bij zijn wissel. Maar je mag hier zeker als niet Ajacied geen commentaar leveren en de jongen alleen maar verder de hemel in prijzen.
 
Doordebenen
 
5
5 oktober 2019 om 10:31
Ik vond het gedrag na zijn goal weinig mis mee. Wat deed hij dan precies? Hij ging rennen en hij deed zijn bepaalde kenmerk wat is daar mis mee? Depay doet zijn vingers in zijn oren. Zo doen ze allemaal wat toch? Ik vind het exht nergens over gaan maargoed... de reactie bij de wissel was natuurlijk niet al te slim. Je mag toch verwachten dat ze allemaal zijn bijgepraat.
 
CommandPrompt
 
127
4 oktober 2019 om 23:30
Oh, ja. Hij had naar die speler van Valencia moeten lopen om hem te omhelzen en bedanken, nadat Donny de bal op doel schoot maar diegene de bal dusdanig toucheerde dat 'ie bij Quincy uitkwam. Derksen is inmiddels op het niveau van Valentijn aanbeland. Kleine waarheden net wat verdraaien om z'n onderbuikgevoel te kunnen ventileren. En niemand die enig tegenwoordig biedt. Wat heet, hoe meer onzin, hoe groter het podium.
 
JoshuaK_
 
37
4 oktober 2019 om 23:42
Het was inderdaad geen assist van Donny, de bal kwam via een rare beweging van de Valencia verdediger uit bij Promes. Wel heerlijk hoe Promes nu het ongelijk van de meeste mensen bewijst, laat ook zien dat hij niet zomaar tot beste speler van Rusland was verkozen.
 
Holland8
 
19
4 oktober 2019 om 23:54
Overigens hoeft Promes Donny niet te bedanken want Donny heeft die jongen, net als een hoop andere spelers in de selectie (neres bovenal!) al 20 messen in zn rug gestoken. Maar als je de beelden goed bekijkt zie je dat hij Donny gewoon bedankt voor die nep-assist.
 
Bobiku29
 
99
4 oktober 2019 om 23:30
Hier heb ik toch wel het idee dat, nu blijkt dat Promes weldegelijk iets toevoegt aan Ajax, Derksen zich in dit soort bochten wringt om zijn gelijk te halen. Promes is inderdaad weleens onhandig in zijn gedrag, maar in zo'n groep lijkt het me een zeer sociale jongen. Echt geen probleemgeval
 
Thetruth
 
31
4 oktober 2019 om 23:53
Ik volg ajax en verschillende spelers van ajax waaronder promes op diverse social media kanalen. Ik krijg juist de indruk dat hij heel goed ligt in de groep en het juist met iedereen kan vinden en een soort van gangmaker is. Hele sociale jongen inderdaad.
 
buitenspelval
 
93
4 oktober 2019 om 23:54
Hoe hij alleen al spreekt over ‘jongetje’. Te zielig voor woorden. Hij heeft het over een volwassen man van 27 jaar, vader van drie kinderen en iemand die zijn vak inmiddels veel serieuzen beleeft, dan toen hij een jongen van rond de 20 was. Deze benaming ‘jongetje’ sluit mooi aan bij Derksens vriendje Valentijn naam voor Ten Hag: ‘die Tukker’, Het zegt eigenlijk alles over hun treurige bedoelingen.
 
marocberkane
 
28
5 oktober 2019 om 00:57
Ik denk dat hij daarmee doelt op het gedrag van Promes na die wissel. Want dat is inderdaad iets wat je eerder van een 'jongetje' zou verwachten dan van een volwassen man.
 
buitenspelval
 
46
5 oktober 2019 om 01:06
Ik denk zelf van niet. Het is puur letterlijk kleinerend bedoeld lijkt mij. In het artikel geeft hij ook aan wat hij bedoelt: "Het is een jongetje met wie Ajax nog problemen gaat krijgen. Hij is een irritant, flamboyant jongetje. Dat dansje, toen hij dat geluksgoaltje maakte". Mensen die verkleinwoorden gebruiken om anderen te beschimpen, denken daar zelf groter door te lijken. En dat is precies wat Derksen hier doet.
 
