Forse kritiek in Spanje op Sergiño Dest: 'Een doodzonde in de voetballerij'
Zondag, 11 april 2021 om 07:30

Sergiño Dest heeft zaterdag geen goede indruk achtergelaten in el Clásico tussen Real Madrid en Barcelona (2-1). Een ongelukkig moment van de verdediger leidde de 2-0 van de regerend landskampioen in: na een schot van Toni Kroos uit een vrije trap draaide de ex-speler van Ajax zich om zonder naar de bal te kijken, waarna het leer via zijn rug en het hoofd van Jordi Alba achter Marc-André ter Stegen belandde. Tot overmaat van ramp werd Dest in de rust gewisseld door Ronald Koeman, die met de entree van Antoine Griezmann in de tweede helft voor een ander systeem koos en Óscar Mingueza als rechtsback liet spelen.

Dest kreeg de voorbije weken juist lovende kritieken in Spanje. Hij was een van de redenen van het succes van Barcelona, dat sinds 5 december vorig jaar niet meer had verloren. "Ik ben erg verrast door Dest", zei oud-voetballer Roberto Carlos zelfs vlak voor aftrap, in gesprek met Real Madrid TV. "Het is een behendige voetballer die ik niet kende en een hoog niveau haalt." Na nog geen half uur spelen was Dest echter de gebeten hond op sociale media en ook media en commentatoren namen geen blad voor de mond.

"Dat wat Dest nu net heeft gedaan, zou in het professionele voetbal niet moeten gebeuren", benadrukte oud-voetballer Álvaro Benito bij Movistar+. "Je mag de bal nooit uit het oog verliezen. Dat is een doodzonde in de voetballerij." Louis van Gaal deed in de rust in de studio van Ziggo Sport de lichaamsbeweging van Dest na. "Ik zou helemaal gek worden in de kleedkamer, hij is nog een verdediger ook...", verzuchtte de oud-trainer van Barcelona.

Dest krijgt er ook in de Spaanse kranten van langs. "Een absurditeit van Dest in aanloop naar de 2-0", verwees Marca naar de manier waarop de Amerikaans international zijn lichaam draaide zonder naar de bal te kijken. "Via zijn rug belandde de bal in het doel. In offensief opzicht voegde hij niets toe en Koeman slachtofferde hem dan ook in de rust." Een andere krant uit Madrid, AS, keek ook met verbazing toe. "Koeman liet Dest vrijwel als een vleugelaanvaller spelen, waardoor de rechterkant in de eerste helft net een vergiet leek. Het lekte aan alle kanten. Een lek waar Barcelona eens grondig naar moet kijken. Dest was, net als tegen Real Sociedad, voortdurend in beweging, maar veel minder gevaarlijk."

Het Catalaanse Sport deelt alleen maar vijven en zessen uit. Voor Dest was een vijf het hoogst haalbare. "Hij leed niet in defensief opzicht omdat hij er niet was", klinkt het ironisch. "Hij was alleen maar bezig met aanvallen, maar zelden maakte hij een juiste keuze. Via zijn kant was Real Madrid vrijwel altijd gevaarlijk en Mingueza was niet tegen alles opgewassen." In de optiek van Mundo Deportivo voegde Dest 'niets toe'. "Helemaal niets. Dest zorgde niet voor meer diepgang en had geen individuele actie in huis. Daarnaast liet hij grote gaten in defensief opzicht vallen, waardoor Mingueza het moeilijk had. Bij de 2-0 ging hij ook nog eens in de fout."

Liefst zeven basiskrachten van Barcelona kregen een onvoldoende van El Desmarque, maar niemand kan aan de beoordeling van Dest tippen: een twee. "Een voetballer van Barcelona mag een dergelijke fout niet maken. Dat zou niet toegestaan mogen worden. Waar keek Dest in vredesnaam naar? Hij hielp Mingueza ook niet om Vinicius Junior af te stoppen."

