Goals Busquets en Depay komen te laat: Barcelona vliegt Europa League uit
Donderdag, 14 april 2022 om 22:58

Barcelona is donderdagavond in de kwartfinale van de Europa League uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt. Na het 1-1 gelijkspel in Duitsland ging de onmachtige ploeg van trainer Xavi in het Camp Nou met 2-3 onderuit. Opvallend genoeg waren er maar liefst minimaal 20.000 fans van Eintracht aanwezig in het stadion, terwijl de UEFA officieel slechts 5.000 kaarten beschikbaar had gesteld voor de bezoekers. Het was de eerste nederlaag van los Azulgrana na een ongeslagen reeks van vijftien wedstrijden. Het team van trainer Oliver Glasner treft West Ham United in de halve finale.

Xavi had geen basisplek ingeruimd voor Sergiño Dest, die na hamstringklachten voor het eerst sinds de Europa League-wedstrijd tegen Galatasaray van 17 maart weer bij de wedstrijdselectie zat. Memphis Depay, Luuk de Jong en Frenkie de Jong moesten eveneens als wissel starten. Laatstgenoemde was op de ochtend voor de ontmoeting nog ziek en was niet fit genoeg om vanaf het eerste fluitsignaal te spelen. Bij Eintracht moest Sam Lammers, net als in het heenduel, genoegen nemen met een reserverol.

Al vroeg in de wedstrijd ging het mis voor Barcelona. In de derde speelminuut trok Eric García Jesper Lindström onderuit in het zestienmetergebied, waarna arbiter Artur Soares Dias een strafschop toekende aan de bezoekers. Voormalig spits van FC Groningen Filip Kostic nam zijn verantwoordelijkheid en schoot onberispelijk binnen: 0-1. Zes minuten later kregen de Catalanen de eerste serieuze kans van de wedstrijd. Ousmane Dembélé bezorgde een voorzet op maat bij Pierre-Emerick Aubameyang, die het doel met een kopbal op een haar na miste.

Na een gelijkopgaande fase kwam Barça tien minuten voor het rustsignaal nog dieper in de problemen. Rafael Borré kreeg op het middenveld zeeën van ruimte en maakte de opmars richting de zestien. Op circa 25 meter van het vijandige doel haalde hij plotseling verwoestend uit en de spits vond met zijn schot de bovenhoek: 0-2. De thuisploeg snakte naar de pauze, want Eintracht werd in het eerste bedrijf nog tweemaal levensgevaarlijk. Eerst bracht doelman Marc-André ter Stegen redding op een volley van Kristijan Jakic; enkele minuten later schoot Borré rakelings over.

Bij een pijnlijke achterstand kreeg Xavi een nieuwe tegenslag te verwerken, daar Pedri het veld met een hamstringblessure moest verlaten. De niet geheel fitte Frenkie de Jong kwam zodoende binnen de lijnen. Kort na de hervatting kwam Aubameyang dicht bij de aansluitingstreffer, maar de spits kwam enkele centimeters tekort om de voorzet van Dembélé te benutten. Aan de overzijde kreeg Borré de kans om de score op aangeven van Lindström nog verder uit te bouwen; de spits stuitte echter op Ter Stegen. De 0-3 viel in de 67ste speelminuut alsnog. Daichi Kamada bediende Kostic aan de linkerkant van het strafschopgebied, waarna de aanvaller vervolgens met een diagonale schuiver raak schoot.

Met Dest, die in de ploeg was gekomen voor Óscar Mingueza, en Luuk de Jong (Eric García) binnen de lijnen hoopte Xavi een doorbraak te kunnen forceren. Barça wist zich echter niet door de defensieve muur van Eintracht te spelen. Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd dacht Sergio Busquets een eretreffer aan te tekenen na een pass van Frenkie de Jong. Uit de videobeelden bleek dat de doelpuntenmaker zich in buitenspelpositie begaf, waardoor het doelpunt werd afgekeurd. Een remontada zat er, ook met invaller Depay op het veld, niet meer in voor Barcelona.

Wel kwam Barcelona nog zeer dicht bij de gelijkmaker. De eretreffer werd gemaakt door Busquets, die van buiten het strafschopgebied doeltreffend uithaalde: 1-3. In de tiende minuut van de blessuretijd zorgde Depay uit een strafschop, die werd toegekend na een overtreding op Luuk de Jong, zelfs nog voor de aansluitingstreffer, maar direct daarna floot de arbiter af: 2-3.

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
42
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
6
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (244)

 
Flamezzz
 
36
14 april 2022 om 23:01
Ik had gehoopt dat we de intussen jaarlijkse Europese afgang voor dit seizoen al gehad hadden, maar dat was voorbarig. Frankfurt was gewoon een klasse beter. Een collectieve les in passie, wilskracht, durf, zelfvertrouwen en wat nog allemaal. Proficiat aan alle meegereisde supporters. Die beleven de avond van hun leven. Laat het smaken. Bij ons zakte iedereen door het ijs, behalve De Jong en Araujo. Te veel zwaktepunten om te beginnen opnoemen. Nogmaals, Frankfurt verdiend door. Simpel zat.
 
real8madrid
 
17
14 april 2022 om 23:04
Vond je Dembele ook door het ijs zakken dan? Die vond ik vrij dicht bij zijn gemiddelde niveau zitten. Niet fantastisch, niet slecht. Kan veel beter dan dat maar ik vond hem niet perse door de ondergrens zakken.
 
Lebuffon
 
16
14 april 2022 om 23:10
Dembele vond ik nog eigenlijk erg sterk spelen als je bedenkt dat hij Mingueza aan zijn zijde had. 3 sleutelpasses en diverse keren de spel open gebroken met zijn dribbels. Gek om te zeggen, maar we zijn de laatste erg afhankelijk van Dembele. Hopelijk weet Barca hem te behouden.
 
Flamezzz
 
0
14 april 2022 om 23:15
Dembele was weer zijn eigen zelve: veel dreiging, te weinig output. Zakte niet per se door de ondergrens, inderdaad. Maar ik heb hem zelden weten presteren als het om de knikkers gaat. En dat al jaren. Jammer wel voor iemand met zijn status.
 
Gruwezzinho
 
13
14 april 2022 om 23:17
Als auba die bal vanop 5 meter raakt heeft ousmane weer een assist en stond hij aan de basis van de comeback.. fans zoals jij zijn weer lekker reactionery. Speelt met mingueza als back naast hem die hem 0x overlapt heeft en de aansluiting met het middenveld was er helemaal niet dus bevond hij zich vaak in een eiland toen hij zijn man passeerde. Het is het team dat dembele teleursteld en niet andersom.
 
