Feyenoord verlengt contracten: 'Enorme nationale en internationale ervaring'
Dinsdag, 13 februari 2018 om 17:28

Arno Philips, fysieke trainer annex coördinator en revalidatiefysiotherapeut Stijn Vandenbroucke blijven ook de komende jaren deel uitmaken van de staf van Feyenoord, zo meldt de regerend landskampioen dinsdag via de officiële kanalen. Beide specialisten hebben een nieuw meerjarig contract getekend tot respectievelijk 2020 en 2021.

"Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord", laat Philips op de site van de Rotterdammers weten. "In de afgelopen jaren hebben we samen met de medische en performance staf een mooie slag geslagen. Met de nieuwe trainingsaccommodatie die deze zomer wordt opgeleverd, verwacht ik dat we daar nog meer stappen in kunnen maken."

Vandenbroucke, die met ingang van dit seizoen bij Feyenoord als revalidatiefysiotherapeut aan de slag is gegaan, is blij met de contractverlenging. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van de clubleiding, de staf en de spelers. Ik ben overtuigd van de ambitie en de potentie van Feyenoord en kijk ernaar uit hier samen de lat zo hoog mogelijk te leggen."

Martin van Geel is verheugd met de nieuwe verbintenissen van beide specialisten. "Arno en Stijn zijn vakmensen met enorme nationale en internationale ervaring, die bovendien elke dag met volle overgave hun bijdrage leveren. We zijn blij dat ze met al hun specifieke kwaliteiten en kennis langer aan de club verbonden blijven", aldus de technisch directeur op de clubsite.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Koekoek!
 
7
13 februari 2018 om 19:02
Dan mag ik toch hopen dat ze het over een andere boeg gaan gooien want het aantal blessures bij Feyenoord dit seizoen is wel extreem. Of zou dit een incident zijn? Ik denk het niet, want ook vorig seizoen waren er regelmatig blessures. Weliswaar in mindere mate als dit seizoen.
 
baronvandedem
 
0
13 februari 2018 om 20:02
Ze kunnen beter proberen Kuyt weer terug op het veld te krijgen, heel Feyenoord lijkt niks t.o.v. vorig seizoen.
 
LucasVermeulen
 
2
13 februari 2018 om 20:18
Dat lag niet alleen aan kuyt, doe dan oik maar gelijk karsdorp, kongolo en elia terug haha