Feyenoord doet zaken in Turkije en presenteert zevende aanwinst
Vrijdag, 16 augustus 2019 om 15:43

Edgar Miguel Ié heeft zich op huurbasis aan Feyenoord verbonden. De 25-jarige verdediger, die de medische keuring zonder problemen doorstond, wordt voor een seizoen gehuurd van Trabzonspor, zo meldt de Turkse club. Ié is van origine een centrumverdediger, maar trainer Jaap Stam kan hem eventueel ook als rechtsback gebruiken.

De geruchten over de tijdelijke verhuizing naar Feyenoord kwamen maandagavond in een stroomversnelling terecht, daar via Instagram Stories te zien was dat Ié zich in een lift bevond van het Van der Valk-hotel in Ridderkerk, dat ongeveer vijftien kilometer van Rotterdam vandaan ligt. De Telegraaf meldde vorige week al dat de Portugese verdediger met roots in Guinee-Bissau nadrukkelijk in beeld was bij Feyenoord.

De enkelvoudig international van Portugal doorliep de jeugdopleiding van Barcelona, al bleef een definitieve doorbraak in de hoofdmacht van de Catalaanse grootmacht uit. De kersverse aanwinst van Feyenoord kwam vervolgens via Villarreal en Belenenses in 2017 bij Lille OSC terecht. Ié werd in het tweede gedeelte van afgelopen seizoen uitgeleend aan FC Nantes, waarna een transfervrije overgang volgde richting Trabzonspor. De Turkse club doet de verdediger echter alweer tijdelijk van de hand. Zijn contract in de Süper Lig loopt nog drie seizoenen door.

Ié is de zevende zomeraanwinst van Feyenoord. Stam verwelkomde eerder Nick Marsman, Luciano Narsingh, Liam Kelly, Leroy Fer, George Johnston en Rick Karsdorp in De Kuip. Volgens Voetbal International zoekt de Rotterdamse club verder nog naar een extra spits, daar Nicolai Jørgensen en Dylan Vente door uiteenlopende blessures niet inzetbaar zijn.

Meer nieuws
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (84)

 
Oelie Wapper
 
14
16 augustus 2019 om 15:47
Zou Jan-Arie dan nu weg mogen, ook na zijn bloopertje van gisteren? Of is de spoeling nog te dun daarvoor? Wel een hoop nieuwe spelers, inpassen zal nog wat tijd kosten.
 
LeLeLe
 
12
16 augustus 2019 om 15:55
Jep dat gaat de aankomende weken nog wel geregeld worden. Johnston en Ié moesten alleen eerst nog komen (en eventueel nog een derde CV).
 
halvegare2013
 
2
16 augustus 2019 om 17:34
Ik heb vernomen dat Le een draufganger is.
 
Richardpraha
 
65
16 augustus 2019 om 15:48
Wat een armoedig aankoopbeleid zeg, hij past wel prima bij alle andere middelmatige "aankopen'van Feyenoord deze zomer. Het zou me zeer verbazen als Feyenoord 3e wordt, AZ, Vitesse en misschien zelfs Utrecht hebben betere elftallen/selecties. Het is hopen voor Feyenoord dan Berghuis het op zijn heupen krijgt en Jorgensen snel fit is en een goed seizoen draait….anders gaat het een heel zwaar seizoen worden.
 
La~Decima
 
88
16 augustus 2019 om 15:52
Waarom vind je het matig dan, vertel eens wat je weet over deze speler. Feyenoord heeft altijd nog de derde beste selectie met spelers als Berghuis, Jorgensen, Narsingh, Fer, Larsson.
 
kleinegeneraa7
 
50
16 augustus 2019 om 16:04
Met Larsson? Die komt nog geen vogelverschrikker voorbij. Fer die moet eerst maar eens fit worden en Narsingh zal ook niet het verschil maken bij een AZ en Utrecht. Nicolai heeft uiteindelijk maar 1 seizoen goed gedraait, dus moet het nog maar zien. Berghuis is wel een speler die thuis hoort in de top van Nederland. Ik vind de selectie van Feyenoord echt niet beter dan die van AZ en een Utrecht. Het is voor Feyenoord begrippen echt een hele matige selectie.
 
