'Die Kluivert is zo verschrikkelijk snel, die wordt onderweg 26 keer geflitst'
Woensdag, 20 september 2017 om 11:10

Ajax neemt het woensdagavond in de KNVB Beker op tegen de amateurs van SVV Scheveningen, een club uit de Derde Divisie. Sjaak Polak begon ooit met voetballen bij deze club en kwam daar op latere leeftijd ook terug. De oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag en Sparta Rotterdam hoopt stiekem op een stunt tegen de ploeg van trainer Marcel Keizer, maar is realistisch.

Na het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag van afgelopen zondag werkt Ajax opnieuw een duel af in het Cars Jeans Stadion. "Stiekem hoop ik op een stunt. Dat vind ik mooi", zegt de 41-jarige Polak in gesprek met De Telegraaf. "In Engeland gebeurt het ook, dat een vierdeklasser een club uit de Premier League uitschakelt. Dat zou nu ook ineens kunnen gaan gebeuren."

Polak geeft Scheveningen weinig kans. "Als elf Ajacieden met diarree de bus uitstappen, maakt Scheveningen een kans. Maar we moeten realistisch blijven. Als Ajax gewoon tempo gaat spelen, wordt het lastig. Als Ziyech in vorm is, Huntelaar de ballen er gewoon in schiet, Dolberg de bal aan de voet krijgt en Neres in vorm is...", aldus de oud-speler, die zijn loopbaan afsloot bij Texas Dutch Lions. "En die Justin Kluivert is zo verschrikkelijk snel, die wordt onderweg gewoon 26 keer geflitst. Het is onvoorstelbaar."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (70)

 
YoeriCFC
 
46
20 september 2017 om 11:12
Ik ben nog niet zo overtuigd van het talent Kluivert! Hij is pijlsnel, maar verder vind ik het vooral nog heel veel net niet.. Ook qua productie zal hij veel en veel beter moeten presteren! Hij is gepresenteerd als de verloren zoon na zijn debuut maar ik vind zijn ontwikkeling maar mondjes maat en erg tegenvallen
 
AjaxCunian
 
67
20 september 2017 om 11:14
Onbegrijpelijk dat Neres niet boven hem is in de pikorde.
 
YoeriCFC
 
16
20 september 2017 om 11:26
haha nou, vind je dat echt? Ik ben ook totaal niet onder de indruk van Neres namelijk..
 
Master D
 
29
20 september 2017 om 11:44
Zie in beiden nog geen toekomstige grootheid, maar Neres heeft op Kluivert voor dat ie nog een redelijk rendement uit zijn acties haalt. Op basis daarvan zou ik Neres hoger in de pikorde plaatsen.
 
SoccerinoFCU
 
8
20 september 2017 om 12:12
Over beiden valt genoeg te zeggen. Van Neres had ik meer verwacht. Zeker voor een speler die voor 12 miljoen overkwam uit ``het voetballand`` Braziliã«. Je kan wel zien dat hij een aardige dribbel en redelijk wat snelheid heeft. Maar het zegt ook wel wat dat hij vaker bij Jong Ajax speelt dan het eerste. Blijkbaar is de technische staf niet helemaal overtuigd van hem. Justin Kluivert vind ik echt overhyped. Zijn snelheid is het enige wapen wat hij heeft. Dribbelen en voorzetten geven vind ik een stuk minder bij hem. Je kan er niet omheen draaien, maar de reden dat hij zo snel z`n debuut kon maken zal waarschijnlijk toch gekomen zijn door z`n achternaam. Ik zie hem geen toekomstige basisspeler worden, want daarvoor heeft hij in mijn ogen niet de kwaliteiten voor. Puur voetballend vind ik hem ook niet beter dan voormalige buitenspelers zoals Lesley de Sa of een Jodi Lukoki. En zij spelen nu ergens in Bulgarije ofzo!
 
iBianconeri
 
5
20 september 2017 om 12:57
Ik vind niet dat spelers moeten worden beoordeeld met hun prijskaartje. Het is niet alsof Neres daar voor kiest. Het is wat de gek er voor geeft. Ik vind Neres een groot talent. Hij laat in de minuten die hij maakt vaak wel leuke dingen en die goal tegen PEC was ook klasse. Geef die jongen 3 volle wedstrijden de kans.
 