Flamezzz
 
13
14 april 2022 om 23:23
Ik ben 'lekker reactionery'? Wat moet dat betekenen?
 
Flamezzz
 
11
14 april 2022 om 23:46
Oke, Gruwezzinho. Omdat je het zo lief vraagt. Dembele heeft nog nooit dubbele cijfers gedraaid voor assists of goals op een seizoen La Liga bij Barcelona. Enige uitzondering is dit seizoen met 11 assists. Ook in 34 CL-duels komt hij niet aan 10 goals of 10 assists. Deze editie van de EL: 0 goals, 0 assists. Mag ik dat weinig vinden qua output voor een man met zijn prijskaartje?
 
mokuku
 
1
15 april 2022 om 02:19
Te weinig output? Hij had minimaal twee assists moeten hebben, als Auba ze gewoon prikt.
 
Gruwezzinho
 
8
14 april 2022 om 23:10
Haha behalve araujo... Niet meer serieus te nemen dus. Ondanks dat araujo zich verdedigend hield , had araujo heel veel misplaatste passes en was ousmane veruit de beste aan barca`s kant. Constante dreiging en 2 perfecte voorzetten naar auba toe die tot een goal MOESTEN leiden. Auba miste daar 5 meter voor het doel door naast de bal te trappen. Voor derest ook gewoon de enige die zijn man constant kon passeren. Frenkie was overigens zeer goed ingevallen ja.
 
Blaugrana1899
 
21
14 april 2022 om 23:01
Volkomen terechte overwinning voor Frankfurt wat een wanprestatie echt om je dood te schamen, het Barcelona van de afgelopen weken geen seconde gezien want we kunnen natuurlijk veel en veel beter
 
TomMulder
 
40
14 april 2022 om 23:01
Starten zonder Dutchies, het levert enorme problemen op zien we maar weer :P
 
SosuhSZ
 
42
14 april 2022 om 23:02
Nadat ze erin kwamen ging het nog slechter. In de tweede helft had het 0-6 kunnen worden en dan is geen grap. Frankfurt liep er zo doorheen telkens. Het is dat ze op het eind gingen showboaten met hakjes en het zondagsschot van Busquets nu lijkt het nog enigsinds close
 
RickertB1999
 
21
14 april 2022 om 23:03
Ik denk dat je de grap/sarcasme hebt gemist.
 
SosuhSZ
 
8
14 april 2022 om 23:05
Hoezo grap? Dat is iets wat veel mensen op deze site beweren kijk maar het opstellings artikel terug
 
Verdenkzaam
 
11
14 april 2022 om 23:06
Frenkie werd gemist. Natuurlijk. Belangrijkste speler van dit Barca. Hoop zo dat ie daar weggaat.
 
sprokkie
 
11
14 april 2022 om 23:10
@Sosuh; in dat topic heerste inderdaad wat verbazing over de afwezigheid van Frenkie. Maar dat bleek later te komen door ziekte. Dus ja. Je mist inderdaad zijn grapje.
 
SosuhSZ
 
13
14 april 2022 om 23:14
Volgens mij snappen jullie niet wat sarcasme is. Sarcasme zou zijn als hij dit had gezegd terwijl Barcelona 5-0 had gewonnen
 
alles-man
 
0
15 april 2022 om 08:37
Ahahaha precies
 
Liverpool-038
 
43
14 april 2022 om 23:02
Wat een wanvertoning van Barcelona zeg deze avond. De nummer 9 in de Bundesliga veegt de vloer aan met Barcelona. Nu kunnen alle geruchten rondom de sterspelers die allemaal naar Barcelona zouden komen ook de prullenbak in. Ik vraag mij oprecht af wie van die topspelers wilt er bij dit Barcelona spelen.
 
KipZes
 
6
14 april 2022 om 23:02
Na de afhang in de eerste helft van vorige week, gewoon opnieuw met Frenkie op de bank beginnen.
 
CMG-
 
64
14 april 2022 om 23:02
We are back.10:56 p.m. · 20 mrt. 2022·Twitter for iPhoneTweette Pique op 20 maart... nou hier sta je dan. Barcelona was simpelweg dramatisch, met een beetje meer geluk en scherpte bij Frankfurt wonnen zij hier met 1-6.Barcelona is sinds de 0-4 minder scherp, minder hongerig, maar goed het kan een dipje zijn.Geen prijzen voor Barcelona, tenzij Real Madrid gek doet. Zie ze volgend seizoen wel vol meedoen voor La Liga en andere prijzen in Spanje.
 
SergioRamosHM
 
8
14 april 2022 om 23:07
Zullen we de competitie even afwachten? Zondag bij verlies tegen Sevilla is het qua verliespunten nog maar 6 punten en je hebt Atletico uit nog…
 
CMG-
 
12
14 april 2022 om 23:17
Ik zeg letterlijk ‘tenzij Real Madrid gek doet’ Ik zeg dit omdat ik bewust van ben dat Real nog tegen Sevilla moet zonder Benzema, Casemiro, Mendy, Marcelo, Nacho. Wetend dat wij inderdaad ook tegen Atletico moeten. Dus als Real Madrid gek doet, kan Barcelona nog heel dichtbij komen inderdaad.
 
croctor
 
0
15 april 2022 om 15:13
Hoop maar op .je club is gewoon bagger in een prullenbak.
 
Almogaver
 
37
14 april 2022 om 23:09
Kunt janken wat je wil over Pique, maar we stonden wedstrijddag achttien op de 8e plek en kort ervoor nog 9e. Intussen staan we 2e, 0-4 van jullie gewonnen en heeft die ommezwaai plaatsgevonden zonder voorseizoen en met een aantal aangetrokken spelers die door jan en alleman, in het bijzonder de merengues, belachelijk werden gemaakt. Jeetje, je gaat er in de kwart-finales af tegen een erg sterk spelen Frankfurt. Ken gebeuren, pik.
 
CMG-
 
59
14 april 2022 om 23:14
De manier waarop je afgaat tegen Frankfurt in de Europa League is geen teken dat je helemaal terug bent… Tenzij dit het niveau is naar waar Barcelona naar heeft gestreefd, kan allemaal.
 
Aqua1
 
10
14 april 2022 om 23:20
Pique die zei we are back dat was vandaag niets van terug te zien eigenlijk speel je als barca een kansloze wedstrijd tegen Frankfurt.
 