Peter_Selie
 
34
16 augustus 2019 om 16:11
Dat hoorde ik vorig seizoen ook over Feyenoord en toch met niet heel veel moeite 3e geworden...
 
Kyle66
 
9
16 augustus 2019 om 16:11
@La~Decima, ik vind AZ toch een stuk beter spelen dan Feyenoord tot nu toe. Jij niet?
 
Kyle66
 
17
16 augustus 2019 om 16:12
Vorig seizoen had Feyenoord nog Van Persie die meerdere keren Feyenoord gered heeft en de punten binnen sleepte.
 
FRGiooo
 
27
16 augustus 2019 om 16:18
Precies in een waardeloos seizoen alsnog derde met zeven punten voorsprong.
 
kleinegeneraa7
 
7
16 augustus 2019 om 16:23
Precies. De selectie is niet beter geworden en die van AZ en Utrecht wel. Dat wordt dus weer zonder veel moeite 3e. Feyenoord heeft nog geen wedstrijd gewonnen (tegen geen hoogvliegers) maar de 3e plek is wel een zekerheidje? Ben blij dat je het zelf gelooft.
 
Bobiku29
 
12
16 augustus 2019 om 16:26
Kleinegeneraa7, welke spelers van Utrecht en AZ zouden bij Feyenoord in de basis staan als iedereen fit is?
 
Richardpraha
 
27
16 augustus 2019 om 16:34
@bobiku Stengs, Boadu, Koopmeijers, Vlaar. Midsjo, Svensson.
 
Richardpraha
 
6
16 augustus 2019 om 16:37
@ La- Decima Kijk een beetje gezond boerenverstand gebruiken en je komt al vrij snel tot de conclusie dat een speler welke zich niet eens in de basis kan spleen van een Turkse Suptopper nou niet bepaald de sterkhouder is waar Feyenoord grote stappen vooruit mee zlal doen of op kan bouwen voor de toekomst.
 
JJR12
 
21
16 augustus 2019 om 16:42
“Een speler welke zich niet eens in de basis kan spelen van een Turkse suptopper” Als je onderzoek had gedaan voordat je zomaar iets roept, had je geweten dat deze speler onderdeel was van een transfer deze zomer en vanwege het maximaal aantal buitenlanders niet eens gebruikt kón worden door Trabzonspor. Hij heeft geen minuut voor hen gespeeld dus.
 
MGMV
 
6
16 augustus 2019 om 16:50
Kijk, een beetje boerenverstand gebruiken en een speler al gelijk afschrijven voor hij uberhaupt gespeeld heeft en je ziet dat dat ook wat voorbarig is. Deze jongen lijkt voorlopig onderdeel te zijn geweest als extra handelswaar met de transfer van Yusuf Yazici en Trabzonspor wil gewoon snel van 'm af ofwel 'm laten spelen door het overschot aan buitenlanders. Hiervoor toch basisspeler geweest in de Ligue 1, dus kan ook heus wat. We gaan 't zien. We kunnen ook niets doen en blijven aanmodderen met het huidige centrum. Dan liever iemand erbij waarvan nu gedacht wordt dat het een - tijdelijke - versterking is. En de centen die we hebben, echt goed kunnen uitgeven.
 
azchelsea
 
6
16 augustus 2019 om 16:53
De meeste Feyenoorders zullen het er niet mee eens zijn, maar ik zou AZ zeker als favoriet bestempelen voor plek 3 nu. Het spel is een stuk beter in vergelijking met AZ van vorig jaar en zeker ten opzichte van Feyenoord nu, de talenten hebben een extra jaar ervaring ten opzichte van vorig jaar, bestuurlijk is er veel minder rotzooi, Stengs en Boadu zijn nu allebei fit (wat ook betekent dat prutser Johnsen niet meer de spits is), Wuytens is weer terug en daardoor staat de verdediging weer als een huis (6 keer op rij de 0), AZ gaat nog proberen te versterken op de CV-positie en een opvolger voor Til en Feyenoord is Van Persie kwijt. Het enige grote nadeel voor AZ wat nog groot effect kan hebben is dat er misschien geen 1 echte thuiswedstrijd gespeeld kan worden. Maar goed, we gaan het zien. Het zal spannend worden.
 