RuudOss
 
1
20 september 2017 om 13:24
Lesley de Sa speelt dit seizoen bij FC Oss
 
SoccerinoFCU
 
3
20 september 2017 om 13:57
pfff moet je nagaan. Ooit een aardig talent bij Ajax en ongeveer 6 later spelend bij FC Oss. Met alle respect voor FC Oss, maar hij had zijn carrière toch wel anders uitgestippeld.
 
Afkraker
 
1
20 september 2017 om 15:52
Triest hoe mensen nu opeens over kluivert praten. Vorige seizoen zaten dezelde mensen die hem nu aan kraken zijn hem nog te lofprijzen. Of zijn jullie allemaal opeens vergeten wat ie toe in staat is onder de juiste omstandigheden. Buiten dat is het gewoon nog gewoon een kind mensen hij is pas 17 jaar ofzo. Ik vind het niet terecht hoe sommige mensen praten hier over deze jonkie. Gaat gewoon te ver vind ik om te verwachten dat al die jonkies Ajax moeten dragen of zoveel druk op die jongens leggen dat hoort gewoon niet. Ajax jonkies worden altijd voor de wolven gegooit soms pakt goed het uit en soms niet. Maar als het niet uitpakt vind ik niet dat wij deze jonge jongens de vinger kunnen wijzen of twijfelen aan hun kwaliteiten. Laten we eerlijk zijn het beleid bij ajax dit seizoen is dramatisch en dan komt er nog nog bij dat er geen echte leider op het veld staat bij ajax. Serieus mensen waar gaat dit heen? Neres aankoop was gewoon niet nodig vorige seizoen zei iedereen. "we hebben Kluivert al" werdt er geroept Kluivert geeft in mijn optiek een frissere indruk dan neres,het lijkt of die gozer altijd stoned is of nog moet wakker worden gaat nergens over. Je koopt een stoned speler voor 12 miljoen hilarsch whahaha. Maar even serieus we moeten voorzichter zijn hoe wij onze talenten behandelen. Er is een hoop gebeurt bij ajax dit seizoen en we moeten niet vergeten dat er nog kinderen in de selectie zitten bij ajax. Alles klopt niet dit seizoen bij ajax en kinderen als kluivert en de Ligt horen niet de dragers te zijn.bij zulke jonge spelers moeten we niet verwachten maar hopen. Teveel gaat fout bij ajax verkeerde trainer,verkeerde aanvoeder dat heeft allemaal invloed op selectie. Ik irriteerde me altijd aan klaasen kwa voetbal maar hij was wel een echte leider op het veld en dat hebben ze nu ook niet. Kluivert kan heus voetballen anders zitten al die top clubs niet achter hem aan. Spelers als kluivert hebben publiek achter zich nodig krijgen ze vleugels dat hebben we vorig seizoen gezien.
 
Baardgrasmus
 
25
20 september 2017 om 11:18
Maar stond hij ook wel te boek als een groot talent? Meen me te herinneren dat ajacieden hem niet zo hoog achtten in de jeugd, en dat ze niet hadden verwacht dat hij al zo vroeg in het eerste zou spelen. Ik heb een beetje hetzelfde als jij, ik zie wel positieve dingen, maar heb ook het idee dat hij heel veel mist. Bovendien niet de meest sympathieke speler volgens mij, na anderhalve minuut al zo'n schwalbe maken is heel vervelend, de sfeer was meteen bepaald zondag.
 
YoeriCFC
 
15
20 september 2017 om 11:25
Haha ja inderdaad! Ik vind hem verre van sympathiek ogen wat in mijn ogen ook niet echt meewerkt uiteindelijk..
 
JoeCartoon
 
22
20 september 2017 om 11:32
Ach, niet iedereen hoeft een Dirk Kuijt te zijn. Ik hou wel van een etterbak of klootzakje in het veld. We willen in Nederland zo graag roomser dan de paus zijn, maar een beetje zuigen en over-mijn-lijk mentaliteit is prima.
 
