Duitse media schrijven volop over Perisic, Bergwijn, Ziyech en Ribéry
Vrijdag, 9 augustus 2019 om 11:05

Nu de komst van Leroy Sané van de baan lijkt door een ernstige kruisbandblessure, zoekt Bayern München verder naar een nieuwe buitenspeler. De kampioen van Duitsland voert volgens Sky Italia al serieuze gesprekken met Internazionale over de komst van Ivan Perisic, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 'geen indruk' maakte op trainer Antonio Conte. Vanuit Duitsland klinken vrijdagochtend echter andere geluiden.

Bayern zet volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio in op een huurperiode met een optie tot koop voor Perisic. De doorgaans goed ingelichte Di Marzio maakt melding van 'vergevorderde' gesprekken tussen beide clubs, maar volgens het Duitse Sport1 zit de vork anders in de steel. De clubleiding van Bayern zou juist niet onder de indruk zijn van Perisic en ziet de Kroaat daarom niet als optie. Drie andere spelers worden genoemd die 'snelheid, diepgang en scorend vermogen' kunnen toevoegen.

Timo Werner van RB Leipzig behoort tot de 'belangrijkste kandidaten', evenals Steven Bergwijn van PSV en Hakim Ziyech van Ajax. Eerder op de vrijdag schreef TZ nog dat Ziyech 'het eerste alternatief' is na de blessure van Sané. De aanvallers uit de Eredivisie werden vorige maand door BILD al aan Bayern gelinkt, maar zouden zich toen nog op de 'C-lijst' bevinden. De kandidaten van de A-lijst waren Sané en Callum Hudson-Odoi, maar laatstgenoemde heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. Op de B-lijst stonden Ousmane Dembélé van Barcelona en Brais Méndez van Celta de Vigo, zo klonk het.

Kicker meldde twee weken geleden echter dat Dembélé niet meer in beeld is in de Allianz Arena, terwijl het rond Méndez stil is geworden. De kans lijkt dus groter dat Bayern zal uitkomen bij Bergwijn of Ziyech. Toch komt Sport1 met een verrassende andere naam op de proppen: men stipt aan dat Franck Ribéry nog altijd beschikbaar is. De Fransman nam na het afgelopen seizoen afscheid van Bayern na een dienstverband van twaalf jaar. Ribéry heeft echter nog altijd geen club. "Een ding is duidelijk: hij is fit en zou met zijn gezin graag in München blijven."

Meer nieuws
   
07:02
07:02
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
4
   
07:00
07:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
23:58
23:58
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (92)

 
DieGelbeReds
 
27
9 augustus 2019 om 11:20
Perisic is inmiddels 30. Kan je dan niet veel beter gaan voor Bergwijn, die veel jonger is en de potentie heeft om een geweldige voetballer te worden?
 
Le Papillon
 
2
9 augustus 2019 om 12:12
Potentie is geen optie voor een club van het kaliber Bayern. Die hebben buitenspelers nodgi die er meteen staan.
 
myvision
 
4
9 augustus 2019 om 12:33
Ah, vandaar dat ze vorig jaar zoveel moeite hadden met Ajax. Ze willen geen potentie. Volgens mij is bij iedere topclub een dergelijk uitgebalanceerd elftal nodig zoals Ajax dat had afgelopen jaar: ervaring, talent en potentie. Daar mee kon Ajax toch die "oude" teams als Bayern, Juve en Real afbluffen.
 
gloryUnited
 
1
9 augustus 2019 om 12:45
@myvision een zwaluw maakt nog geen zomer he. Ajax had een uitzonderlijk jaar en zeker Bayern en Real waren minder dan de jaren ervoor. Desalniettemin waren die gewoon aan hun stand verplicht te winnen van Ajax, daar niet van. Was alleen wel duidelijk dat ze in de overgang zaten
 
ElPhenomeno
 
19
9 augustus 2019 om 13:12
Het slechste Bayern in jaren eindigde nog altijd boven het beste Ajax in jaren.
 
Kyle66
 
3
9 augustus 2019 om 13:58
Is Bayern dan in de halve finale van de CL gekomen? Dat wist ik niet.
 
ElPhenomeno
 
2
9 augustus 2019 om 15:35
Heb het over de poulefase vriend.
 
