'Icardi en Nainggolan staan mogelijk voor verrassende transfer binnen Serie A'
Zaterdag, 8 juni 2019 om 09:18

Mauro Icardi en Radja Nainggolan waren afgelopen seizoen twee van de meest spraakmakende spelers in de selectie van Internazionale, maar de kans lijkt groot dat de twee na de zomer allebei niet meer in het Giuseppe Meazza zullen spelen. Inter krijgt met Antonio Conte een nieuwe trainer en hij is volgens berichten uit Italië vastbesloten om in de komende maanden afscheid te nemen van het duo.

Icardi lag eerder dit seizoen al overhoop met de clubleiding van i Nerazzurri over zijn contract en speelde toen wekenlang geen wedstrijd voor het keurkorps van de toenmalige trainer Luciano Spalletti. Conte zou volgens Sky Italia nu, in samenspraak met de directie van Inter, besloten hebben dat soortgelijke scenario's in de toekomst niet meer plaats mogen vinden, waardoor Icardi naar de uitgang gedirigeerd wordt.

Conte is bovendien van plan om een aantal nieuwe spitsen te halen en dat zou betekenen dat Icardi naar de vijfde plek in de rangorde zakt. Goal weet op zijn beurt al een mogelijke nieuwe bestemming voor de Argentijn te noemen. Inter ziet wel wat in de komst van het AS Roma-trio Edin Dzeko, Stephan El Shaarawy en Aleksandar Kolarov, terwijl i Giallorossi Icardi op hun beurt graag zouden verwelkomen. Roma-directeur Guido Fienga zou inmiddels in contact staan met Inter om over een ruildeal van dit trio plus de nodige miljoenen voor Icardi te praten.

Als Icardi inderdaad naar het Stadio Olimpico verhuist, komt hij mogelijk opnieuw samen te spelen met Nainggolan. De Belg verliet Roma afgelopen zomer nog voor Inter, maar zou volgens de Corriere della Sera inmiddels azen op een terugkeer naar de Italiaanse hoofdstad. Conte heeft er in Milaan al op aangedrongen dat de middenvelder te koop wordt gezet en Nainggolan hoopt dat Roma werk gaat maken van een rentree. Voornaamste struikelblok vormt de transfersom die Inter wil incasseren: de club wil namelijk 29 miljoen euro ontvangen voor de 31-jarige Nainggolan en dat bedrag is Roma mogelijk te gortig.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
lucas1234
 
31
8 juni 2019 om 09:34
Wat heeft Icardi zichzelf afgelopen jaar tekort gedaan met dat opstandige gedrag. Was de meest begeerde spits ter wereld en kon naar elke club, en dan zou het nu gewoon een stap opzij worden..
 
cuco10
 
1
8 juni 2019 om 10:45
Waar twee ruziën hebben er twee schuld. Dat zijn vrouwtje niet de makkelijkste is geef ik meteen toe maar inter heeft ook niet slim gehandeld.
 
BellaPartita
 
4
8 juni 2019 om 16:13
"waar twee ruziën hebben er twee schuld". Onzin, niemand is groter dan de club, als je je zo wel gaat gedragen dan ben je als club niks meer waard.
 
pieterhoek
 
4
8 juni 2019 om 09:49
Moet as Roma gelijk doen worden ze alleen maar beter van kwa leeftijd en kwaliteit en met nieuwe trainer die graag aanvallend voetbal speelt komen deze spelers helemaal in hun recht! Weet iemand wanneer ze het nieuwe stadion gaan bouwen van as Roma?
 
bochherief
 
11
8 juni 2019 om 09:53
"hi dit is radja, helaas kan ik er bij inter niet bij zijn om tactische redenen". de verkoop van naingolan kan ik inkomen, maar conte begaat een fout door icardi te verkopen omdat hij lastig is. dat deed hij ook met diego costa en dat kostte hem zijn baan bij chelsea
 
pieterhoek
 
0
8 juni 2019 om 09:54
Voor as Roma is dit juist een goeie keuze gelijk halen deze 2 spelers en met nieuwe trainer die graag aanvallend speelt komen deze spelers juist tot hun recht! Weet iemand wanneer het nieuwe stadion gaan bouwen van as Roma dat zal hun alleen maar beter maken voorbeeld is Juventus meer sfeer plus commercieel.
 