Meer nieuws
   
09:49
09:49
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
   
09:30
09:30
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
   
09:27
09:27
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
09:03
09:03
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (66)

 
32candela
 
65
11 april 2021 om 07:51
Kunnen we nu concluderen dat Dest nog tekort komt? Je moet die kranten niet zo serieus nemen, gisteren was hij nog de nieuwe Dani Alves.. stel je had gisteren ook nog Wijnaldum en Memphis? Die zouden echt niks toevoegen, zelfs president van Nederland Frenkie verzoop
 
ViscaCatalunya
 
16
11 april 2021 om 07:55
Frenkie had een linie naar achteren gemogen toen bleek dat Madrid voor de pot ging hangen. Dest is goed met ruimte. Die lag er nu niet. Mingueza biedt veel meer power.
 
leoandremessi
 
8
11 april 2021 om 08:45
@ visca. Ik ben het er niet mee eens. Ik vind frenkie onze beste middenvelder, die zet je niet achterin. Busq moet weg en pedri moet zich rustig kunnen ontwikkelen. We hebben 2 middenvelders nodig. Een goretzka type en een 10. Dest weg doen messi laten gaan wat jammer is. Griezmann coutinho proberen te verkopen voor wat het waard is. Alba laten gaan die wordt ook te oud. Dembele gunde ik nog maar die raakte geen pepernoot gisteren. Laporta moet ff spelers halen die passen bij een club als barca en daarmee bedoel ik de beste van de wereld
 
ViscaCatalunya
 
6
11 april 2021 om 08:54
Ik vind dat Frenkie beter is als hij in kan schuiven. Ik zie liever een middenvelder die sneller draait en in keer kan spelen. En een middenvelder die zo nu een dan een steekpass geeft. Allemaal onderdelen waar hij aan moet werken. Ondanks dat het een fantastische speler is heeft hij verbeterpunten.
 
leoandremessi
 
10
11 april 2021 om 09:09
Nee denk ik toch niet sorry. 86 miljoen betaald voor de kwaliteiten als middenvelder en niet als verdediger. Hij is beter dan kroos en veeele malen beter dan valverde op dit moment. Speelt alleen in een slechte team. Kan niet meer dan dit doen. Als valverde nu voor barca speelde zou hij gisteren niet eens de bal aanraken zo hoog was de tempo gisteren te hoog voor hem. Heeft geen techniek, dribbel snelheid inzicht schot een goeie pass en al helemaal niet de kwaliteit om voor een topclub te spelen. Frenkie zou als hij bij bayern was de ballondor kunnen pakken. Het is dat busq een opa is en pedri net komt kijken
 
WQSMilan
 
43
11 april 2021 om 10:13
Nee nee nee en nog eens nee hij is echt niet beter dan Kroos. Doe niet alsof het aan iedereen ligt behalve aan Frenkie
 
Master D
 
30
11 april 2021 om 08:16
Die conclusie wisten we toch al bij zijn vertrek naar Spanje? Leuke getalenteerde rechtsback die in een hoop wedstrijden mee zou kunnen, maar die het niet van zijn verdedigende kwaliteiten moet hebben. Logisch dat hij in de topwedstrijden dan kan verzuipen zoals gisteren of tegen Psg. Denk niet dat iemand hier verrast over is.
 
leoandremessi
 
4
11 april 2021 om 08:49
Koeman mag weg helaas ik gunde het hem wel met barcelona maar dit is serieus de coach die het meest laffe opstelling zet heel het jaar. Het ging al gelijk beter met een 433. Hoe kan je als barca legende de barca filosofie zo teniet doen en spelen met 5 verdedigers. Al ging het goed wij barca fans willen de filosofie terugzien in het spel anders hadden we conte mourinho wel aangesteld als coach. En geen setien die was een pure cruijjffista helaas
 
Psvlld
 
7
11 april 2021 om 08:55
Nou..zijn ook veel andere leden die mee gingen in de Dani Alves-hype. Die zullen zeker wel verrast zijn. Dest is echt alleen aanvallend goed en zal daarom altijd in teams moeten spelen waarbij er meer balbezit is en vaak wordt aangevallen. Is het allemaal net niet voor het grote Barca.
 