Bon Jovi
 
7
9 augustus 2019 om 11:30
Altijd een grote fan geweest van Perisic, maar kom, zijn piek ligt al even achter hem, daar moet Bayern toch niet meer aan beginnen?
 
hallie015
 
35
9 augustus 2019 om 11:22
Als ik bayern was zou ik ze gewoon alle drie kopen. Kost net zoveel als Sane en 1 van de drie moet toch wel slagen lijkt me.. Kun je ook nog lekker rouleren in de duitse beker
 
BestOrNothing1
 
18
9 augustus 2019 om 11:42
Klopt. Maar eerlijk gezegd is Sane een wereldspeler die bij de absolute wereldtop thuis hoort en niet op de bank bij een zielloze nepclub als City. Eeuwige zonde gezien zijn kwaliteiten. Zelfde geldt ook voor Mahrez gezien wat hij laatst weer op de Africa Cup flikte en in de kampioenswedstrijd van City. (En zo vaak bij Leicester en City) Gewoon doodleuk zoveel potentie op de bank laten verpieteren. Zonde.
 
dekeizerjoey
 
4
9 augustus 2019 om 12:49
Het is overduidelijk waarom deze spelers op de bank zitten. Zielloze nepclub vind ik een zinloze uitspraak. Ik denk dat zij de afgelopen jaren het leukste voetbal hebben gespeeld in de premier league. Ook kopen ze met een idee en hebben ze wel degelijk een vaste speelstijl. Sane en Mahrez zijn gewoon nog wat minder dan Sterling en Bernardo Silva. En wellicht heeft Sane meer talent dan Sterling, hij heeft blijkbaar niet de juiste instelling. Ik denk dat Guardiola wel weet wie er beter is of wel beter past in zijn team.
 
BestOrNothing1
 
2
9 augustus 2019 om 13:54
Dat is slechts jouw mening. Gelukkig zijn meningen geen feiten.
 
DieGelbeReds
 
2
9 augustus 2019 om 14:03
Ik ben benieuwd met welke feiten jij gaat onderbouwen dat Man City een zielloze nepclub is. Kom maar op, ik ben in afwachting van je reactie.
 
BestOrNothing1
 
5
9 augustus 2019 om 14:12
Ik heb iets beters doen dan jou de les lezen en dingen uit leggen. Google is je vriend.(je komt trouwens over als een gretig discussiezoekertje, vandaar)
 
Nuancering
 
1
9 augustus 2019 om 17:09
Leuk dat jouw tirade over Sane, Mahrez en Man City dan ook louter gebaseerd zijn op jouw persoonlijke smaak!
 
BestOrNothing1
 
2
9 augustus 2019 om 17:33
”””tirade”””EN JE HOEFT NIET GELIJK TE SCHREEUWEN HOOR!!!
 
No.2
 
9
9 augustus 2019 om 11:23
Het zou toch wat zijn als ze Ribery nog een jaar contracteren, al geloof ik daar niks van. Ik denk dat Ziyech gewoon bij Ajax gaat blijven, Bergwijn het niveau Bayern nog niet aantikt, verwacht dit wel in de toekomst als hij zich doorontwikkeld. Dan blijft Perisic over van de genoemde namen. Is Draxler niet een optie voor Bayern?
 
No.2
 
1
9 augustus 2019 om 11:40
Dat denk ik ook wel, maar wat zou hij moeten kosten? 60-70 miljoen met een 2 jarig contract? Hij is natuurlijk ook Duits, dus ik zou het denk ik toch proberen als Bayern zijnde. Al heb je gelijk dat hij niet helemaal in het rijtje past qua buitenspelers, maar vind hembij PSG altijd prima spelen linksvoor.
 
ElPhenomeno
 
5
9 augustus 2019 om 12:04
Daar zal ik bij Bayern niet zo zeker van zijn anders. Daarnaast is de Duitse competitie ook vele malen sterken dan de Franse.
 
BestOrNothing1
 
32
9 augustus 2019 om 11:23
Snap niet waarom mensen altijd zo overdreven kritisch zijn op Ziyech. Zat laatst Real M te kijken ik zag daar ook spelers met genoeg balverlies per wedstrijd. Van Ronaldo was algemeen bekend dat hij soms letterlijk 7/8 pogingen nodig had om te scoren. Maar wanneer Ziyech een paar pogingen mist komen alle geobsedeerde haters massaal uit hun holletje gekropen om hem weer lekker te kunnen afzeiken. Ook al scoort hij 3x, altijd weer hetzelfde riedeltje en janken over JA MAAR BALVERLIES EN AFSTANDSCHOTEN!! Vooral wanneer hij in verband wordt gebracht met de top lekker sneren dat “geen topclub gaat ooit voor hem komen” en “hij is te slecht daarvoor” en dat zijn dan ook de commentaar die het meest worden geliked. Maar Van de Beek, beduidend iets mindere kwaliteit, naar Real en je hoort ze niet los gaan. Veelzeggend ook dat echte voetbalkenners veel minder negatief zijn dan dat groepje luidruchtige haters:“Hakim Ziyech zou een topaankoop zijn voor iedere club in de Premier League. Dat zegt Liverpool-icoon John Barnes, die de Marokkaan graag voor zijn club zou zien spelen. De transfermarkt in Engeland is nu dicht en er was geen beweging rondom Ziyech.Barnes begrijpt niet dat clubs als Arsenal en Manchester City niet hebben toegeslagen. "Hij zou een aanwinst zijn voor de Premier League", zegt hij tegen (naam verwijdert ivm VZ), geciteerd door (naam verwijder ivm VZ) "Ik denk dat hij het hier heel goed zou doen. Ziyech speelt op dezelfde manier als Riyad Mahrez, maar ik denk dat hij in defensief opzicht harder werkt dan Mahrez. Ik hou ervan om hem te zien spelen."
 
