'Hij wil weg bij sc Heerenveen, hogerop, maar ik zie het niet'
Woensdag, 5 april 2017 om 07:30

SC Heerenveen won dinsdagavond met 3-0 van Sparta Rotterdam, maar dat was niet genoeg om het Friese publiek helemaal tevreden te stellen. Sam Larsson speelde een ongelukkige wedstrijd en kreeg te maken met gefluit vanaf de tribune. Arnold Bruggink snapt wel waarom de fans hun ongenoegen jegens de Zweed kenbaar maakten.

"Ik zit me echt aan hem te ergeren. Je mag van jezelf wel iets meer vragen", analyseerde hij na afloop bij FOX Sports. "Zorg dat je de simpele dingen eerst goed gaat doen. Hij wil een transfer, hij wil weg. Hogerop. Ik weet het niet, ik zie het niet. Je mag verwachten dat hij bij Heerenveen het verschil maakt. Ik vind het terecht dat het publiek zich zit te ergeren. Maar daar gaat hij niet beter van spelen."

Larsson zelf kan zich echter niet zo vinden in de kritiek. Hij denkt dat het publiek inmiddels wel weet wat het aan hem heeft: "Ik speel hier nu al bijna drie jaar. Dus als het publiek mij nu nog niet kent, verbaast dat me. Ze kunnen zeggen wat ze willen. Voor mij is het goed. Ik ga gewoon zo door en dat blijf ik doen. Ik speel altijd met veel risico. Soms werkt het, soms niet."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
LW88
 
11
5 april 2017 om 07:53
Dat het een keer wat minder loopt soms kan men best begrijpen. Maar als je na mislukte actie nummer 36352 in een wedstrijd het niet op kunt brengen om je fout proberen te herstellen en daar als een verwend kind blijft staan janken heeft het publiek het recht om daar iets van te zeggen.
 
 
1
5 april 2017 om 08:03
In zekere mate kun je hem met Ziyech bij Twente vergelijken. Ze spelen bij balverlies niet of beperkt in het team belang. Daarbij is het aanvallend vaak alles of niets. Je ziet hem in de wedstrijden tegen de topploegen dan ook vaak niet terug.
 
janpan
 
2
5 april 2017 om 08:52
Slechte vergelijking, buiten het feit dat Ziyech dit seizoen bij balverlies wel degelijk zn mannetje staat vind ik hem bij balbezit tegenstander juist steeds agressiever en beter worden
 
FC_Delft
 
7
5 april 2017 om 08:58
Staat toch ook Ziyech bij Twente, dus dat kan je dus niet met het spel van Ziyech bij Ajax van dit seizoen gaan tegenspreken.
 
Brasileiro
 
1
5 april 2017 om 09:40
Ik vond Ziyech juist vaak excelleren in de topwedstrijden voor Twente. Vind Larsson wel 3 klasses minder..
 
RobertKok
 
0
5 april 2017 om 09:53
Larsson is nog teveel een show voetballer waarbij Ziyech een doelpunten en assisten was bij Twente, Larsson zal dat niveau nooit halen, in mijn ogen staat die stil in zijn ontwikkeling en ben ik blij dat Ajax hem niet opgehaald heeft want dat niveau heeft die niet
 
rastaa
 
0
5 april 2017 om 14:57
Ik denk dat die jongen zn motivatie een beetje op raakt. Ik geloof oprecht dat je hem met younes kan laten concurreren en neres met kluivert volgend seizoen. Dan heb je de flanken goed bezet. Ik zie hem graag komen om.te excellereren op een hoger niveau
 
KeeperToob
 
0
5 april 2017 om 12:02
Uit wedstrijd bij Psv vergeten? Larson dolde de hele achterhoede van Psv. Feyenoord thuis vergeten? Larson domineerde karsdorp de eerste helft compleet.
 
GJ7300
 
0
5 april 2017 om 17:36
Punt is natuurlijk dat je als je alle wedstrijden verliest heel zakelijk en direct moet spelen. Geen fratsen maar gewoon naar dezelfde kleur, balbezit houden en aan vertrouwen werken. Publiek accepteert geen stunts of risico's na een dergelijke reeks. Dat mag kinderachtig lijken gezien het enorme aantal assists en potentiƫle assists van Larsson maar uiteindelijk gast t nu ff om de drie punten en vertrouwen tanken. Larsson is een enorme goochelaar en das genieten maar hij moet ook ff nadenken voor hij weerwoord levert richting publiek