SpeedyAFC
 
40
4 oktober 2019 om 23:55
Tja Promes draait als een tierelier, scoort elke week. Dus geeft Derksen maar af op een 'verwachting'. Het is niet makkelijk om ineens toe te geven dat Promes een prima aankoop is.meest komische was wel zijn betoog voor Wout Weghorst in Oranje. Bij elke club werd die man afgekraakt door Derksen. Elke transfer noemde hij onvoorstelbaar, hij zou door de mand vallen, een dertien in een dozijn harde werker, veel inzet, geen voetbal. En nu vele clubs en transfers later speelt Weghorst uitstekend in de Bundesliga en noemt meneer het onvoorstelbaar dat hij niet geselecteerd wordt voor oranje... ja zo heb je altijd gelijk.
 
Japie_Krekel
 
7
5 oktober 2019 om 01:23
@speedyafc alsof Derksen een glazen bol heeft en al kon zien dat Weghorst ooit zou aantonen van meerwaarde te kunnen zijn in een topcompetitie als de Bundesliga. een analist oordeelt op wat hij op dat moment ziet, dat is zijn vak want anders kan je nooit meer iets zeggen over een speler omdat je over 5 jaar misschien wel eens ongelijk kan krijgen
 
Ijsmuts
 
4
5 oktober 2019 om 08:35
@japie, Derksen doet wel meer dan dat hoor. Die weet nu al dat itaharran een wereldtopper wordt. Dat zijn althans zn eigen woorden. Kortom; derksen zit wel degelijk op de stoel van de scout. Waar derksen zelf erg veel moeite mee heeft is om zijn fout ruiterlijk te erkennen als hij er een keer naast zit. Een mooi voorbeeld is deze promes. Vanaf het begin af aan al naar beneden geluld door derksen... en nu die jongen goed presteert weet derksen nog steeds 4 minuut 50 van de 5 minuten over promes negatief te lullen, wijzend met zn vingertje.Is derksen van fan je zit je gebakken voor het leven, hoe zwak je ook presteert. Is hij fan van je speelstijl maar niet van je gedrag, dan zullen al zn woorden over je gedrag gaan. Is hij geen fan van je speelstijl en gedrag, dan komt er geen goed woord over zn lippen.Nijhuis maakte er laatst een zooitje van in de kuip en kreeg het aan de stok met stam. Waar er 2 ruzie hebben, hebben er 2 schuld zou je zeggen. Derksen ontweek het onderwerp Nijhuis volledig en ging vervolgens een paar minuten door op het gedrag van stam... maar vooral geen woord over de slechte beslissingen van nijhuis.Het geeft maar aan hoe selectief derksen te werk gaat.
 
Japie_Krekel
 
0
5 oktober 2019 om 14:35
@ijsmuts dat hij denkt dat Ihattaran wereldtop word vind ik niet zo vreemd want je ziet weinig spelers die al zo bizar goed zijn op hun 17e. garanties heb je niet maar dat Ihatarran niet het eerste de beste talent is lijkt me duidelijk als je hem ziet voetballen. deze jongen is echt exceptioneel. dat Derksen wel wat vaker mag toegeven als hij er een keer naast zit wat betreft een speler ben ik wel met je eens
 
FatBoy232
 
22
5 oktober 2019 om 00:04
Ik denk eerder dat Derksen van geest niet ruim is. Wat niet in zijn straatje past is volgens hem fout, onterecht of zelfs een potentieel probleem. Dans je, verf je je haren, feliciteer je je medegenoten niet, doe je een hoed op of verder iets vreemds, dan wordt dat meteen aangehaald om de prestaties omlaag te praten. Ineens wordt hun professionaliteit in twijfel getrokken en zijn het potentiele probleemgevallen. Veel analisten maken zich hier schuldig aan, maar Derksen spant echter de kroon. Vind het behoorlijk jammer. Als Derksen zich uitsluitend op het spelletje zou focussen en zich daarover zou uitlaten, zou hij veel meer kunnen toevoegen. Voetbalkennis heeft hij zeker.
 