KamielZeegers
 
18
8 juni 2019 om 10:02
Wie doet dat transferbeleid bij inter echt ?? Toch om gek van te worden als fan, halen ze óóit iemand onder de 30 !?
 
LisandroSemedo
 
3
8 juni 2019 om 10:58
El Shaarawy is onder de 30. Hehe.
 
Benzema20
 
26
8 juni 2019 om 11:18
Afgelopen seizoen . Lautaro Martinez 21 . Politano 24 De vrij 26 keita balde 24 . Jaren daarvoor Skriniar 23 . Kondogbia 23? Joao Mario 24 Vecino 26 Gagliardini 24 . Zo wat oud zeg ... mensen zoals jou moeten eerst is verdiepen ipv onzin verkondigen en niet zo alle geruchten geloven die er geschreven worden .
 
Ajax4xCL
 
1
8 juni 2019 om 23:29
Met Et'o, Milito, Lucio, Zanetti, Julio Cesar, Stankovic, Samuel, Matterazzi, Pandev, Chivu waren allemaal over de 30 of bijna 30 en daarmee won Inter wel de treble mee in 2010. Oude spelers worden erg gewaardeerd bij Inter. 23 jarige zien ze nog als jeugdspelers joh.
 
Matt
 
4
8 juni 2019 om 10:14
Gaat Inter weer Roma helpen haha...eerst Radja kopen en Zaniolo omgekeerde weg bewandelen, die inmiddels duurder is dan wat Inter aan Radja heeft uitgegeven. Daarnaast Kolarov 33 Dzeko 33 en El Shaarawy pas 26 wel aardige speler, maar zie hem niet veel beter worden. Zo ga je echt niet de huidige nummers 1 en 2 uitdagen...
 
Lazio1900
 
5
8 juni 2019 om 13:07
Geen CL inkomsten, geen stadion in de planning.. geen voorzitter, geen technisch directeur, geen trainer, geen helden in de ploeg.. tifosi hebben geen vertrouwen en de club geen geld om hoge salarissen te betalen. Naingolan Icardi nieuws is om de bladen te vullen.
 
RamonDiaz
 
5
8 juni 2019 om 14:35
Inderdaad, wij gaan AS Roma zeker niet helpen met kadootjes. Dzeko zou een prima aankoop zijn als back up spits en daarmee houd het wel op. Icardi gaat natuurlijk wel wat meer opleveren dan een ruil met de afdankers van Roma, sterker nog ik heb liever dat hij gewoon bij Inter blijft maar ik ben bang dat dat niet meer goed komt.
 
leipek
 
3
8 juni 2019 om 10:45
El sharaaway nooit laten gaan speelt steeds beter en is geliefd bij roma. En ik denk dat dat voor hem ook wel belangrijk is om beter te presteren. Hopelijk komt Icardi dat zou echt een enorme boost geven want Dzeko was dit jaar niet zo goed als laatste jaren.
 
Benzema20
 
4
8 juni 2019 om 11:21
Ik geloof deze bullshit van de media niet meer . Radja zou nog kunnen aangezien hij nooit weg wilde maar weg moest maar icardi naar Roma haha wat voor salaris gaan die betalen dan . De reden dat hij zo'n probleem maakte met Wanda was vanwege het financiële plaatje . Hij wilde een miljoen of 8 per seizoen . Alsof Roma dat wil en kan betalen . En dan alsnog op dit moment is Roma geen haar beter dan inter en speelt inter zelf CL . Als icardi naar Roma gaat is hij niet serieus te nemen aangezien hij steeds aangeeft dat hij inter als zn liefde ziet en niet weg wilt. En als hij echt binnen Italië een transfer wilt maken dan maken alleen napoli en juve kans .
 
ForzaMilan7
 
0
8 juni 2019 om 14:00
Wat een bs nieuws. Ja Icardi gaat een stap achteruit, zonder CL voetbal, terwijl topclubs op hem azen, zelfde voor Nainggolan. Kolarov en El Shaarawy naar Inter ? Jaa hoor .
 
azchelsea
 
1
8 juni 2019 om 16:39
Conte en opstandige spelers zijn geen goede combi. Dat zag je ook helaas met diego costa. Misschien wel beter dat dat duo dan vertrekt, voor het uit de hand loopt.