'Fantasy Football-transfer' Modric onmogelijk: 'We weten waar we moeten kijken'
Maandag, 15 oktober 2018 om 11:06

Luka Modric werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Internazionale. De Kroatische middenvelder bleef echter 'gewoon' bij Real Madrid. Piero Ausilio, sportief directeur bij i Nerazzurri, bevestigt dat Internazionale in januari de transfermarkt opgaat, maar acht de komst van Modric onmogelijk.

"We hebben een sterke selectie. Op dit moment zijn we aan het scouten, er worden veel wedstrijden bekeken. Ik ben ervan overtuigd dat de door ons bekeken spelers iets kunnen toevoegen aan onze selectie. Het is onmogelijk om Modric in januari binnen te halen, maar we weten waar we moeten kijken. In de komende transferwindow is het belangrijkste dat we de selectie voorzien van een kwaliteitsimpuls", zegt Ausilio in gesprek met Sky Italia.

Josep Guardiola verwijst de geruchten over een eventuele transfer van Modric naar Internazionale naar het rijk der fabelen. "Dit is wat we Fantasy Football noemen. De markt is nu gesloten, dus het heeft weinig zin om over een mogelijke transfer voor volgend jaar te praten", tekenen verschillende Spaanse media op uit de mond van de manager van Manchester City.

Een andere speler die afgelopen zomer in verband gebracht werd met een transfer, is Mauro Icardi. De 25-jarige spits bleef Internazionale trouw en praat momenteel met de club over contractverlenging, zo bevestigt Ausilio. "We werken eraan, dat hoeven we niet te verbergen. We hebben met elkaar om de tafel gezeten, maar hebben geen haast", stelt de sportief directeur van Internazionale. Het huidige contract van Icardi loopt nog tot medio 2021.

Meer nieuws
   
16:30
16:30
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
   
16:26
16:26
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
   
16:19
16:19
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
5
   
15:50
15:50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Marc Juventus
 
1
15 oktober 2018 om 11:31
Lijkt me ook. Ook al is het waar dat Modric een vertrekwens heeft, gaat hij echt niet midden in het seizoen vertrekken.
 
stevenvd
 
23
15 oktober 2018 om 11:58
Ik mis hier echt de link met guardiola
 
Barcelonajax
 
1
15 oktober 2018 om 12:47
Alsof Modric in de winter weg zou gaan. Ik zie Modric volgend jaar alsnog wel in Milaan spelen en met nog een aantal gerichte aankopen gaan de Nerazurri weer structureel in de top van Italiƫ spelen en straks ook een kanshebber om ver te geraken in de Champions League