Galatasaray dondert nota bene bij hekkensluiter van roze wolk af
Woensdag, 3 maart 2021 om 19:11

De winnende reeks van Galatasaray in de Süper Lig is ten einde. Het team van Fatih Terim leed woensdagavond nota bene bij hekkensluiter Ankaragücü een 2-1 nederlaag en dat betekende de eerste misstap na acht zeges op rij. Door de nederlaag kan Fenerbahçe donderdag bij winst op Antalyaspor op evenveel punten komen en kan Besiktas, dat nu evenveel punten als CimBom heeft, alleen aan de leiding gaan als in het thuisduel met Gaziantep de vijfde zege op rij wordt geboekt.

De eerste helft leek doelpuntloos te eindigen, maar op slag van rust ging de bal op de stip. Na een voorzet vanaf rechts maakte Arda Turan een overtreding op Endri Cekici en ging de bal ook nog eens tegen zijn hand. Scheidsrechter Halil Umut Meler wees naar de stip, waarna Ibrahim Akdag de bal uitstekend in de linkerhoek schoot: 1-0.

Na rust stapelden de problemen zich op voor Galatasaray, dat in de 55e minuut de 2-0 om de oren kreeg. Saba Lobjanidze speelde Marcao uit aan de linkerkant van het strafschopgebied en werkte het leer vervolgens fraai over doelman Fernando Muslera heen. Twee minuten later stond het team van Terim ook nog eens met tien man op het veld. Mostafa Mohamed, de man die zes keer scoorde in zijn eerste zes competitieduels, zette al dan niet bewust zijn elleboog tegen de kin van Akdag in een duel om de bal en mocht meteen inrukken. Umut Meler had het sowieso druk: hij deelde tien keer geel uit.

De in de rust voor Arda ingevallen Radamel Falcao claimde enkele minuten later een strafschop na een duw van Ante Kulusic, maar daar wilde Umut Meler niet aan. De aansluitingstreffer van Galatasaray, in de 92e minuut via Kerem Aktürkoglu, kwam veel te laat. Ryan Donk vormde samen met Marcao het centrum van de defensie; Ryan Babel deed alleen de laatste zeven minuten mee als vervanger van Gedson Fernandes.

19:46
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'

3 maart 2021 om 19:20
Wat een schandalige overtreding van Mostafa Mohamed! Terechte rode kaart punt uit. Zo hebben we dat gehad, terugkomend op de wedstrijd, dramatisch... Totaal geen inspiratie om als team naar voren te gaan, was weer ouderwets hey we doen maar wat, schiet de bal maar naar lang naar Onyekuru en dan zien we wel. Terecht verloren hier, al moet ik zeggen dat Ankaragucu wel heel erg meidenvoetbal speelt zeg, maarja geef ze is ongelijk! +3 dat telt. Fernandes puin, Arda puin, Emre Kilinc puin. Gaat nog een lange seizoen worden... mk ( sorry )

VeyselSn31jder

9
Laat ik maar beginnen met de scheidsrechter. Want zeg nou eerlijk, er moet altijd wel een opmerking over de scheidsrechter worden geplaatst onder een artikel van een Turks voetbalwedstrijd. De gele kaarten die hij aan Ankaragucu in de eerste helft gaf vond ik te zwaar bestraft, de rode kaart is overigens volledig terecht en de penalty ook. Wilde Arda daar Kerimcan Durmaz na doen met z’n handje? In de tweede helft liet hij een aantal overtredingen achterwege zoals op Falcao rond de 80e minuut en op sisko Bayram in de verleging. Maar goed, in de eerste helft domineert Galatasaray waarbij hun tegenstander maar 31% balbezit heeft. Echter werden er maar weinig gevaarlijke kansen gecreëerd en ook afgemaakt. Onyekuru had in de hele wedstrijd twee grote kansen maar maakte het niet af. Arda mocht er van mij wel eerder af voor Kerem, Omer Bayram is het week in week uit hetzelfde verhaal. Ik begin haaruitval van hem te krijgen. Even eerlijk, hoop als supporter dat Galatasaray kampioen wordt dit jaar maar ondanks dat ze de afgelopen wedstrijden (buiten deze) hebben gewonnen wil je ze toch niet zien spelen in de CL? Dit wordt weer huilen zoals in de voorgaande jaren. Positieve punt van vandaag: tweede wedstrijd dat Falcao niet geblesseerd is geraakt...