ConchaEspina
 
18
14 april 2022 om 23:22
Ja die 0-4 zou ik zeker inkaderen, aangezien jullie het echt beschouwen als hoogtepunt van het seizoen. Aan de fans te horen denk ik dat ze daar een beker voor zouden willen. Als we straks Laliga zouden winnen (en wie weet zelf verrassen in CL) mogen jullie van mij part elke Clasico in de komende jaren winnen als wij er met prijzen vandoor gaan. De realiteit is dat Koeman zorgde voor uitschakeling in CL, Xavi voor EL. Tuurlijk spelen ze de bal leuker rond, maar als puntje bij paaltje komt is het zoals vandaag ballen pompen op Luuk en Araujo. De laatste tijd met meer succes dan vandaag. Maar blijf vooral verkondigen dat Barcelona in tegenstelling tot andere ploegen eerder zijn DNA trouwblijft alvorens ten kosten van alles een resultaat te willen halen. Ik heb geen enkel probleem dat men die tactiek hanteert om iets te forceren, wel van het hypocriete waar Xavi natuurlijk meester in is.
 
Flamezzz
 
11
14 april 2022 om 23:31
Het leedvermaak bij Real-fans als Aqua1, Conchaespina en Sociofan1 is groot vandaag. Moet dan toch pijn gedaan hebben enkele weken geleden. Het is inderdaad nog niet top, maar als je niet ziet dat er op korte tijd al veel werk verzet is, dan kun je beter een ban over jezelf afroepen in Spaanse topics.
 
HZ7-22
 
4
14 april 2022 om 23:37
CMG, dit is de tweede keer dat Barcelona verloren heeft in 2022, kan gebeuren. Je doet alsof Barca 20x achter elkaar niet verloren heeft
 
real8madrid
 
6
14 april 2022 om 23:41
Hahaha wat denk je zelf? Doet iedereen wel effie pijn wanneer je van het kastje naar de muur wordt getikt door je grote rivaal in eigen huis
 
 
1
15 april 2022 om 06:41
Moet je nagaan hoeveel een speler van de grote rivaal doet bij CMG. Ik zie meerdere fanboys die tweet aanhalen, maar allen willen ze duidelijk nog even laten weten dat zij "o zo groot" zijn. Na een onterechte winst afgelopen week. Bijzonder wel
 
Punati
 
7
15 april 2022 om 08:20
@manga liever een onterechte winst en daarmee in de halve finale van de CL 10e keer in 12 jaar trouwens. Dan eruit in de kwartfinale van de EL.
 
kra89
 
5
15 april 2022 om 08:23
Pique is back in zijn hol. Zonder dollen: Frankfurt was gewoon de betere ploeg over 2 wedstrijden. Volgend seizoen zal Barca weer meedoen om de prijzen daar twijfel ik niet over. Aanstaande zondag staat een belangrijke wedstrijd tegen Sevilla en als wij die winnen komen we dichterbij het kampioenschap
 
SocioFan1
 
13
14 april 2022 om 23:26
Sneu, wat dacht je van Xavi's uitspraken van gisteren. Wat een gast niet. En nu dan zo ten onder gaan lol, lachwekkend eigenlijk. Tsja. En hun hele stadion werd gewoon overgenomen door Frankfurt fans, hoe bizar was dat! En ook opvallend zijn vele opeens stil over Xavi, geen enkel kritiek. Hun zogenaamde master tacticus!
 
HZ7-22
 
2
14 april 2022 om 23:38
Meer keus had Xavi niet. Pique geblesseerd, Frenkie niet fit en Dest ook niet. Dat is al 50% van je verdediging die je niet kan opstellen, dan kom je met amateurs als Eric en Mingueza opdraven
 
real8madrid
 
7
14 april 2022 om 23:48
Tactiek is niet alleen namen kiezen he. Ging vandaag gewoon de mist in, dat lijkt me vrij duidelijk.
 
CMG-
 
7
14 april 2022 om 23:48
Blijkbaar heeft Xavi net een reactie gegeven betreft de fans, blijkbaar wilt hij een onderzoek starten hoe het kon dat er zoveel Duitsers aanwezig waren in Camp Nou ….. Moest ook gisteren lachen, bij ‘Barcelona moet je winnen en goed voetballen’ riep hij gisteren, nou vandaag heb je lelijk gevoetbald en nog is verloren. Slaapwel Xavi!
 
SocioFan1
 
11
15 april 2022 om 00:20
Haha Xavi was druk bezig geweest met Real dat hij vergat zich voor te bereiden voor deze match denk ik. Maar misschien was het gras niet goed vandaag, dat kan ook nog. Maar man zag net wat beelden langskomen, goedeknetter. Spotify Nou is nu Spotify Frank geworden. Frankfurt fans die nog achterblijven, allemaal springend en feestend met de spelers. Bizarre beelden en dat in je eigen stadion, echt ongekend lol! Leek wel op Los Francos! Zoveel wit!
 
FCBCruyffista
 
3
15 april 2022 om 05:08
Wat een typisch onzinnig gebash alweer. Als er één trainer is die gewoon open en verfrissend eerlijk doch respectvol antwoord geeft op vragen, dan is het Xavi wel. Hij focust zich helemaal niet op andere ploegen en rekende zich al helemaal niet rijk tegen Frankfurt of iets dergelijks wat zogezegd respectloos zou zijn. Hij zei gewoon de waarheid, namelijk dat er bij Barca gewonnen moet worden met goed spel (en bij Real is dit geen must, dat klopt), dit is het algemene doel. Toen Valverde 2 landstitels achter elkaar won, waarvan 1 dubbel, waren de Barcafans toch niet tevreden wegens het matige spel. Maar dat Xavi dit benadrukt als clubcultuur en sportieve doelstelling, betekent niet dat hij claimt dit al gerealiseerd te hebben of enige andere vorm van arrogantie.
 
R.madridista
 
4
15 april 2022 om 13:27
Die Xavi is een mafkees. Erg respectvolle gozer tegen veel clubs, maar tegen Real Madrid verandert ie in een mafkees, dat weet jij heel goed. Doet veel uit de hoogte over Real Madrid. Voorbeeld uitspraak: ‘De enige club die in de buurt komt van Barcelona is Bayern Munchen.’ Nog eentje dan van afgelopen woensdag: ‘Ik weet niet hoe het daar aan toe gaat, maar als wij bij Barca slecht spelen en alsnog winnen zijn we niet blij.’ Zijn er nog een paar hoor als je die wil weten
 
FCBCruyffista
 
0
15 april 2022 om 17:23
In welke context was die eerste uitspraak? Dat was in een momentopname. En bij dat tweede: zoals ik al zei vind ik daar echt niets arrogant aan hoor, hij krijgt vragen en antwoord gewoon dat het Barca een must is om te winnen met goed spel en bij Real niet, that's it. Ik ken genoeg Realfans die dit ook erkennen. Xavi constateerde slechts zonder provocatieve bijbedoelingen hoor.
 
foubi
 
14
14 april 2022 om 23:48
Barça is het Utrecht van Spanje. Hele seizoen draait om de klassieker.. nee even zonder dollen. Dit een teleurstellend resultaat voor een ploeg met de grootste schuld ter wereld.
 
