'Gekkenhuis' bij PSV: 'Brands krijgt in de zomer mega-opdracht voor de kiezen'
Donderdag, 2 februari 2017 om 11:39

PSV heeft een relatief geruisloze transferperiode achter de rug. De landskampioen haalde Marco van Ginkel terug naar Eindhoven en hield de ploeg grotendeels bijeen, al vertrokken spelers als Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon, Simon Poulsen en Beto da Silva. Volgens het Eindhovens Dagblad was het stilte voor de storm.

De krant schrijft donderdag dat PSV in de zomer kan rekenen op een 'gekkenhuis'. Technisch manager Marcel Brands krijgt een 'mega-opdracht voor de kiezen', want in alle linies kunnen mutaties plaatsvinden. Jeroen Zoet, Jetro Willems, Santiago Arias, Héctor Moreno, Nicolas Isimat-Mirin, Andrés Guardado, Davy Pröpper, Siem de Jong en huurling Van Ginkel worden genoemd als spelers die mogelijk bezig zijn aan hun laatste maanden in Eindhoven.

"Een groot deel van de selectie is na dit seizoen normaal gesproken klaar in Eindhoven en een grootscheepse verbouwing in alle linies ligt voor de hand", concludeert de regionale krant. Bovendien moet PSV besluiten wat het doet met Adam Maher, Marcel Ritzmaier, Jordy de Wijs en Rai Vloet. Het viertal wordt op dit moment verhuurd. Tot slot is het de vraag of Brands gaat proberen om Oleksandr Zinchenko opnieuw te huren van Manchester City.

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
11
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (68)

 
The Ruud Devil
 
17
2 februari 2017 om 11:29
Had daar dan al afgelopen transfer window op ingespeeld.....
 
TheJIgsaw
 
33
2 februari 2017 om 11:36
Dat is natuurlijk bijna onmogelijk als je niet precies weet welke spelers er zullen vertrekken.
 
Airbags
 
7
2 februari 2017 om 11:40
Een extra middenvelder halen had sowieso geen kwaad gekund. Van Ginkel en Siem de Jong zijn huurlingen en vertrekken op papier sowieso.
 
brisingr
 
17
2 februari 2017 om 11:47
Ze hebben met Zinchenko en Ramselaar al twee middenvelders gehaald, en met jeugd rigo en lundqvist, en hendrix terug, moet dat genoeg zijn.
 
memphisdepay
 
14
2 februari 2017 om 11:53
Nee dat is niet genoeg. Rigo is Fysiek nog niet sterk genoeg en de rest buiten Hendrix is allemaal te aanvallend. Ik zou proberen Ayoub er nog bij te halen redelijk complete middenvelder.
 
Noah_oV
 
7
2 februari 2017 om 12:00
Is allemaal wel leuk dat middeveld maar als we iets ndig hebben is t wel scorend vermogen voorin
 
FC_Delft
 
10
2 februari 2017 om 12:01
Zinchenko is ook gehuurd toch?
 
Jan1997
 
9
2 februari 2017 om 12:24
Ik volg PSV niet echt, maar Zinchenko is toch ook gehuurd? Van Man City.
 
memphisdepay
 
2
2 februari 2017 om 12:28
Zit een optie op voor nog een seizoen volgens mij.
 
Castromann
 
6
2 februari 2017 om 12:21
Dat spelers komen en gaan is bij elke club een realiteit. Contracten of huur periodes lopen af. Spelers worden verkocht of aangekocht. What's New? ??
 
Edo
 
7
2 februari 2017 om 12:55
Nieuw is de grote hoeveelheid basisspelers die je straks in een keer moet gaan vervangen.
 
Castromann
 
2
2 februari 2017 om 14:02
Dat zal nog moeten blijken. Geïnteresseerde clubs moeten eerst maar eens willen betalen wat psv vraagt. Zo niet blijven ze. Misschien neemt psv v ginkel wel definitief over? Van sommige reserve spelers zal zeker afscheid genomen worden en daar zullen nieuwe spelers+jeugd ipv komen. Maar wat ik al zei..... what's New ??
 