3 maart 2021 om 19:21
Ik ben aan het werken dus ik heb de wedstrijd logischerwijs niet bekeken. Ik keek eventjes snel naar de eindstand en dan zie ik tot mijn verbazing dat Galatasaray heeft verloren terwijl ik dacht dat ze een dramatische Ankaragücü met twee vingers in de neus zouden verslaan. Als kers op de taart zie ik ook dat dé man in vorm Mostafa Mohamed, een speler waar ik overigens stiekem fan van ben, een rode prent heeft gekregen. Jullie snappen wel dat ik dit met een glimlach aan het typen ben. Var-momenten, onterechte rode kaarten, slecht vs goed voetbal en Terim die hoogstwaarschijnlijk paars is aangelopen, daar mogen jullie het verder over hebben! Ik ga weer aan het werk beylerrrr (en ff mn ultraslan niffos pesten)

gangstarr

7
3 maart 2021 om 19:23
We spelen al drie wedstrijden erg slecht, laten we dit vooral als eerste benoemen. Maar ik moet zeggen de scheidsrechter heeft wel weer zijn show gedaan tegen Galatasaray. Bij de penalty verandert de speler van Ankaragucu op 10 centimeter afstand van Arda de bal, waarna de bal tegen zijn hand komt. Penalty. Lachwekkend. Alsof dat niet genoeg is, krijgt Mohamad een hele makkelijke rode kaart. Hoe vaak zien we niet dat spelers hun armen zwaaien om een betere positie te krijgen ten opzichte van hun tegenstander ? Als er dan een arm tegen het gezicht komt, dan geef je geel. Vervolgens wordt het structureel tijdrekken van Ankaragucu beloond met maar 6 minuten blessuretijd. Ik vraag mezelf nog steeds af wat in de wedstrijd Fenerbahce-Galatasaray was gebeurd, dat ze toen 9 minuten blessuretijd gaven. Als Terim hierna niet met Taylan, Feghouli, Kerem begint en wel met Arda of z'n andere schoon Emre Kilinc, dan betalen die overnachtingen van Arda bij Florya zich goed uit.

Clutch

3
3 maart 2021 om 19:50
Had gelezen dat Taylan een rare blessure of aandoening heeft. Dat moet wel de reden zijn, maar dan vraag ik me af waarom hij wel op de bank zit. Even laten rusten is het ook niet, dit is volgens mij al de 4e wedstrijd. Hij heeft ook geen geluk, net nu de interlandperiode er aan komt, grote kans dat die in de selectie zou zitten maar als dit zo doorgaat ben ik bang dat het er niet van gaat komen.

Vedatovic

17
3 maart 2021 om 20:50
De scheidsrechters in Turkije fluiten structureel slecht. Om nou te roepen dat ze tegen Galatasaray zijn, vind ik te ver gezocht. Elke club heeft er last van in Turkije. Maar de reacties vervolgens op de arbitrage van Galatasaray bestuur en Fatih Terim gaat echt een brug te ver. Dit moet echt stoppen! Daarnaast moet Marcus Merk of Collina worden aangetrokken om de arbiters beter voor te bereiden op de wedstrijden. Een uitwisseling met de Griekse scheidsrechters korps zou ook niet slecht zijn. Wedstrijd technisch gezien moest Galatasaray het in de eerste 30 minuten al afmaken. Dat heeft GS niet gedaan, terecht verloren uiteindelijk. BJK Gefeliciteerd, de morele winnaar van de week.

gangstarr

6
3 maart 2021 om 21:39
Waren ze maar structureel slecht! Cakir roept de scheidsrechter niet naar de VAR bij de elleboog van Valencia, blijkbaar vind hij dat kunnen. Bij Galatasaray vind hij dat blijkbaar opeens niet kunnen, sterker nog hij vindt het rood haha. Ze zijn structureel corrupt.

