'Het zou een droom zijn om op een dag voor Bayern te spelen'
Woensdag, 21 maart 2018 om 23:17

Malcom staat open voor een transfer. De 21-jarige rechtsbuiten van Girondins Bordeaux wordt al maanden in verband gebracht met vooral Bayern München en dat is een club waar de Braziliaans jeugdinternational wel oren naar heeft.

Volgens Malcom is het 'tijd' om te transfereren, zo vertelt hij in een interview met Sky Deutschland: "Ik heb het hier goed gedaan en ben Bordeaux dankbaar, maar ik heb nu een nieuwe uitdaging nodig, nieuwe doelstellingen. Bayern is een van de grootste clubs van de wereld. Het zou een droom zijn om daar op een dag te spelen. Iedereen kent Bayern."

"Het maakt mij erg gelukkig dat ze aan mij denken. Ik zal hard blijven werken en wie weet wordt een transfer naar Bayern dan in de toekomst op de dag werkelijkheid. De Premier League? Dat is ook een erg interessante optie. Ik heb de Engelse taal snel geleerd. Het Frans was moeilijker, maar ik denk dat ik uiteindelijk overal wel goed integreer."

Boulevardkrant BILD maakte begin maart bekend dat Bayern al contact had opgenomen met Bordeaux over Malcom. In het tot medio 2021 doorlopende contract van de Braziliaan zou overigens een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen zijn opgenomen. "Ik ken de speler niet zo goed. Maar hij is zeker in het zicht bij onze scouts, waar Hasan Salihamidzic de leiding over heeft", reageerde trainer Jupp Heynckes begin deze maand.

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
   
13:45
13:45
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
13:30
13:30
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
   
13:30
13:30
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Joey91
 
2
21 maart 2018 om 23:43
Geweldige speler deze Malcolm, hij bezit snelheid, behendigheid, inzicht, goeie voorzetten en een machtig afstandschot. Zou een goeie opvolger van Robben kunnen worden en met Coman & Gnabry zit Bayern voor de komende jaren wel goed op de vleugels
 
DavidDein
 
1
22 maart 2018 om 08:10
Vind je? Ik vind dat zowel Coman, Gnabry als Malcolm niet op het niveau van Robben en Ribery zitten en ik denk dat ze dit ook alle drie nooit gaan halen. Ik zou één gevestigde naam erbij halen of een systeem toepassen waarin Muller en/of James op de flank speelt.
 
Glossiandzozo
 
1
22 maart 2018 om 08:20
Daar zit wel wat in, in wat je zegt. Coman zou ik misschien wel al een basisplaats geven. Hij laat nu wel zien dat hij bereid is Ribery te vervangen. Verder zijn ze alle drie in potentie toch wel spelers waar we in de toekomst wat aan hebben. Ik zou anders graag Dybala of Asensio zien komen en 1 jaar verlengeb met Robben.
 
real8madrid
 
0
22 maart 2018 om 08:42
Dybala of Asensio. Dat wordt lastig, dan betaal je 160 of 120 miljoen. Overigens vind ik Gnabry helemaal niks. Coman en Malcom wel
 
Mexicanooo
 
0
22 maart 2018 om 10:32
Ik zie Bayern Mandzukic terughalen. Die speelt steeds meer op linksbuiten, werkt keihard en is al gewend aan het spel van een Bayern in goede doen. Malcom er nog bij en je hebt weer een typisch Duitse voorhoede met lastig te verdedigen aanvallers die maar blijven gaan.