Sammerens
 
2
2 februari 2017 om 14:06
Die mogelijk vertrekkende spelers staan allemaal nog onder contract toch? Het is niet zo dat ze transfervrij de deur uit zullen gaan lopen. Daarnaast kan je stellen dat voor Zoet met Jurjus al een capabele vervanger is gehaald. Voor Arias kan je Brenet opstellen. Met 'kunnen vertrekken' kan je ook weinig. Het is toch ook niet zo dat al die spelers een vertrekwens hebben ingediend. Mutaties zullen altijd plaatsvinden en het zal zeker ongemakkelijk worden als er ineens velen vertrekken, maar dat zal uniek zijn en je hebt het ten dele zelf in de hand. Bij deze wijze van renderen kan je hetzelfde gaan zeggen voor Ajax of Feyenoord. 'ajax staat voor gekkenhuis met een potentieel vertrek van Veldman, Sanchez, Klaassen en Ziyech, terwijl Tete en Riedewald hebben aangegeven geen vertrouwen te voelen en een transferverzoek in hebben gediend. Verder lopen Boer en Schone uit hun contract, zal Traore niet terugkeren en is in overleg met Westermann zijn contract ontbonden'.
 
993410
 
3
2 februari 2017 om 14:31
Maar bij Ajax staat de jeugd al te dringen en juist op de posities die jij aangeeft. En hebben ze een zekere financiele buffer.
 
Wouterke
 
15
2 februari 2017 om 11:34
Vorige zomer heeft PSV amper mutaties gehad en dat is niet goed geweest. Met ongeveer hetzelfde team als vorig jaar zijn de resultaten een stuk minder. Heel veel wisselingen in een selectie is ook weer niet goed, maar ik heb liever dat de hele selectie op de schop gaat dan dat er amper wisselingen zijn. wellicht daarom goed dat ze het geld in hun portemonnee hebben gehouden deze winter.
 
Castromann
 
17
2 februari 2017 om 12:27
Psv begon gewoon heel goed dit seizoen...totdat de blessure golf kwam. Locadia-siem-guardado-hendriks- jetro-zoet-narshing-etc En luuk de Jong opeens geen knikker meer raakte itt vorig seizoen. Dan is de achterstand van 8punten op feyenoord te verklaren. En ondanks dat staan ze maar 3 punten achter op ajax. (Dat volgens insiders draait als een tierelier met al hun aankopen). Maar komend seizoen zal je automatisch moeten gaan verversen omdat Spelers zullen vertrekken.
 
afcasander
 
2
2 februari 2017 om 13:08
Daarom moet je ook altijd zorgen dat de selectie wordt aangevuld met danwel een aankoop danwel jeugdspelers die doorgeschoven worden. Dit is echter een gebrek aan visie bij psv waar men schijnbaar alleen nog maar aan korte termijn denken doet...
 
Baardgrasmus
 
13
2 februari 2017 om 11:37
Ik ben benieuwd welke kant ze uitgaan. Loopt er in Nederland genoeg talent rond voor Psv? Ik zou niet gek opkijken als ze zich in Utrecht melden, Amrabat, Ayoub, Haller lijken me interessante spelers. Een keeper zal nog niet meevallen denk ik in de eredivisie. Misschien bij Heerenveen St. Juste of Larsson/zeneli? Of toch de Mexicaanse tour op met Lozano? PSV komt vaak met interessante spelers, dus ik kijk uit naar wie ze uit de hoge hoed toveren. Zo'n zomer kan het team voor een aantal jaar een gezicht geven.
 