Vedatovic

4
3 maart 2021 om 22:01
U vergelijkt appels met peren. Maar goed, als u zo praat, dan was de charge op een doorgebroken Ozan Tufan ook rood. Helder en duidelijk. De basis van de spelregels zijn altijd door voetballen tot 100% de overtuiging is dat het een overtreding, hands, uitbal of doelpunt is. Dit wordt in Turkije structureel niet gepraktiseerd. Zelfs bestuursleden, sportjournalisten, trainers en spelers in Turkije kennen deze basisregels niet. Het begint lachwekkend te worden. De meeste leden van Voetbalzone kennen deze regels ook niet gezien de on gefundeerde reacties.

AlexDeSouza07

19
3 maart 2021 om 22:14
Hoe kan je nou in hemelsmaan zeggen dat scheidsrechters structureel tegen Galatasaray zijn. Schaam je diep, spoel je mond. Denk dat weinig teams zo erg bevooroordeeld zijn als GS dit seizoen

Vedatovic

1
3 maart 2021 om 23:41
Bevoordeeld of bevoorrecht. Bevooroordeeld is wat anders. Bovendien heeft u niet goed begrepen wat ik verklaar. In elk geval een fijne avond. Succes morgen met Fenerbahce.

24
Dikverdiende overwinning van Ankaragücü tegen een wederom teleurstellend spelende Galatasaray. Waar het de vorige wedstrijden met geluk en scheidsrechtershulp goed ging was het geluk tegen de hekkensluiter niet aanwezig. Eerst een ongelukkige penalty tegen de zwakke Arda maar volgens mij wel terecht en vlak na rust een fantastische goal van uitblinker Lobianidze en het was 2-0.Toen Mohamed daarna nog zijn ploeg in de steek liet met een domme rode kaart was het afgelopen en mocht Gs blij zijn dat het bij 2-0 bleef. Vond het wel wat zwaar bestraft, volgens mij had hij niet de intentie om hem in z’n gezicht te raken.De scheids liet daarna een overtreding van Donk toe bij de 2-1 maar de nederlaag was een feit.Heerlijk voor ons natuurlijk, we waren eigenlijk al koploper op onderling resultaat maar nu hebben we ook 3 verliespunten minder.

Bayj

3
Ja, wat een shit avond. De rode kaart van Mostafa. De scheids vond blijkbaar dat het hard genoeg is om er rood voor te trekken en niet geel. Het was meer een blok met het onderarm en geen elleboog charge wat daar Mostafa uitdeelt, leek het. In vind het 80/85% geel, 10/15% rood. Maar de scheids heeft het als rood bestempeld en dat moeten we respecteren. De scheids zag het goed genoeg, dus de VAR hoefde niet op te treden. Met dat idee kunnen we anders vaker naar de VAR beelden kijken dan de wedstrijd. Die penalty van Falcao vind ik persoonlijk geen penalty. De tegenstander wil een duel aan hoe een verdediger op een natuurlijke wijze contact kan zoeken met Falcao, Falcao hoeft daar niet voor te vallen.Zelfs met 10 man kon dit Gala makkelijk 2 keer scoren, dat meen ik oprecht. In de 2e helft werd er in te veel nutteloze lijnen gerend, het moest gerichter. Desondanks kregen we met dit spel ook genoeg kansen.Tegen me Gala renktaslar wil ik zeggen: wees niet getreurd, er zijn nog 13 weken te gaan. Gewoon doorvoetballen. Dit is het mooie aan voetbal. Onze kansen komen echt nog wel. Voorbereiden op de volgende game.

