Higuaín opent doelpuntenaccount voor morsend AC Milan
Zondag, 16 september 2018 om 22:21

AC Milan slaagt er maar niet in om de onderste regionen in de Serie A te verlaten. I Rossoneri speelden zondagavond met 1-1 gelijk tegen Cagliari en staan nu met vier punten op de vijftiende plaats. Wel heeft de achttienvoudig kampioen nog een wedstrijd minder gespeeld dan de rest.

AC Milan won voor de interlandperiode met 2-1 van AS Roma en Gennaro Gattuso besloot dezelfde namen het vertrouwen te geven in de Sardegna Arena. Bij Cagliari keerde João Pedro terug van een schorsing na een positieve dopingtest in maart. De aanvallende middenvelder uit Brazilië bewees meteen zijn waarde, want binnen vier minuten knalde hij raak nadat Leonardo Pavoletti tegen het aluminium had geschoten. Milan liep zodoende gauw achter de feiten aan.

Milan richtte zich na verloop van tijd en kreeg diverse kansen om langszij te komen: Alessio Cragno hield een schot van Ricardo Rodríguez tegen en Giacomo Bonaventura mikte na een voorzet van Davide Calabria over. Aan de andere kant had Nicolo Barella er 2-0 van kunnen maken, maar de middenvelder raakte met een volley de paal. In de tweede helft kwam Milan relatief gauw op gelijke hoogte, want na 55 minuten was het raak.

Gonzalo Higuaín ontving de bal met een gelukje van Franck Kessié, omspeelde de doelman en schoot raak. Hierna had Milan nog ruim een half uur om een overwinning veilig te stellen, maar veel kansen creëerde men niet. Vlak voor tijd was Suso wel dicht bij de 1-2, maar de Spanjaard stuitte op Cragno. AC Milan kan zich nu voorbereiden op de uitwedstrijd van komende donderdag tegen F91 Dudelange.

Meer nieuws
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
17
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
1
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
   
19:59
19:59
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
18
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Rossoneri27
 
3
16 september 2018 om 22:25
Slechte start van de wedstrijd, compleet overlopen en daarna was de bus geparkeerd. Hebben iig wel al Napoli en Roma gehad en hebben nog een wedstrijd te goed als we die winnen is het nog niet zo slecht. Zeker niet als je ziet dat Roma en vooral Inter ook veel punten verspelen.
 
maurootje
 
5
16 september 2018 om 22:31
Eerste 10 min werd Milan over lopen, daarna waren ze de bovenliggende partij. Alleen waar Gatusso nog geniaal was vorige wedstrijd, heeft hij er nu voor gezorgd dat er geen 2e goal kwam; hij haalde Canhanglu EN Bonaventura eruit voor Bakayoko en Castilljo, dan is in 1 klap alle creativiteit eruit..
 
zwolleunited
 
1
16 september 2018 om 22:38
Moet wel zeggen dat Hakan erg ondermaats speelde. En Castillejo viel best wel goed in
 
Palombo
 
2
16 september 2018 om 22:47
Tsja Milan had hier goede zaken kunnen na puntenverlies Inter en Roma. Er klopt iets niet bij Milan. Veel mensen gekocht maar weinig echte topspelers waar je angstig van wordt. Maar goed pas 3 a 4 wedstrijden onderweg. Ik denk wel dat Milan top 5 of 6 kan halen. Juve Napoli Roma en Lazio schat ik hoger in. Inter weet ik niet. Zij stellen echt teleur.
 
AC Milan.
 
6
16 september 2018 om 22:52
slechte wedstrijd aan de kant van Milan, wat ben ik blij met Higuain! Je merkt aan alles dat het een spits is die van een halve kans een goal kan maken. Verder hoop ik echt dat Caldara voortaan mag beginnen samen met Romagnoli. Forza Milan!