ViscaCatalunya
 
10
11 april 2021 om 09:00
Laf. We speelden eerder te aanvallend gisteren met slechts 3 verdedigers. Uiteindelijk komen we toch weer terug op 433 maar dan moet je wel backs hebben die kunnen verdedigen. En Dest en Alba kunnen niet verdedigen. Mingueza kan dat gelukkig wel. Nu en tegen PSG hield hij zich goed staande. Van wissel bij het B team tot een van de spelers die Barcelona een extra impuls geeft.
 
leoandremessi
 
4
11 april 2021 om 09:20
Sinds wnr is een back een middenvelder? We weten inmiddels toch dat in de moderne voetbal backs de achterlijn halen? Daarvoor hoef je ze niet een linie naar voren te schuiven. Dan speelde real met 2 verdedigers of elke club in de wereld. Feit is dat koeman 3 cv en 2 backs neerzet. Dat zijn gwn 5 verdedigers want het kost je een aanvaller. Anders had je griezmann wel gezien op de linksbuiten positie. Dat je aanvallend speelt heeft niks met de opstelling te maken. Zie veel coaches/clubs met een 433 spelen terwijl ze alleen maar verdedigen. Mourinho speelt heel het jaar 433 maar speelt niet altijd aanvallend. Als je echt als conte een serieuze visie heb en de spelers haalt om 352 te spelen zou k het nog begrijpen. Maarja
 
ViscaCatalunya
 
1
11 april 2021 om 10:04
Er lag toch immense ruimte achter Dest en Alba die meer als buitenspelers speelden dan als back.
 
leoandremessi
 
1
11 april 2021 om 10:11
Er lag ook ruimte achter de defensie van bayern tegen psg? Wat wil je daarmee zeggen. Dat ze met 8 middenvelders speelden? Er ligt toch altijd ruimte als je back de achterlijn haalt. Ik snap je argument niet zo goed. Wat probeer je te zeggen?
 
TEAMBULLY
 
12
11 april 2021 om 08:49
Omdat hij een bal tegen ze rug krijgt? Kunnen we nu ook concluderen dat andere spelers tekort komen dan? Focus niet alleen op dest man heb je frenkie gister gezien? Ik niet hoor komt hij nu ook tekort? Doe aub niet alsof dest geen goeie wedstrijden speelt barca en doe ook niet alsof barca heeft verloren door dest
 
ViscaCatalunya
 
11
11 april 2021 om 07:52
Mooie tweet van Gary Lineker gisteren: Pedri will be a superstar. Hij leek nerveus aan het begin maar was daarna subliem.
 
Atleti-7
 
68
11 april 2021 om 07:58
Nu weten we het wel, Pedri is de nieuwe messias. Allemachtig zeg
 
ViscaCatalunya
 
6
11 april 2021 om 08:12
Toch een mooi compliment van Lineker voor een man die met 18 jaar basisspeler bij Spanje is.
 
OutlawTurk
 
36
11 april 2021 om 08:20
Gary Lineker moet je niet zo serieus nemen.. roept van alles en nog wat en dan heb je hier en daar wel eens gelijk!
 
665
 
43
11 april 2021 om 08:07
Ja net als Bojan toen dat zou na Messi de allerbeste speler ooit worden. Laat die Pedri is ademen en kijken hoe hij zich ontwikkelt.
 
Atleti-7
 
9
11 april 2021 om 08:21
Amen. Net als elk zogenaamd supertalent die we de afgelopen 10 jaar voorbij hebben zien komen.
 