real_forever
 
5
9 augustus 2019 om 11:47
Het is een feit dat Ziyech geniale momenten afwisselt met zeer slordige momenten. Afgelopen wedstrijd tegen Paok ook weer. Ik ben van mening dat topclubs hem niet willen omdat hij té vaak slordig is, hoe geniaal hij dan verder ook is.te veel risico in zijn spel. Overigens, wat is je punt? Dat Ziyech meer onterechte kritiek krijgt dan andere spelers? En als dat zo zou zijn, waar heeft dat dan mee te maken? Zou je daar een reden voor kunnen bedenken?
 
BestOrNothing1
 
12
9 augustus 2019 om 11:56
O.a afgunst. En zou nog wel een paar redenen kunnen noemen. Nogal wat jaloerse en gefrustreerde niet Ajax supporters die weten dat hij de beste speler is van de Eredivisie en dat met lede ogen aanzien. Hoge bomen vangen veel wind. Ja, maar je doet nu alsof Ziyech elke wedstrijd net zoveel slordige momenten heeft als geniale wat natuurlijk complete onzin is. En veelzeggend dat je Ziyech nu op 1 wedstrijd (Paok) gaat beoordelen terwijl heel Ajax niet draaide, hij slechts 2 weekjes vakantie gehad en lichtelijk uit vorm is en weer in zijn ritme moet komen. Lekker makkelijk scoren van jouw kant. (alsnog betrokken bij 2 goals in 2 wedstrijden) En jouw mening over dat topclubs hem niet willen, Bayern is toch echt wel een topclub.????
 
Kyle66
 
4
9 augustus 2019 om 12:04
Ik denk niet dat het afgunst is. Meer de Nederlandse mentaliteit om vooral naar de negatieve dingen te kijken. Zo las ik bijvoorbeeld meteen van alles als De Ligt een fout maakte.Edit: kijk maar nu naar PSV. Het loopt even niet en meteen lees je overal dat het waardeloos gaat en ze geen kampioen kunnen worden.
 
Scepticus38
 
4
9 augustus 2019 om 12:15
@real_forever " Het is een feit dat Ziyech geniale momenten afwisselt met zeer slordige momenten. Afgelopen wedstrijd tegen Paok ook weer. Ik ben van mening dat topclubs hem niet willen omdat hij té vaak slordig is, hoe geniaal hij dan verder ook is.te veel risico in zijn spel." Het is ook een feit dat bij Zyech de nadruk wordt gelegd op die slordige momenten en die geniale momenten worden gemarginaliseerd. Dat hij zoveel risico in zijn spel legt is niet alleen zijn zwakte, maar voornamelijk zijn kracht. Er is in de eredivisie geen speler die ook maar in de buurt komt bij het aantal kansen en gevaarlijke situaties dat hij creert en als Ajax niet zoveel kansen zou missen, zou dat zelfde gelden voor het aantal assists. Er is bovendien ook geen speler die zoveel ballen verovert of herovert. Het is typisch dat daar nooit over wordt gesproken als men het heeft over zijn balverlies heeft.
 
BestOrNothing1
 
5
9 augustus 2019 om 12:17
@kyle66Bij de Ligt af en toe maar bij lange na niet zoveel als bij Ziyech. Maar idd ook afgunst omdat De Ligt de beste verdediger was van NL en al bizar goed was voor zijn leeftijd. Maar afgelopen wedstrijd Real, Varane geeft 6/7 ballen weg, (levensgevaarlijk als verdediger zijnde) grossierde in domme fouten en foute passes maar geen enkele Real fan hoorde ik daar over hier op VZ. En geloof mij nou maar dat Varane compleet de weg kwijt was. (was echt bizar)Moet wel zeggen dat de meeste Ajax fans positief zijn hier op VZ over Ziyech en hopen dat hij bij Ajax blijft. Maar laatst bij VI en VP gingen andere weer compleet loos, vandaar ook mijn reactie.Tuurlijk weet ik dat er over en weer kritiek is. En vooral onder de top 3 club fans in NL. Maar vaak is dat wél gefundeerde kritiek.
 
real_forever
 
0
9 augustus 2019 om 12:42
Ziyech krijgt inderdaad veel kritiek, ik denk deels terecht en ik denk deels dat het ook met zijn houding te maken heeft. Maar goed. Ik ben het met je eens dat Ziyech de beste speler van de Eredivisie is. Maar waarom heeft er nog geen topclub zich gemeld voor Ziyech? Ik kan geen andere reden bedenken dan dat hij niet goed genoeg is voor de wereldtop (door zijn slordigheid). Als zijn slordigheid wel mee valt, waarom heeft een real madrid, arsenal, tottenham, etc zich nog niet gemeld? Als je goed genoeg bent, ondanks je slordigheid, komen de topclubs echt wel. Tot op heden is dat niet gebeurd.
 
gloryUnited
 
1
9 augustus 2019 om 12:47
@bestornothing1 Tijdens de Africa cup was Ziyech ook nergens. Ziyech is een goede speler hoor allen er is een reden dat hij met zijn 26 jarige leeftijd nog bij Ajax zit en niet al bij de top van de top 5 competities.
 
