Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
Maandag, 27 mei 2024 om 08:50

Feyenoord is druk bezig met de selectie van komend seizoen. De Rotterdammers hebben volgens Voetbal International interesse in een viertal buitenlandse spelers, al is het nog de vraag of ze de komende weken gaan doorpakken.

Vooralsnog lekt er weinig uit over de trainerszoektocht van Feyenoord. Wel hebben de Rotterdammers belangstelling voor vier buitenlandse spelers. Het gaat om Mathias Delorge (Sint-Truiden), Omari Hutchinson (Chelsea), Chris Kevin-Nadje (Versailles) en Julían Carranza (Philadelphia Union).

"Zij worden als talentvol gezien, maar het zijn geen spelers die Feyenoord direct sterker maken. Daarvoor is het toch wachten op een nieuwe trainer", aldus clubwatcher Krabbendam.

Delorge is een 19-jarige middenvelder die zijn eerste seizoen bij Sint-Truiden achter de rug heeft. Het talent was een onmisbare schakel in de ploeg van trainer Thorsten Fink.

De 20-jarige Hutchinson werd het afgelopen seizoen door Chelsea verhuurd aan het naar de Premier League gepromoveerde Ipswich Town. De rechtsbuiten mag weg uit Londen en kan eveneens rekenen op belangstelling van Ajax.

Versailles-middenvelder Nadje staat eveneens op de radar van Feyenoord. De 22-jarige controleur kwam het afgelopen seizoen uit op het derde niveau van Frankrijk, waar hij goed was voor 7 goals en 2 assists.

Tot slot is ook de 24-jarige Carranza van Philadelphia Union bij de Rotterdammers in beeld. De Argentijnse centrumspits is bezig aan een sterk seizoen met 10 goals in 15 officiële duels.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
17:35
17:35
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
8
   
17:05
17:05
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
   
17:00
17:00
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
26
   
16:52
16:52
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
30
   
16:30
16:30
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
Zanazanyan
 
17
27 mei 2024 om 09:01
Een 22-jarige controleur van het derde niveau in Frankrijk? We gaan definitief Ajax achterna! Alle grappen daargelaten, ik ken geen enkele van deze spelers incl. de trainer en dat was in de laatste jaren toch een goede voorbode. Die spits lijkt me wel veelbelovend trouwens en al helemaal als hij ook nog eens transfervrij overkomt. Bosschaart die de O21 gaat trainen, Jacobs als nieuwe hoofd jeugdopleidingen, het post-Slot tijdperk begint vorm te krijgen.
 
arsenal890
 
1
27 mei 2024 om 09:05
Ben echt zo benieuwd wie de nieuwe coach gaat worden. Er lekt heel weinig, aan de ene kant fijn maar aan de andere kant ook wel jammer. Lijkt er tenminste op dat ze verder kijken dan de standaard Nederlandse namen en dat is toch wel erg fijn.
 
MessiBazoer
 
12
27 mei 2024 om 09:09
Dat er niks lekt lijkt me het beste wat een club kan overkomen. Zeker bij Feyenoord waar tot een jaar of 5 geleden echt alles op straat lag.
 
Zanazanyan
 
16
27 mei 2024 om 09:21
Die reflex is er onder de supporters nog lang niet uit gezien het feit dat een groot deel alweer stond te schreeuwen om een trainer die kampioen is geworden in de KKD en op het derde niveau in Spanje, puur omdat hij Nederlands is en ‘ook aanvallend speelt’. Bestuurlijk heeft Feyenoord sinds de komst van Te Kloese gebroken met het Rotterdamse oude jongens krentenbrood en daar ben ik persoonlijk maar wat blij mee. Nationaliteit hoort secundair te zijn en enkel in de waarborgende organen (lees: RvC) ruim Nederlands vertegenwoordigd te zijn. Tegenwoordig begrijpen ze dan wel weer heel goed dat iconen als Van Hanegem, Boskamp en Kiprich ceremonieel veel voor je club kunnen betekenen en Feyenoord betrekt hun (ook naar buiten toe) naar mijn gevoel veel meer bij de club dan voorheen het geval was. Bedoel, er is ook een tijd geweest dat we tegen onze topscorer aller tijden Cor vd Gijp zeiden dat er voor hem geen kaartje beschikbaar meer was, die tijd lijkt definitief voorbij.
 