Ajax/barca2014
 
16
11 april 2021 om 08:35
Bojan is een heel ander verhaal. Die mocht steeds invallen toen Barca ieder team met 5-0 oprolde (bij wijze van spreken). Dat is met Pedri nu niet het geval. Daarnaast speelt Pedri (als één van de weinigen) heel sterk in het nationaal elftal.
 
leoandremessi
 
16
11 april 2021 om 08:51
Lineker is de grootste messe/barca fan. K zou alles wat hij zegt met niet zo serieus nemen. Pedri heeft talent dat ziet iedereen. Maar een frenkie dest griezmann dembele hebben ook allen talent. Maar stellen altijd teleur in topwedstrijden. Wat heeel erg zonde is
 
GluubsterTJ
 
6
11 april 2021 om 09:32
Tsjaa zo gaat dat bij grote clubs die in de spotlights staan. 3 goede potten en je bent de nieuwe Messi, zeker als je uit eigen jeugd(La Masia?) komt. Dan willen fans het zo graag dat ze gaan hypen. Dat is bij Ajax en Psv exact hetzelfde bijvoorbeeld, echter op veel kleinere schaal omdat ze minder bekendheid genereren.
 
ViscaCatalunya
 
2
11 april 2021 om 10:05
We zullen het op het EK zien. Dat wordt het EK van spelers als Pedri en Gravenberch. De nieuwe generatie eist zijn plek op. Pedri komt niet eens uit la Masia.
 
leoandremessi
 
3
11 april 2021 om 10:13
Hij wordt rustig gebracht. Op het ek heb je marcos llorente rodri thiago koke saul op het middenveld. Enrique probeert gwn spelers en formaties tijdens kwalificaties. In een toernooi gaan spelers zoals pedri bryan gil garcia enz allen plaats maken voor de grote jongens
 
ViscaCatalunya
 
0
11 april 2021 om 10:17
Saul gaat niet mee vermoed ik. Llorente zie Enrique toch meer als back. Thiago is meer een defensivie middenvelder. Maar Rodri staat voor hem in de picking order.
 
leoandremessi
 
4
11 april 2021 om 10:37
Llorente als back ahahaha gast stop aub heeft daar 1x gespeeld in nood. Die speelt heel t seizoen als middenvelder en heeft als aanvallende mid het beste seizoen in laliga van allemaal met 20G/A dit seizoen. Met je luis enrique ziet hem als back man man man. Waaaaat een mannetje ben jij toch
 
Oelie Wapper
 
17
11 april 2021 om 07:55
Dest doet dat helemaal fout, maar ook Alba die de vertraagde bal, die recht op hem afkomt, niet vol op zijn hoofd weet te nemen, is natuurlijk niet al te best.
 
ViscaCatalunya
 
11
11 april 2021 om 08:58
Alba is verdedigend al jaren een last. Bij de meeste grote verliespartijen zit er een fout van hem bij. Zijn aanvallende impact compenseert veel.
 
TEAMBULLY
 
7
11 april 2021 om 08:45
Hahaha wat een gekke mensen hier als het een keertje niet gaat komt hij tekort wanneer hij weer goed speelt is hij de beste rb???? wat een wereld en laten we aub niet doen alsof barca door Dest heeft verloren
 
Mrj79
 
2
11 april 2021 om 08:51
Precies heel barca was slecht maar alba en dest hielden zich niet aan hun verdedigende taken. Ze lieten de achterhoede in de steek. Jammer maar zegt genoeg over barca in top wedstrijden
 
Psvlld
 
10
11 april 2021 om 09:01
Hem aanpraten als de beste rb vind ik inderdaad gek. Van de bank bij Ajax naar vergeleken worden met Dani Alves..het kan verkeren. Davies de nieuwe Roberto Carlos dan.. Mensen draaien inderdaad te snel door. En ben volledig met je eens dat Barca niet door hem verliest, maar als je in topwedstrijden niet kan leveren en daardoor onder een vergrootglas ligt, krijg je dit soort praktijken. Er is nou eenmaal altijd een zondebok (vraag maar aan Japie).
 