Kerzoep
 
11
2 februari 2017 om 11:56
Je hoeft natuurlijk niet alleen spelers uit Nederland te halen. Om je heel veel op Zuid-Amerikaanse spelers te richten lijkt me ook niet verstandig. In Belgie loopt ook veel talent rond, dus dat zou zeker een mooie plek zijn om spelers op te pikken. Je kan bijvoorbeeld Matthew Ryan als keeper halen wanneer Zoet vertrekt. Hij deed het erg goed bij Club Brugge, ging naar Valencia en kwam daar op de bank terecht en wordt momenteel uitgeleend aan RC Genk. Ik denk dat hij een prima keeper voor PSV zou zijn. PSV komt inderdaad altijd met interessante spelers dus vooral voor op de vleugels kunnen ze gaan zoeken in Zuid-Amerika. Daar zijn normaliter wel wat opwindende buitenspelers te vinden.
 
Baardgrasmus
 
5
2 februari 2017 om 12:10
Ik vergeet trouwens Jurjus helemaal (bedankt memphisdepay hieronder!), ik zou het mooi vinden als hij de kans kreeg volgend jaar. Toch een keeper met potentie.
 
tmuller
 
5
2 februari 2017 om 11:39
Moreno en Isimat zie ik in principe wel blijven. Hendrix kan Guardado opvangen, daarnaast zou ik dan ook echt weer eens goede buitenspelers aantrekken.
 
Stormjager
 
5
2 februari 2017 om 11:44
Als je 4-4-2 wil gaan spelen zoals nu heb je weinig aan buitenspelers...
 
Djabber
 
2
2 februari 2017 om 12:26
Moreno betwijfel ik. Is toch al 29 en zal toch ook nog wel een andere stap willen maken. Als hij de rest van het seizoen goed speelt, zal ie wel weg willen/kunnen.
 
atleticofc
 
1
2 februari 2017 om 13:04
Moreno heeft inderdaad al eens aangegeven psv als (nieuwe) opstap te zien in zijn carriere. Daarnaast zou het me niet verbazen als Hendrix aangeeft weg te willen, mocht de situatie zo blijven dat hij op de bank blijft zitten. Van Cocu krijgt hij niet het vertrouwen. Mocht Cocu aanblijven, dan zie ik hem een transferverzoek indienen.
 
afcasander
 
2
2 februari 2017 om 13:09
En ik zou hem geen ongelijk geven ook.
 
Checko
 
6
2 februari 2017 om 11:45
Je kan wel zeggen dat 8 basisspelers gaan vertrekken, naast Narsingh die al vertrokken is, maar hoe concreet is het allemaal? Nu staat gewoon vrijwel de hele basisopstelling opgesomd. Ik kan me niet voorstellen dat de belangstelling zo overweldigend is vanwege het geweldige seizoen wat deze spelers draaien. Dat er mensen weg zullen gaan zal best, dat PSV van een altijd spelers af wil ook, maar ik neem aan dat zeker bij de tweede categorie men nu toch al een beeld heeft van de vervangers. Met deze vervangers kan men nu al in gesprek.
 
Maravilla1
 
0
2 februari 2017 om 11:45
Niet zo erg. Ik denk dat PSV al aan het begin van het seizoen had verwacht dat deze spelers zouden vertrekken. Er ligt echt wel een lijstje klaar. Daarnaast zullen een aantal spelers genoeg geld opleveren om goede vervangers aan te trekken.
 
buitenspelval
 
6
2 februari 2017 om 12:00
Je onderschat denk ik dat een nieuw elftal bouwen tijd kost en dat het inpassen van verse spelers in een team, dat in elke linie sterkhouders lijkt te verliezen, niet als vanzelfsprekend zal gaan. Een ingespeeld elftal zal het komend seizoen met deze vooruitzichten waarschijnlijk niet staan. Het is uberhaupt de vraag of niet aangetrokken speler zullen voldoen en/of in de groep passen.
 
