'Die nieuwe uitdaging kan bij Ajax, maar ook bij een andere club'
Donderdag, 29 maart 2018 om 16:40

Joël Veltman verdween eerder deze maand in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen uit de basis. Erik en Hag gaf de voorkeur aan Rasmus Nissen Kristensen en ook tegen Sparta Rotterdam moest de aanvoerder op de bank beginnen. Veltman baalt van zijn situatie, zo vertelt hij aan Ajax Life.

De 26-jarige Veltman benadrukt echter dat hij 'naar zichzelf' moet kijken: "Ik stak niet in bloedvorm. Ik kan heel theatraal gaan roepen dat de aanvoerder meer krediet verdient, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik moet vooral in de spiegel kijken, nog harder gaan werken."

Dat Veltman zijn basisplaats is kwijtgeraakt, wil niet zeggen dat hij extra graag weg wil uit de Johan Cruijff ArenA: "Ik denk niet ineens: ik wil hoe dan ook weg, omdat ik mijn plek kwijt ben of omdat ik ben uitgefloten. Het werk juist ook motiverend, ik wil me wel terug knokken."

De negentienvoudig international van het Nederlands elftal herhaalt wel open te staan voor 'een nieuwe uitdaging': "Dat kan bij Ajax zijn, maar ook bij een andere club. Het blijft altijd een beetje een gok, wat je ook kiest." Veltman, die nog tot medio 2020 vastligt, speelde tot dusverre 199 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (54)

 
dudesie
 
27
29 maart 2018 om 16:43
Bijzondere tijd bij Ajax gehad. In het begin geprezen en werd er gediscussieerd dat hij beter was dan De Vrij, en de laatste jaren zondebok en volledig afgebrand, wat ik niet altijd terecht vond. Vond hem bij gebrek aan beter redelijk als rechtsback. Weet niet of ik die Kristensen zoveel beter vind. Maar ik denk dat het nu wel tijd is om te gaan voor Veltman. Misschien een mooie club in de middenmoot van de Bundesliga. Premier League kan hij fysiek niet aan denk ik. We zullen zien.
 
Quirento
 
67
29 maart 2018 om 16:49
Werd aan het begin onterecht gehyped en nu onterecht de grond in geboord. Geen topper maar een meer dan degelijke speler voor Ajax. Een stap hoger zie ik niet echt voor me.
 
dudesie
 
7
29 maart 2018 om 17:08
Stap hogerop zie ik ook zeker niet gebeuren. Een stap zijwaarts wel. Ik denk dat Veltman best nuttig kan zijn bij een club in de Bundesliga zoals Verhaegh bij Ausburg. En voordat de Ajax fans op de achterste poten gaan staan, ik vergelijk Ausburg niet met Ajax, maar zie een transfer naar de BL wel als een stap zijwaarts.
 
maradungatje
 
0
29 maart 2018 om 22:01
Het is geen degelijke speler voor Ajax. Het is eigenlijk bizar dat hij de 200 wedstrijden gaat halen voor Ajax.
 
NTL-30
 
15
29 maart 2018 om 16:53
Nou...ik kan me de tijden van het prijzen niet meer herinneren. Of omdat het er (bijna) niet was of omdat het heel lang geleden is. Ik als Ajax supporter hoop dat hij een nieuwe uitdaging vindt. Een echte prof, lijkt me een aardige jongen,...maar ....maakt Ajax niet beter, heb je aanvallend niks aan en maakt soms nog enorme fouten. Ik zou hem nooit uitfluiten omdat hij een echte Ajacied is, maar ik vind hem gewoon al jaren lang niet goed genoeg. Wat zagen die trainers toch in hem al die jaren?
 
guzmannetje
 
11
29 maart 2018 om 17:27
Sorry maar eerst werd er altijd gezegd dat veltman juist aanvallend goed was en dus de voorkeur kreeg boven k.tãªte.. Ik vind het sneu voor veltman en vind dat hij laatste weken helemaal niet slecht deed hoor Die Deen doet niet bepaald veeeel beter ofzo.. Door dit soort dingen en dat van younes erbij twijfel ik meer aan de trainer dan aan younes en veltman maar goed ik train niet met ze en weet ook niet alles
 
memphisdepay
 
3
29 maart 2018 om 18:03
Veltman is in de passing niet zwak naar mijn mening hoor. Maar aanvallend heeft hij niet de drive om 90 minuten langs de flank te stormen verder geeft hij ook nauwelijks voorzetten. Voor Veltman is het beter om naar een mindere club in de PL te gaan lekker op verdedigen focussen en Veltman zal weinig balverlies lijden.
 
