Het wonderkind van Arsenal dat de club tientallen miljoenen kan besparen
Zaterdag, 13 mei 2023 om 23:55

Voetbalzone licht in de serie NXGN geregeld jonge spelers uit die het in de toekomst ver kunnen schoppen of die nu al hun sporen verdienen in het (inter)nationale topvoetbal. Deze keer gaat de aandacht uit naar de zestienjarige Myles Lewis-Skelly, die reeds meetraint met de hoofdmacht van Arsenal. De defensieve middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten van zijn generatie in Engeland. Ook manager Mikel Arteta zou inmiddels al gecharmeerd zijn van Lewis-Skelly.

Begin vorige maand speelde Arsenal Onder 18 de halve finale van de FA Youth Cup tegen de leeftijdsgenoten van Manchester City. Lange tijd leek de wedstrijd uit te draaien op een strafschoppenreeks, maar Lewis-Skelly had een ander idee. De controleur dook in de 120ste minuut plotseling op in het strafschopgebied van the Citizens, waarna hij doelman George Murray-Jones wist te verschalken met een kopbal: 2-1. Het doelpunt bezorgde de Arsenal-talenten een finaleplaats, maar toonde vooral nog maar eens dat Lewis-Skelly voorbestemd is voor de top. NXGN nam het wonderkind van Arsenal uitgebreid onder de loep.

Waar het begon
Lewis-Skelly speelt al sinds zijn negende voor Arsenal en voelt zich een echte Gunner. Op zijn Instagrampagina is een foto te vinden van de jonge Myles samen met zijn grote idool en huidige trainer: Jack Wilshere. Laatstgenoemde noemde zijn pupil na het FA Youth Cup-duel met City 'onbespeelbaar'. Net als Wilshere heeft Lewis-Skelly al sinds jonge leeftijd een zware druk op zijn schouders: men ziet hem als het grote talent van Arsenal dat het gaat maken. Hij speelt dan ook niet voor niets al jarenlang boven zijn eigen leeftijdscategorie. Lewis-Skelly doorloopt Hale End, de jeugdopleiding van Arsenal, met zevenmijlslaarzen.

De zestienjarigen Ethan Nwaneri (links) en Lewis-Skelly (rechts) worden gezien als de grootste Arsenal-talenten van hun generatie.

De grote doorbraak
Lewis-Skelly genoot voor het eerst media-aandacht toen hij op piepjonge leeftijd zijn debuut maakte voor Arsenal Onder 18. Tijdens de competitiewedstrijd tegen Reading Onder 18 (6-1 winst) mocht de veertienjarige pupil 23 minuten voor het laatste fluitsignaal invallen. Daar bleef het niet bij, want Lewis-Skelly wist direct ook te scoren. In de laatste minuut walste de middenvelder door de verdediging van Reading heen, waarna hij een succesvol schot afvuurde in de linkerkruising.

Het doelpunt ging viraal op sociale media, waardoor Arsenal-fans over de hele wereld voor het eerst een glimp ontvingen van Lewis-Skelly, een naam om te onthouden. Sindsdien heeft de Engels jeugdinternational niet stilgezeten. Lewis-Skelly traint vrijwel altijd met de hoofdmacht van the Gunners, en ging tijdens de WK-onderbreking zelfs mee op trainingskamp naar Dubai. Daar maakte hij zijn officieuze debuut tijdens een 3-0 oefenzege op Olympique Lyon.

Lewis-Skelly was slechts een paar maanden zestien toen hij begin december zijn officieuze debuut maakte voor Arsenal.

Hoe het nu gaat
Lewis-Skelly speelt zijn wedstrijden sinds het begin van dit kalenderjaar voornamelijk voor Arsenal Onder 21 in de Premier League 2, normaliter de laatste halte voordat talenten afhaken of de stap maken naar het eerste. In belangrijke wedstrijden, zoals de finale van de FA Youth Cup, wordt Lewis-Skelly nog wel gebruikt door Arsenal Onder 18. Onlangs verloor het jeugdige elftal de laatste en beslissende wedstrijd met 1-5 van West Ham United. Lewis-Skelly was tijdens die finale een van de weinige lichtpuntjes bij the Gunners.