DonCoXxX
 
13
5 oktober 2019 om 00:04
Ik vind die rare maniertjes na zijn goals ook een beetje egocentrisch en oncollegiaal, maar dat schijnt er tegenwoordig bij te horen. Zolang de groep het accepteert lijkt mij niets aan de hand. Ik ga er ook vanuit dat de oudere garde in de selectie vanzelf ingrijpt als hij echt door zal slaan. Vooralsnog heeft hij zijn dure bolide niet `s nachts in een greppel geparkeerd of iets dergelijk, Ik vind die problemen daarom veel te ver gezocht van Derksen. Volgens mij doet hij het erom voor de kijkcijfers en het rumoer op social media.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
45
4 oktober 2019 om 23:30
Een maand geleden voegde hij niks toe en was hij geldverspilling en nu is het een handige speler die zich op verschillende posities kan redden. Daarin had hij dus ongelijk dus gaat hij roepen dat ze problemen met hem gaan krijgen, heeft hij in zijn glazen bol gezien.
 
Japie_Krekel
 
13
5 oktober 2019 om 01:26
Promes had al in tijden geen knikker meer geraakt toen hij naar Ajax ging. dan is het logisch dat er bij sommige mensen scepsis is. zelfs veel supporters die Promes toejuichen sinds zijn komst naar Ajax zaten daarvoor bij de wedstrijden van Oranje te klagen dat Promes er helemaal niks van kon en dat hij niks in Oranje te zoeken had. veel van diezelfde mensen nemen Derksen nu opeens kwalijk dat hij dezelfde twijfels had bij de kwaliteiten van Promes
 
AZE/CHE 4 EVER
 
11
5 oktober 2019 om 01:41
Het is idd niet zo gek dat hij weinig van Promes had verwacht. Ikzelf dacht ook dat hij weinig zou toevoegen, maar als hij het tegendeel bewijst is het behoorlijk treurig om op een andere manier toch je gelijk proberen te halen. Dit komt over alsof hij heel erg hoopt dat Promes in de fout gaat zodat hij straks kan roepen "zie je wel, ik had gewoon gelijk".
 
Japie_Krekel
 
7
5 oktober 2019 om 01:55
daar heb je wel een punt inderdaad maar of hij dat doet om zijn gelijk te halen weet ik niet. Derksen is een man van de oude stempel die denk ik soms moeite heeft te wennen aan het gedrag of de uitstraling van veel moderne voetballers en dan volgt daarop meestal meteen een hele klaagzang van hem. ik doelde zelf meer op de scepsis die er was toen Ajax hem haalde want zelfs in Spanje konden ze niet geloven laatst hoe goed Promes speelde tegen Valencia na zijn mislukte periode bij Sevilla. Promes heeft echter de laatste tijd aangetoond een topversterking te zijn gebleken voor Ajax. weer een hele goede zet van Overmars gebleken, alleen is het wel jammer voor Neres die nu minder aan spelen toe komt. aan de andere kant houd die concurrentie de spelers wel scherp en dat hoort eigenlijk ook wel bij een topclub die de ambitie heeft weer bij de Europese top aan te haken
 
Bossie
 
6
4 oktober 2019 om 23:34
Zoveel spelers zoveel karakters. Gelukkig voor Ajax weet Ten Hag wie Prommes is . Ik denk dat het wel mee zal vallen met die problemen. Ook al valt het natuurlijk niet uit te sluiten en als het gebeurd kan Derksen zeggen dat hij ze gewaarschuwd had ....
 
