'Gebrek aan communicatie' brak De Boer op: 'Hij is een beetje een weirdo'
Dinsdag, 12 september 2017 om 08:46

Frank de Boer werd maandagmiddag na 77 dagen al de laan uitgestuurd bij Crystal Palace. De eerste vier competitiewedstrijden werden allemaal verloren, terwijl the Eagles ook niet tot scoren kwamen. Volgens de Daily Mail heeft zijn gebrek aan communicatie De Boer uiteindelijk opgebroken op Selhurst Park.

"Moeilijk om mee om te gaan", zegt een bron vanuit Crystal Palace tegenover de Engelse krant over De Boer. Een andere bron verwoordt het iets anders: "De Boer was een beetje een weirdo." De spelers van the Eagles zouden de Nederlander nooit een eerlijke kans hebben gegeven, al droegen bepaalde keuzes daar ook aan bij. Zo stelde De Boer Luka Milivojevic op als verdediger, terwijl hij vorig seizoen een belangrijke rol speelde in het elftal als middenvelder.

Bovendien zou De Boer een slechte verstandhouding hebben gehad met Damien Delaney, een invloedrijke en populaire speler in de selectie van Crystal Palace. Om die reden is het volgens de Daily Mail niet verwonderlijk dat enkele spelers naar de clubleiding stapten toen de resultaten tegenvielen. Zij waren namelijk ook niet overtuigd van de trainingswijze van De Boer.

Bovendien was het te optimistisch om in een 3-4-3-formatie aan het seizoen te beginnen, vooral omdat De Boer hier het materiaal niet voor had. De spelers zouden dit geweten hebben, maar gaven dit niet aan tegenover de manager. De Nederlander had volgens de Daily Mail ook nog een aantal spelers erbij willen hebben deze zomer, maar kreeg die uiteindelijk niet. Toen Crystal Palace terugvloog vanuit Burnley, werd de beslissing genomen om De Boer te ontslaan.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
7
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
5
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
Joshh
 
22
12 september 2017 om 09:01
Ja waarschijnlijk stelt hij die middenvelder op om te voetballen van achteruit. Ik denk dat hij beter wat rustiger aan had kunnen doen en realistischer voetballen. Persoonlijk had ik de verdediging opdracht gegeven om ballen naar de spits te laten knallen en hopen dat je daarmee op de helft van de tegenstander aan voetballen toe zou kunnen komen. Dan neem je veel minder risico dan wanneer de keeper de bal naar de verdediger speelt (die de bal niet weg mag knallen) en de verdedigers onder druk komen te staan.
 
Rooney_10
 
41
12 september 2017 om 09:19
Dat was helemaal niet de reden van zijn ontslag. Het is een weirdo die niet kan communiceren. Hij is perfect voor een u17 elftal waar ze allemaal ja knikken, maar als hij met echte mannen moet werken botst het keer op keer. Carrière zit er jammer genoeg op. Geen 1 leuk ploegje die het nu nog waagt met de boer in zee te gaan.
 
Joshh
 
23
12 september 2017 om 09:32
Er staat ook bij dat ze hem nooit een echte kans hebben gegeven, mede door zijn keuzes van posities voor bepaalde spelers. De spelers kunnen zelf ook niet communiceren als ze nooit hem over het tactisch beleid hebben aangesproken. De pot verwijt de ketel denk ik dan.
 
liminho
 
11
12 september 2017 om 10:50
Echte mannen? Echte mannen zeggen dat ze het er niet mee eens zijn? Dit is juist niet gebeurd. Communiceren doe je met minimaal met z'n 2en.
 
PSVerMaroc
 
4
12 september 2017 om 10:59
Geef je deels gelijk, de clubs uit een serieuze competitie laten de Boer nu wel even links liggen. Maar denk dat de Belgische top, en clubs als FC Basel of RB Salzburg de Boer nog wel zeker interessant vinden.
 
TorettoRCG
 
3
12 september 2017 om 11:23
Het lijkt me niet dat FC Basel of RB Salzburg op hem zit te wachten. Daar zijn ze meer Duitsland georiënteerd.
 
Isco24
 
6
12 september 2017 om 12:06
Zowel Basel als RBL willen top zijn/blijven in hun competitie, dan ga je geen FdB aanstellen lijkt me?
 