YoeriCFC
 
11
20 september 2017 om 11:38
Absoluut, niks mis mee. Maar dan vind ik het nog steeds een eng ventje
 
 
37
20 september 2017 om 11:54
Etterbak of klootzak ala Van Bommel is prima, maar een klein ventje dat kermend naar de grond gaat is geen klootzak, maar een huilebalk en dat heeft niemand nodig.
 
JoeCartoon
 
2
20 september 2017 om 12:42
Nou, het is niet ideal maar ik denk dat we het wel nodig hebben eigenlijk. Uiteindelijk gebeurt dit in Europese wedstrijden maar al te vaak en is het naar mijn mening de reden dat we als Nederlandse clubs vaak nat gaan tegen het buitenland. Hoe meer scheidsrechters en tegenstanders hiermee in aanraking komen, hoe beter ze ermee om kunnen gaan.
 
Sammerens
 
34
20 september 2017 om 11:23
Kluivert is al weer eventjes 18 jaar hoor. Mag zeker autorijden en de middelbare school zal hij onderhand toch ook wel afgerond hebben.
 
YoeriCFC
 
6
20 september 2017 om 11:24
Zoals hij gepresenteerd werd door de media en de fans, zou ik dat wel verwachten ja.. Er werd gedaan alsof Johan MessiNaldo van de toekomst neergestreken was in de ArenA
 
W.S.
 
4
20 september 2017 om 11:25
Hij is alweer een tijdje 18. Maar inderdaad, tijd zat om zich door te ontwikkelen.
 
AFAMESSI10
 
0
20 september 2017 om 11:26
Ik wou net zeggen hij was eerst gezakt voor z'n rijbewijs. Maar heeft het als het goed is toch wel gehaald.
 
NJfromVOL
 
4
20 september 2017 om 11:26
Hij is 18, dus mag autorijden, alcohol drinken en een normale leerling kan zijn VWO afgerond hebben. Hij is voor de wet volwassen.
 
Sammerens
 
10
20 september 2017 om 12:14
Beetje treurig dat je dan meteen zo moet doen. Je wordt gewoon gewezen op het feit dat je foutief stelt dat Kluivert pas 17 is. Je kan gewoon erkennen dat je fout zat, met daarbij de toevoeging dat je vindt dat 17 of 18 jaar weinig verschilt.
 
Encorr
 
3
20 september 2017 om 12:50
Je mag op je 16e al auto rijden tegenwoordig
 
Ryan030
 
0
20 september 2017 om 15:06
@rugnummer jij komt met zon statement waar niks van klopt en dan val je anderen aan.lachwekkend. zijn leeftijd zou niks uit moeten maken als jij in het eerste van ajax speelt en dik ervoor betaald word mag je er ook op worden afgerekend.als hij zich nog niet kan onderscheiden is niet zijn fout maar die van de trainer dan moet je hem gewoon nog niet opstellen tussen de mannen.er word hier altijd gedaan of het zon supertalent is maar buiten zijn snelheid heeft hij gewoon helemaal niets bijzonders en nog super inefficient.zon jongen zou nog moeten rijpen op een lager niveau want nu heeft ajax gewoon niks aan hem en word er veel ste veel druk op hem gelegt en dit belemmerd ook zijn ontwikkeling.
 
Filip
 
11
20 september 2017 om 11:32
Gebrek aan overzicht en inzicht. Ik kan weinig voetbalintelligentie bespeuren bij Kluivert. Hij loopt mij wat te zelfvoldaan rond. Ik zie persoonlijk veel liever Neres voetballen.
 
LW88
 
4
20 september 2017 om 11:34
Ah joh hij is nog enorm grillig. Dat is logisch voor een 18-jarige. Hazard was op zijn 18e ook de ene week een koning en een week later een amateur. Dat is normaal voor een speler van die leeftijd. Nu wil ik die 2 niet vergelijken qua niveau en potentie, maar alleen ter vergelijking dat spelers van die leeftijd wisselvallig zijn.
 