HafRobyo
 
3
4 oktober 2019 om 23:40
Derksen morten ze geen posium geven. Wanneer is hij noubwel.positief over iemand.Hij kraakkt iedereen af. deze man is niet serieus te nemen.
 
noppa
 
22
4 oktober 2019 om 23:42
Jahoor gaat hij weer. Gewoon onzin verkondigen, en niet willen toegeven dat Promes het gewoon goed doet. Zowel bij Ajax als bij Oranje. De kijkcijfers liegen er niet om, er kijken minder mensen na dat programma. Derksen probeerde de eerste uitzending al gelijk wat aandacht te krijgen naar hem zelf en t programma, om even Turkije uit te maken voor een "kut land". Even rare uitspraken over andere mensen of programma's, en dat verschuilen onder "mijn eigen mening". Dat is enkel voor om even te kunnen uithalen om vervolgens in andere programma's te verschijnen zodat mensen na VI gaan kijken. Het is fatsoen wat ontbreekt, en als er wat over de heren wordt gezegt met name Gijp, dan loopt meneer bijna te janken midden in de uitzending. Een show voor tokkies is het niks meer niks minder.
 
buitenspelval
 
15
5 oktober 2019 om 00:09
Hij raakt ook steeds verzuurder krijg ik het idee. Ook niet raar als zelfs je maatjes al Van der Gijp, Advocaat en Genee je uitlachen om je analyses, die de plank compleet misslaan rond de CL-wedstrijden. Veel van zijn stoere gedrag lijkt voort te komen uit onzekerheid, denk ik soms wel. Als een middelbare scholier die andere pest, zodat hij zelf niet het haasje is. Daarom gaat hij ook zo opzichtig voor Gijp liggen, het lolligste ettertje van de klas. Die Derksen. Het wordt nu echt de hoogste tijd voor die man om met pensioen te gaan.
 
buitenspelval
 
29
4 oktober 2019 om 23:44
Ach ja Derksen. Wie neemt die man met zijn opgeblazen ego nog serieus. Hij breekt gestaag zijn eigen opgebouwde imago op. Niemand buiten het kleffe Veronica Inside-kliekje wil nog wat te maken hebben met die vent. En terecht.
 
mhda
 
3
4 oktober 2019 om 23:48
Volgens mij nog steeds 2 x trainen op een dag en op de club blijven, perfecte teambuilding . Vangen elkaars eigenschapjes wel op denk ik, oogt in ieder geval als een vriendenploeg. Ook hier weer Eric ten Hg, en Reiziger maakt een hele goede indruk als mensenmens.
 
theo uphus
 
4
4 oktober 2019 om 23:57
Voetballers juichen niet meer zoals vroeger. Dat vind ik in die zin jammer dat ze vroeger gewoon spontaan juichten met elkaar en dat de doelpuntenmaker tegenwoordig iedereen omzeilt en vervolgens in zijn eentje allerlei rare dansjes en bewegingen laat zien. Voor mij hoeft dat niet zo nodig, maar het is gebruikelijk de laatste jaren. Promes is daar geen uitzondering in.
 
erodinho
 
3
5 oktober 2019 om 00:09
Promes, Kluivert, Depay allemaal moeilijke jongens, maar zulke jongens die laten het vaak wel zien op momenten dat het tegen zit. Door te haten, spelen zulke spelers juist veel beter, kijk wat Promes laat zien in de Champions League, die man scoort elke wedstrijd. Met een speler als Neres, Huntelaar of Dolberg (wat een lieverdjes zijn afgaande op mijn eerste indruk) zouden nooit zoveel rendement eruit halen. Door Promes loopt de score flink op, omdat hij gewoon net even een extra goaltje mee pikt. Anders speel je een wedstrijd vaak uit met 1-0, 2-0, 2-1, 2-2. Door meteen de tweede of derde te maken, maak je een wedstrijd meteen dood. Zoals tegen Tottenham, was de 3-0 een noodzaak, door niet de derde te maken laat je een tegenstander leven. Wat Derksen doet is gewoon zeggen wat hij vindt van zo een speler op basis van zijn smaak. Hij zal nooit met zulk soort types om kunnen gaan. Gelukkig kan Ten Hag dat wel, want die ziet er naar mijn inziens ook best agressief uit. Ik zou zelfs Stam en Ten Hag zo in een motorbende kunnen zetten en dan zullen zij niet eens opvallen. Maar dat soort types horen perfect bij deze tijd. Die kunnen met spelers omgaan die ego hebben, tattoes en vooral mondig zijn. Tijden zijn veranderd, dat men met hierarchie iets voor elkaar kan krijgen.
 