Jeronsaik
 
2
12 september 2017 om 12:12
Hij moet gewoon lekker een club pakken in Scandinavie, klinkt laag maar een mooie club in Denemarken zoals Kopenhagen of Malmo, Rosenborg zal goed bij hem passen. die clubs hebben het materiaal om te domineren en werken veel met jeugd.
 
Gaalmeister
 
6
12 september 2017 om 09:01
De Boer kan misschien een beetje apart overkomen, maar dat geldt misschien wel voor elke voetbaltrainer. Zijn toch altijd een beetje karakters. De Boer heeft gewoon gedaan waar hij voor ingehuurd werd, namelijk continentaal voetbal spelen. Als je er echter de spelers niet voor krijgt van het bestuur, houdt het natuurlijk snel op. Jammer voor de Boer, maar ik denk dat het uiteindelijk wel goed met hem gaat komen. Heeft in ieder geval een hoop geleerd van zijn laatste twee avonturen.
 
baradona
 
19
12 september 2017 om 09:21
Zijn stugge houding en slechte communicatie en het feit dat hij verre van een people manager is, hadden natuurlijk bekend moet zijn bij de club. Zo zie je maar weer eens hoe simpel de voetbalwereld in elkaar zit , we hebben het over miljoenen business maar bijna alles is natte vingerwerk ze doen maar wat. Een trainer aantrekken is toch feitelijk hetzelfde als een speler aantrekken ? Je kijkt waar de spelersgroep en club behoefte aan heeft , en maakt aan de hand daarvan een profielschets. 2 interviews van Frank terugkijken en je weet wat je in huis haalt. Voor de Boer lonkt of terug naar Nederland en een pannenkoeken huis opnemen, of richting Zandbak waar niemand Engels spreekt.
 
pinko
 
10
12 september 2017 om 10:30
Ik denk niet dat het goed gaat komen met de Boer. In Nederland wil alleen Ajax en Oranje hem, wat ik ten strengste af zou raden, maar met het duo Bergkamp/van der Sar en de huidige Knvb weet je het maar nooit. Het verval van de Boer begon al na zo'n 2 jaar Ajax, waarbij aangetekend moet worden dat in die eerste jaren zijn selectie hem nog flink heeft geholpen, maar ook de concurrentie. Met veel minder punten dan het jaar onder Jol kampioen, terwijl Jol het met een tweede plaats doen omdat FC Twente geen strobreed in de weg werd gelegd, en ook nog eens een prima elftal had. Na die eerste 2 jaren werd het voetbal steeds minder verteerbaar en werden er toen ook al veel niet bij Ajax passende spelers gehaald, in samenspraak met de trainer. Wie begrijpt zijn voorkeur voor van der Hoorn boven van Dijk? Ditzelfde probleem zie je overigens nog steeds bij Ajax: niet de juiste antenne voor goede, bij Ajax passende spelers. Na 2 kampioenloze edities Eredivisie, met als dieptepunt de uitwedstrijd tegen De Graafschap, waar de Boer met zijn desastreuze tactische keuzes een zeker lijkend kampioenschap verspeelde, met als hoogtepunten de verzakende, maar door hem bewierookte Gudelj en de beruchte wissel Milik. Ook Cerny droeg daar een steentje aan bij. Daarna bij Inter volledig door het ijs gezakt, en nu de trieste afgang bij Crystal Palace. Helaas zal zijn werkterrein verkleinen tot Nederland. Helaas, zeg ik, want niemand moet blij zijn met hem als trainer op de Nederlandse velden. Mijn intuïtie zegt dat hij op termijn Keizer gaat vervangen bij Ajax. Hij past precies bij die 2 nietsnutten van het technische hart. Oftewel, van de regen in de stortbui.....
 
SuperVO
 
6
12 september 2017 om 10:41
De Boer is verbaal natuurlijk gewoon best slecht. Ik wilde zeggen 'niet de beste', maar het is gewoon belabberd. In het Nederlands vroeg ik me al af hoe hij een groep kan enthousiasmeren, maar dat is het hem toch gelukt. Internationaal denk ik dat zijn taalgevoel en stemgeluid in de steek laten. Maar goed, dat verklaart misschien 10% van de reden tot ontslag. De resterende 90% heeft niks met communicatie te maken maar met de achterlijk gehaaste en sensatie zoekende wereld waar we in leven. Alles moet nu-nu-nu en is de ene dag fantastisch en de andere dag dramatisch. Advocaat is de ene dag de redder van Oranje en de andere dag een versleten coach, om maar 1 van de 100 voorbeelden te noemen. Frank de Boer krijgt hopelijk de kans bij een internationale middenmotor zoals Zwolle en Heracles dat in NL zijn. Alleen dan kan er gebouwd worden aan een team en aan de carrier van De Boer.
 