memphisdepay
 
7
2 februari 2017 om 11:49
PSV moet gewoon de meest talentvolle spelers uit de Eredivisie op gaan halen. Voor het middenveld zou ik namen als Baker en Ayoub overwegen voorin jongens als Zeneli en Larsson en achterin St Juste, Haps en Diks of Dumfries. Als je er van uit gaat dat Willems, een centrale verdediger, Propper, Arias, Guardado Zoet en misschien Luuk de Jong nog weggaan kan je dit makkelijk realiseren. PSV heeft gelukkig 5 a 6 spelers waar ik me geen zorgen over maak die je zo in kunt passen Hendrix, Ramselaar, Locadia, Brenet, Isimat en Jurjus vind ik ook een goede doelman. Daarnaast heb je ook nog talenten als Zinchenko en Bergwijn. Ook moet PSV opletten met buitenkansjes stel zo'n Fer degradeert of je hebt de mogelijkheid Janssen of Hoedt terug te halen naar Nederland dan moet je dat meteen doen. Waarschijnlijk wordt volgend seizoen geen goed seizoen dan maar met zo'n selectie kun je wel bouwen.
 
Hunter82
 
4
2 februari 2017 om 12:09
Hoe doet maher het eigenlijk op dit moment?
 
memphisdepay
 
1
2 februari 2017 om 12:15
Als je naar zijn statistieken kijkt erg slecht. Maher is een gesloten boek voor PSV neem ik aan.
 
Savoyeh
 
41
2 februari 2017 om 11:49
gelukkig heeft PSV een goed businessmodel dus hoeven ze zich geen zorgen te maken. Ik ga er van uit dat ze perfecte vervangers vinden onder de 10mil. Ben benieuwd hoe Cocu ermee omgaat als hij 8 basisspelers kwijtraakt...
 
memphisdepay
 
5
2 februari 2017 om 11:55
Dan weet je al wat er gaat gebeuren natuurlijk. Dat seizoen zal geen 1e plaats meer worden maar ook Ajax en Feyenoord zullen de betere spelers niet kunnen behouden.
 
puskas
 
5
2 februari 2017 om 12:00
Bij ajax zijn alleen schone en klaasen twijfel gevallen en heel misschien veltman. De rest blijft sowieso.
 
memphisdepay
 
2
2 februari 2017 om 12:08
Dat hoop ik voor Ajax maar ik denk dat als er een mooi bod van een goede club voor Ziyech komt dat die ook gewoon weg is. Hij heeft aangegeven het liefst zo snel mogelijk weg te gaan bij Ajax dus je weet nooit wat er met hem kan gebeuren. Stel dat het hele middenveld van Ajax vertrekt zou zo maar kunnen want Schone krijgt ook mooie aanbiedingen als hij zo blijft spelen, voor Klaassen is de tijd onderhand ook wel rijp en voor Ziyech zou dus ook zo maar een team als Tottenham hotspur of Liverpool kunnen komen.
 
jakethefatman
 
3
2 februari 2017 om 12:46
Klaassen zal wellicht aan een vertrek denken, maar ik neem aan dat Ziyech alleen vertrekken bij bedragen van 22 miljoen of meer. Schone zie ik zeker blijven geluk van zijn gezin staat bij hem hoog in het vaandel. Donny van de Beek, Nouri, Frenkie De Jong, komen er aan. En Ajax zal echt wel een middenvelder oppikken.
 
Hakkie2
 
1
2 februari 2017 om 12:46
Ajax heeft natuurlijk Van de Beek, De Jong, Riedewald en Nouri achter de hand. Maar PSV heeft natuurlijk ook Hendrix en bijvoorbeeld Jurjus. Zelfs al vertrekken er 8 basisspelers, dan nog hoeven ze geen 8 nieuwe basisspelers te halen. Met Ramselaar en Hendrix heb je daarnaast maar 1 basismiddenvelder nodig.
 