rubentje13
 
4
11 april 2021 om 10:30
Dat hoort een beetje bij de media. Feit is wel dat een dergelijke fout nooit gemaakt.mag worden, hij ziet de bal op m afkomen en draait weg alsof hij bang is voor de bal. Dan had ie niet op voetbal moeten gaan. Gewoon een amateuristische fout dus en dat mag wel benoemd worden. Maar men moet niet gaan concluderen al dat hij geslaagd/gefaald is bij Barca, dat is nog veel te vroeg
 
ViscaCatalunya
 
6
11 april 2021 om 08:56
Ik zou eerder kritiek op Messi verwachten. Mensen houden hem de hand boven het hoofd. Waar hij ooit de man van de grote wedstrijden was en vele jaren baas was van el Clasico in Bernaleo maakt hij nu zelden meer iets klaar in grote wedstrijden helaas. We kunnen ons geen immens contract veroorloven voor Messi, en als we dan toch veel salaris moeten betalen dan doe ik dat liever aan Haaland met het oog op de toekomst.
 
Psvlld
 
18
11 april 2021 om 09:07
Met alle respect, maar zonder Messi stelt dit Barca toch vrij weinig voor? Het gevaar komt vaak van het tandem Messi-Alba of Messi zelf. Dat Barca geen echt versterkingen heeft gehaald met die 300 MIO+ in al die jaren, heeft Messi ook niet om gevraagd.
 
ViscaCatalunya
 
5
11 april 2021 om 09:29
Voor die paar 1-2tjes met Alba lijkt hij me wat duur. Hij is voor mij de beste ooit maar hij is in de grote wedstrijden een stapje te laat. Vroeger had hij niet zoveel balveries omdat hij niet van de bal te krijgen is.
 
Psvlld
 
8
11 april 2021 om 09:49
Naja, iedereen kan zien dat hij niet meer op zijn top is. Toch kosten een griezmann, dembele, coutinho, frenkie ook ontzettend veel en leveren bij elkaar nog minder dan deze (op retour) Messi.
 
leoandremessi
 
2
11 april 2021 om 09:51
Messi is messi. Als hij het niet kan brengen in de topwedstrijden weetje waar t aan ligt. Nooit aan hem. Zet hem bij mancity en hij maakt gehakt van elke ploeg. Wat moet ie met dest busq baby pedri dembele griezmann mingueza en araujo. Denk je echt dat messi het niet meer kan? Ik vind drm ronaldo de betere al ben ik barca en messi fan. Die levert altijd en staat altijd op als het er op aankomt
 
ViscaCatalunya
 
3
11 april 2021 om 10:00
Messi kan het al jaren niet eer in grote wedstrijden. Voor het salaris van Messi kan Barcelona twee toptalenten halen. Ik dacht er zo over toen hij weg wilde. Tijdens het seizoen had ik nog hoop. Maar die heb ik niet meer.
 
Lierse1997
 
8
11 april 2021 om 10:18
In het seizoen zijn er 4-6 grote wedstrijden. En er is 1 reden dat Barcelona nu nog voor de titel speelt en dat is de geweldige vorm van Messi tegen de kleintjes. Barca heeft geen enkele topper gewonnen dit jaar (of Sevilla moet al als topper gezien worden), dat ligt aan veel meer dan Messi alleen.
 
ViscaCatalunya
 
1
11 april 2021 om 10:30
Hij scoort nu in al in 4 jaar niet in een clasico volgens mij. Die wedstrijd domineerde hij ooit. Als Messi er niet is, staat er natuurlijk een andere speler die zijn plek (en salaris inneemt). Ik zou nu echt doorzetten met vernieuwen en hem laten gaan en Haaland en een top centrale verdediger halen.
 
Lierse1997
 
8
11 april 2021 om 10:46
Je gaat pas merken wat je mist als hij er niet meer bij is hoor. Dan maakt Barcelona een nog moeilijkere periode door.
 
