Excellerende Unnerstall niet bezig met PSV: 'Ik doe mijn werk voor VVV'
Maandag, 20 augustus 2018 om 10:00

Lars Unnerstall wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan VVV-Venlo en bewees zijn eigenlijke werkgever zaterdagavond bijna een goede dienst. De sluitpost speelde een goede wedstrijd tegen Ajax, maar zag de Amsterdammers er in de slotfase nog met de winst vandoor gaan. Unnerstall zegt tegenover De Telegraaf nu niet bezig te zijn met PSV.

"Ik ben hier om punten te pakken voor VVV. Pas volgend seizoen hoop ik onder de lat te staan bij PSV. Maar in de voetballerij is alles mogelijk. Ik heb een contract voor drie jaar ondertekend. Dat ik meteen weer verhuurd ben aan VVV is de beste oplossing voor alle partijen. Voor PSV, VVV en voor mij", stelt Unnerstall, die nog door Phillip Cocu naar Eindhoven gehaald werd.

"PSV toonde al vrij snel interesse. Ik ben gehaald door Cocu. Met Mark van Bommel heb ik nog niet gesproken. Ik ben momenteel ook niet met PSV bezig. Natuurlijk volg ik ze wel, maar ik doe mijn werk voor VVV. PSV heeft momenteel een goede doelman in Jeroen Zoet", weet de doelman, die afgelopen zaterdag door het publiek in Venlo tot man van de wedstrijd gekozen werd. „Voor mij zijn dit geweldige wedstrijden. Je kunt je onderscheiden."

"Als je de eerste bal pakt dan groei je als doelman", vervolgt Unnerstall, die na afloop desondanks behoorlijk teleurgesteld was. "Het enige positieve uit deze wedstrijd is dat de beste ploeg van Nederland een strafschop nodig had om ons te verslaan."

Meer nieuws
   
07:00
07:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
   
06:30
06:30
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
RUTGERRR
 
8
20 augustus 2018 om 10:15
Sportieve reactie met een positieve mindset. Ajax heeft flink lopen slapen met deze keeper, had toch niet misstaan als 2e keeper bij ons. Speelde van het weekend meer dan prima en is überhaupt nauwelijks te betrappen op fouten.
 
cuco10
 
18
20 augustus 2018 om 10:21
Maar daar heb je meteen al het probleem. Hij wilt geen tweede keeper worden ergens. Zolang zoet bij PSV blijft laat hij zich verhuren. Daar ben ik van overtuigd. Is ook veel te goed om op de bank te zitten.
 
masterapie
 
9
20 augustus 2018 om 10:21
Hebben van Leer al, die, mits fit, ook een prima tweede keeper is. Probleem is dat keepers bij mindere clubs vaak veel meer reddingen verrichten dan bij de topclubs, waar concentratie een veel belangrijkere rol speelt. Daarom blijft het altijd een gok wat deze jongens op een hoger niveau doen.
 
Ikevan Keulen
 
0
20 augustus 2018 om 22:29
Schijnt dat Lamprou, hoe ongeloofwaardig ook, van Leer voorbij is in de pikorde.
 
STORING
 
4
20 augustus 2018 om 13:07
Wat is er mis met Benjamin van Leer als 2de keeper? Daar heeft PSV weer lopen slapen. Een keeper uit de jeugd van PSV die nu vervolgens in Amsterdam zit. Van Leer is een veel betere keeper dan Jurius en Room.
 
993410
 
5
20 augustus 2018 om 10:18
Je bent me net voor, ik zie hem ook graag naar Amsterdam komen. Kunnen we afscheid nemen van van Leer en Lamprou..
 
AntonieAjax
 
11
20 augustus 2018 om 10:25
In het artikel staat dat Unnerstall heeft gezegd: “het enige positieve uit deze wedstrijd is dat de beste ploeg van Nederland een strafschop nodig had om ons te verslaan.” Wat zou PSV van deze uitspraak vinden? Ik geef hem natuurlijk groot gelijk, maar ik weet niet of PSV dat zo op prijs stelt aangezien hij daar gewoon onder contract staat. Verder natuurlijk wel een uitstekende keeper! Zoals hij afgelopen weekend tegen Ajax maar weer bewees.
 
curly.winston
 
10
20 augustus 2018 om 10:31
Wat PSV zou vinden van deze uitspraak is niet relevant omdat hij sprak over de wedstrijd #vvvaja. Overschrijven is een makkie voor je gebleken, maar begrijpend lezen is nog ondermaats.
 
AntonieAjax
 
0
20 augustus 2018 om 22:27
Ik hoop dat je nu gewoon aan het trollen bent, want anders begrijp ik niets van jouw reactie, sorry.. Je geeft aan dat mijn begrijpend lezen ondermaats is, terwijl je even daarvoor zegt dat hij sprak over de wedstrijd. Hij sprak inderdaad over de wedstrijd, echter, hij sprak ook over het Nederlands voetbal in het algemeen. Hij noemt Ajax toch letterlijk de beste ploeg van Nederland? In dat geval, betrekt hij dus ook aspecten erbij die niet alleen op deze wedstrijd van toepassing waren. Hij geeft dus Niet aan dat Ajax de beste ploeg van de wedstrijd was (volgens jouw beredenering) maar vindt Ajax ook een betere ploeg dan Psv. Ik hoop dat je zijn uitspraken nu wel goed begrepen hebt.
 
