Elftal van de Week: broer Jurriën en Quinten Timber opgenomen na wereldgoal
Dinsdag, 24 oktober 2023 om 15:00

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen weekend was er weer volop actie in de Keuken Kampioen Divisie met de Eindhovense derby en de kraker tussen koploper Roda JC en nummer twee Willem II.

Het doel wordt deze week verdedigd door Charlie Setford. De doelman van Jong Ajax hield in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag knap zijn doel schoon en pakte daarmee een punt voor zijn ploeg. Setford verrichtte maar liefst zes reddingen. Jong Ajax staat, door de overwinning van TOP Oss op Jong FC Utrecht, wel laatste in de Keuken Kampioen Divisie.

Uitgelicht:
Jesper Uneken maakte maandagavond indruk bij Jong PSV door in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven een hattrick te maken. Dit was pas de tweede hattrick in de KKD dit seizoen. Uneken kwam in de voorgaande negen wedstrijden geen enkele keer tot scoren, maar tegen Eindhoven was elk van zijn drie doelpogingen goed voor een doelpunt.

Aan de andere kant blonk Sven Simons uit bij FC Eindhoven. Het jonge talent was tegen Jong PSV goed voor 1 goal en 2 assists en is met zijn 19 jaar en 235 dagen de jongste speler ooit met deze prestatie voor FC Eindhoven.

Dylan Timber was vrijdagavond trefzeker voor VVV-Venlo in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Dylan is de oudere broer van Jurriën en Quinten Timber en maakte dit weekend zijn eerste doelpunt voor VVV. Hierdoor verdient hij een plek centraal in de verdediging in het Elftal van de Week.

Elftal van de Week: Charlie Setford (Jong Ajax); Ilias Bronkhorst (FC Dordrecht), Flor van den Eynden (Helmond Sport), Dylan Timber (VVV-Venlo), Laurit Krasniqi (Roda JC); Jari Schuurman (FC Dordrecht), Sven Simons (FC Eindhoven), Ozan Kökcü (FC Eindhoven); Mohamed Mallahi (Helmond Sport), Jesper Uneken (Jong PSV), Thijs Oosting (Willem II).

Meer nieuws
   
21:04
21:04
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
   
20:20
20:20
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
   
20:07
20:07
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
   
19:48
19:48
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
   
19:45
19:45
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Sjakie-023
 
1
24 oktober 2023 om 15:32
Waar is die goal dan??
 
PanFC
 
2
24 oktober 2023 om 15:41
Ik dacht met de titel even aan een ziekenhuisopname, maar gelukkig ging het over het team van de week. Die plek heeft hij wel verdiend.