BestOrNothing1
 
5
9 augustus 2019 om 13:00
@real foreverOmdat zijn positie op dit moment niet wordt gezocht door de bovengenoemde clubs? Noem mij aub een topclub die SPECIFIEK een rechtsbuiten nodig heeft?Juist. Komt bij dat bijv Liverpool na vorig jaar niet meer kan kan spenderen. En zo heeft elke van de 8/9 topclubs wel wat behalve Bayern die op zoek is. Tottenham heeft geen rechtsbuiten nodig met Son, Real Madrid zit ook al propvol op die positie, Arsenal heeft topper Lacazette etc en zo kan ik wel even doorgaan.Komt bij dat Ziyech richting de 27 gaat iets wat voor veel topclubs toch een nadeeltje is aangezien hoe jonger hoe beter. Kun je wel goed genoeg zijn, maar als de topclubs al vol zitten op jouw positie houd het feest op. En nogmaals; je ziet toch dat een topclub als Bayern zich heeft gemeld? Dus er wel degelijk interesse van een absolute topclub.
 
Kyle66
 
1
9 augustus 2019 om 14:00
@glory, Messi was ook niet goed in het Argentijnse elftal. Wil dat zeggen dat hij daardoor een slechtere speler is?En nee, daarmee zeg ik niet dat Ziyech net zo goed is als Messi. Ik zeg dat je de prestaties in het nationale elftal er niet bij moet betrekken.
 
BestOrNothing1
 
3
9 augustus 2019 om 11:24
dubbel
 
Clarkkent2
 
5
9 augustus 2019 om 11:27
Bayern heeft 3,4 aanvallende impulsen nodig. Dus persisic en ook ziyech zou ook prima zijn. Ik vind dat Bergwijn met alle respect zich nog niet heeft bewezen op het allerhoogste niveau. Ziyech was uitblinker in de CL, ook tegen Bayern. is 26 jaar en kan op 3 aanvallende posities uit de voeten. Met een getemperde transfersom zou ik hem sowieso direct halen. Perisisc was uitblinker op het WK voor Kroa, kent de bundesliga en kan zeker nog 2 jaar veel toevoegen. Dan nog zou ik Sane als ie weer fit is erbij halen. Nayern moeten echt wel een renovatie van hun elftal klaarspelen.
 
Marshmallow
 
7
9 augustus 2019 om 11:36
Topsportklimaat! Je moet wanneer je Bayern heet 2 topspelers op de flank hebben en niet aankomen met Bergwijn, Ziech, Perisic.
 
Master D
 
1
9 augustus 2019 om 11:49
Die 2 topspelers op de flank stonden er de laatste 3 jaar ook niet. Ribery is namelijk al 5 jaar over the hill en teerde vooral op zijn reputatie zonder echt nog iets structureels aan het elftal toe te voegen.
 
Marshmallow
 
5
9 augustus 2019 om 11:32
Ongelooflijk, wat een slecht beleid daar in Muenchen. De onervarenheid van Sali is tekenend. Hoewel ik normaliter lovend ben over de structuur en beleidsvoering aan de Saebener ben ik nu uiterst kritisch. Ze wisten dat ze 2 routiniers uitzwaaiden, ze weten dat Coman en Gnabry blessure gevoelig zijn, ze weten dat n seizoen lang is....ze hadden veel eerder moeten anticiperen! Ze gokten op 1 grote vis en dat kan en mag natuurlijk nooit maar dan ook nooit mogen gebeuren. Ze hadden net als Bvb al hun aankopen gedaan moeten hebben zodat de voorbereiding in alle rust had kunnen plaatsvinden. Een A lijst met Dembele , Sané, Bale een B lijst met Carasco, Chiesa, Zaniolo, Pepe en een c lijst met Bergwijn , Ziech en nu de uitgerangeerde Perisuc. En dan in de media vanuit Bayerns zijde zeggen:” wenn ihr wuest wen wir schon alles haven”.........amateuristisch en boos maakt me dit! Hopelijk wint Bvb of Koln alles!!!
 
Clarkkent2
 
12
9 augustus 2019 om 11:38
Eens met dat Bayern veel te lang gewacht heeft en ik vind ook met de aanval die bayern heeft zijn wel 3,4 aanvallende versterkingen nodig hebben ipv nog niet 1. kun je me wel uitleggen waarom ziyech, uitblinkend tot en met de halve finale CL op een C lijst staat en Chiesa en Zaniolo op een B lijst? Dat is namelijk echt dikke onzin.
 