Canniggia
 
0
14 april 2022 om 23:54
@CMG, 'Met beetje geluk won Frankfurt met 1-6'. Waarom zo denigrerend met je één goal voor Barca. Als je de kansen van Barca ook even mee hebt berekend + de eindstand, doe het dan goed. Met jouw redenering zou het 4-6 zijn. Hier kan mee leven
 
kra89
 
2
15 april 2022 om 08:21
Ja als je je tegenstander gaat onderschatten dan zal je zulke avonden vaak zien. Barca speelde tegen een gehavend real en een domme tactiek van Ancelotti + een uiterst gemotiveerde Barca die ten koste van alles van hun eeuwige rivaal wilde winnen. Dan verlies je gewoon met 0-4 inderdaad. In de wedstrijd van gisteren zag je dezelfde mentaliteit bij Frankfurt, zij waren over 2 wedstrijden de betere ploeg en de terechte halve finalist. Indien Real zondag niet wint dan zie ik het wel spannend worden. Hoop echt dat wij het niet gaan weggegeven !!
 
real8madrid
 
38
14 april 2022 om 23:02
Zo vermakelijk potje hoor. Barca wat slecht jongens, die schamen zich kapot. Technisch, tactisch, mentaal... op elk vlak afgetroefd. Vooral dat laatste. Frankfurt wou het gewoon 10x meer dan Barca. Op het laatst komen ze nog even bijna terug maar waar is die inzet de eerste 165 minuten? Die jongens van Frankfurt verdienen ook wel heel veel applaus hoor. Wat een tweeluik spelen die jongens. Is het iedereen trouwens opgevallen dat ze zelfs nauwelijks aan het tijd rekken waren? Die wouden gewoon nog eentje prikken (levert ze nog bijna problemen op ook haha). Ik hoop van harte dat ze het toernooi winnen want deze cupfighters wil je in de CL zien volgend jaar en met een 9e plaats in de BuLi koop je niets. Heerlijke fans ook zeg. 30.000 uitfans, zoiets maak je toch nooit meer mee? Jammer, ik had Barca graag zien doorgaan. Niet dat het zure koppie van Xavi, die weer eens als vanouds als een ukkie moest gaan sneren naar Madrid eerder deze week, mijn teleurstelling niet een beetje goed maakt. Wat was het live-meepraten weer een vermoeiende bedoening zeg. Jongens toch. Al die zogenaamde Madrid en Barca fans kan het niet schelen of hun eigen cluppie wint, zolang de ander maar verliest kunnen ze vanavond met hun pikkie spelen. Oproep aan alle serieuze fans van beide clubs: laten we hier even een verenigd front maken zeg. De fans die van hun club houden en daarnaast een aangenaam forum willen vs al de kleuters. Gewoon meteen op hun onzin callen wanneer je ze ziet en rapporteren.
 
Mick00
 
11
14 april 2022 om 23:17
Aanhakend op je laatste alinea: volledig met je eens. De live meepraten lees ik eigenlijk al een hele tijd niet eens meer, ook bij wedstrijden van united en psg nietmeer.Doodzonde.Zonde dat barca eruit is want daarmee is het seizoen écht voorbij. Boek snel dichtklappen als barca fan.
 
real8madrid
 
0
14 april 2022 om 23:22
Seizoen voorbij zou ik niet zeggen. Ik geloof zelf niet dat Madrid de titel nog weggeeft maar als er dit weekend verloren wordt (wat er zeker in zit met Case, Mendy, Marcelo en wellicht Nacho die uit zijn en zware benen in de selectie na die strijd dinsdag) heeft Barca tenminste wel iets om voor te strijden tot het laatste.
 
ConchaEspina
 
0
14 april 2022 om 23:25
Winnen in Sevilla is denk ik inderdaad de (mentale) doodsteek voor Barcelona. Iedereen rekent erop dat Real daar gaat verliezen, wat zeker een grote kans is. Real moet nadien ook nog naar Atletico wat ook niet evident zal zijn, mede door CL. Het zou mij echter verbazen als Barcelona al zijn wedstrijden nog gaat winnen. Die moeten ook nog naar Sociedad. Anderzijds krijgt Sevilla misschien wel weer een boost door te winnen van Real. Boodschap is dus winnen in Pizjuan
 
Mick00
 
0
14 april 2022 om 23:30
Ja daar heb je gelijk in, ik heb zelfs al een optie om naar de laatste wedstrijd tegen villareal te vliegen mocht real punten morsen, dus ik heb er (minimaal) geloof in. Maar laten we realistisch blijven, het seizoen is voor 99,9% zeker gespeeld.
 
Barca--070
 
7
14 april 2022 om 23:37
Madrid zal gewoon winnen bij Sevilla. Madrid verliest juist geen punten wanneer je het verwacht, maar vaak juist op compleet onverwachte momenten
 
real8madrid
 
4
15 april 2022 om 00:01
Doorgaans niet nee. Tegen de hele top 6 slechts 1x punten verloren (wel 3 hele pijnlijke) maar dit x speel je wel met een bepaalde handicap.
 
Herosennin44
 
0
15 april 2022 om 14:20
@barcaScherp, want dat klopt helemaal ja. Real verliest al jaren altijd de wedstrijden die je niet verwacht zelfs in de CL om alle wedstrijden waarvan je verwacht dat ze verliezen die weer te winnen. Real is de ultieme wildcard.
 
Sanderr
 
14
14 april 2022 om 23:23
Even enkel inhakend op je laatste alinea (op de rest van je post heb ik niets toe te voegen - volledig mee eens). Dat is inderdaad een groot probleem hier op VZ. Kijk regelmatig naar wedstrijden van Real en Barca maar die live topics van beide clubs zijn zo verschikkelijk toxic, dat is gewoon niet te doen. Het is erg lastig om live topics te modereren weet ik uit ervaring, met standaard honderden reacties (soms zelfs 1000 plus) is dat een enorme klus en er wordt toch wat meer toegelaten dan in normale topics. Maar mijn hemel wat zitten daar veel kleuters tussen die elders op ons forum helemaal niks inhoudelijks toe te voegen. In een ideale wereld zouden deze gasten allemaal een ban aan de broek krijgen maar ik zie het niet gebeuren eerlijk gezegd..
 