Mr_knowledge
 
0
27 mei 2024 om 10:32
@messibazoer, Je bedoelt toch niet het whatsapp gesprek van Berghuis en Toornstra? haha. Volgens mij is het van Nadj al bijna doorheen. Het is in ieder geval goed om talenten vast te binden.
 
bliek
 
2
27 mei 2024 om 09:02
Tja hier kunnen we geen zak mee. Het is net als andere jaren er worden ongeveer 30 namen gedropt en er zullen er echt een paar waar zijn. Ik ga het dit jaar eens bijhouden hoeveel het waren. Vorig jaar waren het er rond die 30. We gaan het wel beleven als er iets concreets is. Maar laten we eerst zorgen dat er een nieuwe trainer is zodat die ook achter de aankopen staat.
 
JSH88
 
4
27 mei 2024 om 10:47
Welke sites ga je allemaal bijhouden Bliek? Hou ons op de hoogte van de verrichtingen, bij voorbaat dank!
 
bliek
 
1
27 mei 2024 om 13:48
Zijn er maar 2 haha. 1908 komt met een lijstje van 30 rest wordt hier wel genoemd
 
Rownaldo9
 
3
27 mei 2024 om 09:08
Ik ken geen van de bovengenoemde namen, maar ik heb wel vertrouwen in het scoutingsysteem van Feyenoord en DTK.
 
ek2008
 
3
27 mei 2024 om 09:15
Denk dat het voornamelijk wachten is op een nieuwe trainer, die toch ook wel z'n vinger in de pap wil hebben qua 'grote' aankopen. Daarnaast wel leuk om zulke diverse namen te zien als het gaat om talenten.
 
OREELY
 
7
27 mei 2024 om 10:01
de scouts zitten niet stil en hebben hele lijstjes, en daar zullen deze vast allemaal op staan. of ze verder haalbaar zijn, wie weet. Van deze 4 ken ik alleen omari hutchinson en carranza. carranza is wel een interessante spits, maar ik vind het heel lastig in te schatten hoe goed de MLS is en dus zijn niveau. Is de laatste 2 jaren pas echt veelvuldig aan het scoren, dat is niet heel gek aangezien hij nog jong is. Stond volgens mij voor zijn definitieve overgang naar philadelphia in de belangstelling bij werder bremen (als opvolger van fullkrug destijds). Het is een spits die veel inzakt en probeert mee te voetballen, daarnaast is hij vrij sterk en kan dus goed als aanspeelpunt fungeren. die omari hutchinson is afgelopen jaar opgevallen bij ipswich wat gewoon als een geheel sterk was. Het is een "inverted winger", oftewel hij speelt op rechts maar is linksbenig (zijn rechter been is ook niet verkeerd trouwens). Was 1 van de revelaties in de championship, maar zoals ik al zei, dat kwam meer omdat ipswich gewoon een geweldig seizoen heeft gedraaid. Daarnaast kan hij ook door het midden, als aanvallende middenlvelder spelen. Ik denk dat je deze jongen kan vergelijken met Stengs. Is een dribbelaar die dus graag naar binnentrekt.
 
273618
 
0
27 mei 2024 om 14:08
Thanks! Eens vwb de MLS; Bassett was daar volgens mij ook the next big thing, en die kon niet eens bij Fortuna een basisplaats veroveren.
 
Coyg!
 
2
27 mei 2024 om 10:08
die hutchinson zou echt geweldig zijn voor feyenoord op basis van wat hij vorig seizoen heeft laten zien bij ipswich, echt genoten van die jongen vorig seizoen
 
Suurbier
 
0
27 mei 2024 om 12:12
Delorge en Hutchinson zijn toch leuke namen voor de Eredivisie, ken ze (en de anderen) helaas niet. Wel opvallend dat de meerderheid niet op de hoogste nationale niveau speelt, wie kan er meer over deze jongens vertellen?