Bon Jovi
 
10
9 augustus 2019 om 11:45
Hoe vaak gaan jullie Ajacieden nog over die halve finale beginnen? Een heel knappe prestatie, waarcoor ik een laatste keer mijn hoed afneem, maar totaal niet relevant in deze. Of is Origi ook beter dan Messi omdat ie verder raakte? Anderzijds heb je Frenkie en de Ligt nog niet genoemd dus misschien moet ik het glas halfvol bekijken... Chiesa is een supertalent dat ik altijd boven Ziyech zou verkiezen. We spreken elkaar binnen een jaar of 4 nog wel als Chiesa bij de top speelt.
 
Marshmallow
 
4
9 augustus 2019 om 12:10
Geen onzin, dat zijn feiten uit de media DL. Laat ik het anders uitleggen: het zijn niet mijn lijstjes maar van de club. Hun prio waren de spelers op hun a lijst. Dat wil dus niet zeggen dat de een beter of slechter is dan de ander. Ik zou dus Havertz, Sané en Werner hebben gehaald aan het eind van vorig seizoen. Je betaalt wat maar dan heb je ook wat.
 
Marshmallow
 
4
9 augustus 2019 om 12:11
Mee eens, Chiesa is groeibriljant. Bernardeschi of Zaniolo zijn ook niet verkeerd.
 
Duitser
 
0
9 augustus 2019 om 15:34
„Feiten uit de media DL”. Ik volg de Duitse media nauw en heb tot nu toe heel weinig feiten maar heel veel geruchten en clickbaiting gezien. Iedereen noemt zich journalist en verkondigt de grootste onzin. Door Bayern bevestigd (en de rest is niet bewezen en dus geen feit) zijn de pogingen Hudson-Odoi en Sané te halen. Jij zou dus Havertz, Sané en Werner hebben gehaald. “Je betaalt wat maar dan heb je ook wat.” Sané te halen is geprobeerd maar die heeft zich heel veel tijd voor een beslissing genomen. We weten nu nog niet zeker of hij naar Bayern wil. Havertz is niet te koop op dit moment, ook niet voor 100 miljoen. Völler was daar heel stellig in. Werner zou misschien kunnen. Je hebt uiteindelijk een (goede) speler meer en bij Bayern speelt kwantiteit op dit moment ook een rol. Maar hij helpt wat de buitenposities betreft ook niet verder. En deze drie spelers zouden (als een koop op dit moment mogelijk zou zijn) 120 tot 150 miljoen voor Sane plus 100 miljoen voor Havertz plus 45 tot 60 miljoen voor Werner, dus tussen 265 en 310 miljoen kosten ( uiteraard baseren deze getallen ook op geruchten want feiten hoor je niet). Dit terwijl Bayern voor 117 miljoen gekocht heeft. Dat zou werkelijk een slecht beleid zijn.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:38
@ Duitser, Dat is los van de explosieve stijging van het salarishuis op het moment dat je die spelers gaat bieden wat ze willen. Want zodra hun als groot verdieners binnen komen zullen Kimmich, Sule, Thiago etc voor de deur staan voor een verhoging, iets wat niet te weigeren is. Hoewel het mogelijk is (veel mensen onderschatten hoe rijk Bayern precies is) zou het een schandalig slecht beleid zijn.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 15:46
Misschien had Bayern dan wat eerder moet handelen met het aanstellen van nieuwe spelers bijv. in eerdere transferperiodes. Of spelers als Costa en James behouden en je had al 2 extra opties gehad. En beide zijn goed genoeg voor Bayern vind ik.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:53
Kom op, Costa valt er nu buiten bij Juve en was dramatisch in het laatste half jaar bij Bayern. En dan met name zijn instelling. Reden genoeg om hem weg te doen. James is een pure 10 en past niet in de 4-3-3 waar Kovac naartoe wilt. Daarnaast ben je afhankelijk van andere clubs met het handelen. City was nooit akkoord gegaan als Bayern had gevraagd met Sane te mogen onderhandelen.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 16:04
Zoals je zelf zegt met Perisic, zal Costa bij 15 clubs nog steeds beter zijn dan wat ze er nu hebben rondlopen. Spoeling is gewoon veel te dun. Nu is het 5 voor 12, maar dit had al veel eerder voorkomen moeten worden. Je zal bijna denken dat je Ribery en Robben nog een jaartje had moeten behouden.
 
ElPhenomeno
 
4
9 augustus 2019 om 11:52
Eens. Als ik Bayern was zal ik nu ook een wereldtopper er voor terughalen. Ik denk dan toch aan jongens als Dembele, Sancho, Bale, Neymar, Son etc.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 14:17
Alle spelers die je nu opnoemt zijn het bedrag niet waard wat ze moeten kosten.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 16:05
Tja dan moet je de portemonnee gewoon open trekken. Voor Neymar en Bale betaal je op dit moment gewoon de marktwaarde prijs.
 
