Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Valentijn Driessen wil opvallende controleur zien bij Nederland tegen Roemenië

Laatste update:

Driessen zag Veerman tijdens de groepsfase van het EK tweemaal door het ijs zakken. Het verloren duel met Oostenrijk (2-3) was daarbij een dieptepunt. De journalist gaf vervolgens aan het heel somber in te zien voor de Volendammer. "Normaal gesproken zit Koeman er tot medio 2026, dan hebben we het WK in de Verenigde Staten, Canada en Mexico."

"Daar zal Joey Veerman niet bij zijn. Het Oranjeshirt weegt voor Veerman veel te zwaar, zelfs na een geweldig seizoen bij PSV", foeterde Driessen. De journalist denkt een dag later na over een oplossing voor bondscoach Ronald Koeman.

"We hebben een heel licht, jong en onervaren middenveld", aldus Driessen. Wanneer presentator Pim Sedee de naam van Blind laat vallen, reageert zijn vaak kritische collega optimistisch. "Veerman is bezweken onder de druk, maar iemand die niet zal bezwijken onder de druk is Daley Blind." De 34-jarige Blind speelde al 107 interlands.

Driessen ziet het wel zitten: de 'balvaste' Blind op het middenveld. "Hij zoekt altijd de oplossing naar voren en weet de ruimte heel goed te vinden. Wat dat betreft kun je zeggen dat Blind een goede vervanger zou zijn."

De journalist vraagt zich af of Blind überhaupt in de plannen van Koeman voorkomt. "Het is heel typerend dat we drie groepswedstrijden hebben gespeeld en er zijn volgens mij acht spelers die nog geen minuten hebben gemaakt. Hij is dus niet echt van het wisselen, ook niet als het wat minder gaat."

Driessen hoopt toch dat Koeman het aandurft. "Ik zou hem heel graag op het middenveld willen zien, maar trainers zijn er op de een of andere manier niet helemaal wild van om hem op die positie te zetten. Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom je hem daar niet kunt posteren."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Argentinië en Canada door
8
Canada houdt stand tegen tien Chilenen en schrijft direct Copa América-historie
0
Lautaro Martínez bezorgt Argentinië met dubbelslag foutloze groepsfase
0
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
8
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
131

Meer sportnieuws

Reacties