sebasjuh
 
5
12 september 2017 om 09:06
Ach het is natuurlijk makkelijk om een trainer eruit te zetten in plaats de spelers. Maar wel raar dat spelers niet met de trainer kunnen sparren over een opstelling en dat ze maar hun mond houden dan kan je ook wel je twijfels zetten bij de spelers. de Boer zijn fout is geweest dat hij te snel meteen wilde veranderen hij had het beter wat langzamer aan kunnen doen door eerst wat punten te pakken zodat je wat kan lijden als je iets wilt proberen. Maar de clubleiding spoort ook niet om na 4 duels iemand te ontslaan zij hebben toch de Boer aangesteld dan weet je wat voor iemand het is en dat zo iemand even de tijd moet krijgen, als je die dan niet geeft kan van mij het bestuur ook wel direct opstappen.
 
Mazora
 
20
12 september 2017 om 09:06
Crystal Palace komt zeer apart over, ze willen wat nieuws wat anders '' revolutie'' maar na een maandje janken ze allemaal weer, spelers zijn te dom om een ander systeem te snappen ( uitvoering daar gelaten ) Nu lijkt het of ik het opneem voor de de Boer nee dat is zeker niet zo maar het is gewoon debiel clubje. zo genoeg woorden aan dat verspild.
 
HdeV
 
3
12 september 2017 om 09:06
Die spelers weten dat ze een redelijk contract hebben en toch wel gaan degraderen. Waarom zouden ze dan extra hun best gaan doen voor een trainer die amper Engels spreekt? Triest dat je zo door je spelers gesaboteerd wordt maar hij had beter moeten weten dan bij zo`n prutsploeg zonder beleid in te stappen. Vijf en een half miljoen voor drie maanden werk is dan wel weer netjes.
 
NUFC_U2
 
4
12 september 2017 om 09:09
Hoe je het wendt of keert het was domweg een verkeerde clubkeuze van De Boer. En dat is al de 2e keer in een korte periode. Het etiket van mislukte trainer in het buitenland heeft hij al opgeplakt gekregen. Leuke trainer voor de jeugdige Eredivisie maar meer ook niet. Om te slagen als toptrainer in europa moet je een gouden pik hebben, beschikken over veel charisma, open minded zijn en uiteraard een duidelijke visie bij de hedendaagse tijd ! De Boer kan nu weer analist worden en wachten op een hernieuwde kans in de Eredivisie of in Belgie o.i.d.
 
ajaxwastop
 
8
12 september 2017 om 09:09
Ik begin echt te geloven dat zijn spelers hem zo zat waren dat ze de boel aan t boycotten waren. Die kopkans vlak voor tijd ziet er echt uit alsof hij opzettelijk de bal naast wil koppen. Die kans missen is moeilijker dan m scoren. Verder had frank natuurlijk nooit een complete revolutie in de opstelling en spel moeten beginnen. Had de transitie langzaam gedaan in bv 6 maanden waarbij de spelers en directie tijd hadden om daaraan te wennen. Had hij ook nog se steun gehad van de directie. Nu is zijn reputatie behoorlijk beschadigd..
 
Qure
 
24
12 september 2017 om 09:18
Lol, en die twee ballen die van de lijn gehaald werden waren zeker ook expres richting de speler die op de lijn stond geschoten. Die beide schoten kwamen overigens van de voet van Scott Dann en zoek maar eens op wie die kopkans kreeg. Moet zeggen dat je wel een ziek complot ontrafeld hebt.
 
LW88
 
1
12 september 2017 om 09:12
Nou PL en Serie A gehad, nu op naar de Bundesliga? Denk dat hij daar best kan passen qua spelopvatting.
 