Carsi_1
 
7
11 april 2021 om 09:15
Als je top voetbal wilt dan moet je top spelers hebben. Daar horen spelers als Dest, Dembele, Griezmann, Mingueza, Arajou niet bij. Ik heb het niet enkel over gisteren want Minueza speelde wel een degelijke pot maar over het algemeen. Griezmann is geen schijn van wat hij was bij Sociedad of Atleti, Dembele kan aardig dribbelen maar soms zo knullig waarvan ik denk hoe is dit een godsnaam mogelijk. Alsof hij bepaalde basis stappen tijdens de ontwikkeling heeft overgeslaan. Dest kwam amper uit het verf bij Ajax en dan ga je naar een club als Barca. Natuurlijk heeft Dest ook een aantal goede wedstrijden gespeeld maar na Dani alves is het enkel bergaf gegaan. De verdediging is gewoon erg zwak. Dat is ook de reden waarom ze Frenkie naar achter duwen.
 
RogierRijkers
 
6
11 april 2021 om 09:20
Was een beslissende fout van Dest, maar dat is voetbal. Gelijk spel was terecht geweest. Knap hoe Real op het resultaat speelt en de eerste goals was geniaal. Over negentig minuten gezien is het Madrileense spel nou niet echt om aan te gluren. Zoveel kwaliteit en dat zo op de counter spelen. :-(
 
outsidRealmdrd
 
0
11 april 2021 om 09:22
Wat een onzin. Zo werd Juventus door Ronaldo uit de Champions League geschoten. Dat maakt Ronaldo toch ook geen slechte voetballer? Dest dus ook niet!
 
Carsi_1
 
9
11 april 2021 om 09:42
Ronaldo vergelijken met Dest ? Jij durft ! Ronaldo kan morgen 3 eigen goals maken en ngg zal niemand twijfelen over zijn talent. Laat Dest maar eerst eens paar wedstrijden achter elkaar presteren Bij Barca.
 
outsidRealmdrd
 
1
11 april 2021 om 09:22
Wat een onzin. Zo werd Juventus door Ronaldo uit de Champions League geschoten. Dat maakt Ronaldo toch ook geen slechte voetballer? Dest dus ook niet!
 
 
1
11 april 2021 om 09:55
Dat klopt. Ronaldo is geen slechte voetballer maar een hele goede voetballer. Dest is ook geen slechte voetballer maar ook geen goede voetballer. Middelmaat dus, die je niet zou moeten willen bij een club als Barcelona.
 
Rob81
 
6
11 april 2021 om 09:49
Ik heb geen moment gedacht dat Barca dit zou gaan winnen. Real was in de vorige wedstrijd een maatje te groot, en staat vrijwel in halve finale CL. Die ploeg is veel verder. Barcelona is veel minder dan dat de ranglijst doet vermoeden. Ze zijn kansloos uit de CL gekegeld, en ze verliezen vrijwel alle topwedstrijden. Die goede serie daar zat geen Real of Atletico tussen want die winnen ze dit seizoen niet. En wat betreft Dest, dat is ook niet zo lastig. Die jongen is niet goed genoeg. Hij doet het leuk tegen de zwakkere teams die niet bij machte zijn om zo scherp te counteren als Real Madrid of Atletico. Maar in ieder topduel komt hij er met een flinke onvoldoende af. Daarom wordt er zo wisselvallig over hem geschreven.
 
ViscaCatalunya
 
2
11 april 2021 om 10:02
Het team dat gisteren speelde is wel immens jong. Er zit nog veel rek in. Maar dan moet je wel van de dure spelers af. Griezmann en Messi kunnen het beste verstrekken om de volgende stap in de wederopbouw mogelijk te maken.
 