Bobiku29
 
4
16 augustus 2019 om 18:40
Boadu? Als Jorgensen er niet is, ja. Stengs? Daar heeft Feyenoord Berghuis. Vlaar? Ik denk van niet. Koopmeiners zou zeer welkom zijn, vind ik een heel goede speler. Boadu en Stengs ook, maar die zijn (nog) niet beter dan Jorgensen en Berghuis
 
VoetballR
 
4
16 augustus 2019 om 22:38
Wat Ik nog het grappigst vind is dat je vraagt om spelers op te noemen van Utrecht en AZ. Vervolgens noemt hij 6 spelers op waarbij 1 mogelijk een basisplaats zou hebben van AZ. Midtsjo en Svensson zijn echt niet beter dan Fer, Tapia, Kokcu of Karsdorp. Erge roze bril zo.
 
Bobiku29
 
4
16 augustus 2019 om 23:00
Precies VoetballR. Als iedereen bij Feyenoord fit is, staat er een heel aardig elftal. Nu ben ik natuurlijk zelf voor Feyenoord, maar als AZ betere spelers heeft ben ik de eerste die dat toegeeft. Utrecht haalt Maher en het is een uitstekende zet (wat ik overigens ook vind). Als Feyenoord hem had gehaald, was het een fantasieloze aankoop die mislukt is bij PSV
 
Mielski
 
0
16 augustus 2019 om 23:44
Want Utrecht was Europees óók enorm overtuigend.
 
michael90
 
51
16 augustus 2019 om 15:53
Waarom is dit armoedig? Feyenoord heeft een centrale verdediger nodig, en er is weinig geld. Deze jognen heeft vorig seizoen 22 basis duels gehad bij Lille wat één van hun beste seizoenen draaiden. Ik vind het dan een prima optie. Feyenoord heeft nou eenmaal niet zoveel te besteden als een Ajax of PSV en helaas ook geen goede lichting met spelers als Boadu, Stengs en Koopmeiners. Echter de jeugd die nu doorbreekt: Kokcu, Azarkan en Bannis kunnne zomaar de nieuwe groeibriljantjes worden.
 
ffeyenoord
 
30
16 augustus 2019 om 15:55
Nou nou, zo middelmatig zal Ie toch ook weer niet zijn? Heb je hem gevolgd in Ligue 1 afgelopen seizoen? En Fer en Karsdorp zijn toch ook gewoon prima aankopen die ook makkelijk bij PSV en Ajax meekunnen? Marsman is een prima 3e keeper. Narsingh lijkt me een bruikbare speler, zeker als je weinig te besteden hebt gewoon ok voor Feyenoord. Over Kelly en Johnston heb ik inderdaad mijn twijfels. Waarom is het altijd zo negatief als het over Feyenoord gaat? Hopelijk komt er nog een linksbenige verdediger bij en kunnen we definitief afscheid nemen van Jean-Arie en Beekie.
 
Balenciaga
 
15
16 augustus 2019 om 16:07
Met alle respect, maar Fer kan niet mee bij Ajax. PSV wel, al zou hij daar ook niet heel veel speciaals toevoegen. Marsman is een prima 3e keeper, letterlijk puur als opvulling. Wanneer er 2 blessures zijn en hij eerste keus wordt, dan heb je een probleem hoor.
 