YoeriCFC
 
9
20 september 2017 om 11:40
Ja, maar bij Hazard was duidelijk dat er wel degelijk toppotentie in zat! (Ik snap btw wel dat je ze niet vergelijkt hoor haha!)Bij Kluivert zie ik veel loopacties zonder idee, rare balletjes zonder doel en weinig geslaagde dribbels als hij niet veertig meter ruimte heeft.. Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat hij bij Ajax echt het verschil maakte
 
Brada-Mufc
 
2
20 september 2017 om 11:16
Kluivert en geflitst...ja. Zie hem wel graag in oranje.gooi die jonkies er maar in
 
Sammerens
 
18
20 september 2017 om 11:22
Ik hoop maar dat dit een grapje is.
 
Brada-Mufc
 
7
20 september 2017 om 11:29
Nee serieus.dit saaie NL elftal kan best wat actie spelers gebruiken hoor die wat kunnen creëren.
 
 
7
20 september 2017 om 11:30
Wat is het rendement van Kluivert ? Wr is veel kritiek op Younes maar zijn rendement is volgens mij nog hoger
 
JoeCartoon
 
9
20 september 2017 om 11:34
de kritiek op Younes is ook niet altijd terecht.
 
Gerard13
 
1
20 september 2017 om 12:36
Beide buitenspelers hebben een te laag redement voor een club als Ajax.
 
wve
 
2
20 september 2017 om 13:04
Wat is het rendement van promes in oranje of depay?
 
wolterx
 
0
20 september 2017 om 13:44
Janssen, Kluivert als prof voor Ajax + Jong Ajax 1g/a elke 151 minuten. Younes als prof voor Ajax + Jong Ajax 1g/a elke 171 minuten. Feitelijk gezien is Kluivert zijn rendement dus nog iets beter dan dat van Younes. Daarnaast speelt Younes op zijn beste positie terwijl Kluivert op rechts speelt terwijl hij in de jeugd meeste rendement toonde vanaf linksbuiten waar ik hem ook beter vind dan op rechts.
 
Ryan030
 
2
20 september 2017 om 15:12
als je kluivert nu al in oranje wilt heb je echt een ajax bril op want die jongen is niks speciaals.die jongen kan zich nog niet eens ondercheiden bij ajax.waarom zou hij zon kans nu al verdienen.zon super talent is het niet want hij mist nog veel ste veel facetten van het spel,dit kan nog wel komen maar dat is nog maar afwachten.zowiezo hoezo zou hij hoger in de pikorde komen te staan als spelers als depay,robben,promes dat slaat helemaal nergens op en alleen een ajacied zou zo iets zeggen.kijk hoe jullie de ligt het nederlands elftal in hebben gepraat en hoe hij in de fout ging en nederland mede door zijn domme fout misschien het wk niet haalt.nederlands elftal zou moeten bestaan uit de beste spelers op hun positie en geen speeltuin voor talenten van ajax.
 
MartinaRody
 
2
20 september 2017 om 11:24
Ik vind dit artikel eigenlijk best misplaatst. Ik bedoel, kluivert kan in de ED weinig potten breken. Dat hij tegen scheveningen sneller is dan locale visverkoper, is geheel voorstelbaar. En dat polaks woorden in paar artikelen worden geknipt, vind ik ook beetje overdreven. Ik heb kluivert opgegeven overigens. Zijn eerste actie is altijd goed, maar het vervolg is 9/10 keer dramatisch te noemen. En dat is toch essentieel voor een buitenspeler.
 
LW88
 
14
20 september 2017 om 11:28
Scheveningen speelt in de Derde Divisie, daar speelt de lokale visboer echt niet meer in het eerste hoor
 
MartinaRody
 
5
20 september 2017 om 11:34
In JL zijn velen part time prof hoor. Laat staan in de 3e dvisie...heb zomaar effe naam gegoogled en die werkt als boxmedewerker...wat het ook mag zijn.
 
Chavezzz
 
0
20 september 2017 om 11:54
Of staat hij bij een bedrijf als boxmedewerker op de loonlijst om gewoon lekker te voetballen ij Scheveningen. Iets wat veel voor komt / kwam in het amateurvoetbal.
 
LW88
 
2
20 september 2017 om 11:27
Sjaak, de man van de oneliners... held! Verwacht niet dat Huntelaar en Ziyech gaan spelen, maar dat terzijde.
 