Door zijn indrukwekkende fysiek zou je soms vergeten dat Lewis-Skelly in september pas zeventien wordt. In het hoogste beloftenelftal van Arsenal laat hij al zien een speler te zijn die wedstrijden kan beslissen. Wilshere, trainer van Arsenal Onder 18, is lovend over zijn pupil. "We geven Myles alle middelen die hij nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Bepaalde dingen zijn echter niet te coachen, die moet je ondergaan. Myles is een speler die maar weinig ondersteuning nodig heeft. Dat is al te zien aan de manier hoe hij leeft voor het voetbal."

"Myles is een topgozer", gaat Wilshere verder. "Dat moet hij in de toekomst ook blijven wanneer hij een stuk meer aandacht krijgt. Gelukkig heeft hij een goede familie om zich heen, een gegeven dat erg belangrijk is. Ik weet dat zij zijn reis zullen sturen, waar hij ook gaat. Dat geluk heb ik ook gehad met mijn vader en hele familie. Ik weet dus hoe belangrijk dat is." Wilshere stopte afgelopen zomer op dertigjarige leeftijd met voetbal om zich te richten op een trainersloopbaan. Veelvuldig blessureleed zorgde voor een snelle terugval van zijn spelerscarrière, maar in Noord-Londen denkt men dat hij de ideale leermeester is voor Lewis-Skelly.

Grootste kwaliteiten
Lewis-Skelly bezit bijna alle aspecten die nodig zijn om een topspeler te worden. Door zijn indrukwekkende techniek is hij graag als eerste middenvelder aan de bal, maar de controleur heeft ook de inhoud om als box-to-boxmiddenvelder aan te treden. Tijdens de FA Youth Cup-campagne van Arsenal Onder 18 liet Lewis-Skelly voortdurend zien dat hij graag opduikt in de vijandelijke zestien. Vaak gaat dat gepaard met een uitstekende loopactie, waar de middenvelder echt oog voor heeft. Waar Lewis-Skelly vanuit zijn controlerende rol vooral profijt van heeft, is de manier waarop hij zijn tegenstanders kan uitspelen. Soms lijkt het wel alsof ze er niet eens staan.

Daardoor is Lewis-Skelly een middenvelder die gemakkelijk een overtal kan creëren voor zijn elftal. Arsenal heeft met Jorginho, Granit Xhaka, Thomas Partey en Mohamed Elneny vooral ervaren controleurs in de gelederen, maar het zou niet vreemd zijn als Lewis-Skelly op korte termijn in ieder geval als back-up in beeld komt bij the Gunners. De nummer twee van de Premier League wordt voortdurend in verband gebracht met peperdure defensieve middenvelders als Declan Rice (West Ham) en Moisés Caicedo (Brighton & Hove Albion), maar moet niet vergeten wat voor groeibriljantje het al in huis heeft. Het lijkt erop dat Lewis-Skelly binnen twee jaar klaar kan zijn voor het grote podium.

Ruimte voor verbetering
Net als ieder talent heeft Lewis-Skelly nog een aantal punten om te verbeteren, want hij is tenslotte pas zestien jaar oud. Door zijn drang naar voren vormt de linkspoot regelmatig een gevaar in het doelgebied van de tegenstander, maar in de eindfase moet hij leren betere beslissingen te nemen. Lewis-Skelly is vaak nogal wild in zijn afronding, terwijl hij ook doorlopend naar zijn linkerbeen probeert te kappen. Hij zal zijn rechterbeen moeten verbeteren om nog beslissender te worden voor zijn team. Dat is voor een speler in de wereldtop ook geen overbodige luxe.

Hoewel de veelzijdigheid van Lewis-Skelly als een van zijn kwaliteiten gezien wordt, denkt NXGN dat het handig is dat de Engelsman zich focust op één positie. Lewis-Skelly heeft zelf al vaker aangegeven zich het fijnst te voelen als middenvelder, maar is in het beloftenelftal onder trainer Mehmet Ali ook gebruikt als linksback. Hoewel Oleksandr Zinchenko laat zien dat dat geen probleem hoeft te zijn, verwacht Wilshere dat Lewis-Skelly zal doorbreken als middenvelder. "Ik denk niet dat hij een linksback wordt, want ik zie in hem echt een middenvelder. Toch kan het geen kwaad als we Myles een beetje van alles meegeven, hij zal het nodig hebben." In Engeland Onder 17 is Lewis-Skelly een reguliere basisspeler op zijn favoriete positie. Daar speelt hij onder meer samen met Ajacied Tommy Setford.

