Henry zorgt in gesprek met Mbappé met twee woorden voor cliffhanger
Donderdag, 2 december 2021 om 19:29

Thierry Henry heeft de transfergeruchten rondom Kylian Mbappé aangewakkerd. In een preview van Amazon Prime is te zien hoe de spits van Paris Saint-Germain en de oud-voetballer in gesprek gaan in het programma Dimanche Soir Football. Na een serieus gesprek sluit Henry af met de woorden ¡Hasta luego!, Spaans voor tot later (of: tot ziens). Daarmee lijkt de oud-spits in te haken op de nadrukkelijke interesse van Real Madrid in Mbappé.

In de teaser van het interview, dat vanaf komende zondag volledig te zien is op Amazon Prime, gaat Mbappé onder meer in op zijn gevoel rondom het voetbal, zijn doelen, en de toekomst. "Ik ben bang om niet te winnen, om teleur te stellen. Ik wil een voetafdruk achterlaten", zegt Mbappé, die veel respect krijgt van Henry. "Jij bent een baas in mijn ogen."

Meer: Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden | PSG denkt zeer waardevolle troef in handen te hebben om Yamal in te lijven

Aan het einde van de preview is een duidelijke cliffhanger gemonteerd. Henry, glimlachend, lijkt het interview te willen afsluiten op een ludieke manier. "Hasta luego", zegt de oud-goalgetter, waarna beide mannen in lachen uitbarsten. Voordat Mbappé lijkt te willen antwoorden op de afsluiter van zijn landgenoot, stopt de preview.

Mbappé beschikt momenteel over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain. Hoewel de club graag wil verlengen, heeft de spits zelf nog altijd geen uitsluitsel gegeven over zijn toekomst. Afgelopen zomer draaide de geruchtenmolen rond de 22-jarige aanvaller op volle toeren, met name vanwege de interesse van Real Madrid. Naar verwachting zullen de Madrilenen de gesprekken met het management komende transferperiode hervatten, daar Mbappé, gezien het feit dat zijn contract op 30 juni 2022 afloopt, formeel met andere clubs in gesprek mag gaan.

Meer nieuws
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
   
17:00
17:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (30)

 
salmad
 
15
2 december 2021 om 19:37
De media zoekt wel echt overal wat achter. Zou echt helemaal stuk gaan, als het toch geen Real gaat worden. Speculaties van jaren, en op het moment dat het kan toch een andere club. Zou heel geinig zijn, al verwacht ik gewoon Real Madrid als volgende bestemming voor Mbappe.
 
Der Bomberrr
 
13
2 december 2021 om 19:43
Real Madrid is de club van z'n kinderdromen. Tevens wil hij dolgraag met Benzema spelen. Die gaat dus zo goed als zeker naar Madrid deze zomer.
 
CMG-
 
9
2 december 2021 om 19:54
Snap niet waar jij je plezier aan zult uithalen wanneer Mbappé naar zijn droomclub wilt, zijn droomclub hem wil, en als het uiteindelijk faalt, zal jij helemaal stuk gaan? Welke deel maakt deze transfer jouw leven gelukkig of ongelukkig?
 
Aqua1
 
17
2 december 2021 om 19:42
Mbappe is een kruising van Henry en Ronaldo nazario de Lima. Kan niet wachten om hem te bewonderen in de magische maagdelijk koninklijke wit van Real Madrid. hebben we eindelijk door gedroomde opvolger van Cristiano Ronaldo in huis het is ene nuchtere sympathieke kerel die hard werkt om t e komen waar hij is.
 
RealXIIImadrid
 
6
2 december 2021 om 19:45
Hij kan mooi onze rechtsbuiten probleem oplossen. Dan hebben we na jaren eindelijk weer eens van beide kanten gevaar en kwaliteit op het veld.
 
Aqua1
 
5
2 december 2021 om 19:48
In de spits kan hij ook, luxe positie hebben wij dan. Benzema is niet vies van uitwijken op de flanken, vind hij soms heerlijk omdat hij iets meer ruimte krijgt.. Benzema de aangever die beiden gaat voeden...
 
SocioFan1
 
5
2 december 2021 om 19:46
Lol kun je wel zeggen ja. En denk dat psg helemaal gek wordt. De geluiden van Ibra, de stripboek dat uitgebracht is waarin zowat Real centraal staat in Mbappe`s leven. Nu dit en weinig dat ze daar in Parijs kunnen doen. Als het zover is, dat die handtekening daadwerkelijk wordt gezet rond januari dan wil ik psg heel erg bedanken dat ze het bod van afgelopen zomer constant weigerden! Nog 30 dagen te gaan! #loading Off: Met FM22 heb ik em trouwens al binnen, transfervrij!
 
barcalover123
 
20
2 december 2021 om 20:01
Nuchtere sympathieke kerel??? als er iets is wat Mbappe niet is.. daarnaast hadden zowel Henry als Ronaldo toch echt veel beter techniek dan deze Mbappe of herinner ik mij dat verkeerd? Mbappe is vooral heel snel, doelgericht en sterk in duels. Henry en R9 waren allebei technisch heel sterk, sterk, doelgericht en konden uit stand een mannetje voorbij komen.
 
SashHaha
 
5
2 december 2021 om 21:00
Als je ziet wat hij op jonge leeftijd aan liefdadigheid doet en hoe hij op mij overkomt vind ik het een sympathieke gast. Waarom zou hij dat niet zijn?
 
R.madridista
 
5
2 december 2021 om 23:34
Misschien lijkt het op het veld op een klootzak maar buiten het veld lijkt het me wel een sympathieke gozer. Lijkt het met iedereen goed te kunnen vinden, is altijd reeel en respectvol in interviews en heeft zich ook respectvol gedragen richting PSG, terwijl ze hem niet willen laten gaan. Wat vind je precies niet zo sympathiek aan die jongen dan?
 
real8madrid
 
1
3 december 2021 om 13:14
Ik vind hem in alle interviews nochtans heel nuchter en sympathiek en bovendien nederig overkomen.
 
