'Ihattaren liet leden mocromaffia in zijn auto naar Marengo-proces rijden'
Maandag, 8 augustus 2022 om 07:02

Volgens John van den Heuvel heeft Mohamed Ihattaren te dicht tegen het criminele milieu aangeschuurd. De misdaadverslaggever zegt bij Langs de lijn op NPO Radio 1 dat de twintigjarige voetballer leden van de mocromaffia in zijn auto naar het Marengoproces liet rijden. De middenvelder startte onlangs met een individueel trainingsprogramma nadat hij sinds 15 juli bij de Amsterdammers ontbrak vanwege een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu.

"Het beeld is dat hij te dicht aanschuurt tegen de jongens die diep in de criminaliteit zitten", zegt Van den Heuvel. "Daarmee is niet gezegd dat hij zelf criminele dingen doet, maar die scheidslijn is heel dun." De misdaadverslaggever meldde een week geleden dat Ihattaren vanwege dreiging uit het criminele circuit sinds medio juli niet meer aanwezig was op de trainingen en wedstrijden van Ajax. Op zondag 2 augustus liet Ihattaren zich weer zien op Sportcomplex De Toekomst met een selfie met de begeleidende tekst: "Back in business."

Van den Heuvel schreef toen al dat politiemensen waarnamen dat personen met criminele antecedenten in de omgeving van Ihattaren en zijn familie verkeerden. Zij zouden volgens de bronnen zelfs in de door Ajax beschikbaar gestelde auto van Ihattaren hebben gezeten. Hier ging hij bij Langs de Lijn op in. "Er is gezien dat leden van de mocromaffia die terecht moeten staan in het Marengoproces in de auto van Ihattaren naar het proces gingen in de bunker in Amsterdam Osdorp", aldus Van den Heuvel, die zondagavond over dit nieuws in De Telegraaf nog iets uitweidde. "De auto van Ihattaren, die op enig moment zwaar bedreigd werd door criminelen, vloog in brand. Vermoedelijk door brandstichting."

Ajax zelf bestempelde Ihattaren als 'niet fit', maar De Telegraaf maakte eerder al bekend dat er meer zou spelen rondom de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten. Begin augustus is Ihattaren gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven, zo meldde Ajax op de eigen clubsite. Vervolgens is Ajax met de speler in gesprek gegaan om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Na zijn tijdelijke afwezigheid vanwege (vermoedelijke) dreigingen in de privésfeer kampt de middenvelder met een lichte fysieke achterstand, die moet worden weggewerkt om aan te kunnen sluiten bij de A-selectie. Ook wil Ajax Ihattaren volgens De Telegraaf de mogelijkheid tot mentale begeleiding aanbieden.

Meer nieuws
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
   
11:09
11:09
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
13
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
19
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (194)

 
Fossen
 
1013
8 augustus 2022 om 07:08
Naast dat het enorm triest is om te zien hoe die jongen aan het afglijden is, ben ik ook wel benieuwd hoe al die mensen nu reageren die destijds riepen dat Schmidt en PSV hem verpestten en dat Ajax hem wel eens eventjes in het gareel zou krijgen... Want die wisten toch wel hoe ze met hem om moesten gaan hoor, laat dat maar aan de professionals over. Was toen al lachwekkend, maar gezien de tijdlijn van afgelopen maand enorm misplaatst en uit de hoogte. De jongen heeft zijn leven gewoon niet op orde en wil dat ook helemaal niet. In de jeugd van PSV al een muitertje en dat heeft hij gewoon doorgezet. Het overlijden van zijn vader, hoe vreselijk treurig ook, is simpelweg een emotionele dekmantel geweest voor de buitenwereld om zijn fratsen alsnog te accepteren en goed te praten. Terwijl iedereen wist dat hij ook toen zijn vader nog leefde een hele moeilijke jongen was. Als Ajax slim is zetten ze er nog voor september een punt achter, voor ze zich nog dieper in zijn problemen gaan storten. Want dit eindigt hier natuurlijk niet mee. Dan kan Mo zijn contract bij Juventus ontbinden, aan de slag bij een ADO, RKC of PEC, daar de mentaliteit niet voor opbrengen, weer problemen veroorzaken en dan is het afgelopen. Zo zal het gaan vermoed ik. Triest, gezien zijn talent. Maar volkomen zijn eigen schuld. Iemand die niet geholpen wil worden kan nooit naar anderen wijzen. Niemand krijgt jou kapot, behalve jijzelf, Mo.
 
