Eindhovens Dagblad: nieuwe buitenlandse back in aantocht bij PSV
Maandag, 24 juni 2019 om 08:25

De leiding van PSV is druk bezig om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De Eindhovenaren houden rekening met een scenario dat een of meerdere aanvallers verkassen, terwijl men ook nog op zoek is naar defensieve versterkingen. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV bezig met onder anderen een vervanger te vinden voor Angeliño.

De linksback is op weg naar Manchester City, dat gebruik gaat maken van de terugkoopclausule. Door het naderende vertrek van de Spanjaard moet PSV de transfermarkt op om een opvolger te strikken. PSV heeft daarbij naar verluidt een buitenlandse speler als topkandidaat in het vizier. Het is onduidelijk welke vleugelverdediger dit betreft, maar het is niet Toni Lato.

De 21-jarige back van Valencia is wel in beeld bij de Eindhovenaren, net als Erik Pieters, maar men wil eerst elders proberen te slagen alvorens PSV aanklopt in Spanje voor de jonge verdediger. Aanvaller Bruma werd de laatste weken ook hevig gelinkt aan een transfer naar Eindhoven. Het lijkt er echter op dat de 24-jarige buitenspeler van RB Leipzig opteert voor FC Porto.

O Jogo meldde dat de topclub uit Portugal een deal heeft bereikt met Leipzig ter hoogte van vijftien miljoen euro. PSV hikte in eerste instantie ook aan tegen de vraagprijs, waardoor FC Porto een mogelijkheid zag snel toe te slaan. Ook het Eindhovens Dagblad houdt rekening met een scenario dat PSV misgrijpt. Bruma wordt bij PSV gezien als de mogelijke opvolger van Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano, die mogelijk vertrekken uit het Philips Stadion.

Meer nieuws
   
09:32
09:32
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
   
09:22
09:22
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
08:47
08:47
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
   
08:15
08:15
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (27)

 
Rossumpsv
 
7
24 juni 2019 om 08:43
Het zal in ieder geval op moeten schieten. Het mooiste voor nu zou zijn als iedereen aan kan sluiten in Verbier, dat je op trainingskamp in ieder geval daar aan je basiself kan werken. Ik verwacht overigens nog steeds dat Lyanco komt. Bruma is nog maar de vraag, maar ook dat kan wel eens rond komen.
 
Skede
 
16
24 juni 2019 om 08:48
Ik verwacht dat beide niet komen eigenlijk. Lyanco heeft betere opties en Bruma kost een hoop geld en schijnt op weg te zijn naar Porto. Persoonlijk zou lyanco denk ik meer toevoegen dan Bruma, van wie je nog maar moet hopen dat ie nou een keer laat zien waarom hij vroeger zo'n talent was.
 
Mannschaft88
 
2
24 juni 2019 om 09:05
Ieder jaar is er een leegloop bij Psv, en ik moet zeggen dat ze ieder jahr ook weer een goede vervang spelers ervoor terugkomen. Mede door Schwaab en nu Unnerstahl volg ik PSV. Vertrouwen hebben in Gerbrand en Marco Brands mensen!
 
Skede
 
24
24 juni 2019 om 09:11
Marco is samen met zijn broer Marcel naar Everton gegaan he. We hebben nu John de Jong
 
Mannschaft88
 
7
24 juni 2019 om 09:21
Haha jeetje. Excuses. Dat zal de maandagochtend zijn. Dan vertrouwen ook in John der Jong! Is dat een goede inkoper?
 
Skede
 
6
24 juni 2019 om 09:59
Haha, kop koffie doet wonderen. De tijd zal het leren of de Jong een goede inkoper is. Hij heeft w jarenlang samengewerkt met Marcel brands voordat die vertrok dus je zou mogen verwachten dat hij moet weten wat hij doet. Vraag me wel af of hij daadkrachtig genoeg is en het hard kan spelen. Vind ik hem niet het type voor. Maar pas na de zomer kunnen we echt een oordeel over hem geven denk ik.
 
Mannschaft88
 
3
24 juni 2019 om 10:11
We zullen zien Skede . Over een paar weken moeten ze er toch al staan denk ik. Ivm halen Champions League.
 