XhakaLaca
 
0
20 september 2017 om 11:38
Ben benieuwd wat de younes haters zeggen als hij geblesseerd en ajax voorin geen dreiging meer heeft
 
Soccerfan_1
 
9
20 september 2017 om 11:45
Al scoort younes 5 keer met de hak in 1 wedstrijd dan nog zal hij de pispaal blijven. Je ziet het nu al. Constant maar Kluivert erin willen hebben in plaats van younes terwijl younes gewoon veel gevaarlijker is ondanks zn missers.
 
holala
 
1
20 september 2017 om 12:22
Ik snap al die kritiek op younes ook niet. Ik heb wel eens speciaal op hem gelet tijdens een wedstrijd oa tegen Rosenborg, maar daar was hij gewoon de gevaarlijkste aanvaller. Ook als hij eens een voorzet gaf was het zijn schuld dat Dolberg te laat was omdat hij nooit op een voorzet meer rekent. Hoe hypocriet. On topic: Ik geloof nooit dat Ajax met zijn A-keus het veld op komt dus waarschijnlijk zullen Ziyech, Kluivert, Younes en co niet spelen.
 
Gerard13
 
1
20 september 2017 om 12:41
Ik snap de kritiek wel. Voetbal gaat om doelpunten, leuk de dreiging van Younes maar als er 10 van de 10 keer niks uitkomt is het gewoon te weinig voor een buitenspeler van Ajax. Daarnaast zorgt Younes er ook vaak voor dat het voorin bij Ajax een trechter word en hij de ruimtes dichtloopt. Hij gaat te vaak naar binnen waardoor het te druk word in het centrum. Daarnaast heeft hij een back achter zich waar je toch niets aan hebt als die erover heen gaan dus Younes moet gewoon lekker aan de zeikant blijven en ballen afleveren. Daarnaast is Younes ook te traag. o.a. tegen Ado werd hij er rustig uitgelopen door een verdediger van Ado. Als je dit allemaal op een rijtje zet, en ziet dat het probleem bij Ajax de doelpunten is ja dan mag je commentaar op de buitenspelers hebben. Dit geld trouwens ook allemaal voor Kluivert, op de snelheid na dan.
 
holala
 
0
20 september 2017 om 14:10
@gerard Ik begrijp jouw betoog. Maar is het niet zo dat de een meer krediet heeft dan de ander? Neem Dolberg. Een heel groot talent maar nu even niet. Gezien zijn statestieken 5 wedstrijden 0 goals en 0 assists zijn nog slechter dan die van Younes. Is hij ook nog de spits die normaal gesproken het laatste station van de aanval behoort te zijn. Hem wordt (terecht) niets verweten en men is heel coulant met hem. Younes doet meer fout dan goed, alleen de goede dingen zie je niet terug en wordt hem alles verweten. Net als in mijn vorige reactie kreeg younes de schuld van de analist(perez?) dat Dolberg te laar kwam bij de voorzet omdat hij niet meer op een voorzet van Younes rekent. Is toch eigenlijk de verkeerde wereld? Ik wil hiermee niet zeggen dat younes een wereldspeler is, integendeel, maar enkel hem af te branden vind ik weer te ver gaan daar hij ook wel goede partijen heeft gespeeld. Maar dat is men klaarblijkelijk weer (helaas) vergeten.
 