ajaxbassie
 
3
2 februari 2017 om 12:58
Ziyech staat de vervanger al klaar voor.. Nouri moet dat de kans krijgen,laat al hele jaar zien dat hij er in de jpl er boven uitsteekt..
 
memphisdepay
 
0
2 februari 2017 om 13:05
Van de Beek, Nouri en de Jong zijn natuurlijk allemaal grote talenten maar alleen van de Beek heeft wat laten zien op eredivisie niveau. Bij een vertrek van Klaassen en Ziyech daalt de kwaliteit van Ajax gewoon. Schone heeft het natuurlijk naar zijn zin in Nederland volgens mij maar het is wel zijn laatste kans om nog een keer goed geld te gaan maken. Maar Ajax zal wel de minste spelers verliezen.
 
Castromann
 
1
2 februari 2017 om 14:07
Je weet niet wie er blijven of gaan bij ajax. Dat weet je bij geen enkele club. Geld is een machtig wapen. Dan geldt er geen clubliefde of "ik wil langzaam mijn carrière opbouwen". Voorbeeld: als klaasen en dolberg er beide meer dan 20maken dan is de kans groot dat ze een stap kunnen maken.??
 
993410
 
0
2 februari 2017 om 14:44
Laten we hopen dat er weer een aantal voor flinke bedragen vertrekken. Er staan al weer de nodige te dringen om hun plek in vullen.
 
Kohaku
 
12
2 februari 2017 om 11:58
Je kunt wel grappig proberen te zijn maar niet een Nederlandse club kan continu spelers van boven de tien miljoen halen. Ook Ajax is van verkopen afhankelijk en zal niet telkens zoveel geld voor een speler uit kunnen geven.
 
Spandoek
 
7
2 februari 2017 om 13:08
Je kunt wel slim proberen te reageren, maar Savoyeh heeft met zijn cynische reactie wel gewoon gelijk. Brands zegt in te gaan zetten op de jeugdopleiding zodat die spelers meer waard worden. Iets waar Ajax al sinds jaar en dag meer bezig is. Dat gaat niet over een nacht ijs, dus ik ben benieuwd waar Brands dan al die vervangers vandaan wil halen mochten er echt zoveel vertrekken, gezien het feit dat hij alleen spelers zoekt met een marktwaarde van 4 tot 7 miljoen.
 
993410
 
1
2 februari 2017 om 14:46
Als Ajax zo blijft verkopen kan dat makkelijk, laten we hopen dat er weer een aantal voor flinke bedragen mogen vertrekken. Er staan weer de nodige te dringen om hun plek in vullen.
 
Panerai
 
9
2 februari 2017 om 12:50
@savoyeeh Dat is ze de afgelopen 100 jaar ook gelukt dus ik zou niet weten waarom dat ineen keer niet meer kan oomdat Ajax sinds jaren weer eens de portomonee durft te trekken? Laat me niet lachen.
 
afcasander
 
4
2 februari 2017 om 13:14
Ja toen transfers nog niet boven de miljoen uit kwamen kon psv inderdaad wel voor onder de 10 mil versterkingen halen, al zou dat nu onder de 7 mil zijn als we psv moeten geloven. Dus zal wel gewoon onder de 10 mil zijn psv kennende. Misschien moet je je bedenken dat de prijzen echter ook stijgen...
 
memphisdepay
 
2
2 februari 2017 om 14:14
Spelen genoeg talenten in de eredivisie hoor. Ayoub, Haller, Larsson, Zeneli, Jahanbaksh, Rashica, Baker, St Juste, Unal etc. Genoeg Spelers waar je ongeveer 7 miljoen voor moet betalen waar ik toch wel redelijk wat vertrouwen in heb.
 
993410
 
2
2 februari 2017 om 14:48
Ja, denk je dat Heerenveen en AZ daar tevreden mee is?
 