ArnoudK
 
0
29 maart 2018 om 19:38
Om die reden zal hij het prima doen bij FC Groningen of Heerenveen of 2e Bundesliga. Dat is zijn plafond
 
Sanderr
 
4
29 maart 2018 om 21:00
"Groningen, Heerenveen of de 2e Bundesliga is zijn plafond", ik weet niet of je het door hebt maar die man staat al seizoenen in de basis bij de grootste club van Nederland, dan speelt hij dus al vanaf zijn debuut boven zijn plafond?
 
Finalvoetbal
 
8
29 maart 2018 om 18:07
@ dudesie, die discussies zul je altijd houden. Ik kan me ook nog herinneren dat mensen riepen dat Botteghin beter was dan Sanchez. Nu een jaar later wordt je naar een TBS-kliniek gebracht als je zulke uitspraken doet. Overigens was De Vrij rond 12/13 ook erg zwak. Speelde toen dacht ik een jeugd Ek/wk met Oranje en was 1 van de slechtste.pas rond het WK in 2014 heeft hij echt stappen gezet en afstand genomen van o.a Veltman.
 
dylan8071
 
6
29 maart 2018 om 16:47
Als het een andere club wordt dan is het zoiezo een stap lager dan Ajax. Kan me niet voorstellen dat betere clubs voor Veltman op de tribune zitten. Er zullen wel weer mensen gaan zeuren dat iedereen op hem haat, maar hij maakt gewoon teveel foutjes en brengt aanvallend veel te weinig. Als je aanvallend niks inbrengt moet je verdedigen als een beest en dat heeft hij gewoon niet. Voor Ajax gewoon te licht, hij is ook al 26.
 
Dejan
 
21
29 maart 2018 om 17:00
Haha, kom op nou zeg. Een stap lager dan Ajax, hij moet dus naar Vitesse of zo? Wat een onzin. Veltman is natuurlijk niet de potentiele wereldtopper die de Ajacieden het liefst op elke positie willen zien, maar zo werkt het nu eenmaal niet. Het Ajax publiek is ook enorm veeleisend en heeft vaak iets te hoge verwachtingen. Door de jaren heen heeft Veltman, ondanks zijn slechte periode van de afgelopen maanden, zijn waarde voor Ajax meer dan bewezen. Ik zou hem wel bij een mooie subtopper in Duitsland of Italie willen zien. Hoffenheim of pakweg Atalanta lijken me mooie uitdagingen.
 
pepmeister
 
40
29 maart 2018 om 16:48
Ik vind het nog steeds een klasbak. Kwam soms over als de ideale schoonzoon maar staat tactisch altijd sterk. Haalde altijd als enige een voldoende, echter werd het nooit gezien. Door die missers van aantal jaar geleden worden zijn fouten onder een vergrootglas gelegd. Jammer....
 
youri2602
 
40
29 maart 2018 om 16:57
Klasbak? Hopelijk maak je een grapje... In de top wedstrijden is hij verschrikkelijk irritant en imiteert hij de top verdediger en maakt altijd wel foutjes. Aanvallend is het 3x niks, als CV (wat zijn positie is) lopen er in de 3e league van engeland nog betere rond die ook stukken groter zijn en als rechtsback kan het natuurlijk al helemaal niet. Bij gebrek aan beter staat hij erin maar NATUURLIJK ajax onwaardig. Is de oudste maar ook de slechtste verdediger bij ajax. Nee die veltman is alles behalve een klasbak
 
Nijogeth
 
17
29 maart 2018 om 17:21
Inderdaad. Staat bijna altijd goed opgesteld, dat is ook de reden dat hij toen de voorkeur bleef houden boven Tete. Daar waar Veltman vaak de bal al onderschepte voor de aanvaller iets kon doen, moest Tete vaak een sliding maken om het verkeerd opstellen te corrigeren. Dat laatste ziet er een stuk spectaculairder uit, maar is wel minder effectief. Veltman is qua spel misschien niet de meest attractieve speler om te zien, maar speelt wel vaak een bal naar voren en naar de goede kleur, wint bijna al zijn duels en onderschept ook nog eens veel ballen. Helaas zien mensen dat dan weer niet.
 