Formus
 
15
5 oktober 2019 om 00:42
Nou, Huntelaar is toch écht géén lieverdje hoor
 
Etcheverry
 
17
5 oktober 2019 om 00:15
Nu Promes heeft laten zien dat hij goed genoeg is voor Ajax gaat meneer Derksen andere smoezen verzonnen nu blijkt dat hij naast heeft gezeten omdat hij Promes in begin niet geschikt vond, een rare gast is het.
 
binny
 
15
5 oktober 2019 om 00:21
Echt een zielig figuur is Johan Derksen. Quincy Promes is gewoon een hele goede aankoop geweest en is niet het braafste jongen van de klas dus nu is er iets mis met hem? Wat een onzin zeg het gaat nergens over. Iedereen is blij met Quincy erbij, hartstikke gezellige jongen die nog word afgemaakt op dingen van 5 jaar terug. We kijken voetbal, dus het gaat om voetbal dus ik zou vooral daar me kritiek op richten en niet op het persoon. Nu er niks mis is met het voetbal dus de persoon aanvallen, wanneer stopt Derksen er mee word echt moe van zo’n gozer.
 
Raffaello
 
7
5 oktober 2019 om 00:32
Ik ben allang blij dat de Nederlandse clubs in Europa het op dit moment goed doen. Voor vermaak kijk ik dan af en toe Veronica Inside en dan met name af en toe voor de satire, want analytisch gezien heeft Derksen er echt nul komma nul verstand van. Vind het wel een vermakelijke zure man. Heb totaal geen hekel aan hem, maar het zegt wel wat als zijn vrienden Rene, Wim en Wilfred hem uitlachen om zijn uitspraken omtrent Nederlandse clubs in Europa. Wim moeten ze veel vaker uitnodigen. Trots op wat iedereen laat zien tegenwoordig. Ook Promes en co grote complimenten en ook de rest van de Nederlandse clubs in Europa. Super dit!!
 
MSN10
 
12
5 oktober 2019 om 00:39
Gaat ie weer gatverdamme. Mensen gaan eerder problemen maken met jou dan dat Promes problemen krijgt met mensen. Overal en op iedereen kritiek heeft die vent nog steeds niet door dat het gewoon aan hem ligt. Als er iemand een dansje doet dan is het een moeilijke jongen heeft iemand een petje achteruit op dan is het een moeilijke jongen iemand met een hoed zelfde verhaal. Even serieus deze man heeft volgens mij gewoon niet door dat dit het tijdperk is van dansjes kleding kapsels en noem maar op. Het probleem is dat hij echt nog in zijn tijd leeft dat is het gewoon hij vind letterlijk iedereen een probleem. Schaam je man echt waar schaam je en kijk ff paar weken in de spiegel
 
mcgregor
 
15
5 oktober 2019 om 00:42
Vind dat dansje na een goal van hem ook irritant worden. Slaat nergens op verder ben ik het met Johan eens over die gele kaart. Scheids geeft aan dat hij aan de andere kant het veld moet verlaten dan hoor je dat ook te doen. Wat betreft dat Ajax nog problemen gaat krijgen ben ik het niet eens. Heeft nooit voor problemen gezocht bij spartak en Sevilla. Werd bij Sevilla zelfs als back neergezet en heeft nooit geprotesteerd. Zie promes juist steeds belangrijker worden en ligt ook goed in de groep zie filmpjes op insta. Een beetje de lolbroek in de groep
 
willempiedebok
 
10
5 oktober 2019 om 01:01
Derksen kan er alles vinden, ik vind het een hele goede aankoop, hij scoort, hij speelt goed in de combinatie en laat de bal gaan. Prima voetballer.
 