Rochester
 
11
24 juni 2019 om 08:49
Ik heb weleens van deze Lato gehoord, maar nooit zien voetballen en kan dus ook niet beoordelen of hij een goede vervanger voor Angeliño is. Maar het vertrek van Angeliño is toch best wel een aderlating voor PSV en zeker de manier waarop. Zelf ben ik Ajacied, maar ik vond Angeliño nog beter dan Tagliafico. Ze scheelden qua niveau niet zoveel, maar toch vond ik Angeliño net iets beter en Tagliafico heeft regelmatig van die momenten waar hij onnodige overtredingen en kaarten pakt. Tot dusver is het best wel een lastige zomer voor Psv. De voorronde van de Champions League staat al over een paar weken voor de deur, Angeliño staat op het punt om terug te keren naar Manchester City, Lozano en/of Bergwijn zullen misschien vertrekken en buiten Unnerstall (afgelopen seizoen al binnengehaald, maar sluit nu pas aan) en Afellay is PSV nog niet echt heel actief geweest op de transfermarkt. Moet wel zeggen dat PSV nu wel wat meer miskopen heeft gehaald. Spelers als Luckassen (in 2017 voor 5 miljoen van AZ gekocht), Romero (in 2017 voor 10 miljoen van Vélez Sarsfield gekocht), Gutiérrez (in 2018 voor 6 miljoen van Pachuca gekocht), Behich (voor 1,5 miljoen van Bursaspor gekocht) en Ramselaar (in 2016 voor 4,75 miljoen van FC Utrecht gekocht) hebben bij elkaar in de afgelopen 3 jaar 27,25 miljoen gekost en natuurlijk heeft iedere club weleens miskopen, maar valt mij wel op dat dit de laatste jaar bij PSV wel wat meer is. Ook zijn de transfers van Angeliño en Lozano ook niet echt goed geregeld door Psv, aangezien Angeliño voor 6 miljoen is gekocht en ik heb gelezen dat hij een clausule heeft dat City hem voor 6 miljoen kan terugkopen en bij een verkoop van Lozano, moet PSV 40% van de transfersom afstaan aan Pachuca. Dan kan er wel gezegd worden dat Brands vertrokken is en dat daardoor de transfers minder zijn, maar van deze spelers die ik hier heb genoemd zijn Luckassen, Romero en Ramselaar binnengehaald, terwijl Lozano ook binnengehaald is door Brands.
 
JoshuaK_
 
29
24 juni 2019 om 09:23
Het valt me de laatste tijd wel op hoe graag Ajacieden hier willen benadrukken dat Romero een miskoop is. Die jongen heeft wegens blessureleed en het feit dat zijn concurrent de beste spits in de Eredivisie is nauwelijks een echte kans gehad. Als Romero een miskoop is, dan is (hoe flauw) ook Bande een miskoop want die heeft door blessureleed letterlijk niks gedaan.
 
Rochester
 
8
24 juni 2019 om 09:36
Die is tot dusver ook een miskoop, dat zal ik zeker niet ontkennen. En zoals ik al aangaf: vrijwel iedere club heeft miskopen, ook Ajax met Bandé, Labyad, Kristensen, Orejuala, Cassierra, etc.
 
Dumbell
 
2
24 juni 2019 om 11:17
Wel grappig dat je uit zo'n lap tekst het punt over Romero eruit pakt. Verder is Bandé 1 keer geblesseerd geraakt, waar Romero steeds weer geblesseerd raakt. On: Werd die linksback van Willem 2 niet genoemd als opvolger?
 
Johan166
 
3
24 juni 2019 om 09:48
Dat je iets leest maakt het geen waarheid natuurlijk. De percentages zijn nooit bekend gemaakt en de terugkoop clausule hoogte ook niet.
 
