Hahn: 'Daar baalde Ron Jans een beetje van, ik vind het een mooie gozer'
Zondag, 2 april 2017 om 08:35

Warner Hahn kreeg zaterdagavond een warm ontvangst bij PEC Zwolle. De sluitpost, die dit seizoen door Feyenoord aan stadsgenoot Excelsior is uitgeleend, verdedigde in 2014/15 op tijdelijke basis het doel van de Zwollenaren. Het was misschien wel het beste seizoen tot dusver van de doelman.

Na afloop van het 1-1 gelijkspel praatte Hahn bij met PEC-coach Ron Jans. "Hij had me vanochtend ook al een smsje gestuurd", vertelde de doelman tegen het Algemeen Dagblad. "'Succes, maar niet teveel', stond erin. Na afloop complimenteerde hij me met mijn redding in de slotfase, op een schot van Queensy Menig."

"Daar baalde-ie ook wel een beetje van. Ik vind het een mooie gozer. Ik heb heel prettig met hem samengewerkt." Hahn werd na zijn verdienstelijke jaar in Zwolle door de fans van PEC tot Speler van het Jaar uitgeroepen. PEC eindigde op een zesde plaats en bereikte de bekerfinale, die echter verloren ging.

Meer nieuws
   
11:30
11:30
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
   
11:21
11:21
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
   
10:51
10:51
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Edforce2
 
2
2 april 2017 om 11:55
Warme reactie en heel sportief. Ron Jans is ook de vrolijkste trainer van de eredivisie. Warner Hahn zou ook een geschikte keeper zijn in de subtop. Bijvoorbeeld bij Twente, maar daar is momenteel slechts marginaal budget, voor het aantrekken van spelers.
 
KeeperToob
 
1
2 april 2017 om 12:07
Heerenveen is met deze jongen bezig en ik hoop echt dat hij komt. Een goede keeper kunnen we wel gebruiken. Zeker als je het nu moet doen met Mulder.. Je ziet ook meteen bij Zwolle hoe belangrijk een goede keeper is. Dat is ook het grote verschil met Zwolle, hun keeper is ook al zo'n drama..