R.madridista
 
4
14 april 2022 om 23:29
Bans worden tegenwoordig veel te weinig uitgedeeld man! Een provocerende opmerking en het moet eigenlijk basta zijn. Daarnaast is er veel hypocrisie. De ene zegt ja er zijn veel Real fans hier maar nooit Barca fans en vice versa. Maar ik zie vanuit allebei de fanbases rare figuren vandaan komen
 
real8madrid
 
4
14 april 2022 om 23:29
Echt zo. Bij elke aanhang heb je wel wat provocateurs en kleutertjes maar deze 2 prachtige Spaanse clubs hebben op vz echt het groot lot gewonnen hoor. Je zou denken dat dat is omdat ze zoveel fans hebben dat er logischerwijs ook meer eikels tussen zitten maar zo giftig en kinderachtig gaat het er bij PSV en Ajax zelden aan toe volgens mij en die zijn nog groter op het forum.
 
CMG-
 
1
14 april 2022 om 23:32
Wil het niet goed praten, verre van, maar hoort dat niet bij onze schitterend voetbalcultuur? Elkaar treiteren, kleineren, provoceren etc.. Voetballers en voetbalfans zijn denk ik de meest idiote mensen ter wereld, naast voetbalfan volg ik ook boksen, mma, bodybuilding etc, het respect tegenover elkaar in deze sporten is tig keren groter dan in voetbal.
 
real8madrid
 
9
14 april 2022 om 23:37
Misschien vinden mensen dat. Ik vind er helemaal niks aan. Een pesterijtje hier en daar is heerlijk en ben ik zelf niet vies van. De Engelse fans zijn daar bijvoorbeeld heel goed in met hun ludieke liedjes ed. Af en toe een beetje arrogantie is ook leuk zoals die tifo`s van Madrid tegen Chelsea (no juegues con el rey) of PSG (somos los reyes de europa) of die twitter post van Alaba (don`t sit in our seat), dat vind ik geweldig. Maar wat je hier op het forum leest is om je kapot te schamen. bovendien zijn zulke pesterijtjes best te verkroppen van de mensen hier die bij verlies dat op een volwassen manier nemen en je feliciteren zoals je van de meeste Chelsea-fans zag dinsdag. Maar al die ettertjes die naar van alles en nog wat gaan wijzen of met Vardrid/uefalona en zulke dingen komen en lopen stampvoeten toch net iets minder.
 
Barca--070
 
2
14 april 2022 om 23:39
Precies, 9 van de 10 keer is het gewoon enorm kinderachtig. Vooral omdat ‘ze’ er niet zijn als het goed gaat met de rivaal, maar enkel even snel inloggen als het slecht gaat
 
SocioFan1
 
2
14 april 2022 om 23:42
@CMG- Idd ja, tuurlijk moet het binnen de grens zitten en binnen de regels maar laten we niet overdrijven (los van bepaalde rare figuren die je prima mag aanpakken), bedoel anders kun je net zo goed voor altijd uit fans bannen uit stadions.
 
real8madrid
 
8
14 april 2022 om 23:52
Ja want ik heb het uiteraard over alles en voor mij mag niemand nog iets zeggen Dat jij niet buiten je zwart/wit doosje komt verbaast me ook niet meer socio. Iets tussenin bestaat niet bij jou. Volgens jou moet blijkbaar wel wat kunnen maar Xavi met zijn uitspraak kom je het hele forum mee vol spammen.
 
SocioFan1
 
4
15 april 2022 om 00:01
@real8madrid Wat is je punt nou jongen lol. Volg je niet meer maar verbaasd me ook niet echt meer haha. Anyway, ik mag mijn punt toch maken want het is opvallend dat het totaal niet ter sprake is gekomen, nergens niet! En ten 2e ik zeg ook nergens dat Xavi niets mag zeggen ofso, laat em lekker brabbelen, maar ik kaart het wel graag aan en zeg er wat van, dat het enorm sneu is! Dat mag ik toch. Wel beetje apart allemaal hoe je nu wel vaker opkomt voor bepaalde barca zaken, hun spel, Xavi etc. maar owee als Real even minder speelt, dan laat je niets heel van Ancelotti! Vind ik wel apart!
 
real8madrid
 
12
15 april 2022 om 00:03
Opkomen voor Barca? Waar zie je me dat doen dan knuppel?
 
R.madridista
 
0
15 april 2022 om 13:28
CMG, dat hoort dan op Twitter ofzo. Dit is een discussieforum waar wij discussiëren over voetbal.
 
aardbei
 
1
15 april 2022 om 13:59
Heren (en wellicht ook een dame), Ik ben het volledig met jullie eens, maar het is zoals Sander zegt vrijwel onmogelijk om die live topics (goed) te modereren. Staat zo onnoemelijk veel onzin in, dat het wat mij betreft per direct verwijnt van deze site. Maar ik ben niet de baas hier. Heb het in ieder geval gedeeld met de andere mods, dus we gaan kijken of we er scherper en dus strenger kunnen optreden. Beetje plagen en pesten is prachtig, maar respect is nog veel belangrijker. Hoe dan ook, dank voor jullie inhoudelijke reacties. We nemen ze mee.
 
real8madrid
 
2
15 april 2022 om 14:05
Hey aardbei! Sinds wanneer is het niet langer mogelijk om te zien wie er complimenten uitdeelt? Merkte het eerder deze week al bij iemand anders. Neemt toch wel iets weg naar mijn mening.
 
aardbei
 
2
15 april 2022 om 14:58
Geen idee. Dat is nieuw voor me. Ik zie het lekker wel...;-) Maare, jouw compliment op je post hierboven heb ik je gegeven. Het kan dus best, een Barcafan (ik) die een Realfan een compliment geeft. Laten we allemaal wat liever voor elkaar zijn, maakt het een stuk gezelliger.
 
Alcantara91
 
8
14 april 2022 om 23:02
Proficiat Frankfurt, dik verdiend over 2 wedstrijden!! Mooi voor de BL ook, nog maar eens laten zien dat er meerdere clubs iets moois kunnen laten zien! Ook een dikke proficiat aan Leipzig!
 
juliandicks3
 
1
14 april 2022 om 23:03
Lobanovski tactiek goed gewerkt vandaag....
 