cabinessence
 
14
24 juni 2019 om 10:09
"ook zijn de transfers van Angeliño en Lozano ook niet echt goed geregeld door Psv, aangezien Angeliño voor 6 miljoen is gekocht en ik heb gelezen dat hij een clausule heeft dat City hem voor 6 miljoen kan terugkopen en bij een verkoop van Lozano, moet PSV 40% van de transfersom afstaan aan Pachuca." Klopt niet. Manchester City kan Angelino niet voor 6 miljoen terugkopen, maar voor 12 miljoen. En door die clausule op te nemen in het contract heeft PSV hem voor 5,5 miljoen kunnen kopen i.p.v. de 10 miljoen die City aanvankelijk vroeg. En uiteindelijk is het niet eens zo'n slechte deal. PSV heeft Angelino feitelijk een jaar mogen "huren" en krijgt er nu ook nog eens een aardige zak geld bij cadeau. En die 40% van de transfersom voor Lozano klopt ook niet. Ten eerste is het exacte percentage nooit bekend gemaakt, het is dus een pure gok. Ten tweede wordt een doorverkooppercentage doorgaans berekend over alleen de winst en dus niet het totale verkoopbedrag. Dus zelfs al zou het percentage inderdaad 40% zijn en PSV zou Lozano verkopen voor 50 miljoen, dan maken ze nog altijd 25 miljoen winst op hem. "gutiérrez (in 2018 voor 6 miljoen van Pachuca gekocht)" Ik zie Gutierrez nog niet als een miskoop. Ik ben er van overtuigd dat hij van waarde gaat zijn voor PSV zodra hij eens meer speeltijd krijgt.
 
Davilla7
 
1
24 juni 2019 om 08:55
PSV kennende zullen ze wel weer bezig zijn met Douglas Santos. Transfermarkt schat zijn waarde op 10 miljoen. Ik hoop dat John de Jong er wat af kan lullen of dat hij er een voordelige package deal met Van Drongelen van kan maken.
 
Marshmallow
 
0
24 juni 2019 om 09:19
Ik zie liever Klostermann komen naar Eindhoven. Bosz heeft Sinkgraven gehaald en wil Hernandez. Dat betekent dat Wendell ook n interessante optie kan zijn.
 
JoshuaK_
 
8
24 juni 2019 om 09:25
Klostermann van Leipzig? Dat is toch een rechtsback & daarnaast compleet onhaalbaar voor PSV.
 
Skede
 
4
24 juni 2019 om 09:19
Van Drongelen toch aub niet. Afgelopen tijd paar keer bij Jong Oranje zien spelen en dat vind ik dus echt helemaal niks.
 
Davilla7
 
0
24 juni 2019 om 09:40
Ik zie in hem absoluut potentie, voor de basis komt hij momenteel wel nog wat te kort
 
Skede
 
0
24 juni 2019 om 10:02
De basis is nou net wat versterkt moet worden haha. Als ie nog bij Heracles zou spelen zou je hem goedkoop op kunnen pikken maar denk niet dat hsv hem voor minder dan 5 miljoen verkoopt. Dat vind ik te veel voor zo'n speler.
 
Marshmallow
 
4
24 juni 2019 om 09:17
Het is niet duidelijk wie het dsn wel is? Waarom dan het artikel posten? Wat is de meerwaarde oftewel de nieuwswaarde? 0,0 omdat dit al afgelopen week een hot item was. Il adviseer jullie om minder aan clickbait te doen want de mensen gaan weglopen van dit forum.
 
NationsFC
 
0
24 juni 2019 om 10:15
Misschien dat PSV weer terug komt bij Douglas Santos van HSV. Zou in ieder geval geen verkeerde speler zijn voor PSV, lijkt me als ik naar zijn statistieken kijk.
 
AntonieAjax
 
0
24 juni 2019 om 15:29
Denk inderdaad ook dat dat een goede versterking voor PSV zal zijn! Je gaat er hoe dan ook op achteruit ten opzichte van Angelino! Ik denk niet dat PSV snel meer een linksback zoals hij vindt, een beetje hetzelfde probleem wat Ajax ook met Tagliafico zal krijgen indien hij verkocht wordt. Ik hoop in ieder geval dat hij een betere versterking blijkt dan bijvoorbeeld die Behich. Ik zie PSV ook niet snel nog zo'n fout maken gelukkig!
 
PsverUitxxx
 
1
24 juni 2019 om 11:03
Geduld zal beloont worden. Ongeacht wie er nog weg gaan PSV zal zoals ieder jaar goed elftal hebben. Voor ons als supporters komt de vetrek van Angelino hard aan, maar de club leiding wist van dese constructie sinds zijn komst. Ze hebben jaar kunnen scouten voor als dit moment zich voor doet.
 
-Riciotto-
 
0
24 juni 2019 om 23:02
Dit jaar heb ik er toch echt een hard hoofd in... helemaal.als je jr voor de CL wil plaatsen mag het wel wat sneller... nog zo 4 weken, amper de kans om ingespeeld te raken