Marshmallow
 
0
9 augustus 2019 om 11:33
Ongelooflijk, wat een slecht beleid daar in Muenchen. De onervarenheid van Sali is tekenend. Hoewel ik normaliter lovend ben over de structuur en beleidsvoering aan de Saebener ben ik nu uiterst kritisch. Ze wisten dat ze 2 routiniers uitzwaaiden, ze weten dat Coman en Gnabry blessure gevoelig zijn, ze weten dat n seizoen lang is....ze hadden veel eerder moeten anticiperen! Ze gokten op 1 grote vis en dat kan en mag natuurlijk nooit maar dan ook nooit mogen gebeuren. Ze hadden net als Bvb al hun aankopen gedaan moeten hebben zodat de voorbereiding in alle rust had kunnen plaatsvinden. Een A lijst met Dembele , Sané, Bale een B lijst met Carasco, Chiesa, Zaniolo, Pepe en een c lijst met Bergwijn , Ziech en nu de uitgerangeerde Perisuc. En dan in de media vanuit Bayerns zijde zeggen:” wenn ihr wuest wen wir schon alles haven”.........amateuristisch en boos maakt me dit! Hopelijk wint Bvb of Koln alles!!!
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 14:16
Je leeftijd toont zich in je reacties, wat een gelul zeg. Bayern had 4 spelers een aanbod moeten doen en dan bij 3 het aanbod intrekken nadat ze hun keuze hebben gemaakt?
 
Marshmallow
 
2
9 augustus 2019 om 14:37
Wat een held ben je om mijn leeftijd er weer bij te betrekken. Je wordt persoonlijk i.p.v. zakelijk cq. feitelijk. Reageer als een man feitelijk en gefundeerd. Benoem ze, to the point. # doorselectie was Pflicht # routiniers gingen weg # sleutelposities moesten ingevuld worden # blessuregevoelige spelers zijn aanwezig # selectie is te klein # intern kritiek op sali door oa spelersraad # intern kritiek bestuur op Kocac # transferpolituek duurt te lang # bestuur verkondigde dat ze al hoogwaardige spelers gecontracteerd hadden
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 14:42
Begin met je reacties wat overzichtelijker te maken, want hier is geen touw aan vast te knopen. Met alinea's kom je al een eind. Al die ### zijn irritant en vervelend om te lezen. Zo valt er bijna niet op te reageren. Maar nogmaals. Bayern had 4 spelers een aanbod moeten doen en dan bij 3 het aanbod intrekken nadat ze hun keuze hebben gemaakt?
 
Marshmallow
 
1
9 augustus 2019 om 15:08
Ze hadden geld moeten neerlappen voor Havertz, Werner en Sane. Verjongen en naar Duitse kern. VORig jaar hebben ze de hand op de knip gehouden. Dit jaar zijn de torenhoge salarissen er niet meer van Robbery. Ze hadden na het einde van afgelopen seizoen alles moeten afhandelen. Als dit 200 miljoen kost kost het maar 200 miljoen maar nu sta je met lege handen, concurrerende clubs steven je voorbij en in Europa valt al helemaal veen eer te behalen met de huidige selectie. Niet per definitie slecht maar te klein. Zelfs Lewandowsko en Neuer eisen versterkingen en Kovac wordt continu teruggefloten. Sali weet niet wat hij moet doen als sportdirektor. Sali spreekt 6 talen en dat is zijn voordeel. Ni eau verder beneden peil.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:15
Hoezo geef je niet gewoon antwoord? " Niet per definitie slecht maar te klein" En dan wordt er met Perisic een speler gehaald die beter is als wat 15 van de 18 Bundesliga clubs heeft rondlopen, een stabiele backup die 2 wedstrijden heeft gemist in de laatste 4 seizoenen. En dan is het ook niet goed. Geld overal tegenaan gooien is een goed voorbeeld over hoe je club de afgrond in te helpen zoals Dortmund vroeger heeft gedaan.
 
Marshmallow
 
1
9 augustus 2019 om 15:19
Waarom wil Inter van Perisic af? Informeer je eerst en dan ga je feitelijk de discussie aan. Kijk naar Mn feiten en kom dan terug met je betoog. Inhoudelijk nul komma nul vanuit jouw kant. Ik reageer niet meer op jou voordat jij gefundeerd en feitelijk mensen repliek geeft. Het maakt het forum alleen naar mooier als we informatie en meningen met elkaar delen i.p.v. persoonlijk worden en leeftijden erbij halen. Succes jongeman, ik had je vader kunnen zijn.
 
iSimic
 
2
9 augustus 2019 om 15:24
Hoezo geef je niet gewoon antwoord? Er zijn letterlijk 0 feiten in dat lapje tekst van je. Je zit te huilen in een topic over Bayern die een breedte speler wilt kopen, dat Bayern geen breedte heeft. Wat wil je nu? En waarom Inter van hem afwilt? Omdat Conte in een 3-5-2 formatie wilt spelen terwijl Perisic een vleugelspeler is. Volg je het nog? Ongelovelijk, ik mag het dan vaak niet eens zijn met Elphenomeno, er valt tenminste een discussie te voeren met hem. Maar met jou is er geen beginnen aan.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 16:06
Dat is dan vooral betreft Bayern het geval. Over andere Duitse clubs en het nationale elftal liggen we meestal gewoon op 1 lijn.
 