Kyle66
 
2
29 maart 2018 om 19:45
Helemaal eens met jou! Veltman staat bijna altijd goed en heeft daardoor geen spectaculaire slidings nodig om een bal te onderscheppen. Bovendien zet hij zich altijd 100 % in voor Ajax. Wat zijn voorzetten betreft: nee, hij gaat geen 90 minuten lang naar voren, maar hij heeft ook voorzetten gegeven waaruit een doelpunt is gekomen.
 
NeutraleFanNL
 
15
29 maart 2018 om 16:49
In het veld vind ik meneer Veltman een enorme kwallenbak en ik kijk er niet graag naar. Maar wat is dit een volwassen en vastberaden reactie! Erg mooi om te zien, zo hoort een aanvoerder het voorbeeld te geven. In het veld niet mijn favoriet, zoals ik hier al meermaals verteld heb, maar buiten het veld echt een voorbeeldprof imo. Zo zouden meer spelers moeten reageren na een paar keer banken. Top bezig Meneertje Veltman!
 
mvbfan
 
0
29 maart 2018 om 17:16
Wat moet hij dan zeggen?
 
OlafHoogland
 
1
29 maart 2018 om 18:22
Er zijn er genoeg die dan vinden dat ze weinig vertrouwen genieten bij hun club en dat ze daar maar een oplossing voor moeten vinden door te vertrekken.
 
Patroo
 
4
29 maart 2018 om 16:55
Ik denk dat hij prima zou passen in de Bundesliga, bij clubs als Gladbach of Frankfurt. Maar wel respect dat hij het goed opneemt en niet meteen gaat lopen huilen, zoals we dat hebben meegemaakt bij bijv. Gudelj en Bazoer.
 
Japie_Krekel
 
1
29 maart 2018 om 16:56
zal wel een laagvlieger worden in een topcompetitie wat ik al aardig hoog gegrepen vind voor hem in dat geval. ik vind hem persoonlijk echt FC Utrecht niveau en heb nooit echt begrepen dat iemand die structureel jarenlang blundert bij een Nederlandse top 3 club onder contract staat. uiteindelijk hebben ze hem dan maar rechtsback gezet om de schade te beperken maar op die positie voegt hij aanvallend weer helemaal niks toe. Tete deed dat misschien ook niet maar die was verdedigend nog veel beter dus ik heb de keuze voor Veltman tov Tete echt nooit kunnen begrijpen daarom snap ik de Ajax supporters ook niet altijd. Veltman heeft weet ik veel hoe vaak 3 punten weggeven met persoonlijke fouten en word op handen gedragen en Ziyech word bij elke mindere wedstrijd uitgefloten, juist iemand die wel vaak in wedstrijden wat heeft betekend voor Ajax
 
Nijogeth
 
6
29 maart 2018 om 17:22
Tete verdedigend beter? Waar baseer je dat dan weer op?
 
Japie_Krekel
 
1
29 maart 2018 om 18:08
dat hebben we toch allemaal kunnen zien bij Ajax. vooral in de Europa League toen Tete erin kwam als vervanger van Veltman. dat verschil was zo groot als het contrast tussen dag en nacht. Tete bracht rust in de verdediging op Europees niveau waar Veltman alleen maar onzekerheid bracht in verdedigend opzicht. hij kreeg geloof ik ook 2 keer rood in dat toernooi als ik me niet vergis, hoe dan ook pakte hij heel veel kaarten omdat hij het niveau gewoon niet kon bijbenen. Tete schakelt dan in de Franse Ligue gewoon even een Neymar uit, dat is een heel ander niveau
 
Kyle66
 
3
29 maart 2018 om 19:46
Tete komt vaak te laat en moet dan een sliding inzetten om de bal te onderscheppen. Veltman heeft dat niet nodig. Hij is gewoon beter dan Tete.
 
