'Geïrriteerde Van de Looi gaf verslaggever duw tijdens interview'
Donderdag, 15 februari 2018 om 07:18

De relatie tussen Erwin van de Looi en de regionale pers is onder druk komen te staan. De trainer van Willem II is volgens Voetbal International weinig tevreden over de verslaggeving van het Brabants Dagblad en een journalist van die krant is derhalve niet langer welkom bij de persconferenties.

De verslaggever in kwestie, Max van der Put, werd zelfs geweigerd bij een openbare training, zo valt er in het weekblad te lezen. Daar bleef het niet bij, want na de 3-0 zege op VVV-Venlo van 7 februari jongstleden kreeg Van der Put tijdens een interview met aanvaller Mo El Hankouri een duw in de rug van Van de Looi.

"Van der Put draaide zich verbouwereerd om en ving nog net een venijnige grimas van de Willem II-trainer op", zo valt er te lezen. Assistent Reinier Robbemond had eerder al geklaagd over het verslag van Van der Put van het bekerduel met Roda JC Kerkrade. De 45-jarige Van de Looi maakte eerder bekend dat hij Tilburg na dit seizoen verlaat.

Meer nieuws
   
21:38
21:38
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
   
20:42
20:42
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
   
20:41
20:41
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
JK-Ajax
 
22
15 februari 2018 om 07:48
Van der Looij komt ook echt over als een nare vent. Het is slecht een gevoel ik kan het niet geweldig beargumenteren maar hij oogt altijd chagrijnig en alsof er geen greintje plezier in zijn lijf zit.
 
atleticofc
 
8
15 februari 2018 om 08:57
Sommige mensen hebben een bepaalde gezichtsuitdrukking waar ze verder ook weinig aan kunnen doen. andere mensen zijn vaak wat serieuzer en hebben minder of andere humor, maar om hem dan gelijk een nare vent te noemen is natuurlijk grote onzin. Regionale pers probeert vaak te scoren, en doen dit meestal op een niet hele subtiele manier. Achilles 29 had hetzelfde met de plaatselijke Gelderlander... Daar zitten journalisten die graag de landelijke media na doen en dan verwachten dat ze via het ons kent ons overal maar bij kunnen zijn, maar ze dan vervolgens wel een mes in de rug steken.
 
JK-Ajax
 
0
15 februari 2018 om 09:46
Ik zeg niet dat hij het is, maar dat hij zo over komt. Het is niet enkel zijn gezichtsuitdrukking maar de manier waarop hij mensen te woord staat is niet wat ik onder 'normaal' versta.
 
allochteun
 
7
15 februari 2018 om 10:05
Het is wel een gave van hem hoor. Hij weet namelijk ook elk greintje plezier weg te nemen bij de supporters en de spelers...
 
Chouffer
 
7
15 februari 2018 om 10:18
Prima dat Van der Looi deze "objectieve" verslaggever eens een keer aanpakt. Wij zien al heel lang als Willem II -supporters dat Max van der Put de club en de berichtgeving consequent negatief inkleurt. Het is niet voor niets dat hem al vaker toegang tot het stadion of bijeenkomsten is ontzegd wegens zijn aanhoudende stemmingmakerij middels (suggestieve) persberichten. Deze man berokkent de club schade maar heeft als journalist helaas de macht van het geschreven woord, waar doorgaans niet al te kritisch naar wordt gekeken. Ik ben voorstander van een goede relatie tussen club en media, maar dat moet dan wel van twee kanten komen. Helaas komt het bij dhr. Van der Put te weinig van zijn kant.