Sevpaii

11
3 maart 2021 om 19:32
Slecht voetbal van de kampioenskandidaten all round, word echt een 'sloppy' kampioensrace

Gtore7

4
3 maart 2021 om 19:34
enige voordeel van GS is op dit moment dat wij een loodzware speelschema voor de boeg hebben. Letsgo boys koppie erbij en kampioen worden dit seizoen, zijn de enige die het verdient. Heb vandaag redelijk wat minuten kunnen zien, maar wat doet GS? GS is echt ultra afhankelijk van 2/3 man. 1 daarvan is Muslera en die andere pakt vandaag rood. Vond de penalty wel heel makkelijk, het is wel hands maar achter Arda staat niemand en alsof Arda daar wat aan kan doen. Rode kaart vind ik wel terecht. Je gaat niet een luchtduel aan waarbij je met je armen kan slingeren Mostafa! Jij gaat gewoon met je elleboog rechtvooruit en hij raakte hem nog behoorlijk ook.

fenerhusi

10
3 maart 2021 om 19:39
Ik heb de wedstrijd niet gezien maar even snel een samenvatting maar even eerlijk ondanks dat ik een bloed hekel heb aan galatasaray vond ik die strafschop wel heel makkelijk gegeven of ik ben gewoon blind. En die elleboog van mostafa mohammed ja weet niet ik zou zeggen geef een gele kaart maar rood.. maar ja dat zijn de regels. En voor de rest ben ik gewoon stom verbaasd dat galatasaray verliest van de nummer 19 ik dacht ze gaan hier weer 6-0 winnen zeker met een spits in topvorm zo een spits moest Fenerbahçe halen in plaats van irfancan. Ik als Fenerbahçe support geniet hier eventjes van maar ik doe maar niet al te blij eerst maar eens zien te winnen morgen want wanneer het moet gebeuren doet Fenerbahçe het niet zo als morgen moet je alles op alles zetten om te winnen ze moeten optimaal profiteren van deze mis stap van galatasaray.

FlackoGS

9
3 maart 2021 om 19:53
Als ik Gala een beetje goed ken, zijn wij vanaf vanavond officieel landskampioen 20/21. Hele onterechte rode kaart voor Mostafa, hele onterechte penalty, donder lekker op met jullie incompetente scheidsrechters.

Sevpaii

50
3 maart 2021 om 19:59
Hey, erg makkelijk dit potje de scheidsrechter beschuldigen, maar je stond voor de rode kaart (spits) als 2-0 achter tegen de laatste plaats op 21e dat maar 19 punten had verzameld. Dan zie ik na de wedstrijd Arda Turan praten, de laatste persoon die het mag hebben over 'adalet'. Je ziet Abdulrahim Albayrak, de zelfde AA die twee seizoenen geleden chanteerde met 'var Kayitlari' staat nu weer te huilen, waren 8/9 wins achterelkaar niet genoeg of iets? Alsof jullie al 10 weken benadeeld worden.

FlackoGS

6
3 maart 2021 om 20:04
Niet heel erg makkelijk. Ik zal de eerste zijn om te erkennen dat we slecht speelden, maar betekent dat dat de scheidsrechter vrijkaart heeft om ons zo erg te benadelen? Caner kreeg geen rode kaart tegen Gala voor een ergere elleboogstoot, Josef kreeg geen rode kaart tegen Antalyaspor voor een ergere elleboogstoot, maar Mostafa wel? 6 min blessuretijd? Mostafa’s rode kaart alleen duurde al 3,5 minuut. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken.

Batigolaco

19
3 maart 2021 om 20:19
Flacko volgens mij zit je nog in de emotie van de wedstrijd. Het is heel simpel, mostafa plant erg opzichtig vol een elleboog in het gezicht van zijn tegenstander. Wat moeten we daarmee doen ? Waarschuwing ? Lijkt me niet toch ! Is gewoon een voorbeeld waar je een rode kaart geeft. Knalrode kaart !En dan komt de penalty. Dat is sinds de VAR er is een penalty. Helaas. Daarbij moeten we nu niet tactisch gaan spelen he, galatasaray is zeker niet de enige die arbitraal benadeeld wordt. Want dat is niet eens het geval. Beide situaties zijn perfect beoordeeld. 6 minuten blessure tijd ? Zeg eens gewoon heel eerlijk, hoeveel dan ? Tot de gelijkmaker he ? Mensen hebben galatasaray door stop ermee.In de eerste seizoenshelft heeft galatasaray flink geprofiteerd met arbitrale dwalingen in eigen voordeel. Meer dan genoeg geprofiteerd! Galatasaray fans hebben de verplichting om de scheidsrechters te bedanken ipv bekritiseren.