JeffreyMassing
 
15
12 september 2017 om 09:13
Die spelers zijn milionair geworden en hebben nooit een prijs gewonnen !! Dan komt er iemand met een champions league op zak... Meerdere nationale titels gewonnen als speler en als trainer! Spelers door laten breken zoals verthongen alderweireld suarez erikssen ... Maar nee deze spelers vonden hem een weirdo en arrogant want op de training schoot hij meerdere ballen in de kruising Ze moeten zich kapot schamen ! Eerste wedstrijd :eigen goal en tegen Burnley na 4minuten een megablunder Maar nee niet jaar jezelf kijken hoor! Hopelijk degraderen ze keihard! Wat een kutclub wie denken ze in godsnaam dat ze zijn dan.. Blijkbaar wilden deze verwende milionairtjes niets meer leren en alleen lekker meespelen voor de 15e plek Zolang ze hun centjes maar krijgen
 
Scotsman
 
16
12 september 2017 om 09:43
Vertonghen, Alderweireld en Suarez zijn alle drie doorgebroken onder Martin Jol. Alleen Eriksen is definitief doorgebroken onder De Boer, maar die is onder Jol ook al meermaals basisspeler geweest. Jol krijgt altijd veel te weinig krediet. Daarnaast, op je CV kun je als trainer niet teren. Je hebt gewoon te presteren op het hoogste niveau en fatsoenlijk met je spelers om te gaan. Dat laatste heeft De Boer als trainer nog niet bewezen.
 
Batuhan
 
10
12 september 2017 om 09:52
Lol, wie denken ze dat ze zijn? De werkgever van De Boer misschien? Frank bewijst gewoon dat hij een verliezer van de eerste klasse aan het worden is. Zulke rigoureuze veranderingen in een elftal dat altijd al puur Engels voetbal heeft gespeeld. Ook meteen alle Nederlanders in de basis gooien. Nee, CP zat misschien wel fout.. maar Fil da Buuni heeft net zoveel fouten gemaakt. De eerste was al voor CP kiezen!
 
JuventusPuglia
 
5
12 september 2017 om 09:16
Hij had beter eerst op safe kunnen spelen en niet meteen iets proberen wat er totaal nog niet in zat, Tegen ingespeelde teams ga je dan verliezen. Hij moest voor zekerheid gaan, Later kan je altijd dan nog dingen proberen. Maar die eerste wedstrijd ook, Meteen Riedewald en die andere Nederlander basis, Sorry maar dat is gewoon totaal niet slim. Je speelt niet met Ajax tegen GAE ofzo
 
elninoo
 
0
12 september 2017 om 14:22
Achteraf is altijd zo makkelijk. De laatste pot tegen Burnley was gewoon prima voetbal van Palace alleen krijgen ze de bal er niet in. Kansen te over maar als je niet scoort beloon je jezelf ook niet. Als het draait dan draait het en zaterdag draaide het prima. Als je op het moment dat het een keer goed gaat de trainer eruit gooit dan doe je toch iets verkeerd. Nu is hij weg en kun je weer opnieuw beginnen. Succes met de komende zware tegenstanders.
 
mkber
 
1
12 september 2017 om 09:17
Zou die speler die kans expres langs hebben gekopt, begin daar steeds meer aan te twijfelen nu je dit soort berichten leest? OT: De Boer wil te snel, hij moet leren eerst krediet op te bouwen voordat hij de spelers/club zijn wil op gaat leggen. Dezelfde fout had Koeman bij Valencia gemaakt, hij heeft daar echter wel van geleerd. De Boer is een liefhebber en leeft enorm voor zijn sport. Ik denk dat hij gewoon niet met de huidige soort spelers overweg kan gaan. Het zijn tegenwoordig met name zelfingenomen miljonairs die voetballen voor de poen. Jammer, mij lijkt de Boer een goede gozer namelijk. Heb ook meer met Frank dan met Ronald.
 
Xyzz
 
12
12 september 2017 om 09:18
In het Nederlands kan hij al niet begrijpelijk communiceren laat staan in het Engels. Daarnaast is hij ook nog eens verschrikkelijk eigenwijs. Kan me best voorstellen dat ze hem een weirdo vonden.
 