Formus
 
249
8 augustus 2022 om 07:15
Fossen, wat is het toch de hele tijd voor strijd met Ajax/Ajacieden bij jou? Pak t allemaal wat lichter op, maakt t een stuk makkelijker. Het is maar voetbal!On: Iha lijkt wel heel kwetsbaar sinds het overlijden van zijn vader en criminelen weten daar natuurlijk goed gebruik/misbruik van te maken. Hoop datbie het redt, als voetballer maar überhaupt eerst als mens. Hoop dat ie hier voldoende steun voor blijft krijgen (vooral van Ajax in dit geval) en dat men hem niet laat vallen, want hij is veel te kwetsbaar op dit moment).
 
Fossen
 
675
8 augustus 2022 om 07:20
Haha welke strijd? Dit werd toch simpelweg destijds geroepen? Of hadden die mensen toen allemaal `strijd` met PSV volgens jou? Volgens mij staat er niks vreemds in mijn reactie, gewoon een terugblik die in lijn ligt met de gebeurtenissen van Ihattaren eerst bij PSV en nu bij Ajax. Ben simpelweg benieuwd of al die mensen nog steeds denken dat ze het toen goed gezien hadden toen ze zeiden dat PSV het volkomen verkeerd aanpakte. Je laatste zin slaat wel de spijker op z`n kop. Het is eerst te hopen dat hij het redt als mens, desnoods met een maatschappelijke carriere. Dat is belangrijkere dan zijn sportieve carriere. Want gek genoeg, ondanks alles en ondanks zijn uitlatingen, is het oprecht best een leuk joch.
 
Samcro
 
117
8 augustus 2022 om 07:42
Iha lijkt het wel heel leuk en spannend te vinden om met criminele gasten te hangen, ook al toen zijn vader nog leefde.
 
JanMetDeKorte
 
91
8 augustus 2022 om 07:44
Je merkt inderdaad de haat of nijd jegens Ajax in je verhaal. Maar er waren alleen opportunisten aan de Ajax kant die riepen dat Mo wel even zou gaan slagen bij Ajax. Ik denk dat Ajax als club altijd heel voorzichtig is geweest. Het probleem is dat je als bekende voetballer vaak dicht tegen het criminele circuit aanhangt. Je komt in dezelfde clubs en kent dezelfde mensen. Als het dan ook Marrokanen zijn die zich om je bekommeren en die je lijken te willen beschermen, is het makkelijk om dat wereldje ingetrokken te worden, vooral als je al redelijk labiel bent. Dus er moet gewoon gezorgd worden dat hij op het rechte pad blijft. Maar ik ben bang dat hij inderdaad vroeg of laat meegetrokken zal worden.
 
ScummyMan
 
74
8 augustus 2022 om 07:48
Ik denk dat Fossen vooral ook moet bedenken dat de mening van VZ Ajacieden niet perse de mening is van alle Ajacieden. Ontopic: ik denk dat deze jongen inderdaad maatschappelijke begeleiding nodig heeft. Ik snap de gedachten om de handen van hem af te trekken zeker de eerdere problemen met Promes. Aan de andere kant als je die jongen nu laat vallen gaat het zeker mis en is vanuit menselijk oogpunt volhouden en begeleiden hey “juiste” om te doen.
 