FlackoGS

6
3 maart 2021 om 20:26
Opzichtig? Caners elleboog in Mostafa`s nek, je weet wel, waar niet eens voor een overtreding werd gefloten, is opzichtig. Dezelfde scheids gaf toen geen rood, en nu bij de VAR ineens wel. Na de wedstrijd zag ik je daar btw niets over zeggen. Je moet gelijke beslissingen nemen! Als je rood aan Diagne geeft, geef je rood aan Babacar! Als je rood aan Mostafa geeft, geef je rood aan Caner en Josef! Dit kan je niet perfect beoordeeld noemen. Je reageert weer als een ware hooligan. Ik geef al aan, Mostafas rode kaart alleen duurde al 3,5 minuten. Hoe geef je dan 6 minuten blessuretijd? Leg mij dat even uit. Tegen Fener was er bijvoorbeeld 9 min blessuretijd. Dat was juist tot de gelijkspel. Jij moet met je subjectieve reacties stoppen. Je leert het maar niet.

Batigolaco

12
3 maart 2021 om 20:40
Beste Flacko Nee ik reageer zeker niet als een hooligan. Dus omdat Caner geen rood Kreeg. Is de elleboog van Mohamed ook geen rood ? Broer deze logica klopt voor geen meter. Als de scheidsrechter ergens iemand wel of geen rode kaart op een foutieve manier uitdeeld. Kunnen we dat niet hanteren als een maatstaaf. Als er ergens iets fout gegaan is, is het fout gegaan. Dat wil niet zeggen dat we die fout in de toekomst maar blijven herhalen. Anders veranderdt het toch in een slagveld ? Beetje makkelijk en jammer om mij als hooligan te bestempelen om mijn reactie. Laten we zeggen dat mohamed vandaag geen rood kreeg. Serdar aziz kijkt toevallig. En denkt oke ... morgen deel ik er ook een uit. Wordt lekker zo. En om die 6 minuten, kom op joh. Tegen karagümrük kregen jullie er 8. En de wedstrijd werdt pas afgeblazen in 104 of 106 zelfs. En weetje om een ding ben ik trots op erol Bulut. Fener is al zovaak benaadeeld op wel of geen buitenspel. Bijvoorbeeld een goal van pelkas, en tegen Galatasaray. Nooit zeikt hij zo erg als Terim of Sergen. Ik vindt je reactie een beetje over de top, als een ware hooligan etc. Weetje wie er een hooligan is. Die na de wedstrijd als er verloren is al zijn frustratie uit richting de arbitrage. Die er straf voor krijgt maar niks van leert. Die zo weinig respect heeft voor een bekçi, dat hij scheidsrechters daarmee probeert te beledigen. Dat is een hooligan.

arking

2
4 maart 2021 om 00:22
Maat, diezelfde elleboog plante caner in de gezicht van notabene mohamed, maar de aandelen van mihat ozdemir in fenerbahce zijn dermate hoog, dat daar opeens weer helemaal niets mee wordt gedaan, eveneens de rode kaart + penalty na de aanslag van serdar op donk, opnieuw helemaal niks aan de hand! En dan wordt er 9 minuten volledig uit de duim gezogen, daar waar er na 15 minuten op-de-grond-rol-spelletje van de dames van ankaragucu 6 minuten wordt gegeven. Het corruptie neemt echt lachwekkende symptomen aan, letterlijk niemand kan met geruste hart zeggen dat het voetbal in turkije eerlijk verloopt, de 90 minuten onbestrafte scheldkannonades van sergen is hier slechts een kleine voorbeeldje van.. mijn mooie voetbal is volledig volledig vernietigd door dat corrupte zooitje, ik hoop oprecht diep uit mijn hart dat de freefall in de coeffecientie lijst voort blijft duren

Batigolaco

2
4 maart 2021 om 08:43
Arking Nu haal je voorbeelden uit een gespeelde derby. Geen probleem. Maar je hebt toch ook wel de afgekeurde goal gezien van Ozan. En dat Cisse ondersteboven werdt getrokken in de 16. Waarom haal je dat niet aan ? Of zijn alleen de belangen van galatasaray belangrijk. Dus de rest van de clubs kan stikken. Heel gek dat je eenzijdige voorbeelden uit de derby naar voren haalt, terwijl beide clubs zijn benadeeld.