Japie_Krekel
 
0
29 maart 2018 om 20:30
daar verschillen we dan duidelijk van mening over. Veltman vind ik echt FC Utrecht niveau waar ik in Tete een verdediger zie die nog wel stappen kan maken en zich nu al prima staande houd in een sterkere competitie als de Eredivisie
 
aardbij
 
16
29 maart 2018 om 16:58
Misschien niet de beste verdediger, maar 100% professional en op en top Ajacied. Blijf erbij dat het uitfluiten van enkele weken terug niet naar hem gericht was, maar naar Ten Hag vanwege de laffe wissel. Om me heen merk ik bij de meeste Ajacieden ook waardering voor Veltman vanwege zijn vechtlust en clubliefde. Bovendien erger ik me aan alle 'kenners' die elkaar na-papagaaien dat hij er zogenaamd niets van kan. Dat is complete onzin. Vorig jaar was hij statistisch gezien de beste verdediger van de Eredivisie. Nu is dat natuurlijk overdreven, maar een koekenbakker is het allerminst. Bovendien maakte hij dit seizoen eigenlijk een hele stabiele en degelijke indruk, met als enige fouten de slippertjes tegen Twente (toen hij op CV speelde, waar hij al jaren niet had gespeeld) en Vitesse. Daartegenover staat dat hij in de thuiswedstrijden tegen PSV en Feyenoord heel belangrijk was, al kan ik me voorstellen dat de manier waarop niet-ajacieden niet heel erg aansprak. Feit blijft dat Veltman een prima rechtsback is voor Ajax, en dat Kristensen ook lang geen Dani Alves is. Hoewel het mij ook voor beide partijen beter lijkt dat Veltman deze zomer een leuke transfer maakt, is het onzin om hem tot die tijd zo af te branden.
 
aardbij
 
7
29 maart 2018 om 17:05
Volgens de op deze site vaak aangehaalde statistiekjongens van Optajohan stond Veltman overigens ook op basis van zijn statistieken in het beste elftal van de Eredivisie van de eerste seizoenshelft. Maar vooral volhouden dat hij er geen pepernoot van kan omdat hij 3 jaar geleden toevallig een aantal fouten maakte.
 
sloep01
 
3
29 maart 2018 om 17:20
Dat hij er geen pepernoot van kan is natuurlijk overdreven maar ik zit er ook elke week al jaren dus heb hem zien debuteren tot nu en dan moet je zeggen dat hij een redelijke speler is en niets meer en niets minder , maar hij is niet van het niveau wat Ajax wil nastreven en die Deen en die Argentijn zijn niet voor niets gekocht voor de back plaatsen , hij is geen back maar een centrale verdediger ik heb noot begrepen dat Bosz hem daar neerzette ipv Tete die is verdedigend en zelfs aanvallend beter is hij had gewoon vorig seizoen al verkocht moeten worden , die komt volgens seizoen echt niet meer voor in de plannen van Ten Hag
 
aardbij
 
4
29 maart 2018 om 17:36
Ik ben het met je eens dat Veltman verre van perfect is, maar zoals je zelf aangeeft een redelijke back. Hij brengt bovendien, zeker in topwedstrijden, een gezonde dosis gif, ervaring en vechtlust mee die bij andere (kwalitatief betere) spelers vaak ontbreken. Noem mij een rechtsback die aantoonbaar kwalitatief beter is dan Veltman, daarnaast over bovengenoemde 'extra' kwaliteiten beschikt en in de Eredivisie wil voetballen? Kristensen in ieder geval (nog) niet, en kom niet aan met Tete want die had onder FdB al besloten dat hij niet wilde bijtekenen. Tagliafico was een schot in de roos en een vergelijkbare speler op de rechtsback zou natuurlijk ideaal zijn, maar realistisch gezien is de kans daarop nu eenmaal vrij klein. Tot die tijd is Veltman nu eenmaal het beste wat we hebben, en dat is zeker in de Eredivisie helemaal geen ramp.
 
johan2
 
5
29 maart 2018 om 17:00
Heeft zich dit jaar ontwikkeld tot de minst betrouwbare speler binnen de selectie. Elke wedstrijd wel op een paar fouten te betrappen. Hoe je daarnaast als aanvoerder telkens heel overdreven en Ajax onwaardig kunt reageren is mij ook een raadsel. Ontzettend gênant.. Als je voetballend je mannetje staat heb je dat ook niet nodig lijkt me.. Tot slot kan je als topclub niet spelen met een back die totaal geen aanvallende dreiging heeft. Door eroverheen te komen creëer je een extra optie voor het middenveld en de aanval. Arias en tagliafico zijn daar mooie voorbeelden van..
 