Marshmallow
 
0
9 augustus 2019 om 20:22
In gazetto dello sport stond vandaag her antwoord: se trainer laakt de wedstrijdmentaliteit en heeft geen toegevoegde waarde meer. Bayern wilde een topspeler geen breedtespeler. Je lult in se rondte!
 
sequence
 
0
9 augustus 2019 om 11:36
Waarom niet gewoon in je eigen achtertuin Leon Bailey ophalen. Stuk jonger dan Perisic en Ziyech. Die is pas 22 en lijkt me wat langer mee te kunnen dan een paar jaartjes en je maakt er een directe concurrent zwakker mee. Bergwijn heeft het in de Eredivisie nog niet eens een heel jaar bewezen. Lijkt me nog niet klaar voor een club als Bayern Bij Bayern hebben ze Coman, Gnabry en Davies nog achter de hand, Een echter topper halen heeft zin en ik vind persoonlijk Sane van een wat ander niveau dan Ziyech en Perisic. Zou alleen wereldtop halen en anders doen met de jeugdige krachten die je tot je beschikking hebt.
 
ElPhenomeno
 
2
9 augustus 2019 om 11:51
Coman is alweer geblesseerd en ook Gnabry heeft een blessure. Ik vind het zielig voor Kovac. Die man moet het met 15 waardige selectie spelers doen, waar andere topclubs gewoon 20 tot 23 topspelers hebben.
 
sequence
 
1
9 augustus 2019 om 12:02
Wist niet dat beide heren geblesseerd waren :s. Zou Coutinho niet iets zijn voor ze?. Denk dat ze onderhand spijt hebben dat ze Douglas Costa hebben laten gaan bij Bayern. Die moet te halen zijn bij Barca, die zien namelijk liever Neymar op die positie terugkeren. Wat denk jij Elphenomeno?
 
iSimic
 
1
9 augustus 2019 om 14:26
De aankopen mislukken grotendeels? Dat valt reuze mee. In de laatste paar jaar pakte Tolisso, Sule, Gnabry, Goretzka, Kimmich gewooon zeer goed uit. Costa & James daarentegen niet, en alleen Coman is van glas. Sanches is nog afwachten. Maar overall gezien gaat het verjongen meer dan prima.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 15:38
James heeft het gewoon prima gedaan. Waar een Sanches kans op kans krijgt wordt James zonder reden op de bank gezet ipv dat die vertrouwen kreeg.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:45
Dat was niet volledig zonder reden, na de zwakke 2 maanden van Bayern raakte hij geblesseerd, daarna ging Bayern draaien. Toen kwam hij er moeilijk in.verder paste zijn manier van spelen er gewoon niet bij. Dat merk je bij meer pure 10 spelers.
 
vites038
 
0
9 augustus 2019 om 11:42
Ajax moet geen spelers meer verkopen anders gaan ze de voorrondes niet halen en dan kunnen andere spelers zoals neres zo de helft minder waard worden. Ik denk dat het een slechte zaak is.
 
ElPhenomeno
 
5
9 augustus 2019 om 11:49
En dan te bedenken dat Dortmund Hazard en Brandt binnen haalt voor maar 50 miljoen euro. Bayern geeft liever 80 miljoen uit aan Hernandez. Ik vind deze spelers een flinke stap omlaag ten op zichte van Leroy Sane. Perisic bijv is al op leeftijd en vind ik voor de absolute top gewoon tekort komen.
 
iSimic
 
1
9 augustus 2019 om 14:19
Defensie moest versterkt worden dus haalde men een verdediger, schandalig idd zeg. Als Hazard een topspeler is dan is Perisic dat ook.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 15:37
Daar ben ik het met je eens.Maar Hazard is dan ook een stuk jonger en als nog goedkoper dan Perisic.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:42
Maar Perisic komt op huurbasis, wat Perisic weer goedkoper zou maken. Het ligt aan de lange termijn plannen. Zoals ik dit nu zie is Perisic puur een breedte speler voor 1 jaar en als hij geweldig klikt bij Bayern dan voor 2 a 3 . In dat geval zou ik voor Perisic kiezen boven Hazard, puur vanwege zijn ervaring.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 15:48
En daarna betalen ze 30 miljoen? Of mogen ze dan zelf beslissen of hem of wel niet houden. Lijkt me dan slecht gehandeld van Inter.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 15:54
Het zou een optie tot koop zijn. Maar Conte wilt naar een 3-5-2 formatie toe waar Perisic niet inpast. Vandaar dat ze van hem af willen, iig van zijn salaris.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 16:07
Een jaartje gratis huren kan geen verkeerde optie zijn. James heb je eigenlijk ook 2 jaar gehuurd. Als tijdelijke noodoplossing zelfs een topdeal. Aangezien Perisic een meer dan bruikbare back-up is.
 