NielsGeerligs
 
8
2 december 2021 om 20:05
Ik snap dat je dat zegt dat het een kruising van beiden is. Maarrrrrr..Henry was veel technischer en veel beter in de kleine ruimtes dan Mbappe. En een vergelijking met Ronaldo kun je echt niet maken. Mbappe is goed, erg goed. Ik blijf er echter wel bij dat het een voetballer is die het van de ruimtes moet hebben. Als hij in snelheid in gaat boeten als hij ouder wordt...wat blijft er dan nog echt over? Het is geen technische dribbelaar, geen spelverdeler etc. En hoe gaat hij zich houden in een ploeg die veel op de helft van de tegenstander speelt? In de kleine ruimtes? Nogmaals..ik vind hem erg goed maar ik denk niet dat hij geschiedenis gaat schrijven. Daar vind ik hem op het technische vlak toch te beperkt voor.
 
Der Bomberrr
 
12
2 december 2021 om 20:07
Lol, je weet dat Mbappe letterlijk al geschiedenis heeft geschreven? Meerdere keren zelfs.
 
skes14
 
2
2 december 2021 om 21:05
Ik denk dat hij bedoelt dat ie niet in het rijtje met een Messi en CR terecht zal komen. Daar kan ik me in vinden. Geweldige speler, maar wordt in mijn ogen ook al een tijdje niet meer beter. Ik zie Mbappe ook regelmatig kansen krijgen die op z’n minst tussen de palen moeten, wat dan niet gebeurt. Schat wat dat betreft Haaland hoger in.
 
skes14
 
4
2 december 2021 om 21:16
Haha sorry hoor, maar hoe durf je deze vergelijking überhaupt te maken. ‘Een kruising tussen Henry en Ronaldo’
 
CMG-
 
8
2 december 2021 om 19:57
PSG is Mbappé officieel kwijt. Medelijden met Leonardo de druk zal groot zijn, hij heeft gefaald en het is hem niet gelukt om Mbappé contract te verlengen. Maar goed, nog even en Mbappé mag een voorcontract tekenen. Medelijden met onze rivalen, een echte galactico die naar Madrid komt .
 
barcalover123
 
2
2 december 2021 om 20:02
Hadden ze nou maar het bod vorig seizoen geaccepteerd..
 
Der Bomberrr
 
4
2 december 2021 om 20:10
Die Arabieren en hun eeuwige trots hebben schijt aan die 200 miljoen, reputatie/eer en principes (wat dat ook moge zijn in deze saga) vinden ze, blijkbaar, vele malen belangrijker dan geld. Dat moge duidelijk zijn. Koppigheid, oftewel "foolish pride" bij die sjeiks.
 
CMG-
 
2
2 december 2021 om 20:14
Gegokt en verloren denk ik. Wouden Mbappé tonen dat ze hem ten koste van alles niet kwijt wouden, maar dat heeft Mbappé ook niet overtuigd. En zoals der bomber zegt, heel veel ego en trots. Perez zei laatst nog: tegenwoordig weigeren clubs als PSG 200€ miljoen euro alsof het niks is, in de toekomst zal dit erger worden. Vandaar dat Perez ook een Super League, om te kunnen concurreren met clubs als PSG en City en Newcastle soon.
 
barcalover123
 
1
2 december 2021 om 20:27
Cmg dit doet psg natuurlijk ook al jaren. Marquinhos, Verratti, Lucas, Neymar en nu Mbappe. Je zou toch denken dat dat spelers afschrikt maar die gasten blijven die richting op gaan. Lijkt me verder ook heel vaag dat je zowat geen geld ophaalt met je verkopen. Bedoel kijk nu alleen naar deze selectie. Mbappe vertrekt transfervrij. Neymar, Messi, Ramos en Wijnaldum zullen waarschijnlijk hun contract uitdienen en je zal er geen cent over houden. Terwijl ik ze de rest ook niet echt zie verkopen. Besef hoeveel oliegeld in die club wordt gepompt als je nooit hoeft te verkopen.
 
real8madrid
 
0
3 december 2021 om 13:16
Ik zie PSG nog in een poging 'wraak' te nemen veel te veel betalen voor een speler van ons met een afkoopsom ook de komende 18 maanden
 
barcalover123
 
0
3 december 2021 om 15:14
haha ik zie Benzema al lachend met een shirt in het Parc de princes.
 
CMG-
 
0
3 december 2021 om 18:55
Dit schreef Marca wel gisteren. PSG gaat hoe dan ook voor wraak actie gaan voorspeld Marca. Maar gelukkig heeft Real Madrid bijna alle toppers met een 1 miljard clausule beschermd. Op Vinicius na, dus hier moeten ze snel werk van maken.
 
l4Barca
 
2
2 december 2021 om 20:54
Als real hem daadwerkelijk binnen haalt hebben ze gewoon een top speler voor de komende jaren. Zie hem als barca supporter liever ergens anders heen gaan maar een club zoals real kan je geen nee tegen zeggen. Real zal genieten van deze speler.
 
RM1335
 
1
2 december 2021 om 23:55
Zo lang er geen handtekening op een A4-tje staat en hij in een wit shirt ballen naar de fans op de tribune in het Bernabeu schiet als introductie blijf ik bij : eerst zien dan geloven. Je weet nooit wat de sjeiks uit de hoge hoed toveren. Veel geld, een gemotiveerde Messi, een herboren Neymar, Zidane, nog meer geld en nog een beetje geld.