KusH
 
8
20 september 2017 om 11:40
En daar zijn we weer al de perfecte analisten.. 'hij mist dit' 'niet overtuigd' 'alleen maar rennen' Punt 1.. de jongen is 18 jr. Dat hij dingen mist en nog moet ontwikkelen , is niet raar. 2) overtuigen... again..18 jaar... Moet hij menig mens hier op de app overtuigen? Of gewoon de trainer? 3) hij kan alleen rennen.. heb en toch vaker goede acties zien maken .. als hij rennend er langs gaat en de bal voor-geeft? Tis een winger ,ze zijn niet allemaal trukendoos. De Boy heeft talent en zal er mits hij z'n koppie erbij houdt wel komen. Hij hoéft niet de top te halen, want duidelijk alleen dan zijn mensen overtuigd en in de wauw stemming. We smachten naar een next vd Vaart die op z'n 17/18 al een ploeg op sleeptouw neemt. Hij doet t lang niet slecht en zoals vele anderen zal hij upS en downs hebben voor hij steady is. Vraag is alleen. Ging hij zich zelf de tijd en gaat hij niet na bv een half jaar/jaar meteen vliegen.. en blessures... Kunnen altijd roet in t eten gooien. Allemaal te maken met geld tegenwoordig. Geen ervaren (topper) op de zelfde positie waar hij in de luwte kan groeien. Want die zijn (zga) niet haalbaar en of willen hier niet vallen. Tal van spelers die t ver geschopt hebben maar die op zijn leeftijd nog 'nergens' waren.. denk aan Nistelrooy. Tuurlijk... Compleet andere speler... Maar was een 'laatbloeier' dan bv Kluivert senior die even oud is maar al stukken verder was op 18 jarige leeftijd. Laten we ..voor zover t lukt en kan deze jongens niet meteen beoordelen zoals ik meerdere malen lees... Zo ook over Bergwijn laatst. Jongens zijn piepjong. En net (voor de wet nota bene) volwassen. Dus gewoon kids. Die zich bijna logischerwijs niet als kid voelen want ze moeten en er wordt al van alles verwacht. Mee eens , die Schwalbe van laatst was misplaatst..en kinderachtig ?? maar dan zal er een grote jongen uit t team moeten opstaan en een een schop onder de hol gaan geven. Hierarchie... Dat missen we . Tijd zal t leren
 
 
3
20 september 2017 om 11:56
Nu issie nog 18, straks is hij pas 21 en op een gegeven moment heeft hij op z'n 24e toch nog zat tijd om te groeien. Als ie geen Kluivert heette had ie echt niet in 1 gespeeld. Leuke straatvoetballer, met weinig rendement.
 
anno62
 
2
20 september 2017 om 12:28
Migi84 dat wordt ook altijd over D Blind gezegd. Omdat zijn pappie eerst bij Ajax zat en later bij Ned elftal maar toch vreemd dat hij heel veel wedstrijden bij Man united speelt.
 
wolterx
 
0
20 september 2017 om 13:49
Weinig rendement valt goed mee, haalt geen Neres-cijfers maar doet het qua goals/assists met 1g/a elke 150 speelminuten bijvoorbeeld beter dan Younes. Met 18 jaar is dat dik in orde nog, als hij dat voor zijn 21 ste naar 1 g/a elke 135 minuten kan brengen dus 2 g/a elke 3 wedstrijden doe je het al voldoende naar mijn mening.
 
 
0
20 september 2017 om 15:07
Nee joh die speelt ze alleen omdat LVG daar zat Nee hoor, het kan best dat Justin een grote toekomst tegemoet gaat, maar je kan moeilijk ontkennen dat ie z'n achternaam mee heeft.
 
KusH
 
0
20 september 2017 om 15:18
Nou nou.. als ie geen Kluivert heette had ie er nog steeds bij gezeten. Rendement kan hoger absoluut mee eens. Maar zal ook op eigen kracht zover zijn gekomen. Iedereen. Kan zien dat hij kan voetballen. Tis de ene keer een acht en de andere keer een magere 4. Inherent aan jonge spelers. Behalve de hele grote. Maar we weten allemaal dat áls er al een speler is van die leeftijd u en zó goed is, dat hij al 3 zelfs op z'n 16/17e wordt weggekaapt door de grootmachten. Hopelijk uitzonderingen een keer daargelaten. Daarbij,werken met ze alle mee aan t ophemelen. Media, overenthousiaste fans. Laat die jongen lekker een aantal jaar zich ontwikkelen en zie we wel waar z'n plafond ligt. Vast verder als straatvoetballer op t pleintje achter??
 
 
1
20 september 2017 om 15:22
Ja uiteraard kan hij wel voetballen. Al heette ik Bergkamp-Zidane-Ronaldo-Maradona van m'n achternaam hadden ze me niet opgesteld toen ik 18 was (of nu)
 
KusH
 
1
20 september 2017 om 15:26
Ghaha! Same here.Ben je ook mooi klaar mee.. don Diego als je pa..
 