Japie_Krekel
 
7
9 augustus 2019 om 11:50
Ziyech lijkt me echt een heerlijke speler voor Bayern. die brengt zoveel voetballend vermogen en creativiteit in je elftal en hij werkt nog hard ook. hij heeft vaak balverlies maar dat is ook een beetje inherent aan zijn positie. misschien mag hij daarin iets meer doseren met die risicovolle passes maar Ziyech zijn passing is echt van een bizar hoog niveau. ik ken maar weinig spelers in Europa die spelers structureel zo makkelijk voor de goal vrij zetten
 
Kyle66
 
4
9 augustus 2019 om 12:08
Helemaal mee eens met jou! Maar dat ben ik wel vaker. ;-) Daarbij is het ook zo dat Ziyech de eerste is die keihard werkt om de bal terug te veroveren als hij hem verliest. OT: wat speelde Feyenoord gisteren lekker! Gefeliciteerd daarmee!
 
Japie_Krekel
 
2
9 augustus 2019 om 12:37
@kyle66 Ziyech is imo echt een hele onderschatte speler. voor Ajax zou het wel een aderlating zijn als hij vertrekt maar ik ben wel benieuwd om te zien waar zijn top ligt Thanks. Het was idd genieten gisteren, zeker van talenten ook als Siniesterra en Kokcu. hopelijk kunnen we dit door zetten de rest van het seizoen maar het voetbal zag er iig al beter uit als bij PSV gisteren dus dat is hoopvol. niet dat we dan meteen tweede worden maar er lijkt iig progressie in het spel te zitten
 
Kyle66
 
0
9 augustus 2019 om 13:21
Ik moet eerlijk zeggen dat ik begon met naar PSV te kijken, maar dat was zo slecht, dat ik meteen zapte toen Feyenoord begon. Jullie begonnen ietwat stroef, vond ik tenminste, maar daarna ging het lopen. Was leuk om te zien! Nu op naar de volgende ronde!
 
ElPhenomeno
 
1
9 augustus 2019 om 12:25
Daarvoor hebben ze Thomas Muller al. Die man verricht ook ontzettend veel defensief werk. Scoort enorm veel en heeft een passing en een inzicht om je vingers bij af te likken.
 
Kyle66
 
1
9 augustus 2019 om 12:29
@ElPhenomeno, ik zeg niet dat Muller dat niet doet. Ik zeg dat bij balverlies Ziyech de eerste is die probeert het te herstellen. Dit omdat veel mensen blijven hameren op zijn balverlies.
 
ElPhenomeno
 
3
9 augustus 2019 om 13:13
Mijn reactie was dan sarcastisch bedoeld. Ik zal ten alle tijden Ziyech eerder opstellen dan een speler die al 5 jaar zijn beste tijd gehad heeft.
 
iSimic
 
0
9 augustus 2019 om 14:14
Maar met jou bias tegenover Muller ben je niet serieus te nemen ook. Zou je sieren als je dat gewoon toegeeft en verder niets zegt.
 
Duitser
 
0
9 augustus 2019 om 16:09
Ik vraag mij ook altijd af of hij wel wedstrijden van Bayern kijkt. Waar komt die minachting voor Müller vandaan? Hij heeft een zwakke periode (van minstens twee jaar) gehad maar na de winterstop heeft hij gewoon goed gespeeld. Het is toch gek dat Lewandowski die extreem succes-georiënteerd is altijd met Müller wil spelen - maar misschien heeft die ook gewoon geen verstand van voetbal.
 
ElPhenomeno
 
0
9 augustus 2019 om 16:25
Aub zeg, krijg je dat weer. Zelfs in nietszeggende oefenpotjes bij de Audi Cup heb ik ze nog zien spelen. Tegen Fener speelde die een goeie wedstrijd overigens
 
verstand
 
0
9 augustus 2019 om 11:57
Hoop dat ze gaan voor bergwijn!(blijf hakim gewoon bij ons )
 
Richardpraha
 
0
9 augustus 2019 om 13:29
Ze zijn dus op zoek naar 'snelheid, diepgang en scorend vermogen' …..wtf doet Ziyech dan op die lijst? Heeft nog wel enigzins scorend vermogen….maar geen snelheid en geen diepgang.
 
Wagwan
 
1
9 augustus 2019 om 14:05
Perisic lijkt me een goede aankoop. Welliswaar al 30, maar die man heeft een drive, mentaliteit en techniek waar je u tegen zegt. Werkt altijd hard voor het team en perfect tweebenig, wat ideaal is om met een voorzet Lewandowski en Müller in stelling te brengen vanaf zijn linkerflank.