Little John
 
0
29 maart 2018 om 17:31
Johan 2. Wat jij zegt dat hij als aanvoerder overdreven en Ajax onwaardig iets zegt, dan mag deze trainer die nu de scepter zwaait ook gelijk vertrekken lijkt mij.
 
johan2
 
3
29 maart 2018 om 17:39
Ik heb het meer over de incidenten in het veld. Waar hij vaak de aanstichter van is en vervolgens doet alsof hij neergeschoten is. Wat de huidige trainer zegt weet niemand. Of kan jij hem wel verstaan? Wordt tijd dat ze daar eens een tolk naast zetten. Niet echt een visitekaartje voor je club..
 
Kyle66
 
1
29 maart 2018 om 19:56
Totaal geen aanvallende dreiging? Overdrijven is ook een kunst! Hij heeft meerdere voorzetten gegeven waaruit een doelpunt is gekomen. Bovendien is hij absoluut Ajax-waardig. Kortom, je verklaart onzin.
 
johan2
 
5
29 maart 2018 om 22:49
Heel goed argument man! Veel succes met de Cito toets alvast. Een blinde ziet nog dat de kracht van veldman nu niet bepaald de achterlijn opzoeken is..
 
AjaxRene
 
3
29 maart 2018 om 17:36
Sommige spelers maken fouten die ze niet mogen maken. Zeker als je in de verdediging speelt, dan kan een fout cruciaal zijn. Zoals de Ligt een bal verkeerd inschat met de interland tegen Bulgarije. Of als Kenneth Vermeer weer eens een bal laat glippen. Fouten maken hoort er bij, maar zorg dat je er van leert en dat het beperkt blijft. De Ligt leerde er van en maakt bijna geen fouten meer en blijft. Vermeer bleef de fouten wel maken en kon vertrekken. Voor Veltman ligt een zelfde scenario in het verschiet, hij is 26 jaar en maakt nog steeds beginners fouten. Ajax staat voor het dilemma, Veltman laten spelen en in de etalage zetten, zodat je er nog wat voor kan krijgen of gaat de club kapitaalsvernietiging plegen en Joel op de bank houden ?
 
Japie_Krekel
 
0
29 maart 2018 om 18:09
kapitaalsvernietiging? daar krijg je hooguit een paar miljoen voor. als ik Ajax was zou ik hem zelfs gratis laten vertrekken. hij komt echt zwaar tekort voor het niveau dat Ajax nastreeft
 
RealTOS
 
2
29 maart 2018 om 18:29
Zeer professionele reactie van Veltman. Is vooral zelf kritisch. Een echte prof. Daar kunnen andere een voorbeeld aannemen.
 
Japie_Krekel
 
0
29 maart 2018 om 19:49
hij kan ook weinig anders zeggen lijkt mij. als je zo vaak je team in de steek hebt gelaten door de jaren heen met persoonlijke, totaal onnodige cruciale fouten die verliespartijen hebben ingeleid en je bent al die tijd totaal onterecht krediet blijven krijgen, dan ben je als Veltman zijnde de laatste die recht heeft tot klagen of kritiek op een coach te hebben
 
Kyle66
 
1
29 maart 2018 om 19:58
Wat een onzin! Hij was vorig jaar statistisch gezien de beste verdediger in de Eredivisie. Hij had de meeste onderscheppingen en maakte amper fouten.
 