DerKaiser123
 
15
14 april 2022 om 23:03
Tja waar zijn die Spaanse amigos die lopen te zeuren over de zogenaamde farmers league? Frankfurt verslaat zowel Betis als Barcelona terwijl ze slechts 9de staan. Met Leipzig en Frankfurt moet er in principe nu een Duitse winnaar komen. Rangers of Braga moet te doen zijn, al valt zekers Rangers niet te onderschatten. En Frankfurt vs West Ham wordt een 50/50 denk ik.
 
Barca--070
 
56
14 april 2022 om 23:04
Tsja aan de andere kant schakelt nummer 7 Villarreal de torenhoge koploper uit, beetje onnodige vergelijking die je probeert te maken hier
 
DerKaiser123
 
7
14 april 2022 om 23:16
Is ook zo, de Premier League en La LIga zijn ook wel degelijk sterker, maar de Serie A bijv. gewoon niet. Volgend jaar staan ze weer boven de Italianen en die competitie wordt in principe nooit een ``farmers league`` genoemd. Sowieso is die hele term gewoon onzinning.
 
SocioFan1
 
12
14 april 2022 om 23:23
Wat loop je dan te brabbelen man, Villareal nr 7 in laliga knikkert even Bayern eruit, de grootmach van Duitsland! En nog terecht ook! Lol hou toch op zeg! Lekkere timing zeg, ...not!
 
DerKaiser123
 
0
15 april 2022 om 17:40
Het was juist als reactie omdat Villarreal van Bayern won werden dat soort reacties alweer gegeven vanuit La Liga fans.
 
SCIREA1897
 
3
14 april 2022 om 23:08
En de eredivisie is geen micky mouse competie, ajax schakelde Juve en Real Madrid uit in 2019...
 
DerKaiser123
 
7
14 april 2022 om 23:17
Met alle respect maar een club als Dortmund heeft de laatste 10 jaar meer Europees gepresteerd dan de hele Eredivisie bij elkaar (1x finalist, 3 kwartfinalist en 3x 1/8ste finales).
 
SCIREA1897
 
4
15 april 2022 om 08:41
dat was sarcasme Derkaiser123
 
JK-Ajax
 
0
15 april 2022 om 05:29
Bijzonder betoog, je nummer 1 vliegt eruit tegen Villareal, de nummer 2 door een club uit Schotland en de nummer 3 door de nummer hoeveel van Italië?
 
DerKaiser123
 
0
15 april 2022 om 17:40
En de nr 9 wint van de nr 2 van Spanje. Dat is voetbal!
 
Itsuki-chan
 
8
14 april 2022 om 23:03
Opvallend dat de scheids gelijk na de goal af fluit terwijl er hooguit 4 minuten zijn gevoetbald in de blessure tijd. Alhoewel is het niet opvallend aan hoe die stond te fluiten, ondanks dat barca volkomen terecht onderuit.
 
Lilkleintje
 
8
14 april 2022 om 23:03
Wat een vernedering. Thuis tegen Frankfurt. Het is maar dat je 2 goals scoort. Maar als Barca zijnde hoor je hier gewoon te winnen. Gefeliciteerd Frankfurt, vooral de luide supporters!
 
SocioFan1
 
4
14 april 2022 om 23:20
Een drama maar nog erger er zaten gewoon 30.000 Frankfurt fans in hun eigen stadion, hoe bizar en triest is dat zeg. Absurd. En dan zo eraf gaan, sneu.
 
Almogaver
 
8
14 april 2022 om 23:04
Ondanks de achterstand, toch niet ontevreden. Het principe vastgehouden, blijven strijden tot het einde met méér dan een kans om het over de lijn te trekken. Verder andere "positieve" dingen gezien, als de noodzaak om de rechterflank te vervangen. Mag toch hopen dat na vandaag Adama definitief niet overgenomen gaat worden. Dest is het ook niet. En nee, Mingueza ook niet (maar hij is ook meer een CV dan Rb. Alles of niets gaan spelen houdt gewoon in dat je ruimtes weggeeft. Dat is het risico dat je neemt en ik ben daar wel blij mee. Daardoor hebben we alsnog kansen gekregen. Auba had minimaal één, misschien wel twee keer moeten scoren. Busquets helaas net buitenspel bij dat doelpunt. Al met al de felicitaties aan de terechte winnaar en gewoon verder opbouwen
 
Aqua1
 
8
14 april 2022 om 23:16
Barca was gewoon zwak Frankfurt verdiende om 0-5 te winnen iets gelukkig kwam barca terug. Hoe kan je tevreden zijn met een matig barca dat thuis te kijk is gezet door Frankfurt op alles facetten overklast werd vandaag.
 
Flamezzz
 
2
14 april 2022 om 23:20
Zoals hij al aangeeft (als je zou lezen), is een `positief` punt dat iedereen nu ziet dat de rechterflank niet voldoende is.
 
ConchaEspina
 
2
14 april 2022 om 23:33
'het principe' was dat je pas echt gevaarlijk werd toen er ballen gepompt werden op Luuk en Araujo. Maar ben akkoord dat je zeker niet ontevreden kan zijn met 2-3 als uitslag.
 
Arends
 
1
14 april 2022 om 23:04
Ik dacht in het begin dat ik comedy capers zat te kijken op espn 3. Daar doe je natuurlijk Frankfurt te kort mee, super prestatie van Frankfurt. Barca heeft laten zien ver van de wereld top te zitten. Alles ging over de flanken,niks door de as, alles stond vast en was statisch. Met dit voetbal terecht uit de EL gegooid.
 
Joga_Bonito10
 
7
14 april 2022 om 23:04
Zeer zwak Barcelona en een ijzersterk Frankfurt. 2-3 is geflatteerd, het had makkelijk 0-5 kunnen staan. Frankfurt hun organisatie was subliem, Barcelona is er amper voetballend door heen gekomen. Tja, dit kon er ook nog wel bij dit seizoen. Maar onder Xavi is er toch verbetering duidelijk zichtbaar. Uithuilen en verder. Het is niet anders. Ik zou trouwens toch echt de prio op de verdediging zetten. Garcia speelde de laatste weken heel goed, maar zo opzichtig vasthouden in de 2e minuut? Ongelooflijk amateuristisch.
 
Mick00
 
8
14 april 2022 om 23:04
Was niet best hè jongens, en toch had je hier per ongeluk met een goed resultaat van het veld gekund. Schandalige vertoning. Vond het ook enorm triest dat er zo ontzettend veel Duitsers op de tribune zaten, zoiets moet toch niet mogelijk zijn. Succes Frankfurt!
 