De volgende… Michael Essien?
Gezien zijn leeftijd is het moeilijk te voorspellen wat voor een speler Lewis-Skelly gaat worden, maar zijn enorme potentie valt niet te ontkennen. Hoewel hij qua fysiek en lengte nog ver verwijderd is van Patrick Vieira, zien sommige fans van Arsenal een vleugje van de aanvoerder van the Invincibles terug in Lewis-Skelly. Bovendien zal hij de komende jaren volwassen worden, waardoor hij op het gebied van kracht nog zal groeien. Voor zijn leeftijd is Lewis-Skelly al bovengemiddeld sterk.

Anderen zien meer een type als Michael Essien in Lewis-Skelly. Een speler die in staat is om overal in het veld aanwezig te zijn, en razendsnel schakelt van verdediging naar aanval. Het brede scala aan mogelijkheden dat Lewis-Skelly te bieden heeft zorgt er momenteel voor dat men bij Arsenal onwijs enthousiast is over de Engelsman, maar maakt het voor clubwatchers lastig te voorspellen in welke rol hij uiteindelijk zal doorbreken. Daardoor zit er maar één ding op voor de deskundigen in Engeland: geduldig afwachten tot Lewis-Skelly zelf zijn eigen plek vindt en verdient.

Lewis-Skelly en Arsenal-doelman Aaron Ramsdale, met wie hij op korte termijn officiële wedstrijden hoopt te spelen.

Wat nu?
In Engeland is Lewis-Skelly het gesprek van de dag onder fervent volgers van het jeugdvoetbal. Jeugdspelers kunnen pas vanaf hun zeventiende levensjaar een profcontract ondertekenen, waardoor het wonderkind van Arsenal veel belangstelling geniet. Chelsea en Manchester City zouden the Gunners willen beroven van Lewis-Skelly en Nwaneri, het andere pareltje uit de jeugdopleiding. Laatstgenoemde werd dit seizoen op vijftienjarige leeftijd de jongste debutant ooit in de Premier League. Met beide spelers zou Arsenal al wel een mondeling akkoord hebben over een langdurige verbintenis, die ingaat wanneer ze zeventien worden.

Voor fans van Arsenal is het te hopen dat het gerucht waar is, want Lewis-Skelly is zeker een speler om in de gaten te houden. Mogelijk wordt hij komend seizoen uitgeleend, al valt niet uit te sluiten dat hij voor zijn kans mag strijden tijdens de voorbereiding op een nieuwe Premier League-campagne. Arteta zou in Dubai onder de indruk zijn geraakt van de kwaliteiten van Lewis-Skelly, waardoor de jongeling mag dromen van een officieel debuut in de nabije toekomst.

Wil je zelf een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Neem dan een kijkje in de ticketshop!

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
Babushka
 
11
12 mei 2023 om 10:11
Mertesacker en Willshere leveren bijzonder goed werk. Echt blij Joe de club in het algemeen is getransformeerd wat dat betreft. Hoe dan ook Nwaneri en Lewis-Skelly zijn echt toptalenten. Hoop echt dat we deze gasten kunnen behouden. Ondanks dat gaan zij niet de reden zijn dat een transfer van een Caicedo of Rice niet doorgaat. Ik hoop beiden over 2 jaar toch wel regelmatig in de PL te zien. Voor nu zouden cupwedstrijden het maximale zijn wat mij betreft
 
somagunner
 
9
12 mei 2023 om 10:27
Mertesacker is wel een geschenk inderdaad. Doet zijn werk erg goed. De Kroenkes werden vaak gehaat door ons maar ze leveren goed werk door de poppetjes op het juiste plek te zetten. Arteta, Mertesacker en Edu is nu een soort holy trinity.
 
Samcro
 
13
12 mei 2023 om 10:15
Mja, groot talent hoor dat zeker, maar rewind dit artikel naar 8 jaar geleden en hetzelfde werd gezegd over Nelson. Die werd een grotere toekomst toegedicht dan Saka. Het is allemaal iets anders gelopen, dus kan ook allemaal anders uitpakken voor MLS al is hij op zijn leeftijd wel weer verder dan Nelson toen was. Hoe dan ook blijft Hale End wel een plek waar goede voetballers opgeleid worden en hopelijk komt er ook een tijd dat het eerste van de club voor de helft of meer bestaat uit zelf opgeleide spelers, die logischerwijs dan hopelijk ook goed presteren. Speciale vermelding voor oa Per hierin, BFG ftw.
 