Sammerens
 
3
12 september 2017 om 09:25
Dat verklaart dus waarom Kelly er in de wedstrijd tegen Swansea in kwam en Delaney niet eens bij de selectie zat. Een kapitale blunder, want Kelly is een back die vorig seizoen uit nood wel even centraal achterin heeft gestaan, maar dan in ieder geval nog in een 4-mans defensie. Het was Kelly die kapitale fouten maakten waardoor de wedstrijd tegen Swansea verloren ging. Delaney was daar in alle opzichten de correcte invaller geweest, maar blijkbaar had de Boer daar dus alweer ruzie mee. We kunnen uiteindelijk allemaal wel praten dat 4 wedstrijden te snel was, maar zoals eigenlijk al vrij snel in het geruchtencircuit te horen was speelt er dus het nodige op de achtergrond. Alweer...... De beste man kan maar beter weer eens even bij iemand anders in de keuken meelopen. Of op zijn minst zorgen dat hij een goede people manager bij zijn staf weet te betrekken bij een eventuele volgende klus.
 
Scotsman
 
0
12 september 2017 om 09:37
Tsja weet niet of het waar is natuurlijk, want alle Engelse kranten waar 'daily' voor staat moet je met een flinke korrel zout nemen, maar dit klinkt wel echt als De Boer.
 
falcao
 
0
12 september 2017 om 09:41
Gisteren ging het met Verbeek ook nog even over zijn Feyenoord-tijd. Koeman bij Valencia, De Boer tweemaal, De Mos bij Werder. Nederlandse trainers die het 'Umfeld' onderschatten en te hard van stapel lopen in hun vernieuwingsdrift.
 
Scotsman
 
3
12 september 2017 om 09:44
Klopt grotendeels, al kreeg Koeman destijds ook de opdracht vanuit het bestuur om te vernieuwen, het was niet helemaal zijn eigen idee.
 
falcao
 
0
12 september 2017 om 12:29
Je moet dan zelf ook inschatten of het bestuur bij een zuchtje tegenwind achter je blijft staan lijkt me. Grote clubs zijn vaak kolossen met vijfde kolonnes. Het is naïef te denken dat je dat zomaar overboord kunt gooien, zeker wanneer in het recente verleden nog successen zijn behaald. Van Gaal bij Bayern was anders aangezien die voor hun doen net twee dramatische seizoenen achter de rug hadden, hoewel hij daar ma zes weken ook aan een zijden draadje hing en pas vast in het zadel kwam te zitten met de entree van Robben.
 
MartinaRody
 
10
12 september 2017 om 09:46
Is geen people manager. Dat was bij ajax al duidelijk, maar daar luisterde en knikte iedereen voor hem. Bij ieder andere club in buitenland moet je ook juiste snaar kunnen raken bij bepalende spelers. Je ziet een patroon, bij inter had bepalende spelers ook kritiek op zn handelswijze. De boer is ook btje arrogant en dat is misplaatste arrogantie. Ik kan me laatste duel tegen graafschap herinneren, waarbij hij voor aanvang van duel in discussie ging met meesterscout de visser. Hij kleineerde hem met zowel blikken als woorden. Hij heeft er geen gevoel voor, situatie aanvoelen.
 
Hansi
 
2
12 september 2017 om 09:46
Vroeger werd er in heel Europa een beetje lacherig gekeken naar de voorzitters van Italiaanse, Griekse en Turkse clubs. Geen geduld en trainers werden om de paar maanden ontslagen. Engeland hoort nu bij dit rijtje. Kunnen ze mooi trots op zijn. Veel geld maar toch een knaken-competitie.
 
desailly
 
15
12 september 2017 om 09:52
Morten Olsen lacht nu ongewild in zijn vuistje.. Ooit werd hij gesaboteerd door 2 spelers ..Die speler snapt nu wat het betekent als spelers gaan muiten of hun beklag gaan doen.. En dat niet bij 1..maar 2 clubs .. Karma is a bitch Frankiee. ..
 
Ryjuu
 
0
12 september 2017 om 09:55
De Boer is geen (people) manager dat is wel duidelijk. Terwijl dit toch hoofdzakelijk gevraagd wordt bij clubs in de Premier League. Meer geschikt als trainer bij een jeugdige groep of als aanvulling van een Hiddink of V Marwijk.
 
Arnino
 
5
12 september 2017 om 10:23
Als je dit allemaal leest lijkt het er gewoon op dat hij niet kan communiceren. Het is totaal geen people manager iets waar je bij Ajax misschien nog bij weg kwam (ik noem een elhamdaoui milik, kishna, el ghazi) door de kampioenschappen maar hij heeft het waarschijnlijk gewoon niet.
 
desailly
 
4
12 september 2017 om 10:55
People manager? Hij? Ik zapp al weg als ik hem of zijn broer hoor steunen en kreunen..
 