Clutch

2
4 maart 2021 om 10:57
Arking, heb je Sergen horen schelden? Heeft hij iemand beledigd,? Nee, waarom zou hij dan bestraft moeten worden? Waar in de reglementen staat dat de trainer niet mag protesteren tegen arbitrale beslissingen?

Sergen10

14
3 maart 2021 om 20:14
Heel onterecht? Je kan zeggen zwaar bestraft maar heel onterecht kom op zeg.De pingel is ongelukkig hands maar zo hebben jullie er al meerdere gehad dit seizoen. Rood vond ik ook zwaar voor Mohamed, maar ook een lompe actie.Aan jullie goal gaat ook een overtreding van Donk vooraf.Ankaragücü gewoon verdiend gewonnen, jullie spelen al weken slecht sinds dat Terim overgestapt is van balbezit naar resultaatvoetbal.

FlackoGS

19
Ahh, Mr. Objectivo is er ook bij. He, wat vond je van de actie van Josef tegen Antalyaspor? Ik lees effe reacties terug, maar ik zie je daar niks over zeggen na de wedstrijd. Je bent er natuurlijk nu als de kippen bij om het een terechte rode kaart voor Mostafa te noemen. Gedraag je niet als een hooligan en vertoon hetzelfde gedrag bij iedereen aub. Zal je passen.

Batigolaco

9
3 maart 2021 om 20:52
Flacko, De enige die zich als een hooligan gedraagt dat ben jij. Zoals ik al zei, we kunnen fouten niet hanteren als maatstaf voor de toekomst. Als een spelers van besiktas ontkomt aan een rode kaart heeft hij geluk gehad. Maar dat wil nooit zeggen dat we de zelfde fout ook bij Mohamed moeten maken.Of Sergen mister objectivo is of niet. Met deze reactie heeft hii volkomen gelijk. Daar valt niets aan toe te voegen.

Sergen10

10
3 maart 2021 om 21:00
Flacko tijdje terug gaf ik je nog een compliment voor je objectieve reacties maar nu het spannend wordt ben je een beetje de weg kwijt. Zei je dit ook bij al die hands penalty’s die jullie kregen dit seizoen? Als het aan mij ligt geef je voor geen een van deze onbedoelde handsballen een penalty maar je moet niet komen huilen als het een keer tegen Gs wordt gegeven terwijl je meerdere malen een mee hebt gekregen. Wat deed Josef tegen Antalya? Hij springt in luchtduel veel hoger dan de kleine speler van Antalya diw tegen zn elleboog aanloopt? Wou je zeggen dat dat met deze uithaal van Mohamed kan vergelijken? Jij wordt ook een aardige hooligan zo broer

Clutch

11
3 maart 2021 om 19:57
Je kan natuurlijk niet iedere week winnen, maar ik had niet verwacht dat Agucu punten zou pakken van GS. Als ik de titelkandidaten zo zie voetballen, ik voorspel wederom niet veel goeds in Europa volgend seizoen. Lijkt er overigens echt op dat Basaksehir gewoon gaat degraderen, de komst van Aykut heeft niet het gewenste effect.

Sevpaii

5
Gelukkig is zijn enige positieve resultaat het eruit knikkeren van Fener uit de beker...

Clutch

16
3 maart 2021 om 20:38
Ik hoor Fatih Terim net roepen dat de speler van Ankaragucu bewust met zijn hoofd naar de elleboog van Mohamed toe gaat en ik weet niet wat ik hiervan moet zeggen. En Abdurrahim 'VAR-opnames' Albayrak die tekeer gaat als een idioot, is een kampioenschap in Turkije het echt waard om je te verlagen tot dit niveau? Volwassen mannen die zich gedragen als een 17-jarige fanatiekeling? Als hoofdtrainer heeft Terim het recht om te praten, maar wanneer gaat de bond nou verbieden dat voorzitters/bestuursleden na iedere wedstrijd de boel opstoken?