Broma
 
4
12 mei 2023 om 10:21
Het blijft altijd afwachten hoe talenten zich verder ontwikkelen. Van vele facetten afhankelijk en er zijn inderdaad legio grote talenten die het nooit gemaakt hebben. Wel leuk deze jongen volgend jaar bij de selectie te nemen. El Neny mag wel terug naar Basel
 
Jackieboy10
 
7
12 mei 2023 om 11:06
Natuurlijk blijft het koffiedik kijken Samcro, dat is altijd met talenten. Maar ik merk inderdaad een verschil sinds de BFG er zit, zoals jij ook al zegt. Ik heb wel het idee dat talenten beter voorbereid zijn/worden op het ''echte'' werk. Inderdaad werd Nelson een grotere toekomst toegedicht dan Saka, maar ik heb bij Nelson ook altijd het idee dat het bij hem ook echt een mentaal dingetje is en niet zozeer talent. Het zou prachtig zijn als het eerste inderdaad minimaal voor de helft bestaat uit zelf opgeleide spelers. Dat is alleen wel lastig te bereiken denk ik, als wij onze ambities voor de titel de komende jaren door kunnen zetten. Persoonlijk zou ik het een mooie stap vinden als we de selectie zo op orde krijgen, dat voor veel posities een jeugdspeler de nood back-up is. In mijn beeld betekent dat het afscheid nemen van spelers zoals Elneny en dan zijn plek als 5e C(v)m laten opvullen door een jeugdspeler (patino bijvoorbeeld). Zo zou ik het dan ook voor de rest van de selectie voor mij zien, mits het talent er is. 4 Cv's (gabriel, Saliba, Kiwior en aankoop) en dan een jeugdspeler als 5e CV (volgens mij zijn er helaas achterin wat minder talenten in de jeugd, toch?). En dat je dan zo de linies een beetje door gaat. Zinchenko, White, Tierney en Tomiyasu en dan bijvoorbeeld een jeugdspeler als 5e. Hoe zit het trouwens met zo'n Norton-Cuffy? Maakt hij überhaupt kans op de stap naar het 1e?
 
somagunner
 
10
12 mei 2023 om 11:17
@jackieboy10 Leuk feitje. Nelson heeft zelf in een interview kenbaar gemaakt dat hij mentaal niet voorbereid was. Hij deed vrij weinig aan extra oefeningen en trainingen en at niet altijd goed. Hij gaf ook aan toen hij zeventien was en bij de eerste selectie terecht kwam dat ie het al had gemaakt. Waardoor hij zich niet altijd helemaal inspande om beter te worden. Je hebt het goed gezien dat het bij Nelson een mentaal dingetje was.
 
ArsenalAddict
 
11
12 mei 2023 om 11:37
Uiteindelijk komt het neer op persoonlijkheid, karakter en de mentale weerbaarheid. Nelson heeft altijd moeite gehad om volwassen te worden. Hij kon daardoor nooit laten zien wat hij echt in petto heeft. Al die 'grote' talenten hebben een fabelachtige techniek, bovengemiddeld inzicht etc. Allemaal leuk en aardig in de jeugd, todat er serieuze druk in het spel komt. Dan verzuipen de meesten. Het is dan niet meer allemaal leuk en vrij voetballen, maar je moet kunnen- en durven lijden. Je moet je af kunnen sluiten van kritieken en maar een doel voor ogen hebben.
 
El Fenomeno
 
0
12 mei 2023 om 15:09
Welke spelers zijn er uit de jeugd doorgebroken en een vaste waarde in het eerste geworden in pak hem beet de laatste vijftien jaar?
 
RobTheGooner
 
14
12 mei 2023 om 16:22
Bellerin, Gibbs, Willshere, Wojech, Eboue, Toure, Saka, Coquelin, Martinez, Iwobi dan heb je verder nog Diaby (buiten zijn blessures om), Nketiah, Nelsson, Jenkinson, ESR, Willock die allemaal de nodige wedstrijden maakten/maken. Ik zal nog wel de nodige namen missen
 
SantiArsenal
 
6
12 mei 2023 om 15:23
Haha, ik moest ineens terugdenken aan Zelalem. Die werd ook een hele grote toekomst toegedicht. Enig idee waar die nu speelt?
 
