Fenerbahçe klopt mogelijk aan bij Marcel Brands
Donderdag, 21 juni 2018 om 21:40

De sportieve toekomst van Luciano Spalletti lijkt bij Internazionale te liggen. De club uit Milaan wil het tot medio 2019 doorlopende contract van de trainer spoedig verlengen. (La Gazzetta dello Sport)

Niets lijkt een transfer van Jack Grealish naar Tottenham Hotspur meer in de weg te staan. Liverpool is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving namelijk niet in de race voor de middenvelder van Aston Villa. (Liverpool Echo)

Fenerbahçe klopt mogelijk aan bij Marcel Brands. De Turkse topclub heeft namelijk interesse in buitenspeler Yannick Bolasie, die nog drie jaar vastligt bij Everton. (Sky Sports)

Jordan Lukaku zal binnenkort te bewonderen zijn in de Premier League. Leicester City staat op het punt de linkerverdediger over te nemen van Lazio, waar Lukaku geen toekomst meer heeft. (Leicester Mercury)

Idrissa Touré is alweer vertrokken bij VVV-Venlo. De proefspeler van Werder Bremen zou in eerste instantie tien dagen op proef blijven, maar kon de eerste dagen geen goede indruk achterlaten. (De Limburger)

Besiktas is dicht bij een huurdeal met Swansea City. De Turken nemen aanvaller André Ayew tijdelijk over, waarbij Besiktas een flink percentage van het salaris voor zijn rekening moet nemen. (Diverse Ghanese media)

Meer nieuws
   
10:39
10:39
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
11
   
10:37
10:37
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
   
10:24
10:24
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
21
   
09:28
09:28
Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
24
   
08:50
08:50
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.