AsRoma8
 
0
3 februari 2017 om 00:05
Moreno, Guardado en de Jong zijn in principe de beste spelers van PSV en die zijn allemaal voor een paar miljoen gehaald.
 
chapko1
 
0
2 februari 2017 om 23:11
8 basisspelers kwijtraken gaat nooit gebeuren natuurlijk, en wie zegt dat Cocu zelf blijft? Komende zomer staat er genoeg te doen voor Brands en co, maar ik heb er vertrouwen in! Er staan een pasr spelers vanuit jong Psv te kloppen op de deur en Brands heeft normaliter zijn zaakjes op orde. Lijstjes liggen klaar met daarop bovenaan van Ginkel definitief aantrekken. Hiernaast Haps als vervanger voor Willems. Ik denk dat Zoet nog een jaartje blijft zodat Jurjus nog een jaar zich kan voorbereiden op Psv1. De rest zullen we gaan meemaken. Ben benieuwd
 
Moridin
 
0
2 februari 2017 om 11:56
Psv houdt op middenveld alleen Hendrix en Ramselaar over dus. Misschien nog een jeugdspeler. Maar dan zijn dus al 4 aankopen nodig. Een extra spits, een extra vleugelspits. Nieuwe keeper waarschijnlijk. Dat zijn er al 7 en dan is de verdediging nog inzeker. 10 a 11 aankopen is niet ondenkbaar. Voordat dat een beetje ingespeeld is ben je al een half jaar verder. Dat belooft wat...
 
ajaxbassie
 
2
2 februari 2017 om 12:56
Spits vind ik dus onzin.. Lammers is een enorm talent en locadia vergeten ? Laten ze nou eens slim zijn en de potentie uitbuiten.. Ipv altijd maar die korte termijn..
 
metibo753
 
0
2 februari 2017 om 17:28
Lanmers heeft er in de eerste 5 wedstrijden 8 gemaakt daarna 3 in 20 ofzo dus dat vakt wel mee
 
fatball
 
6
2 februari 2017 om 12:35
Komt wel goed! Brands heeft bewezen een uitstekende TD te zijn. Begrijp niet waar de angst bij sommige van jullie vandaan komt. Hij zet ieder jaar het beste team van de ED neer.
 
jakethefatman
 
10
2 februari 2017 om 12:43
Dat vindt ik echt onzin : Brands heeft meerdere jaren voor een zeer slechte balans gezorgd. Psv is vorig jaar kampioen geworden maar het had net zo goed Ajax kunnen zijn. Dit jaar vind ik Van Geel toch de winnaar.
 
AsRoma8
 
0
3 februari 2017 om 00:05
PSV heeft gewoon veel verkocht de afgelopen jaren.
 
buitenspelval
 
3
2 februari 2017 om 12:47
Ieder jaar het beste team is zwaar overdreven. PSV werd afgelopen twee seizoenen kampioen, waarvan de laatste met de hakken over de sloot. Daarvoor won Ajax vier maal op rij de schaal. Dit seizoen staat er een selectie die zwaar uit het lood is geslagen en die disbalans is deze transferwindow met de verkoop van Narsingh en Jozefzoon alleen nog nijpender geworden.
 
ajaxbassie
 
5
2 februari 2017 om 12:54
Ben echt heel benieuwd hoe ze dit gaan managen binnen PSV.. De vraag is wat gaat psv nou echt doen met de jeugd , dat is 1.. Locadia en Lammers zijn naar mijn mening 2 prima spitsen bijvoorbeeld.. En hoeveel geld heeft psv momenteel in kas ? Want er zijn weinig spelers voor wie psv gaar cashen op het moment.. Propper is er 1, maar voor de rest maar weinig spelers.. Het wordt iig een spannende transferzomer voor psv supporters..
 