TechnoBastard
 
6
20 augustus 2018 om 10:34
Dat mag hij zelf toch vinden? Ajax is door heel Nederland (terecht) gebombardeerd tot titelkandidaat nummer 1..
 
Vaessen
 
4
20 augustus 2018 om 10:35
volgens mij heeft hij toch gelijk en waarom zal een speler daarop aangekken worden trainers nemen immers ook een underdog positie aan door tegenstanders als beter te bestempelen maar unnerstall is zeker top3 waardig als basis keeper zoniet de beste in nederland op dit moment
 
soccerroos
 
1
20 augustus 2018 om 11:28
Denk dat psv het niets uitmaakt. Vorig jaar was Ajax ook de beste ploeg en we weten hoe dat afgelopen is.
 
-NEC-
 
0
20 augustus 2018 om 12:03
Tja, of hij wil gewoon de druk bij Ajax leggen en is het een beetje anders vertaald.
 
Gaudi
 
2
20 augustus 2018 om 11:54
Wat een beer van een vent is dit. Maakte zaterdag ook weer een prina indruk.
 
Objectief
 
0
20 augustus 2018 om 14:07
Ik vind dat de Knvb bij huurconstructies moet verbieden dat de speler tegen de eigenlijke club uitkomt. Hoe moet Unnerstall nou tegen PSV gaan spelen? Moet hij vlak voor tijd de winnende doorlaten? Alleen al daarover nadenken zorgt voor twijfel. Hoe je het ook wendt of keert: de wedstrijden tegen PSV zijn voor hem anders dan de andere competitiewedstrijden. Misschien doet hij juist wel meer zijn best tegen PSV dan tegen de andere teams, maar ook dat is competitievervalsing. Om dat uit te sluiten zou ik zeggen: verbieden om te spelen.
 
FcExclusief
 
2
20 augustus 2018 om 14:50
Moet de Knvb dat gaat verbieden of moet je een profvoetballer gewoon een professional laten zijn? Ik denk dus dat laatste, want dat zijn ze. 90% spelers laat zich van z'n beste kant zien tegen de 'eigenlijke' werkgever en kunnen op die manier aantonen dat ze er wel of niet klaar voor zijn.
 
Objectief
 
2
20 augustus 2018 om 15:06
Stel dat die 90% van jou klopt. Stel dat Unnerstall tot de overige 10% behoort. Dan kan hij een beslissend doelpuntje doorlaten en dat kan aan het eind van de rit het verschil maken tussen wel of niet CL voor Psv. Is dat eerlijk? Daarbij: je weet niet van tevoren wie zich wel of niet als echte professional zal laten gelden. Je kunt dus in onwenselijke situaties komen, en daar gaat het mij om. Wat als Unnerstall, vlak voor een wedstrijd tegen Psv, allemaal appjes krijgt van PSV-ers, zogenaamd onschuldig maar wel met een bepaalde ondertoon? Of als hij, heel toevallig, de week daarvoor bezoek krijgt van Van Bommel, die hem nog even uitlegt bij welke club hij groot zou kunnen worden? Of wat als hij echt oprecht zijn best doet, maar dan toch een grote blunder begaat, toevallig in de wedstrijd tegen Psv? Wie gaat hem geloven dat het echt per ongeluk was? Hij kan dan een stempel krijgen van matchfixer, terwijl hij daarmee niks te maken heeft.
 
FcExclusief
 
0
20 augustus 2018 om 15:30
Als als als.... Laat het die clubs lekker onderling uitvechten en voorwaarden stellen
 
wuilus
 
0
20 augustus 2018 om 16:10
Vermalen heeft in het verleden ook gescoorde ajax, toen hij verhuurd werd aan rkc. Ajax verspeelde daardoor de titel. Dusssss het la gewoon
 
arvelajax
 
0
20 augustus 2018 om 18:57
@ FcExclusief: Maar Objectief geeft in de laatste alinea wel een realistisch scenario. Wat vind je daar dan van?
 
arvelajax
 
0
20 augustus 2018 om 19:03
@ wuilus: Dus omdat het 1x goed is gegaan moet het zo maar blijven? Fijn argument hoor.
 
wuilus
 
0
20 augustus 2018 om 16:11
Unnerstal is een waanzinnige keeper. Ik denk niet dat hij een club kampioen kan maken, maar er wel voor kan zorgen dat vvv niet degradeert
 
gomes1psv
 
0
20 augustus 2018 om 17:18
Dappere keeper en een uitstekende opvolger van Zoet. Goed beleid dat PSV de opvolgers van zeer waarschijnlijk vertrekkende steunpilaren al klaar heeft staan. Wanneer Zoet, Pereiro, De Jong en Lozano volgend jaar vertrekken kan de club direct rekenen op Unnerstahl, Mauro, Romero en Malen.