Kyle66
 
7
16 augustus 2019 om 16:14
@ffeyenoord, als ik heel eerlijk ben, zou ik niet 1 speler van Ajax willen ruilen voor Fer en Karsdorp.
 
passionforpink
 
3
16 augustus 2019 om 17:03
Sorry, maar Karsdorp in zijn prima zou nog prima zijn voor Ajax en PSV (al is het de vraag of hij een basisplaats zou afdwingen), maar heeft door blessureleed behoorlijk stil gestaan en is niet duidelijk op welk niveau hij nu zit. Bovendien is hij alleen gehuurd. Buiten de kwaliteit om zou hij dus nooit bij Ajax komen. Bij PSV heb je daar nog wel kans op (lato is ook gehuurd toch?) Fer is op zich een prima speler, zou niet snel basisspeler worden bij Ajax en dan zou ik niet weten met wie ik met hem zou willen ruilen bij Ajax. Iig niet met iemand die basis staat of vaste wissel is.
 
Peter_Selie
 
13
16 augustus 2019 om 16:10
Leg de basis 11 van AZ en van Feyenoord eens naast elkaar en zeg maar wie allemaal beter is. Ben ook wel benieuwd naar die van Vitesse en Utrecht.
 
madmarcel
 
6
16 augustus 2019 om 16:22
Eerlijk is eerlijk: koopmeiners en boadu had ik graag bij ons gezien. Stengs is niet persé beter dan Berghuis maar ook een goeie speler. Dat is t wel zo n beetje
 
Gerben1978
 
1
16 augustus 2019 om 16:48
AZ heeft zeker geen mindere selectie dan Feyenoord. Echter is het thuisvoordeel (tragisch genoeg) mogelijk verdwenen dit seizoen. Daarnaast is al vaker gebleken dat ze moeilijk met druk kunnen omgaan en bezwijken tegen de grotere ploegen. Totaal onnodig gezien de kwaliteit die zij hebben maar om deze reden zie ik Feyenoord toch nog voorbij AZ eindigen dit jaar. Wel respect hoe ze iedere keer weer jeugd in passen en voor een flink bedrag weten te verkopen. Daar kan mijn cluppie Feyenoord een voorbeeld aan nemen..
 
Master D
 
6
16 augustus 2019 om 15:50
Hij is dus op zijn 25e al bezig aan zijn 7e club. Dat gaat dan vrij rap met hem. Wat kun je dan als club van zo'n speler verwachten?
 
madmarcel
 
34
16 augustus 2019 om 16:08
Dat ie een jaar blijft aangezien ie voor een jaar gehuurd is
 
MGMV
 
15
16 augustus 2019 om 15:52
Ben benieuwd. Het lijkt in ieder geval een speler die een behoorlijke tegenpool is van het huidige centrum, namelijk iemand die snel en (vrij) atletisch is. En dat hebben we - zoals we nu gezien hebben - wel nodig. Hoe goed (edgar) 'ie echt is, zullen we nog moeten zien.
 
TheGreatest10
 
26
16 augustus 2019 om 15:52
Een speler van Trabzonspor, die wordt gestald bij Feyenoord om meer minuten te maken. Waar gaat het heen met feyenoord.
 
Peter_Selie
 
22
16 augustus 2019 om 16:13
Heb je hem gevolgd in de Franse competitie? Ik denk het niet... hij wordt bij Feyenoord gestald omdat ze bij Trabzonspor maar over zoveel buitenlanders mogen beschikken...
 
KokkieAFCA0341
 
0
16 augustus 2019 om 16:34
Is het dan geen teken aan de wand dat Trabzonspor hem uitleend? Als hij namelijk echt heel goed zou zijn dan hadden ze hem wel gehouden lijkt me, daarentegen zal die vast wel beter zijn dan 'baco', die kan namelijk echt niet meer
 
TheGreatest10
 
2
16 augustus 2019 om 16:36
Nou als het zo een denderende speler was geweest hadden ze wel 1 van de andere 14! weggedaan die ze nu in de selectie hebben zitten.
 
VoetballR
 
0
16 augustus 2019 om 22:41
Hij is verhuurd wegens het aantal 'buitenlandse' spelers bij Trabzon. Maar blijf vooral bashen en negatief zijn Des te groter de verrassing.
 
voetbal14253
 
2
16 augustus 2019 om 15:55
Wat een dramatisch aankoopbeleid, als die nog een jaar contract zou hebben dan zou ik het snappen dan neem je hem gewoon transfervrij over mits die bevalt. Nu huur je een speler die nog niks bewezen hebt en waarvan je weet dat die aan het eind van het seizoen zal vertrekken. Lachwekkend
 
Peter_Selie
 
12
16 augustus 2019 om 16:14
Basisspeler bij Lille vorig seizoen wat een sterk seizoen heeft gedraaid...
 