ViscaCatalunya
 
4
14 april 2022 om 23:31
Seizoenkaarthouders zijn vooral mensen met een tweede huis. Die zijn deze periode lekker op vakantie gegaan. Vooral vervelend omdat heel veel mensen die een seizoenkaart willen nooit aan de beurt komen.
 
Mick00
 
2
14 april 2022 om 23:35
Weet ik hoor, maar ik vond het een zeer treurig beeld.
 
ViscaCatalunya
 
2
14 april 2022 om 23:37
Dat vond ik ook hoor. Laporta heeft huiswerk.
 
barryballs
 
6
14 april 2022 om 23:05
En dat tegen de huidige nummer 9 van de bundesliga ?? Had niet verwacht dat ik Barca ineens 0-3 achter zou zie staan. Dan valt 2-3 uiteindelijke voor de scorebord journalistiek nog mee. Ziet er nog uit als "net niet".
 
SCIREA1897
 
3
14 april 2022 om 23:07
Dat is het toch ook als je de wedstrijd hebt gezien, Araujo 2 grote kansen gemist op het einde
 
real8madrid
 
7
14 april 2022 om 23:14
Aan de andere kant had het voor die opleving ook wel 0-4 of zelfs 0-5 kunnen staan.
 
Lebuffon
 
3
14 april 2022 om 23:16
Had zelfs 3-3 kunnen worden op het einde als Araujo zijn kans zou afmaken.
 
Obstwasser312
 
6
14 april 2022 om 23:05
Oooh SGE heeft het gewoon geflikt zonder enige moeite. Barca totaal overklast ze wisten niet waar ze het moesten zoeken. Hinti had ze stuk voor stuk in de broekzak, hij moet ze er vanavond wel even allemaal uithalen, het is al zielig zat vanavond. Gewonnen op het veld en 100 klasses beter op de tribune, zoals gebruikelijk in Frankfurt. Er is tegenwoordig zoveel vraag maar SGE kaarten dat ze 11.000 extra staanplaatsen gaan plaatsen op de kurve! Geweldige club!Een Duitse club gaat de EL winnen en laten we vooral niet hopen dat het Red Bull gaat worden!
 
SCIREA1897
 
8
14 april 2022 om 23:05
Nog 5 minuten extra en Barca sleept er een verlenging uit, Barca heeft dit aan zichzelf te danken. In de slotfase grote kansen gemist. De vele Duitsers in de Barca vakken vond ik wel erg uitbundig juichen bij elke goal, leuk dat de fans door elkaar zitten maar provoceren is nergens goed voor. Doe je dit bij een andere club heb je een groot probleem
 
Helderziende
 
4
14 april 2022 om 23:06
Frankfurt zeer effectief, Barcelona inspiratieloos. Maar de hoofdrol was toch voor de scheidsrechter waardeloos met een hoofletter W, geen idee waar ze deze scheidsrechters vandaan halen.
 
blink182
 
13
14 april 2022 om 23:06
2-3 is super geflatteerd. Maar goed. Frankfurt terecht door. Wat een goed team zeg! Wist niet dat ze zo goed konden counteren. Respect. Prachtige club ook. 30-35k mensen reizen naar Spanje om de wedstrijd te kunnen kijken. Nog nooit eerder gezien. Chapeau. Wat betreft Barcelona: Eerste nederlaag in 15 wedstrijden. Niet slecht. Alleen kwam het op een verkeerd moment. Verder was het een dramatische vertoning. Xavi werd tactisch overklast door de Duitse meester en had er geen antwoord op.
 
ConchaEspina
 
4
14 april 2022 om 23:35
Wat een fans. Chapeau met hoeveel ze zijn afgereisd en de sfeer die ze meebrachten.
 
SocioFan1
 
4
15 april 2022 om 00:30
Is idd echt bizar, zag net wat beelden. Na de match, met alle springend en feestend, bizar met zoveel gewoon in Spotify Nou, ongekend! Leek wel op Los Francos! Met al dat wit.
 
ModricMagic
 
7
14 april 2022 om 23:06
Frankfurt speelde echt heel goed zeg. Had zo 0-4 moeten staan met al die kansen. Ze hadden echt de passie en de wil om door te gaan. Barcelona was heel zwak zeg. De opleving kwam dus gewoon te laat. Wel een mooie prestatie van Frankfurt.
 
droadnagel
 
6
14 april 2022 om 23:07
Laat Barcelona maar eens achter in beginnen met nieuwe , goede verdedigers te halen en gelijk 4. Met alleen middenvelders en aanvallers win je niet.
 
springplank
 
9
14 april 2022 om 23:09
Ik zou nog meer geld lenen Barca! Want de schuld valt reuze mee….
 
real8madrid
 
2
14 april 2022 om 23:13
Als ze er in slagen Mazraoui en Christensen of Rudiger aan te trekken dan zet je toch al een flinke stap vooruit.
 
Lebuffon
 
1
14 april 2022 om 23:19
Mazraoui moeten we vergeten ben ik bang, die gaat naar Bayern. Knauff was wel ijzersterk vanavond en is nog jong ook. Is misschien ook een leuke optie, maar geen idee hoeveel hij moet gaan kosten.
 
AlckmariaAZ
 
13
14 april 2022 om 23:07
Knap van Eintracht. Leipzig ook gewoon keurig Sociedad en Atalanta met goed voetbal uitgeschakeld. Kunnen de mensen ook een keer ophouden met “Bayernliga”. Subtoppers in de Bundesliga zijn ook gewoon pittige ploegen om te verslaan.
 
Jaybee
 
3
14 april 2022 om 23:15
Dest komt gewoon te kort, Eric García maakt nog teveel grote en cruciale fouten en wat is die Traore een beperkte speler zeg. Alles duurt te lang bij hem. Hij loopt alleen maar met de bal en speelt hem nooit op tijd af. Is ie eindelijk een man voorbij probeert ie vervolgens de hele verdediging door te denderen. Bij Dembele lukte ook maar heel weinig. Bij heel Barca eigenlijk. Frankfurt gewonnen op inzet en organisatie en de scheidsrechter hadden ze ook nog eens mee, die kwam ook zwaar te kort.
 