Chavezzz
 
0
20 september 2017 om 11:57
Hele mooie reactie, met een goede onderbouwing, als ze zich dan ook nog zo zouden gedragen dan zullen ze wat minder snel veroordeeld worden. Ze vinden zelf ook dat ze het elke week moeten laten zien en vinden zichzelf zo goed en belangrijk.
 
Ryan030
 
1
20 september 2017 om 15:15
dat hij 18 is zou niks uit moeten maken,als jij in ajax 1 speelt mag je daarop worden beoordeelt. hij is nog lang niet ver genoeg in zijn ontwikkeling om nu eingelijk al in het eerste van ajax te spelen hij mist gewoon nog teveel en voorlopig is het snel rennen en vliegen over het veld met 0 rendement. al die lof van ajax fans slaat helemaal nergens op hij heeft nog echt helemaal niks laten zien dat het zon supertalent is.vergelijk het eens met een mbappe die is evenoud maar speelt elke verdediging nu al kapot die verdient alle lof die hij krijgt maar kluivert niet.laat hem eerst maar eens presteren want tot nu toe lijkt het gewoon op een menig 2.0
 
KusH
 
0
20 september 2017 om 15:23
Maakt juist wel uit. En beoordeeld wordt hij toch wel. Maar dat betekend niet dat t per definitie meteen een Menig 2.0 is. Je hebt altijd baas boven baas. Maar wie zegt dat Mbappe straks niet stokt in z'n ontwikkeling? Je weet t nooit. Vergelijken heeft geen nut . En dat bedoelde ik dus met de uitzonderingen daargelaten. De Heule grote spelen hier niet (meer) op die leeftijd.
 
KusH
 
0
20 september 2017 om 15:31
Over dat beoordelen gesproken... Voor de dat we eerder de mensen die over de transfers gaan moet beoordelen. Die niet t idee hebben om buiten spelers en een linksback te halen die op ', gewicht' zijn. Spelers die er meteen staan. We zitten helaas in de trend van zo jong mogelijk kopen of brengen , en hopelijk verkopen na een goed 1,5 jaar.. Laten we die beoordelen ipv een jongen dat wél talent heeft..heel goed kan worden, maar duidelijk gewoon nog stappen moet gaan maken
 
Ryjuu
 
1
20 september 2017 om 11:43
Heb het idee dat Kluivert momenteel meer teert op zijn naam dan daadwerkelijke kwaliteiten Het is natuurlijk de ultieme droom van Ajax en supporters dat de zoon van je clubicoon uitgroeit tot een groot succes. En ja, dan heb je wel een streepje voor wat betreft kansen en gunfactor. Maar als je er objectief naar kijkt zal Kluivert een paar plaatsjes terug in de pikorde komen te staan.
 
Soccerfan_1
 
4
20 september 2017 om 11:43
Leuk dat ie snel is maar rendement heeft meneertje Kluivert niet. Begrijp niet dat Neres achter hem in de pikorde staat. Zelfs younes heeft betere cijfers dan Kluivert.
 
Streepan
 
2
20 september 2017 om 11:48
Zullen we eens stoppen met het ophemelen van Kluivert? Leuke jongen, lefgozer, bluf, zoon van Patrick, maar hij heeft eigenlijk nog niets laten zien. Ik kan me geen cruciale actie, assist of doelpunt van hem herinneren.
 
993410
 
1
20 september 2017 om 13:41
Streepan wie zie jij Kluivert ophemelen? Ik zie wel een heleboel afzeikers en na mijn idee compleet onterecht. Deze jongen komt net kijken en is nog maar achttien, wat opvalt is dat hij duidelijke talenten heeft als snelheid en balbehandeling/ controle. Gun hem de tijd tijd om een volwassen speler te worden.
 
Damsko1103
 
1
20 september 2017 om 15:29
Ik ook als Ajacied ben op dit moment zeker niet onder de indruk van Kluivert. Eerder van Neres die in mijn ogen wel goed speelt in Jong Ajax en een kans verdiend in Ajax1 genoeg wedstrijden achter mekaar. Maar Keizer ziet dat niet.