Rob81
 
0
11 april 2021 om 11:52
Dan raad ik Koeman af om voor Depay en Wijnaldum te gaan. Depay maakt de ploeg ook niet beter, gezien het balverlies wat hij lijdt en zijn grilligheid. Wijnaldum is een loper, weet niet of Koeman dat nodig heeft. Messi zie je dus structureel ook nooit meer in topduels waar hij ze vroeger eigenhandig besliste. Het is inderdaad de vraag of je daar 100 miljoen per jaar aan wilt blijven spenderen.
 
rbn_
 
7
11 april 2021 om 10:09
Heb nooit begrepen dat er allerlei topclubs zoals Barca en Bayern geinteresseerd waren in Dest. Aanvallend is hij prima maar hij kan gewoon niet verdedigen. Kwestie van tijd voordat hij langs de achterdeur vertrekt en Barca een andere rechtsback koopt.
 
ViscaCatalunya
 
5
11 april 2021 om 10:12
Barcelona is 50% eigenaar van Emerson van Betis. De kans is groot dat deze volgens seizoen komt. Mingueza deed het overigens weer goed als back.
 
Lierse1997
 
3
11 april 2021 om 10:20
Emerson gaat het ook niet worden. Dat wordt gewoon een nieuwe Firpo denk ik.
 
ViscaCatalunya
 
0
11 april 2021 om 10:32
Emerson is een veel betere verdediger. Hij is fysiek sterk. Firpo kan wel beter vertrekken nu vind ik.
 
WQSMilan
 
11
11 april 2021 om 10:15
Schuld lag zeker bij Dest maar ook bij Alba. Zag er totaal niet uit. En waarom wordt er nu niks over Frenkie gezegt? Of over Griezman? Met Griezman speel je met 10 man.
 
MohamedBoudad
 
0
11 april 2021 om 11:06
Dest is juist een technisch goede speler die je er bij kan hebben.waarom gaat koeman opeens Van tacktiek opstelling veranderen eerst 343 Dan weer 352 als je toch bij psg met 343 opstelling 1 1 gelijk hebt gespeeld met goed voetbal waarom dan tegen real niet met giezman beginnen in 343 opstelling. Koeman ziet in lenglet een gooie verdideger Stelt hem altijd op en met lenglet in de defensie Gaat barca geen prijzen pakken.zet de Jong in de defensie dan heb je meer zekerheid. Had gisteren ook moeten gebeuren.
 
Mrblueeyes
 
1
11 april 2021 om 12:06
Ik denk niet dat hij tekort komt. Hij is gewoon nog jong en maakt fouten, maar hij laat ook regelmatig zijn talent zien
 
Brambino
 
0
11 april 2021 om 12:08
Ik ben het wel eens met de analyse: Dest moet zijn ogen op de bal houden bij die vrije trap. Hoofd ervoor leggen heet dat. En speelde te hoog waardoor Vinicius in de eerste helft zoveel kon. Was zelfde probleem tegen Mbappe.. Nu dat zijn zaken zoals positionering en mentaliteit. Kan hij dus mss nog wel in groeien. Lets see
 
Remark
 
0
11 april 2021 om 12:25
En weer krijgen Messi en Pedri, die werkelijk Niks goed deden, een hoger cijfer dan bijvoorbeeld Frenkie de Jong, die ik eerlijk gezegd nauwelijks op een fout kon betrappen. Ook de Spaanse media gaan weer es mee in de blinde verering van een over-the-hill goat; wint Barca, dan is het dankzij Messi, verliezen ze, dan is het de schuld van de anderen. Op Voetbalzone moet vooral Frenkie het ontgelden, maar daarvoor is het dan ook een trollen-site.
 
brandkraan
 
0
11 april 2021 om 12:36
Pfff op basis van de Wedsrtijd tegen Real deugt er ineens niets meer van bij Barca?Real zijn geen koekenbakkers hè!? Deze wedstrijd kun je gewoon verliezen. Als je ziet waar Barca vandaan komt is het een top prestatie van Koeman om nogsteeds mee te doen om de titel. Nog 8 wedstrijden te gaan ,alles ligt openen.