El Hamdaoui doet zaken met FC Utrecht en slaat volgende slag
Woensdag, 22 augustus 2018 om 21:56

FC Utrecht kan Karim Loukili van de loonlijst schrappen. De club uit de Domstad laat woensdagavond via de officiële kanalen weten dat de 21-jarige middenvelder zijn loopbaan voortzet bij Chabab Rif Al Hoceima, afgelopen seizoen de nummer dertien op het hoogste voetbalniveau van Marokko.

Loukili werd in 2013 door FC Utrecht weggeplukt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en doorliep vervolgens diverse jeugdelftallen. Hij debuteerde nooit in de hoofdmacht, maar kwam de afgelopen twee seizoenen in de Jupiler League, de voorganger van de huidige Keuken Kampioen Divisie, wel regelmatig aan spelen toe namens de beloften. Loukili speelde in totaal 34 officiële wedstrijden voor Jong FC Utrecht, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 3 assists.

Het vertrek van de middenvelder is enigszins opvallend te noemen, omdat hij in januari van dit jaar zijn contract nog had verlengd tot halverwege 2020. "De kansen op speeltijd voor Karim in Jong FC Utrecht waren dit seizoen niet gegarandeerd", licht Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam toe op de website van FC Utrecht. "Daarop heeft Karim, die na lang blessureleed weer fit is, aangegeven elders voor zijn kans te willen gaan. Chabab Rif Al Hoceima wilde Karim graag hebben en zijn we met elkaar tot een passende oplossing gekomen."

Bij Chabab Rif Al Hoceima komt Loukili onder anderen landgenoten Guy Ramos, Mawouna Amevor, Soufian Echcharaf, Rafik El Hamdi, Toni Varela, Abderrahim Loukili en Felitciano Zschusschen tegen. Mounir El Hamdaoui is sinds vorige maand als technisch directeur verbonden aan de Marokkaanse club.

Meer nieuws
   
11:57
11:57
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
   
11:30
11:30
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
   
11:17
11:17
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
   
11:15
11:15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
   
11:02
11:02
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
JoeCartoon
 
2
22 augustus 2018 om 23:31
is Abderrahim Loukili familie of gewoon toevallig dezelfde achternaam?
 
wiezie
 
0
22 augustus 2018 om 23:59
Succes, daar is een opkomende Liga er is tegenwoordig goed geld beschikbaar en een lekker leven, goed weer en hard trainen, topper grijp je kansen, je kan hierdoor sterker in een Europese competitie terecht komen want fysiek zijn ze verder als in EU
 
utregwatcher
 
1
23 augustus 2018 om 01:02
loonlijst? nooit van die jongen gehoord, jong Utrecht? watvoor salaris hebben we het dan over, kan niet veel zijn