Sirius
 
6
5 oktober 2019 om 01:35
Ik ben regelmatig kritisch over Promes, maar hij doet het wel gewoon goed momenteel. Op z`n gedrag is eigenlijk nooit iets aan te merken buiten 1 of ander filmpje van bijna 10 jaar geleden waar elke jong-volwassene zich weleens schuldig aan maakt. Als Oranje-speler kan ik de kritiek heel goed begrijpen, maar hij doet het momenteel uitstekend bij Ajax en gezien z`n interviews en carriere kun je gerust stellen dat die jongen leeft voor de sport en daar ook veel voor over heeft. Kritisch op z`n spel, oke, maar mensen als Derksen moeten het niet gaan overdrijven. We hebben uiteraard niet te maken met 1 of andere faalhaas die nog nooit iets heeft gepresteerd. Promes is voor Oranje-begrippen wellicht middelmaat, maar dat betekent niet automatisch dat hij er niets van kan.
 
pprins
 
3
5 oktober 2019 om 02:30
Hij valt me niet tegen , gezien het matige spel dat ik van hem bij Oranje zag. Ik vind het ook nog steeds niet echt een goede voetballer en zie nog altijd liever Neres op die plek . Maar hij heeft wel een neusje om op de goede plek te staan en dat is toch wel een erg prettige eigenschap voor een aanvaller . En hij werkt hard
 
12eaper
 
4
5 oktober 2019 om 02:48
Ook typisch Nederlands zeiken wat iemand aan heeft of zeiken hoe iemand juigt. Quincy doet zijn mask on omdat ie zijn merk daarnee promoot. Toen Derksen nog de baas was bij V.I. had hij nog connecties. Maar sinds hij gestopt is roep ie dingen die hij op de gok neemt precies hetzelfde wat Driessen doet. 10 dingen roepen en van die 10 dingen als er 1 goed is popijopie doen dat je gelijk hebt.
 
 
4
5 oktober 2019 om 07:34
Acht man nu ben ik dit man echt zat vroeger kon ik er nog om lachen maar na wat er is gebeurd met Jandino niet meer. Ten eerste wie the fuck gaat hem uitnodigen? Dat is al vragen om problemen. Dan maakt hij een grap en iedereen in Nederland valt mijn landgenoot aan. Maar deze ouwe lul mag wel zeggen wat hij vind tegen iedereen en de rest van de wereld wel kleineren maar als iemand tegengas geef dan is het niet goed. Nou Johan fuck jou je moeder konjo di bo mama swa.
 
Arnout108
 
2
5 oktober 2019 om 07:50
Je weet dat iemand echt oud is als hij begint te zeuren over de dansjes na een doelpunt. Dat is het moment dat je officieel kan spreken van een generatiekloof. Dus bij deze, het zou wel een generatiekloof zijn. Straks gaat hij nog zeuren dat de spelers niet meer met elkaar kaarten in de spelersbus.
 
Darkdave
 
0
5 oktober 2019 om 08:40
Johan heeft hier gewoon gelijk in als je hem van het veld af ziet gaan en dan zo een domme gele kaart krijgt. Getuigt niet van een heel hoog IQ.
 
ajaxchamps
 
2
5 oktober 2019 om 09:05
Vi en vooral Derksen zijn houdbaarheid datum lijkt te zijn verstreken. Derksen valt hopeloos in herhaling en je kunt zijn kortzichtige meningen wel raden inmiddels. Dat Promes niet in zijn straatje zou passen was ook wel te voorspellen. Zelfde type als Depay, dat snapt Derksen niet en dan komt ie daar niet meer over heen. Promes is nu iedere week aan de beurt, Let maar op. Al schiet ie er 4 in dit weekend. Geloof dat meer mensen wel klaar zijn met Vi, getuige de kijkcijfers. Format van het programma is prima, tijd voor nieuwe mensen aan tafel
 
