Eden Hazard: 'Ik was echt heel blij met zijn comeback bij Real Madrid'
Vrijdag, 12 april 2019 om 08:16

Eden Hazard wordt al ruim een jaar met een mogelijke overgang naar Real Madrid in verband gebracht. Een droomtransfer liep vorig jaar spaak toen Zinédine Zidane, het idool van de Belgisch international, onverwachts uit het Santiago Bernabéu vertrok. De Fransman keerde dit kalenderjaar echter weer terug op de bank van de Spaanse topclub, die naar verluidt spoedig bij Chelsea zal aankloppen. Obstakel is dat Chelsea vanwege het transferverbod geen vervanger kan halen.

"Ik was als kind fan van de voetballer Zidane", vertelde Hazard in gesprek met RMC Sport. "Ik was echt heel blij met zijn comeback bij Real Madrid. Het is goed voor de club en het is goed voor de supporters. Het is minder goed voor andere teams. Real Madrid wint immers veel met Zidane, het zal voor iedereen moeilijker worden."

Het contract van Hazard met Chelsea loopt volgend jaar zomer ten einde. Gesprekken over een langere samenwerking leidden tot dusver nog niet tot een nieuwe verbintenis. Beide partijen weigeren daar ook dieper op in te gaan. "Ik wil het nu niet over mijn toekomst hebben", benadrukte de ex-speler van Lille. "Er zijn her en der geruchten, maar ik ga met Chelsea een belangrijke maand tegemoet."

"Het kan een mooi einde van het seizoen worden als we de Europa League winnen en we ons voor de volgende editie van de Champions League kwalificeren. Ik wil nu alles geven en daarna zien we wel verder." Chelsea staat, met nog vijf speeldagen te gaan, momenteel derde in de Premier League en heeft drie punten meer dan nummer vijf Arsenal. De eerste kwartfinale met Slavia Praag in de Europa League werd donderdag met 0-1 gewonnen.

Meer nieuws
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
20
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
5
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
3
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
15
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
BVRCV
 
25
12 april 2019 om 08:43
Dit openlijk geflirt naar Real en alles wat ermee te maken heeft begint wel echt te irriteren. Maak de transfer rond of stop met flirten Hazard. Dit duurt al jaren man.
 
Robinozaurus
 
22
12 april 2019 om 08:57
Ergens mee eens. Maar je kiest er toch wel voor om het steeds te lezen, je kan er ook voor kiezen om het niet te lezen. Scheelt wat ''frustraties''
 
Samcro
 
12
12 april 2019 om 09:09
Heeft weinig met het lezen ervan te maken. Hazard doet dit te pas en te onpas. Dan kan je artikelen wel overslaan, voor de fans is het niet leuk om telkens hetzelfde terug te zien komen...je ziet toch de headlines.
 
Robinozaurus
 
5
12 april 2019 om 09:20
Daar ben ik het ook mee eens, lees ``ergens mee eens``. Alleen je hoeft natuurlijk niet op elke headline te klikken. Zeker als je de kern van het verhaal al weet. Dus dan kan je beter enige ``frustratie`` vermijden lijkt mij. Gewoon gratis dag tip.
 
 
0
12 april 2019 om 13:21
Hazard heeft zoveel betekend voor Chelsea en niet meer dan logisch dat hij mag flirten zoveel hij wilt. Iedereen weet onderhand nu wel dat hij naar Real Madrid zal verkassen. Ik vind Eden Hazard een mooie professional te Chelsea op een respectvolle manier behandelt. Integenstelling tot sommige voetballers die lelijk zijn vertrokken hij hun clubs.
 
Chanfan
 
2
12 april 2019 om 13:23
Als een journalist ernaar vraagt... Wat vind je van de terugkeer van Zidane bij Real Madrid? Hoe zou jij dan antwoorden? In al zijn interviews komt Real Madrid ter sprake. Het is niet dat Hazard zelf op een journalist gaat afstappen. "hey joh. Ik wil mijn mening geven over Real Madrid. Kun je het neerschrijven?" Sarcasm off.
 
Moraat
 
1
12 april 2019 om 13:27
Dat BVRCV hierop reageert verandert niks aan het feit dat Hazard openlijk te veel bezig is met Real. Het gaat dus niet om het lezen van de artikelen, het gaat om het feit dat Hazard hiermee door blijft gaan en ik begin het ook best irritant te vinden.
 
Lierse1997
 
8
12 april 2019 om 09:42
Hazard geeft na 7 jaar trouwe dienst gewoon duidelijk, maar nog steeds op een respectvolle manier aan dat zijn verhaal ten einde loopt bij Chelsea. Hoop dat Chelsea hem dan ook laat gaan, want hij heeft in die jaren zeer veel voor de club betekent.
 
John Terry
 
0
12 april 2019 om 11:53
Gister is er geloof ik een hoorzitting geweest. Weet nog niet precies wat eruit is gekomen.