NUFC_U2
 
0
2 februari 2017 om 13:08
Dat wordt een serieus probleem. 3 spelers zijn al gehuurd, dus die vertrekken; Van Ginkel - Siem de Jong - Zinchenko. Zoet - Arias - Willems zullen sowieso vertrekken Ook Guardado en Prã¶pper zullen hun zinnen wel op een vertrek hebben. De Jong zou ook nog wel een avontuur willen, alleen in deze vorm en met zijn buitenlandse voorgeschiedenis staan ze niet voor hem in de rij... De meesten zullen tussen en 5 en 12 miljoen opleveren. Alleen voor Propper zal meer betaald moeten worden. Dus inkomsten rond de 45-50 miljoen. We hebben vanochtend gelezen dat PSv niet boven de 10 miljoen gaat. Dan wordt het speuren om bij de top te blijven. Waarschijnlijk zullen er wel weer wat huurdeals beklonken moeten worden...
 
Godspeed1979
 
0
2 februari 2017 om 13:19
Waar maken jullie je druk om? T is maar voetbal, hoe ouder je wordt hoe meer wijsheid je vergaart. Voor de een komt er weer n ander voor terug. Circle of life! Namen als Dumfries, St. juste, Larsson, Luzano zingen rond in Eindhoven.. No worries Eindhovenaren.
 
993410
 
2
2 februari 2017 om 14:49
Ik verwacht niet dat die voor een fooi komen.
 
metibo753
 
0
2 februari 2017 om 17:31
Lozano komt so wie so niet aangezien ze niet boven de 10 miljoen gaan en pachuca inzet op 18 miljoen en dat kan PSV niet (verantwoord) betalen.
 
Boris19
 
0
2 februari 2017 om 13:32
Achja, het zal wel. Begin dit seizoen werd er ook geroepen dat Zoet, Arias, Willems, Moreno, de Jong en Guardado wel eens verkocht zouden kunnen worden. Ze zijn gewoon gebleven. Guardado gaat waarschijnlijk weg, maar daarvoor heb je Hendrix die hem moeiteloos kan vervangen. Isimat is volgens mij gewoon tevreden, dus waarom zou die weg gaan? Willems heeft al laten blijken door clubs af te zeggen dat hij naar een specifiek soort club wil, dus als die niet komt blijft hij misschien ook wel. Met Brenet kun je Arias prima opvangen. Dus je zal dan inderdaad misschien 3-4 spelers moeten halen, maar dat is redelijk normaal.
 
Prosoccr47
 
0
2 februari 2017 om 14:27
Met Ramselaar heb je een potentiële vervanger van Pröpper. Daarnaast heb je met Hendrix ook een jongen die in principe gewoon basis hoort. Denk dat Psv het momenteel moet hebben van bevindingen van een Ginkel of Siem, maar het is niet zo dat ze echt afhankelijk zijn van deze spelers. Zelfde geldt voor Zinchenko, leuk talentje maar het is niet zo dat je veel minder wordt als hij vertrekt. Het grootste probleem bij Psv ligt momenteel toch echt voorin, want een scorende spits wordt wel echt gemist.
 
Buitenspelgoal
 
0
2 februari 2017 om 16:51
Maar PSV heeft dat in zekere zin wel nodig. Nieuwe impulsen, jongens als Hendrix en Ramselaar die de basis gaan vormen. Wellicht hopen dat Jurjus ver genoeg is als Zoet vertrekt (hoewel hij dan nu echt wel meer vertrouwen moet gaan krijgen). Nieuwe aankopen op de vleugels en voor de spits is ook gewenst. Ja, ik denk dat het een goed idee is om afscheid te nemen van De Jong. Hij is belangrijk geweest voor twee titels, maar het beste lijkt er van af. Een type Dolberg of Jorgensen kan ik bij PSV momenteel alleen maar van dromen, en Lammers acht ik nog niet klaar om eerste spits te worden.
 
Tonikroos8
 
0
2 februari 2017 om 23:34
Maximiliano Romero is een groot talent in Argentinië en is eerste spits weet niet meer bij welkeen club maat psv kan hem goed gebruiken en miet volgens mij in jullie budget passen