CarlCoenraad
 
1
5 oktober 2019 om 09:25
Ben het helemaal eens met Johan D. Ik was al geen fan van hem bij Ajax. Probeert een geforceerde persoonlijkheid te zijn en uit te stralen. Buiten dat is hij als keeper gewoon en niet uitzonderlijk en het ergste is dat hij niets leert van penaltys stoppen. Hij ligt al in de hoek voordat er geschoten word. En even voor de duidelijkheid ik ben Ajacied!
 
andre-royo
 
4
5 oktober 2019 om 10:34
Gaat dit over Onana? Want dan ben je echt de weg kwijt
 
Downwards
 
2
5 oktober 2019 om 10:15
Die logica slaat ook helemaal nergens op he. Ja hij juicht gek en pakt domme gele kaart super vervelend mannetje, ga je veel problemen mee krijgen. Heb werkelijk waar nog nooit een speler gezien die ook blij is als hij gewisseld word. Buiten een publiekswissel om misschien. Maarja Johan heeft nu eenmaal een hekel aan Promes dus dat moet hij wel volhouden.
 
andre-royo
 
6
5 oktober 2019 om 10:32
Ik zeg dit niet zo snel, maar volgens mij is het duidelijk dat Derksen gewoon moeite heeft met jongens met een andere achtergrond. Met andere woorden Derksen is tamelijk racistisch, dat kan je nu geen toeval mee noemen. Wat doen Depay, Kluivert en Promes nou echt verkeerd? Hij doet een dansje na de 2-0 in de champions league!? Mijn God.. wat vervelend van Promes zeg
 
Doordebenen
 
2
5 oktober 2019 om 10:56
Mee eens. Hoe hij ook praat over donkere spelers. "Die zwarte" Ik heb echt een hekel aan zulke termen en dat als blanke. Ik ben er ook wel klaar mee. Gister was mijn laatste vi. Het begint exht zielige vormen aan te nemen. Gaat misschien totaal 20 min over voetbal de rest zijn schijt filmpjes die we al 20duizend keer heb gezien en dingen wat vdGijp leuk vind moet ineens ook half Nederland leuk vinden. Mensen die nu ook ineens Harry Mensch gaan kijken. Ach ja weer een kijkcijfertje minder als meer mensen dat nou doen ipv hier zeuren stopt het vanzelf. Utopia had meer kijkcijfers en die moesten er ook af.
 
P. Jansen
 
1
6 oktober 2019 om 00:50
Voorheen waren het Elia, Depay, klopt Derksen is een schijnheiligerd. Komt omdat hij gefrustreerd is door zijn hele vele eigen tekortkomingen. Derksen heeft gewoon veel mazzel gehad in zijn -carrière- meer niet.
 
Dirk_borst
 
3
5 oktober 2019 om 12:17
Een onderbouwing op enkel aannames en geheel toevallig komt het uit de mond van de heer Derksen, die zelfs denkt dat hij het wiel heeft uitgevonden. Het is behoorlijk sneu, triest maar bovenal hilarisch dat hij dit maar blijft roepen.
 
Millonario
 
0
5 oktober 2019 om 12:39
Weet iemand waar ik de afleveringen vanuit Belgie kan herbekijken? Want de afleveringen op de website van Veronica Inside is enkel voor Nederlandse gebruikers toegankelijk.
 
Marshmallow
 
0
6 oktober 2019 om 11:42
Promes is zwaar overhyped, iedereen uit Nederland wordt een ster in Rusland. Laten we niet eens over de Portugese competitie spelen want dat is vergelijkbaar met de hoofdklasse. Bij Ajax heeft hij problemen omdat hij nooit vrij loopt of nihil in stelling wordt gebracht.