Samcro
 
6
12 mei 2023 om 15:27
Als we al die namen achter elkaar gaan zetten van spelers die door de fans gehypet werden tov waar ze nu allemaal spelen kan je vooral even goed lachen.
 
J.Willshere
 
1
12 mei 2023 om 20:24
Keuken kampioen divisie heeft die even nog gespeeld geen idee of die daar nog rondhangt
 
Broma
 
0
12 mei 2023 om 10:19
Deze jongen kan de opvolger van Jorginho/Partey worden. Rice zou ik wel halen als upgrade voor Xhaka. Die van mij wel mag blijven. Heeft een goed seizoen gedraaid, goede mentaliteit en zal ook met de komstvan Rice nog genoeg wedstrijden spelen
 
Jackieboy10
 
1
12 mei 2023 om 10:54
Het ligt vooral aan het geduld van deze jongens Broma. Vooralsnog zijn het allemaal geruchten, dus ik hecht daar persoonlijk nog niet super veel waarde aan. Maar de jonge jongens moeten inzien dat ze het ook de tijd moeten geven. Deze jongen is 16 (bijna 17), dan heb je in mijn optiek niks te eisen. Idem voor Nwaneri. Je hebt al gedebuteerd op je 15e, wees dan ook geduldig. Overigens heb ik zelf wel het idee dat veel van deze spelers ook echt wel geduld hebben. Als je inderdaad Rice zou halen, dan zit je qua bezetting in mijn optiek zeker goed. Partey (mits hij niet alsnog veroordeeld wordt), Jorginho, Xhaka en Rice voor 4 posities is in mijn optiek kwalitatief goed bezet. Ik zou inderdaad, zoals jij hierboven ook zegt, spelers als Elneny dan lekker laten gaan. Op zulke posities kun je in mijn optiek iemand als Patino de selectie laten invullen. Elneny en Lokonga gaan geen meerwaarde hebben.
 
somagunner
 
4
12 mei 2023 om 10:23
Bijzonder hoe Arsenal opeens veel goede talenten heeft in de jeugdopleiding. Vroeger was dat echt slecht gesteld en spelen voornamelijk ex-jeugdspelers bij de Championship of zelfs lager. Nu Arsenal een stap dichterbij zet naar een titel wordt het voor jeugdspelers lastiger om door te breken. Nketiah, Nelson, Saka en Smith Rowe hebben kunnen genieten van speelminuten in de eerste omdat er geen geld was en Arsenal niet de aantrekkingskracht had om goede spelers te halen. Patino en Balogun willen daardoor vertrekken. Hutchinson vertrok al naar Chelsea. En Nwaneri gaat waarschijnlijk naar City ondanks in het artikel staat dat ie al een mondelinge akkoord heeft Arsenal.
 
Jackieboy10
 
6
12 mei 2023 om 10:48
Ik denk dat daarbij ook het belang van Mertesacker mee telt Somagunner. Ik heb het idee dat hij vooral een mentaliteitsverandering teweeg heeft gebracht in de jeugdopleiding, waardoor onze talenten beter voorbereid zijn op het echte werk. Van wat je ziet legt Mertesacker veel nadruk op het leven voor de sport, het verbeteren van je zwakke punten en het mentale gedeelte. Dat zijn natuurlijk zaken die heel erg kunnen helpen bij de ontwikkeling van jonge spelers. Met name dat mentale gedeelte is denk ik iets waardoor die ex-jeugdspelers waar jij het over hebt het niet hebben gered. Dat het lastiger wordt om door te breken gaat inderdaad hand in hand met betere prestaties. We moeten dit als club overigens wel gaan vasthouden de komende jaren, voordat we daar echt van kunnen spreken in mijn optiek. We komen natuurlijk van 2x 8e naar nu 2e waarschijnlijk. Ik heb er vertrouwen in dat het geen fluke is, maar dat kan natuurlijk altijd zo zijn. Wat betreft het vertrekken van jeugdspelers; uiteindelijk zijn het vooral nog geruchten he. Ik wil dat toch wel even afwachten. Patino en Balogun willen vertrekken komt uit de geruchten, maar voorlopig heb je beide daar zelf nog niet over gehoord. Waar heb je vandaan dat Nwaneri naar City gaat trouwens? Je zegt het in ieder geval met een bepaalde zekerheid, waardoor ik het idee heb dat ik daaromtrent wat gemist heb.. Mocht het overigens kloppen, dan snap ik zo'n Nwaneri (en ook Hutchinson) echt niet. Als je het gevoel hebt dat je bij Arsenal niet genoeg kansen krijgt, waarom denk je dan dat het bij City en Chelsea beter is? Dat zijn nou net 2 clubs waar in mijn optiek de kansen juist een heel stuk kleiner zijn. City is gewoon een absurd hoog niveau en Chelsea heeft een selectie van 40 spelers met heel veel dure aankopen. Alsof je daar meer kansen krijgt dan bij ons..
 