Japie_Krekel
 
1
29 maart 2018 om 20:28
mag ook wel een keer na 4 jaar structureel en cruciaal te blunderen. als rechtsback kon hij het verdedigend nog een beetje bolwerken maar op die positie voegde hij aanvallend weer 0,0 toe
 
Nick Danninga
 
1
29 maart 2018 om 21:48
Wat is dit nou weer zo'n typische Nederlandse afbrandreactie? Ajax en ook andere clubs mochten wensen dat ze (meer) spelers zoals Veltman hadden.. Jongen van de club, doet altijd zijn stinkende best, geen hoogvlieger maar een werkpaard. Die heb je in elk team nodig, met elf paradepaardjes wordt het helemaal niks. Zijn stats zijn ook nog eens prima op orde, wat wil je nog meer? Elke verdediger maakt fouten, dat geldt voor Veltman en voor Ramos. Maar hier wordt die jongen zo keihard tot op zijn enkels afgezaagd, dat is niet normaal meer. Eigenlijk gewoon genant. Als ik zulke reacties lees vraag ik me altijd af hoe die persoon zich zou voelen als er op die manier door anderen over zijn werk en zijn persoon wordt geoordeeld.....
 
Japie_Krekel
 
0
29 maart 2018 om 22:30
"elke verdediger maakt fouten, dat geldt voor Veltman en voor Ramos. Maar hier wordt die jongen zo keihard tot op zijn enkels afgezaagd, dat is niet normaal meer. Eigenlijk gewoon genant." beetje hypocriet! dat doen jullie zelf met Ziyech ook, hem tot de benen afzagen, maar als het Veltman betreft dan is het opeens genant? Veltman heeft natuurlijk wel veel meer fouten gemaakt in zijn tijd bij Ajax dan andere verdedigers op dat niveau, zoveel lijkt me wel duidelijk. hij is zelfs in staat goals weg te geven zonder dat er een tegenstander in de buurt is zoals vorig seizoen tegen Heerenveen bv. dat is echt heel bijzonder als je dat lukt die laatste alinea is leuk maar hoe moet de tegenstander zich soms voelen als ze worden genaaid door Veltman die ze een kaart aansmeert of een blessure faked en dan vrolijk onsportief doorspeelt als de tegenstander de bal nog netjes wil uittrappen? ik heb totaal geen medelijden met deze jongen want als dit de mentaliteit is tegenwoordig in de Eredivisie, dit soort onsportieve gedrag dan zijn we als competitie echt heel ver aan het afglijden
 
Nick Danninga
 
1
30 maart 2018 om 06:28
Voor Ziyech geldt wat mij betreft hetzelfde: belachelijk hoe die jongen afgeserveerd wordt terwijl heel het team niet draait. Jouw laatste alinea is natuurlijk geen vergelijking he. Ik heb het niet over tegenstanders/collegas maar over buitenstaanders, de fans. Maar goed, ik zie dat je verbeten bezig blijft om Veltman de grond in te boren op basis van een enkel incident. Jij ziet liever 2x11 ideale schoonzonen in het veld blijkbaar. Ook goed hoor. In het internationale voetbal wemelt het van de smerige trucjes dus niet klagen als door onze ideale schoonzonen de Eredivisie nog verder afglijdt.
 
Japie_Krekel
 
0
30 maart 2018 om 13:28
matennaaierij heeft niks met het willen van ideale schoonzonen te maken maar dat is gewoon smerig gedrag, net zoals dat ook geld voor elleboogstoten bv. een professionele, iets hardere overtreding ofzo kan ik waarderen maar de capriolen die Veltman uithaalt de laatste 2 jaar horen niet op een voetbalveld thuis. hij zal waarschijnlijk zijn gebrek aan kwaliteit op deze manier proberen te compenseren maar het kan gewoon niet dit gedrag een hoop Ajax supporters waren de mensen die het hardste schreeuwen toen Balotelli ooit in de CL een schwalbe versierde na het niet zo handig aan het shirtje trekken door Vd Hoorn. dan is het een grote misdaad maar als Veltman zich bezighoud met dit soort matennaaierij moeten we blij zijn dat het geen ideale schoonzoon is? dat vind ik erg dubbel
 
binny
 
1
30 maart 2018 om 00:49
Wat er ook allemaal word geschreven en gezegd, er zijn genoeg voetballers die er met de pet naar gooien of onrust stoken, maar hij blijft op en top professioneel, dat moet je toch kunnen waarderen.