LionelGap
 
1
16 augustus 2019 om 18:27
Want jij hebt Lille heel het jaar gevolgd? Wat vind jij een sterk seizoen gedraaid hebben?
 
RomanEmpire010
 
4
16 augustus 2019 om 20:10
Tweede worden achter PSG in een competitie met Lyon, Saint-Etienne en Marseille, aangezien Monaco niet meedeed (ja, onderin). Als je daar dan 22 keer in de basis speelt, kan je echt wel wat. Maar ja, enigszins onderzoek doen en informatie vergaren is natuurlijk niet zo ‘leuk’ als lekker zeiken op een speler die je niet kent.
 
LionelGap
 
0
16 augustus 2019 om 20:46
Informatie vergaren? Misschien moet jij eens onderzoek doen, heb het dus net gedaan en zie dat hij 9 wedstrijden heeft gespeeld waarvan ook invalbeurten over het gehele seizoen..
 
Downwards
 
1
16 augustus 2019 om 15:55
Een jongen van Trabzonspor die daar niet mag spelen, en client van Rob Jansen, word tijdelijk gestald bij Feyenoord zodat ie fit is voor volgend seizoen. Wat een armoedig beleid zeg.
 
Yuto
 
8
16 augustus 2019 om 16:00
Als deze jongen overduidelijk beter is dan wat er nu loopt, dan zie ik daar niks op tegen! Plus mocht deze jongen het hele jaar spelen, en het goed doen, misschien kan je hem dan volgend jaar wel definitief over nemen. Niet zo simpel doen alsjeblieft! Er is nou eenmaal niet veel ruimte, dus dan moet je creatief zijn.. Twente doet bijvoorbeeld dit al jaren, maar dan op kleinere schaal.. En dat is dan wel goed? Voor Feyenoord is het overleven, totdat de investeerders instappen!
 
voetbal14253
 
0
16 augustus 2019 om 16:02
Zou jij als investeerder bij Feyenoord instappen?
 
Peter_Selie
 
1
16 augustus 2019 om 16:15
Waarom zouden investeerders wel in clubs stappen en niet bij Feyenoord?
 
Yuto
 
6
16 augustus 2019 om 16:21
Hoezo niet? Potentie zat, qua achterban en stad veel meer potentie dan een Psv.. Als er bij Feyenoord goed wordt omgegaan met geld, dan kunnen wij over een tiental jaar samen met Ajax heerser worden in Nederland en ver komen in Europa, nogmaals, die potentie is er! Plus er is zo goed als geen schuld meer, er moeten alleen poppetjes op de juiste plaats komen, en dan kunnen we eindelijk beginnen met goed beleid voeren.
 
Woezel
 
1
16 augustus 2019 om 16:25
Twente is geen potentiele topclub, Feye wel... ik snap je vergelijking dus niet...
 
KokkieAFCA0341
 
1
16 augustus 2019 om 16:37
@Yuto, die potentie is er sinds de jaren 60/70, waarom is het dan na al die vele jaren niet gelukt om echt aan te halen bij PSV en Ajax op een sporadische periode na? Je kan wel investeerders hebben maar blijkbaar wordt er telkens een heel matig beleid gevoerd zodra Feyenoord weer geld in kas heeft..
 