CanBartu10

5
3 maart 2021 om 20:56
Ik doe ook altijd met mijn gezicht iemands vuist blokkeren. Haha, niks mis mee. Vind jammer dat GS zich eigen gedraagt alsof zij alleen recht hebben op een kampioenschap

Batigolaco

7
3 maart 2021 om 21:01
Uhm en wat te zeggen van Sergen Yalçin dan ? Je gaat toch niet zeggen dat sergen daar niet aan meedoet.

Clutch

3
3 maart 2021 om 21:14
Batigolaco, zoals ik al zei, de trainer heeft recht van praten, al slaat dit wat Terim roept nergens op. Je gaat mij niet vertellen dat dit vergelijkbaar is met wat Sergen doet en zegt, als dat wel het geval is ben ik de eerste die dat zal toegeven.

Batigolaco

5
3 maart 2021 om 21:19
We hebben sergen allemaal gezien tijdens de derby tegen Fener. Gedrag wat hij langs de lijn vertoonde was ronduit absurt. En vergelijkbaar met een fanatiekeling van 17. Ook na enkele verloren partijen heeft harde kritiek geleverd op de VAR. Erol Bulut is de enige in turkije met voorbeeldig gedrag tegenover scheidsrechters. Tenminste van de grote 3 uit Istanbul.En ik moet zegggen geef sergen eens ongelijk. De scheidsrechters bekritiseren na een verloren pot, werkt zeer zeker in turkije. Fatih Terim is daar het levende bewijs van.

BlackEagleQ7

3
3 maart 2021 om 21:32
Sergen kent zijn grenzen, en dat weet jezelf ook. Sergen maakt de scheidsrechter niet belachelijk of scheld de scheidsrechter niet uit tijdens een wedstrijd. En als het om kinderachtig gedrag gaat dan kunnen we Ali Koc ook erbij halen, denk dat hij de meest kinderachtige uitspraken heeft tegen Mustafa Cengiz, andersom ook.

Batigolaco

6
3 maart 2021 om 21:40
BlackeagleQ7 Sergen kent misschien zijn grenzen. Maar maakt zich ook schuldig aan overdreven kritiek leveren richting var en arbitrage. Ali Koc is de grootste Gentlemen in het turkse voetbal. Veruit. Ga ik niet eens over in disccusie. Daarbij kijk even wat jullie voorzitter allemaal zei net voor de derby tegen Fener. Dat de scheidsrechter die aangesteld was een medewerker is van Ali koc etc. Etc. Etc. Klopt uiteindelijk geen bal van. Dus, sorry hoe kan je nog over ali koc praten ? Beetje triest .

Clutch

8
3 maart 2021 om 21:43
Ik herhaal, de trainer heeft recht van spreken. Hij kan de VAR bekritiseren, hij kan langs de lijn protesteren. Maar als je roept dat de speler met zijn hoofd naar de elleboog gaat, zet je jezelf voor schut. Ik weet overigens niet of je Abdurrahim net hebt gezien, dat leek net een klein kind die zijn playstation moet uitzetten en dat niet wil doen.

Sergen10

3
3 maart 2021 om 21:49
Albayrak man man man, beschamend gewoon.

Batigolaco

5
3 maart 2021 om 22:00
Hebben jullie albayrak en terim ooit anders gezien na puntverlies ? Ik roep dit misschien al jaren, maar dat wilt men nooit aannemen. Wordt al gauw gedacht dat ik een gala obsessie heb ??