somagunner
 
6
12 mei 2023 om 11:13
Ik wist niet van Mertesacker dat hij voornamelijk richt op mentaliteit. Zal best kunnen dat de voormalige jeugdspelers de mentaliteit niet hadden. Maar ze waren kwalitatief ook niet erg goed. Zo'n Afobe en Aneke golden heel lang als groot talenten en zijn nooit helemaal doorgebroken op hoog niveau buiten Arsenal terwijl Barca hun vroeger wilde halen. De geruchten van Nwaneri komt van bepaalde Twitter bronnen die de jeugd in de gaten houden. Denk dat Nwaneri en Hutchinson voornamelijk naar Chelsea en City gaan voor het geld. Ik kan geen andere reden bedenken, vooral bij Nwaner die zijn debuut al heeft gemaakt in de PL.
 
laak
 
0
12 mei 2023 om 11:39
Bij de jeugd van Arsenal moet ik iets langer terug vooral denken aan Wilshere zelf, Walcott en Oxlade Chamberlain. Hoewel ze zeker een verdienstelijke carriere gehad, had er toch meer in gezeten. Alle 3 giga talenten maar toch vooral getekend door blessures. Ik hoop dat Saka dit niveau vast kan blijven houden voor meerdere seizoenen en Arsenal een titelkandidaat kan blijven. Guardiola blijft ook niet eeuwig bij City en zonder een goede coach zwakt het team ook een keer af. Over deze Lewis-Skelly moeten we het afwachten
 
Walcott16
 
5
12 mei 2023 om 15:47
Walcott komt uit de jeugdopleiding van Southampton
 
SantiArsenal
 
4
12 mei 2023 om 16:29
En Ox ook..
 
J.Willshere
 
0
12 mei 2023 om 20:21
Als ik het zo lees is de opvolger van Partey bekend.. Altijd afwachten met dit soort berichten ook ongeloofelijk dat zo'n jongens al meteen een stempel toe gedicht krijgen van 'grootste talent van zijn generatie' dat geeft allemaal extra druk. Laat hem gewoon rustig doorbreken en dat hij nu al meetraint met het eerste is natuurlijk goed van Arteta om die jongens al bij het hele proces te betrekken. Daarbij is de stap van onder de 21 naar het eerste elftal en Premier League ontzettend groot. Nketiah, Nelson, Niles, Iwobi,Willock allemaal destijds grote talenten waarvan eigenlijk alleen Saka het echt waarmaakt. Willock doet het nu dan ook erg goed bij Newcastle maar is bij Arsenal toch niet echt doorgebroken. Dus beter afwachten en hem komend seizoen of seizoen erna een handvol wedstrijden geven in de PL en verder in de bekerwedstrijden hem aan het werk zien om er een beter oordeel over te geven
 
Fabregas.
 
0
13 mei 2023 om 00:08
Zelalem, Corwley, Patino.. slechts een greep van voormalige 'wonderkinderen' die eraan kwamen. Geen enkele heeft het gered. Ik ben dus redelijk sceptisch
 
somagunner
 
0
14 mei 2023 om 13:34
En nu heb je Willock dat het goed bij Newcastle. Saka natuurlijk en Smith Rowe dat vorig seizoen 14 Pl doelpunten maakte als onze club topscorer. En dan heb je nog Nketiah en Nelson. Ik vind dat redelijk geslaagd. Dus waarom niet een beetje hoopvol voor deze jongen?