JK-Ajax
 
0
12 september 2017 om 10:36
Ach een Engelse krant en een anonieme bron. Stemmingmakerij dit.
 
nmekenkamp
 
1
12 september 2017 om 11:08
FdB had het geluk dat toen hij bij Ajax kwam er genoeg talent was maar er geen patronen waren. Hij heeft die patronen er toen ingeslepen, waardoor goed stond en door individuele klasse van bepalende spelers wedstrijden kon winnen. In Engeland worden patronen er vanuit de jeugd ingeslepen en waar in Nederland aan techniek gewerkt wordt, wordt er in Engeland op patronen gehamerd. Dus wat een trainer moet brengen is creativiteit om verschillende tegenstanders anders te bestrijden. Als er iets is dat FdB helemaal niet heeft is het wel creativiteit. Das is ook de reden dat hij nooit een top trainer zal worden en dat was waarom Ajax, met mindere spelers onder de Boer zo voorspelbaar en inspiratieloos speelde. Ik ben een Ajacied en blij met de 4 kampioenschappen, maar ik denk dat tijdens de vooral de laatste 3 jaren de tekortkomingen van FdB pijnlijk duidelijk werden.
 
rubje
 
1
12 september 2017 om 11:25
Als ze de boer maar geen bondscoach van oranje gaan maken. Bij CP was het al een stap terug, naar nu zal hij een veel grotere stap terug moeten doen. Met een beetje geluk krijgt hij net als koeman nog een kans bij de subtop. Lijkt eerder dat hij een van het schip achterna gaat op het gebied van carrière dan een Koeman.
 
ZlatanUnited
 
0
12 september 2017 om 11:25
Dit is allemaal open deuren intrappen. Er zal vast ook wel iets van waar zijn allemaal. Een trainer wordt niet voor niks al na 4 wedstrijden ontslagen. Er is meer dan alleen die 4 verloren wedstrijden. Maar de directie heeft de Boer niet voor niks aangesteld. Met zijn manier van coachen en zn filosofie. Er zullen gesprekken geweest zijn hoe en wat. En daarmee hebben ze hem een 3 jarig contract gegeven. Ik snap die Engelsen wel dat het ze niet bevalt als er een trainer voor de groep komt te staan die wat meer voetbal erin wilt krijgen. Daarom gooien ze op een groot toernooi nooit hoge ogen. Waarom spelen de topclubs van enegeland wel goed? Vanwege de vele buitenlander die er spelen. De Boer heeft in mijn ogen nooit een eerlijke kans gekregen hierin. Je kan mij niet vertellen dat die gasten niet voor open doel kunnen scoren door de manier van trainen. Dat heet qualiteit
 
JasperSJ
 
0
12 september 2017 om 11:45
Heeft als coach nog steeds net zoveel landskampioenschappen gewonnen als Arsene Wenger. Als speler meer zelfs.
 
Schop1989
 
0
12 september 2017 om 17:37
De 'belangrijke/invloedrijke' spelers bij Crystal Palace zijn de spelers die bekend staan om hun practische voetbal en dus vind ik het niet gek dat deze jonge mensen zich gedragen als kinderen en de boel gaan boycotten. Ze zien hun basisplaats verdwijnen en gaan het tegenwerken op de trainingen en in het veld. Ik zeg kinderen, omdat ze niet ouder zijn dan 35 en als professional in de PL nooit volwassen zorgen of lasten hebben gehad. Het zijn nog echt kinderen. De Boer is te hard van stapel gelopen en het niet tactisch aangepakt met deze selectie. Hoorde ook dat de Boer heel de tijd voorop loopt bij trainingsrondjes, alles eerst voor doet en ballen zo in de kruising trapt. Erg goed, maar je krijgt scheve gezichten bij die kinderen Het bestuur faalt al langer en hun steun is dramatisch gebleken. Eindelijk dacht ik dat Parish het ging begrijpen, maar hij heeft er gewoon de ballen niet voor gehad. Ik zie ze er gewoon uit vliegen, want ze zijn de minst aantrekkelijke ploeg en het valt of staat geniale ingevingen van Zaha en kopballen van de grote spelers.
 
pprins
 
0
13 september 2017 om 01:43
Ok. Dus crystal palace wilde eigenlijk gewoon een jolige Engelsman die lekker vertrouwd Kick and rush speelt en toen kwamen ze ineens toch bij frank de boer uit ???