Ex-Zwollenaar: 'Ik ga niet alleen naar Inter om het op mijn CV te zetten'
Woensdag, 1 februari 2017 om 16:46

Eén van de opvallendste transfers op de laatste dag van de transfermarkt was die van Trent Sainsbury naar Internazionale. Een jaar geleden speelde de Australiër nog bij PEC Zwolle, maar nu wordt hij door Jiangsu Suning verhuurd aan de Italiaanse grootmacht. Een wending in zijn carrière die de verdediger zelf niet had verwacht.

"Ik had niet gedacht zo snel terug te keren naar Europa. Al helemaal niet naar zo'n grote club als Internazionale, ik was geshockeerd", zegt Sainsbury tegen de Chinese website 163. "Ik dacht dat ik uiteindelijk terug naar Nederland zou gaan om mijn waarde te bewijzen. Maar nu moet ik mijn voordeel halen aan de kans die Inter biedt, ik kon niet weigeren."

Doordat Andrea Ranocchia naar Hull City vertrok, kwam Internazionale bij Sainsbury uit. Jiangsu Suning was bereid de Australiër tijdelijk te laten gaan. "Ik ga niet alleen naar Inter om het op mijn CV te zetten, ik wil indruk maken. Als ik een kans op speeltijd krijg, zou dat prachtig zijn. De concurrentie is behoorlijk, maar als ik goed speel, kan ik mijn plek veilig stellen."

Meer nieuws
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
14
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Topvoetbal1999
 
5
1 februari 2017 om 16:53
Dit is slechts een truc van de eigenaar. De Chinese clubs mogen maar drie buitenlandse spelers dus dacht de eigenaar ik stal hem bij Inter om vervolgens terug te halen. Nee Sainsbury het is niet voor je CV je bent het speeltje van de eigenaar.
 
delano_hero
 
12
1 februari 2017 om 17:08
Wel een speeltje wat miljoenen per jaar verdiend + bij inter onder contract staat , dat kunnen wij niet zeggen
 
FaHd_MOuFi
 
5
1 februari 2017 om 17:15
Nog zo eentje die denkt het beter te weten. Hoezo zou Sainsbury geen basis kunnen krijgen bij Inter? Of hoezo zou ie niet veel kunnen spelen? Inter heeft met Miranda, Murillo, Medel en Andreolli niet zoveel centrum verdedigers. Dus Sainsbury zie ik wel vaak spelen en zo slecht is is niet, integendeel!
 
danielajax1
 
5
1 februari 2017 om 18:12
Medel is meer een echte cvm en daar speelt hij sneller dan op cv dus in bekerwedstrijden of andere wedstrijden zie ik hem zeker spelen
 
Benzema20
 
2
1 februari 2017 om 20:16
Medel wordt de laatste tijd alleen gebruikt als cv . Centraal op het middenveld lopen Brozovic Gagliardini Kondogbia en Joao die allen meer voetballend vermogen hebben . Medel Miranda is nu het centrale duo . Ik zie weinig minuten voor sainsbury want Andreolli heeft dit seizoen ook nog geen minuut gemaakt . Daarbij Is Inter gisteren uitgeschakeld in de beker en door de slechte start van de boer liggen ze ook uit Europa , en de cl plek is nu prioriteit dus zullen er niet snel basis spelers gewisseld worden