Yuto
 
1
16 augustus 2019 om 16:46
Omdat er constant verkeerde keuzes zijn gemaakt nadat er wel een berg geld binnenkwam! Kijk na het kampioensjaar, al dat geld is verspild aan spelers die nu niks meer waard zijn, teveel betaald voor spelers met beperkte kwaliteiten, en contracten verlengt van spelers, plus een hoger salaris, aan spelers die dat totaal niet verdienden! Toen Feyenoord kampioen werd, had je meteen spelers als Arie, Botteghin, Vilhena, Toornstra en van Beek moeten lozen! Geen genade, geen vriendje willen spelen, meteen wegdoen aan de hoogste bieder en toen jong talent scouten, en vanuit daar stapjes omhoog maken, maar beleid voeren kunnen ze bij Feyenoord niet! Van Geel was bang voor vernieuwing, gelukkig is die eruit gegooid, idem voor de Jong. Langzaam maar zeker beginnen eindelijk poppetjes op de juiste plaatsen te komen, met als de kers, Eenhoorn die Moet komen! Daarom als er investeerders komen, dan moeten er mensen zitten die keuzes maken, die verstand van zaken hebben, mensen die het beste voor Feyenoord willen, en niet alles en iedereen maar te vriend willen houden. Dat zal een proces worden wat een paar jaar duurt, maar dat zeker moet gebeuren, mits Feyenoord aansluiting wilt bij de top!
 
TheTwist
 
1
16 augustus 2019 om 15:58
Hoe kan iemand ooit geen aanwinst zijn met de minkukels die nu basis staan?? Kan niet slechter zou je denken..
 
Aad3Barkie
 
2
16 augustus 2019 om 16:02
Mooi man ben benieuwd! Hopelijk op de plek van jan scharie dan zou het tog al een hoop tegengoals moeten schelen.
 
marknr1
 
2
16 augustus 2019 om 16:06
Dit lijkt weer op een potje paniek voetbal zeg. Zou deze speler ook in de stal van Jansen zitten want dat zou echt triest zijn. De selectie word steeds groter maar er komt weinig kwaliteit bij. En ik denk niet dat Krasdorp of Fer bij ajax meekunnen zoals ik hierboven lees. Hopelijk kan deze speler verrassen.
 
passionforpink
 
5
16 augustus 2019 om 16:10
Zal bijna wel een vooruitgang moeten zijn ten opzichte van het centrale duo dat er nu staat, dus in die zin snap ik het wel. Maar dit is wéér een huurspeler die (voor zover bekend) zonder optie tot koop naar de club wordt gehaald voor een jaartje. Dat is wel heel erg kortetermijn"visie" Als je daardoor de EL wint, is dat een prima zet natuurlijk, maar normaliter lijkt het me toch dat Feyenoord er wat meer aan heeft om te investeren in de eigen jeugd die nog wat op kan brengen bij een verkoop. Met het constant huren van spelers komt Feyenoord niet verder en zie ik AZ (met hun duidelijke langetermijnvisie) ze nog wel voorbij streven.
 
Benzema.
 
3
16 augustus 2019 om 16:11
Een centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan. Volgens mij is Geertruida precies hetzelfde soort speler. Waarom kan hij deze rol niet vervullen dan? Juist in het verleden heeft het zo goed uitgepakt voor Feyenoord (kongolo, de Vrij, BMI en van Beek in zijn eerste seizoenen) en nu durven ze het niet meer?
 
 
2
16 augustus 2019 om 16:19
Nooit van gehoord. Vast beter dan wat er nu staat. Wel weer een huurdeal waar je in de toekomst niets aan hebt.
 
NL_Modric
 
0
16 augustus 2019 om 17:26
Je kan het ook positief benaderen. Stel er komt een supertalent door volgend jaar, dan is er in ieder geval ruimte.
 
jermainejenas
 
1
16 augustus 2019 om 16:45
Niet lullig bedoeld, maar als ajacied is het wel lekker om PSV en Feyenoord zo te zien stuntelen. Heel fijn dat ze door zijn in Europa, maar beide clubs falen dit seizoen echt in het spelersbeleid. Bij ajax lijkt het erop dat de juiste spelers worden aangetrokken, maar waar zijn PSV en Feyenoord mee bezig. Ik support ook echt de mogelijke transfer van Berghuis naar PSV als vervanger van Lozano. Als dit gebeurd leveren ze allebei echt in. Ik denk dat het echt bijna niet anders kan dat Ajax kampioen wordt, zie AZ nog wel tweede worden en daarachter PSV en Feyenoord
 
