Heraclied debuteert na 1912 dagen: 'Het was een speciale wedstrijd voor mij'
Woensdag, 26 september 2018 om 11:47

Na precies 1912 dagen maakte Michael Brouwer dinsdag zijn debuut in het eerste elftal van Heracles Almelo. De keeper, die sinds 1 juli 2013 onder contract staat in Almelo, stond negentig minuten onder de lat in de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2) "Het was natuurlijk een speciale wedstrijd voor mij", vertelt Brouwer op de clubsite.

"Het was fantastisch om voor onze meegereisde supporters te mogen spelen. Toch beschouw ik deze officiële bekerwedstrijd als alle andere wedstrijden", aldus de 25-jarige debutant. Brouwer geeft aan dat trainer Frank Wormuth geen afspraken heeft gemaakt over wie keept in bekerwedstrijden. Zondag hoorde Brouwer pas dat hij zou spelen en hij hoopt ook de komende bekerduels het vertrouwen te krijgen. "Ik ben in ieder geval fit en sta altijd klaar om te spelen als de trainer mij nodig heeft."

"Deze wedstrijd smaakt zeker naar meer. Ik heb hier vijfeneenhalf jaar lang hard voor gewerkt en ik heb de laatste jaren meerdere tegenslagen moeten verwerken. Het is dan een mooie beloning voor het harde werken", beaamt de langst dienende speler van Heracles. Over de wedstrijd is hij gematigd positief. "Wij hadden het bij vlagen moeilijk tegen FC Den Bosch, maar uiteindelijk hebben wij als team de winst over de streep getrokken."