Felle woorden richting Ancelotti: 'Hij verdient deze slechte behandeling niet'
Vrijdag, 4 januari 2019 om 23:28

Elseid Hysaj gaat deze winter mogelijk vertrekken bij Napoli. De 24-jarige vleugelverdediger kwam aan het begin van dit seizoen veelvuldig aan spelen toe, maar de laatste wedstrijden kiest trainer Carlo Ancelotti voor andere spelers. Zaakwaarnemer Mario Giuffredi hoopt dat er snel een oplossing wordt gevonden voor zijn cliënt.

"Hij kon afgelopen zomer al met Maurizio Sarri mee naar Chelsea, maar Ancelotti blokkeerde de transfer", laat Giuffredi weten bij Radio Marte. "Hij heeft zelfs gezegd dat hij op Hysaj rekende in deze laatste periode van het seizoen. Maar de feiten vertellen mij dat Hysaj van de laatste vier wedstrijden er maar één heeft gespeeld."

"Dat betekent waarschijnlijk dat hij niet zó belangrijk is voor de trainer. Als Ancelotti hem niet meer beschouwt als een basisspeler en geen ordeverstoring wil, moet er nu wat gebeuren. Hysaj verdient deze slechte behandeling niet, gezien wat hij allemaal heeft gedaan voor Napoli in de afgelopen drie jaar. En het is professioneel gezien gewoon netjes om duidelijkheid te verschaffen."

"Misschien is dit slechts een fase. Iedere trainer maakt keuzes en heeft het recht dat te doen. Maar als Hysaj de vierde keus is geworden, zou het correct zijn om dat naar ons te communiceren. We gaan zien of hij weer basisspeler wordt. Of in ieder geval dat hij vaker gaat spelen. Als Hysaj niet langer gewaardeerd wordt door de trainer, vragen wij om een transfer deze maand."

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
OzwardGozku
 
23
4 januari 2019 om 20:22
Man man man, hij heeft 4 van de 19 competitiewedstrijden niet gespeeld. De laatste vier wedstrijden 1 keer gespeeld en en gelijk moeten zaakwaarnemers klagen en spreken over "slechte behandeling". Ik vind het echt dat Ancelotti hier een beetje in negatief daglicht wordt gezet om niks. Zo gaat het voetbal. Als een speler de laatste tijd vaak gepaseerd, moet de speler altijd naar zich zelf kijken ipv naar de trainer en daar moet de zaakwaarnemer ook van leren.
 
ZLuuk
 
18
4 januari 2019 om 21:16
Wat een walgelijke zaakwaarnemer, bij grote clubs als Napoli schuift er nou eenmaal wel wat in de opstelling. Slechte behandeling, wat een onzin.
 
Naranja Mecani
 
4
4 januari 2019 om 21:36
Ja joh, natuurlijk..meneer speelt ff niet en zn manager gaat de Dr. Snuggels uithangen!! Nog een maandje banken voor je 5 mlj netto, zou ik zeggen. Flikker toch op met die blaaskaken man. Het is Ruud Krol niet! En aan al die zg zaakwaarnemers moeten ze ook iets gaan doen! Stelletje zakkenvullers en maffioso lopen er rond, niet te geloven! Zonder een HBO opleiding topsportmanagement, met specialisatie voetbal, kun je geen makelaar zijn. Zo'n vent moet een draai om zn oren hebben. Hoeveel makelaars maken voetballers beter eigenlijk?
 
Leicester
 
4
5 januari 2019 om 00:36
Wat een huilenbak zeg die zaken waarnemer. Is dit in het belang van de speler of van die zaken waarnemer zijn eigen zakken?
 
Vegitosan
 
0
5 januari 2019 om 00:46
Bayern sla je slag! Backup voor Kimmich.. Of vaste rb als Kimmich naar het middenveld verhuist.
 
zwollywood038
 
1
5 januari 2019 om 01:34
Kimmich komt op het middenveld gewoon tekort. Als hij komt is het als concurrent en niet als backup voor Kimmich.