Yuto
 
1
16 augustus 2019 om 16:49
Feyenoord stuntelt dit seizoen juist niet in het beleid, of dacht jij dat je even in 1 voorbereiding al het werk van van Geel (die de club aan het kapot maken was ) wel even zou herstellen? Feyenoord is bezig met de gaten te repareren die gehele technische staf voor dit seizoen heeft gemaakt!
 
daveke
 
6
16 augustus 2019 om 17:04
Ajax betaalt 15 miljoen voor Promes ej zet hem vervolgens doodleuk op de bank. Die jongen komt met hoge verwachtingen naar Ajax en ziet vervolgens Ziyech en Neres verlengen. Promes gaat echt niet heel het seizoen zonder problemen op de bank zitten. En daarna betaal je 15 miljoen voor Edson Alvarez. En dan zet je Schuurs en Veltman in het centrum. Dat is heel logisch transferbeleid en zo houdt je je spelers die je voor veel geld haalt wel allemaal tevreden.
 
daveke
 
4
16 augustus 2019 om 16:54
Even voor alle mensen die nu al op voorhand zeggen dat het een slechte aankoop is. Vorig jaar 22 wedstrijden gespeeld bij Lille. De nummer 2 van Frankrijk. Een groot deel daarvan was als basisspeler. En Trabzonspor moest vanwege de buitenlandregel iemand verhuren. En ze maken de in mijn ogen domme keuze om Ie te verhuren. Maar ik als Feyenoorder ben hier wel blij mee.
 
Silencioo
 
3
16 augustus 2019 om 17:00
Met hetgeen Feyenoord te besteden heeft vind ik de selectie helemaal zo beroerd nog niet. De verwachtingen zijn sowieso niet hoog en achterin zijn inmiddels 3 spelers gehaald, dus hoe minder je Van Beek en Van der Heijden op kan stellen hoe beter. Het is natuurlijk geen top materiaal, maar daar is het geld ook niet voor. Maar denk toch dat het best nog wel wat kan worden. Sterkhouder Van Persie heb je niet meer en die ga je missen, maar daarnaast is er niet veel vertrokken, maar wel aangetrokken. Ik vind de selectie die ze hebben nog altijd beter dan Vitesse, AZ of Utrecht. Het is nog wel het begin van het seizoen, dus nog wel enigszins aftasten en gissen hoe de clubs ervoor staan. Bedoel, utrecht speelde in de Europa league ook echt dramatisch. AZ heeft ook altijd een mindere periode en zeker tegen de traditionele top 3 altijd lastig. Veel jonge jongens. Vitesse aantal nieuwe en ben zeer benieuwd of Slutsky de diversiteit van de groep kan managen. Ook benieuwd of er nog leenspelers van Chelsea komen.
 
Jozua86
 
0
16 augustus 2019 om 17:24
Feyenoord verwacht Van der Heijden nog te verkopen. Hiermee haal je alvast zijn (tijdelijke) vervanger. Ik hoop in ieder geval dat dit een topper is, want van Johnston verwacht ik niet zoveel. En van Beek naast Botteghin een heel jaar zie ik helemaal niet zitten.
 
DominiqueThiem
 
2
16 augustus 2019 om 18:41
Feyenoord koopt dan wel heel wat spelers in de hoop om dichterbij Ajax en Psv te komen maar ze lijken allemaal goedkope gokjes te zijn. Kan goed lopen als je geluk hebt maar er is een veel grotere kans dat ze tegen zullen vallen en Feyenoord niet dichterbij zullen brengen bij Ajax en Psv. Van al van Feyenoords nieuwe aankopen ben ik niet van onder de indruk.
 
Hispano
 
0
16 augustus 2019 om 20:01
Ik krijg ineens weer déjà vu van de tijd met al die rare huurlingen als Ignjatovic, Lumb etc. heb hier ook niet zo'n goed gevoel over. Ridderkerk ligt trouwens grenzend aan Rotterdam, en vanaf dat hotel rijd je in 3 minuten Rotterdam IJsselmonde in... Dus geen 15 km maar 0 km.