Yusuf Dogan
 
3
14 april 2022 om 23:27
Barca compleet weggevaagd gewoon. Schaamteloos tegen de nummer 9 van de BL. We are not back mister Pique. Ik snap echt niet hoe die Eric Garcia word bestempeld als talent. Die gast heeft een fysiek van een 12 jarige. Barca moet echt wat aan de verdediging doen mochten ze mee willen doen aan de grote prijzen.En die Traore hype mag ook weleens stoppen. Wat een beperkte speler is dat zeg.
 
Reppi
 
2
14 april 2022 om 23:29
Er was terecht veel hosanna omtrent Barca de laatste weken. Maar in mijn ogen veel en veel te overdreven als je ziet hoe we soms goed wegkwamen. We hebben nog veel werk te verrichten! We hebben gwn nog steeds veel middelmaat in de selectie! En laat Xavi nou lekker rustig bouwen aan dit team. Hij wordt veel teveel opgehemeld nu! Tuurlijk er zit verandering in en er is een stijgende lijn maar nu weer met beide beentjes op de grond!
 
ViscaCatalunya
 
3
14 april 2022 om 23:34
De basis van het team is smal. Zonder Pique, Frenkie en Alves zak je diep weg. Gavi is er nog lang niet. Die is teveel gehyped. Als hij een megasalaris wil zou ik hem verkopen.
 
AlminKarisik
 
2
14 april 2022 om 23:57
Gavi is nog maar 17 en dit is zijn eerste seizoen betaald voetbal. Je kunt niet verwachten dat het elke wedstrijd spektakel is. Hij mist de ervaring om in dit soort wedstrijden uit te blinken.
 
ViscaCatalunya
 
1
15 april 2022 om 00:10
Hij heeft veel potentie maar is er nog lang niet. De club is overigens pessimistisch over de contractverlenging. Met nog 1 jaar kun je hem dan mogelijk beter verkopen.
 
MohamedBoudad
 
0
15 april 2022 om 00:00
Reppi middelmaat in de defensie garcia opstellen dan kan je net zo goed met 10 man beginnen.waarom niet 343 dacht dat xavi toch een trainer was die ook tactisch goed was niets is minder waar hij steld ook nog zwakke spelers op.
 
kevin73
 
0
14 april 2022 om 23:31
Wel triest hoe je eruit vliegt hier. Barca was natuurlijk verplicht om de Europa League te winnen als ze weer een beetje serieus genomen wilden worden. Denk dat als Barca wat aan die verdediging doet er echt wel een team staat dat volgend seizoen de Laliga kan winnen en eventueel kwartfinale CL kan halen. Hoop het wel voor mijn cluppie!
 
MohamedBoudad
 
1
14 april 2022 om 23:55
Dit verlies is aan xavi te danken als je het nog steeds in je hoofd haalt om die amateur van een garcia op te stellen in de defensie dan vraag je om problemen. Garcia is te slecht voor barcelona ongelooflijk dat xavi dat niet in ziet.ook xavi doet constant rouleren doet me denken aan koeman. Echt een afgang Frankfurt laatste 5 wedstrijden niet gewonnen en in campnou 0 3 voor had wel 0 6 kunnen eindigen we kunnen nu wel stellen dat die overwinning op real 0 4 Een gelukje was geweest en real die avond niet zo veel zin had en ook nog zonder benzema voor de dag kwam.
 
SocioFan1
 
0
15 april 2022 om 00:29
Nee joh, Xavi kan niks verkeerds doen hoor. Hem mag je niet bekritiseren. Xavi is heilig, de master tacticus die niks verkeerds kan doen. Nergens zie ik hier iets negatiefs over hem, vreemd idd ja!
 
kevin73
 
0
15 april 2022 om 01:13
Reden dat je niks negatiefs over hem ziet is omdat de resultaten eigenlijk sinds zijn aanstelling gewoon goed zijn. Hij is gestegen van een 8ste plek naar een 2de plek waar totaal geen uitzicht op was toen Koeman er nog zat. Verder mee eens dat Garcia echt niet kan en lekker bij een middenmoter moet gaan ballen
 
MohamedBoudad
 
0
15 april 2022 om 00:07
Kevin73 xavi mag deze verlies partij op zijn conto bij schrijven dest kon blijkbaar wel gewoon spelen.hij steld gavi op ipv frenkie Gavi is jong die moet je langzaam brengen Mengiza is geen rechts of links buiten ook een Fout van xavi om hem daar te laten spelen. Het is en was een afgang tegen Frankfurt die de laatste 5 wedstrijden niet wisten te winnen.
 
FCBCruyffista
 
0
15 april 2022 om 05:40
De Jong was ziek de voorbije dagen en begon daarom op de bank. En Dest was ook net terugna een blessure en kon nog niet starten, dus dan bleef enkel Mingueza over voor de rb positie.
 
Saiyan
 
0
15 april 2022 om 00:29
Dramatische verdediging hoe kun je over de champions league praten terwijl je door clubs uit de Europa leugue te kijk word gezet voor eigen publiek deze gastjes hebben helemaal niks te zoeken in de champions league heel de achterhoede is middelmaat en dan lekker blijven investeren in de voorhoede en maar lekker blijven praten over Haaland/ mbappe/ lewandowski die gasten zouden echt zijn als ze naar zo’n drama club gaan op dit moment dan wat de toekomst brengt wie God zal het weten maar voor nu gewoon je lekker concentreren op de competitie en als je daar 3 de word mag je je handen dicht knijpen en aplaudisserend elke dag wakker worden .
 
JohanVanSa
 
2
15 april 2022 om 03:58
20.000 fans van Frankfurt, moet gelijk denken aan die 20.000 fans van Koln die bij Arsenal-Koln in het Ermirates zaten. Geweldige aanhang nemen die Duitse clubs altijd mee. Diep respect. Hopen dat Frankfurt nu wel de finale haalt, 2019 was de gunfactor ook hoog toen ze helaas net niet de finale haalden.
 
Heinazijn
 
0
15 april 2022 om 16:07
Verassende zege voor Frankfurt. Ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen volgen, maar ik had Barcelona toch echt als grote favoriet voor de eindzege. Nu moete Barcelona alles op alles zetten in de competitie om toch nog een UCL plekje te bemachtigen. Gezien de huidige vorm van Barcelona (op deze pot na) zie ik zie niet in de problemen komen. Maarja de bal is rond zeggen ze dan.
 
vinnzidane
 
0
15 april 2022 om 16:07
Haha nou het lek is in elk geval boven sinds Xavi trainer is he. Man man man wat een afgang en dan die hooghartige woorden van hem over het spel van Real na de match tegen sjelsie. Hoogmoed komt voor de val zullen we maar zeggen.