Feyenoord wil Vitesse-doelwit niet kwijt: 'Het gat opvullen heeft prioriteit'
Zaterdag, 28 januari 2017 om 07:47

Feyenoord wil Marko Vejinovic niet laten gaan. Volgens de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad is de middenvelder in Arnhem in beeld als tijdelijke versterking, maar wil Feyenoord hem officieel niet kwijt.

Vitesse zoekt naar een nieuwe middenvelder, nu Sheran Yeini voor vier ton naar Maccabi Tel Aviv is vertrokken. "We hebben een schaduwlijstje en daarop staan meerdere namen", reageert algemeen directeur Joost de Wit in op de vermeende interesse in Vejinovic, die in 2015 de overstap van Vitesse naar Feyenoord maakte.

"Dat is altijd zo. Voor elke positie zijn vijf, zes alternatieven", zo vervolgt de sportbestuurder. "Op namen gaan we nu verder niet in. Door het vertrek van Yeini is het middenveld niet meer voldoende bezet. Dat gat opvullen heeft dus prioriteit." Vitesse haalde eerder al ex-spelers als Ricky van Wolfswinkel, Adnane Tighadouini en Alexander Büttner terug naar GelreDome.

Meer nieuws
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
2
   
14:35
14:35
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
13
   
14:27
14:27
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
   
14:18
14:18
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
   
14:11
14:11
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Houtenklaas
 
3
28 januari 2017 om 08:22
Houd die gedachte vast aub feyenoord. Leuk dat Allach en De Wit oud spelers willen terug halen, maar op Marko #killvitesse Vejinovic zit ik niet bepaald te wachten..
 
BTE1903
 
0
28 januari 2017 om 08:29
Denk dat ze voor Thomas Bruns gaan, aflopend contract bij ons!
 
arnhemmer
 
1
28 januari 2017 om 11:22
Dat zou zo weleens kunnen. Jong en goedkoop. Aanvoerder van Heracles dus zal best wat kunnen. Is niet mijn 1e optie, zie liever een spierings,Hendrix of een Loftus Cheek. Volgend seizoen zal er wel een heel nieuw middenveld zijn, als Nakamba zo zou blijven spelen is hij weg, Baker gaat terug, Yeini weg,Vako waarschijnlijk weg. Dus weer een hoop werk aan de winkel.
 
yatsemata
 
1
28 januari 2017 om 11:23
Bruns zou ik toejuichen. Ik zit verder net als houtenklaas niet op Vejinovic te wachten.
 
Moridin
 
7
28 januari 2017 om 08:29
Vanuit Feyenoord begrijp ik het niet echt. Ik snap dat ze de selectie intact willen houden en rust bewaren, maar Vejinovic... kom op. Die jongen heeft echt 0 procent kans op speeltijd. Misschien vindt hij bij Vitesse wel weer zijn draai en stijgt hij weer eens in waarde of raakt in vorm. Als ik Vitesse was zou ik trouwens voor een ander gaan
 
Baardgrasmus
 
0
28 januari 2017 om 08:50
Het probleem is de timing, je verkoopt niet een middenvelder op het moment dat de belangrijkste middenvelder weg is en Vilhena geschorst was. Tapia vult het nog niet erg overtuigend in, en wie heb je er daarna nog achter? Al speelt hij geen minuut meer, als Feyenoord hem als vervanger achter de hand wil houden met het oog op de titel, dan hebben ze groot gelijk. Ik denk dat Vejinovic lekker op de zomer moet wachten, dat zijn voor de spelers vaak ook de betere transfers. Zeker als Vitesse weer een stel huurlingen aantrekt, dan kan je maar beter zorgen dat jij een aankoop bent en niet een noodverbandje van een half jaar eerder.
 
fchie
 
0
28 januari 2017 om 09:09
Waarom niet verhuren en Vitesse zijn salaris laten betalen. Scheelt Feyenoord weer geld. Hij speelt toch nooit zelf als het hele middenveld er niet is. En als hij daar weer voetbalt komt ie weer sterker terug volgend jaar. Win win situatie lijkt mij.
 
Moridin
 
2
28 januari 2017 om 09:10
Mwuaah. Dat zijn allemaal van die als, als, als scenarios. De kans op speeltijd is minimaal. Daarentegen krijgt Feyenoord nu de kans zijn marktwaarde nog op te pompen voor een zomertransfer. Een basisspeler van Vitesse levert altijd meer op dan tribuneklant van Feyenoord. Ik snap je punt, maar ik zou een andere afweging maken.
 
yatsemata
 
0
28 januari 2017 om 11:25
Weer een stel huurlingen? We hebben er welgeteld drie, minder dan 90% van de eredivisieclubs.
 
VitessA1
 
1
28 januari 2017 om 10:32
Van de bank van Feyenoord naar de bank van Vitesse, daar heeft niemand wat aan. Ik denk dat meneer ook weinig sympathie zal hebben hier, na zijn uitlatingen over Vitesse bij zijn vertrek. Daarnaast, waarom zou je hem huren, wat hebben we er volgend jaar dan aan.
 
jbjmb
 
0
28 januari 2017 om 11:18
Heeft bij vitesse mede door propper en v ginkel goed kunnen presteren een aantal wedstrijden. Weet nou niet of hij nou een versterking is. Van de bank feyenoord naar bank vitesse schiet niet op
 
arnhemmer
 
0
28 januari 2017 om 12:56
Hij heeft niet met van Ginkel gespeeld. Maar dat hij door Propper en Vako rendeerde klopt. Was bij Heracles een normale voetballer, bij Vitesse heeft hij leuk meegedaan. Zijn doelpunten uit penalty's en vrij trappen verbloemden een hoop. Toen hij naar Fey ging, zei ik al dat Vako en Propper veel beter waren. Dat is gebleken.
 
Dogo
 
0
28 januari 2017 om 15:06
Vejinovic heeft een constant terugkerende fout en dat had Bosz eerder al juist gezien. Vejinovic maakt veel fouten in de omschakeling. Zijn keuzes zijn verkeerd op het moment dat hij in de omschakeling de bal toegespeeld krijgt en moet draaien. Zijn handelingssnelheid is te traag en hij raakt op het moment dat de rest van de ploeg in voorwaartse beweging is na omschakelen, heel vaak de bal kwijt. Dat is dodelijk. Bosz heeft daarom huurling Josh Mceachran een hele periode de voorkeur boven Vejinovic gegeven. Marko had bij Bosz bovendien ook een kruisje achter zijn naam staan omdat hij samen met Kashia, van der Heijden en Prã¶pper destijds de taktiek van Bosz hebben veranderd naar eigen inzicht. Maar Vejinovic heeft aanvallend wat verder naar voren wel degelijk meerwaarde gehad. Zowel bij Heracles als ook bij Vitesse. Alleen wordt hij nu niet voor die positie gescout... Niet doen dus!! Laat Feijenoord zelf maar zien wat ze verder met hem doen. Van Geel heeft destijds een naar spelletje gespeeld achter de rug van velen bij Vitesse om. Laat hij daar nu de wrange financiã«le consequentie ook maar volledig van voelen. Vitesse moet inderdaad voor Spierings, Bruns, Hendrix of Loftus Cheek gaan. Daar worden we direct sterker van!. Laat de ellende maar fijn bij een ander..