Groningen stuurt Juventus-huurling weg: 'Zij zoeken een andere oplossing'
Donderdag, 5 januari 2017 om 14:18

De wegen van FC Groningen en Nicolò Pozzebon scheiden per direct. De club uit de Eredivisie huurde de negentienjarige aanvaller voor een seizoen van Juventus, maar is niet tevreden over zijn prestaties laat hem terugkeren naar Turijn.

Pozzebon heeft niet kunnen voldoen aan de verwachtingen. "Bij het huren van Nicolò hadden wij de verwachting dat hij rond deze periode een rol zou kunnen spelen bij de eerste selectie", laat manager technische zaken Peter Jeltema weten op de clubwebsite. "In de praktijk is gebleken dat hij langer de tijd nodig heeft om bij dat niveau aan te haken."

"Daarop zijn we met elkaar in gesprek gegaan om te kijken wat voor alle betrokken partijen het beste was en daarbij is deze optie uit de bus gerold", aldus Jeltema. "Nicolò keert per direct terug naar Juventus, dat voor hem een andere oplossing gaat zoeken."

Meer nieuws
   
21:00
21:00
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
1
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
   
20:00
20:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
   
19:57
19:57
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Jorinus
 
0
5 januari 2017 om 15:43
Zal wel naar een Serie C club gaan nu. Piacenza wordt genoemd. Goed niveau om te starten en wat speeltijd te krijgen, dichter bij huis. Dat zijn de belangrijkste dingen voor een Italiaanse jongen op zijn leeftijd.