Fossen
 
352
8 augustus 2022 om 07:51
Als jij haat en nijd in mijn verhaal bespeurt ligt dat echt aan jou en wil je dat vooral lezen hoor. Mijn irritatie zit naar de mensen (en dat waren er echt heel veel op VZ dus laten we elkaar niet voor de gek houden) die destijds zeiden dat PSV hem aan het verpesten was en het helemaal verkeerd aanpakte met hem. En je kunt de topics er destijds op terugslaan hoeveel mensen wel niet riepen dat het bij Ajax wel ging lukken want die konden dat wel, omgaan met moeilijke jongens. Die wisten wel hoe dat zou moeten. En zie hier. Dat is geen verwijt naar Ajax, want Ajax kan daar ook niks aan doen. Dat is een verwijt naar de mentaliteit, persoonlijkheid en instelling van Ihattaren die er alles aan doet om zijn carriere te vergooien. Dat zagen wij al bij PSV en dat zien jullie nu bij Ajax.
 
Kohaku
 
79
8 augustus 2022 om 07:54
Het gaat al jaren mis met hem. Deze knul is niet te begeleiden want dat is al jaren terug geprobeerd.
 
Sulejmanii
 
225
8 augustus 2022 om 08:36
@Fossen, het is onterecht en jammer dat sommige leden doen alsof je gek bent. Want ik kan me ook heel goed heugen inderdaad, dat er genoeg Ajacieden zijn die vonden dat Psv niet genoeg had gedaan en dat alles aan Schmidt lag. Dat ging sowieso al bijna het gehele seizoen zo, voornamelijk voorman en voorzitter onze grote vriend Japie had het er vaak over. Maar ik snap wat je wilt zeggen en je hebt een punt, zelf zie ik je vaak genoeg in Ajax topics reageren en gewoon normaal, respectvol, en af toe misschien met een kwinkslag of plagend wat leuk is. Het is gewoon volwassen om iets toe te kunnen geven, en het maakt ook niets uit. Zelf stond en sta ik zelf nog steeds achter de transfer van Ihattaran, en heb de hoop nog niet opgegeven maar als het waar is helpt dit hem niet.
 
skes14
 
33
8 augustus 2022 om 08:51
Japie is geen eens Ajacied, dus waarom je dat erbij haalt om je punt dat Ajacieden dat riepen kracht bij te zetten snap ik niet. Overigens viel het echt wel mee hoeveel Ajacieden zeiden dat Ajax het wel even zou gaan regelen. Feit is gewoon dat Ajax wel meer met moeilijke jongens is omgegaan en bovendien was het risico qua geld met Iha heel erg laag en dus het gokje waard. Lukt het, heb je voor goedkoop een topspeler. Zo niet, laat je hem gaan. En dat is wat er voornamelijk werd gezegd. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Dat psv (lees Schmidt) hem verpestte kwam echt niet alleen van Ajacieden
 
De Roze Panter
 
84
8 augustus 2022 om 09:02
@skes14 dat viel dus helemaal niet mee. Zowat 50% van de reacties onder de desbetreffende topics zag er zo uit als Fossen stelt. Anders lees je die topics even terug, dat is nog mogelijk. Het verbaasd me ten zeerste hoe dit hier dan weer word ontkent. Ik ben niet voor Ajax of PSV, dat is schijnbaar ook heel belangrijk hier.
 
Sulejmanii
 
40
8 augustus 2022 om 09:02
Skes14 dat weet ik ook wel, Japie heeft vaak genoeg gezegd dat hij een Feyenoorder is. De reden dat ik Japie aanhaalde, omdat hij geen moment onbenut liet dat alles aan Psv maar vooral aan Schmidt lag! Ondanks hij inderdaad geen Ajacied was. Als we eerlijk zijn heeft Fossen wel degelijk een punt hoor, er waren zat mede-Ajacieden die aangaven dat het hier wel allemaal goed zou komen. Zoals ik net al zei, stond ik achter de transfer omdat het een relatief goedkope gok is. En zelf heb ik nog steeds de hoop niet opgegeven, dus op dat gebied zijn we het helemaal eens. En het waren inderdaad niet alleen Ajacieden die vonden dat Psv Ihattaran zou verpesten, dat is de reden dat ik met Japie begon en zijn hart ligt bij Feyenoord. Mijn hele punt is gewoon, dat we allemaal eerlijk moeten blijven. Mocht iets uiteindelijk anders zijn gelopen dan verwacht, is dat niet anders er spelen soms nou eenmaal meerdere factoren mee.
 