Sergen10

2
3 maart 2021 om 22:35
Ergste is dat ze dit bewust doen omdat ze weten dat ze hierdoor straks weer geholpen gaan worden in de slotfase

Batigolaco

2
4 maart 2021 om 09:14
Niet alleen Terim en Albayrak doen dit. Maar de fans zijn ook helemaal doorgeslagen. Kijk naar de Reactie van Flacko bijvoorbeeld. Identiek aan de persconferentie van Terim. Galatasaray is er door de Eerste seizoenshelft er zo erg aan gewend geraakt. Aan hulp van een scheidsrechter dat ze niet meer zonder kunnen. En gek worden als een scheidsrechter gewoon goed fluit. Als mostafa zijn elleboogstoot uitdeelde in een MMA wedstrijd, was de jury erg onder de indruk geraakt.

Sergen10

21
3 maart 2021 om 21:08
Terim en Albayrak zijn de grootste pannekoeken van Turkije. Niet serieus te nemen. Vooral Terim is beschamend en zal ipv zijn staat van dienst herinnerd worden door dit soort praktijken aan het einde van zn carrriere.Al jaren de weg kwijt en bezig met dit soort praktijken maar nooit praten al die keren dat ze geholpen worden door de arbitrage.Vandaag was het hands van Arda, ja of nee? Ja. Deelde Mohamed een stoot uit ja of nee? Ja.Je kan het hoogstens zwaar vinden maar nu doen ze alweer alsof ze genaaid zijn. Maar toen ze tegen Kasimpasa werden geholpen aan de 3 punten hoorde je ze niet.Sergen doet af en toe ook dit soort dingen, bijvoorbeeld na Antalya toen we niet mochten klagen over de arbitrage. Ik vond toen de 2e geel voor Veysel nergens over gaan, dat had Sergen ook moeten zeggen dan maak je indruk.

lincoln

4
3 maart 2021 om 21:38
Verdient verloren. Props aan Ankaragucu. Al weken spelen we slecht,ergens moest het een keer fout gaan. We zijn zwaar veroordeeld,ja. Maar goed,dit is gewoon dikke pech. Mostafa zal wel 2-3 wedstrijden uit liggen,dus we zullen weer moeite hebben met scoren helaas. Ik zie het helaas somber in,maar heb een kleine beetje hoop. Het blijft de combinatie Gala/Terim die wel eens zeer verrassend uit de hoek kunnen komen. Ik zou een eventuele kampioenschap van BJK wel gunnen,mag Sergen graag en BJK speelt tenminste nog het spelletje hoe het gespeeld moet worden.

Sergen10

2
3 maart 2021 om 21:45
Petje af voor deze reactie. Besiktas heeft een zwaar programma voor de boeg met Gaziantep, Basaksehir en Fener en daartussen ook de halve finale van de beker tegen Basaksehir.

lincoln

2
3 maart 2021 om 22:36
Ik zou echt niet kunnen voorspellen wie er kampioen gaat worden,maar qua voetballend is het BJK gewoon. Hopelijk wordt deze nederlaag omgezet in de wederopstanding van een nieuwe,frisse Galatasaray.

0
4 maart 2021 om 10:00
Onterechte penalty en onterechte rode kaart. Maar wij hebben het zeker niet verdiend van punten te pakken. Er lopen teveel spelers rond waarvan ik al lang zeg dat ze er niet thuishoren. Emre Kilinc is een Anadolu voetballer die echt tekortkomt voor een grote club. Levert strijd, ja. Daar blijft het dan ook bij. Door hem krijgen we Onyekuru ook nooit aangespeeld. Graag Belhanda op zijn plek volgende week. Gedson ziet eruit alsof hij nooit een medische checkup heeft gekregen. Etebo is meer een twittermeme dan een voetballer. Daarmee is dan ook alles gezegd over hem. Sinds die man speelt, heb ik alleen maar slechte wedstrijden gezien. En ja, zelfs Marcao. Hoe sneller we die man verkocht krijgen, hoe beter. Voor zijn waarde gaat zakken. Heeft de rotatiesnelheid van een vrachtwagen en moet echt terug gaan werken aan zijn uitvoetballen. Speelt véél te traag in, houdt de bal veel te lang aan de voet. En speelt dan ook vaak verkeerd in. Donk idem dito. We moeten echt niet gaan hopen op CL voetbal. Geen enkele Turkse ploeg hoort daar thuis.