Ibrahimovic sluit terugkeer naar Italië niet uit: 'Je weet maar nooit'
Donderdag, 16 maart 2017 om 18:30

Zlatan Ibrahimovic maakt dit seizoen furore in het shirt van Manchester United, maar de Zweed heeft vooralsnog geen haast om zijn eenjarige contract op Old Trafford te verlengen. Vanzelfsprekend wordt hij nu het einde van deze jaargang nadert steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een vertrek en een van de mogelijke bestemmingen zou Napoli zijn.

Ibrahimovic verdedigde in de Serie A al de kleuren van Juventus, Internazionale en AC Milan en heeft er nooit een geheim van gemaakt groot fan te zijn van het Zuid-Europese land. Geconfronteerd met de geruchten schept hij dan ook niet meteen duidelijkheid: "Napoli? Je weet het maar nooit", reageert hij tegenover FOX Italia.

De spits heeft het echter ook prima naar zijn zin in de Premier League: "Ik ben hier gewoon gelukkig en we gaan zien wat er na dit seizoen gebeurt. Ik heb hier voor een jaar getekend, met de optie voor nog een seizoen. Ik heb niet zo veel voetbaljaren meer voor de boeg, maar ik wil nog wel altijd met plezier op het veld staan en het verschil kunnen blijven maken."

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
35
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
5
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
utd22
 
3
16 maart 2017 om 15:57
Hij geniet van de aandacht op dit soort opmerkingen. Die gaat nergens heen.
 
Duke222
 
0
16 maart 2017 om 21:12
Lijkt me inderdaad ook.. niet alleen dat.. hij houd denk ik gewoon opties bewust open, want dit soort geruchten / aandacht etc..etc..kunnen zijn huidige " waarde " (op deze leeftijd) gewoon nog meer opkrikken.. en hij hoeft er amper wat voor te doen..dit lijkt me dan ook gewoon ingecalculeerd..de beste man weet einde nadert maar ondertussen weet hij allang wat hij gaat doen. Althans dat is het scenario wat ik zie... ik denk dat ie naar USA ofzo gaat.. maar tot die tijd.. blijven flirten als hem dit soort dingen word gevraagd. En hij kan nog best makkelijk wat jaren mee heb ik het idee.. Ik zie hem over 5jr nogsteeds op het veld.
 
TheGoalgetter!
 
1
16 maart 2017 om 16:35
Dit zei hij nog niet eens zo lang geleden ook nog over ajax. Bij elk andere club met naam zou hij dit ook zeggen. Dus niet al te serieus gaan nemen.
 
Geniaal84
 
1
16 maart 2017 om 19:35
Zlatan gaat gewoon lekker in LA voetballen en wordt daarna de nieuwe Vinnie Jones. Ik zie hem wel acteren in B actiefilms, zoals Steven Seagal. Hij heeft er de Martial arts skills voor dus.... Kom maar op met die films.
 
Finalvoetbal
 
0
16 maart 2017 om 20:51
Haha ja. Hij heeft er wel een kop, lichaam en accent voor. Maar ik vind hem eerder the bad guy in een film.