Gaalmeister
 
18
8 augustus 2022 om 09:06
Mo gaat alsnog slagen bij Ajax, daar ben ik van overtuigd. Deze dingen die naar voren komen zijn voor een groot deel gebeurd/begonnen voor zijn tijd bij Ajax. PSV heeft hem inderdaad laten vallen op een gegeven moment, dat zal bij Ajax niet gebeuren. Hier krijgt hij de juiste begeleiding en weet zeker dat hij het gaat laten zien dit jaar.
 
naalvies
 
18
8 augustus 2022 om 09:16
Formus, volgens mij was de meerderheid inderdaad behoorlijk genuanceerd over het falen van mo bij PSV, dat het meer aan hemzelf lag dan aan Schmidt of de club. Fossen zijn verhaal is typisch psv, altijd kijken of er een sneertje of overwinningkje te behalen valt richting de grote club uit de hoofdstad.
 
De Roze Panter
 
65
8 augustus 2022 om 09:19
@naalvies ook voor jou de tip om deze topics eerst eens terug te lezen voordat je reageert met ‘volgens mij’. Fossen heeft gewoon gelijk in zijn stelling/constantering.Verder heb je het over een sneer, iets typisch PSV, om vervolgens zelf een sneer uit te delen. Het niveau is weer aardig aan het zakken op VZ de afgelopen maanden.
 
naalvies
 
10
8 augustus 2022 om 09:28
Panter, er zijn altijd mensen die hard van stapel lopen bij voetbalgerelateerd nieuws, ongeacht de clubvoorkeuren. Er waren inderdaad Ajaxieden die het geweldig vonden dat Iha kwam maar ook genoeg die grote twijfels hadden getuige de gebeurtenissen bij psv en juve. Het is een beetje popie jopie doen en gelijk halen van Fossen door te stellen dat alle Ajacieden wel even dachten dat hij bij Ajax al zijn streken verleerd zou zijn.Grappig overigens dat Fossen ‘gewoon gelijk’ heeft volgens jou. Ga nu bijna denken dat jullie bij elkaar op een kamer zitten. Ik zal in elk geval voortaan aan jou vragen wie er gelijk heeft bij discussies op vz.
 
skes14
 
12
8 augustus 2022 om 09:32
De roze panter, ik heb je ‘advies’ even opgevolgd. En ik stel voor dat je je eigen advies opvolgt. Ik lees echt overwegend reacties dat het een risico is, maar dat als die zich uitbetaalt het, het zeker waard is. Ook veel reacties van Ajacieden die zeggen begin er niet aan. Reacties waarin er gezegd wordt dat Ajax dit wel gaat regelen, want zij krijgen hem wel in het gareel, zij hebben de professionals etc. zijn echt zwaar in de minderheid.
 
caribbean
 
13
8 augustus 2022 om 09:37
@Sulejmanii, hoe is het grote vriend? Wat ik met name stuitend vind is dat we allemaal doen alsof het meteen afgelopen is met Ihattaren. Mijn verwachtingen zijn niet veel anders dan aan het begin, ik verwacht nog steeds dat Ihattaren belangrijk gaat zijn voor Ajax met wat setbacks hier en daar. Het is dan ook tekenend hoeveel mede Ajacieden deze jongen meteen afvallen en Fossen zoveel likes geeft. Jullie hebben toch niet gedacht dat we de verlosser binnen hebben gehaald en dat alles meteen koek en ei is? Ihattaren is alles behalve heilig gezien zijn verleden. Dan is het logisch dat we een terugval in prestatie of deze geval kunnen verwachten. Het is behoorlijk naïef om te verwachten dat Ihattaren in een rechte lijn omhoog Ajax zou gaan bestormen, nogmaals mijn mening over Ihattaren is in deze niet veel veranderd. Vanaf hier is iedereen hopelijk weer wakker inclusief hij zelf, lets go!
 
Formus
 
10
8 augustus 2022 om 09:45
@Fossen, dat mensen dit geroepen hebben, heeft jou klaarblijkelijk gestoord en nu lijk je je gelijk te willen halen. Waarom weet ik niet. Maar het is imo beter om daar dan boven te staan ipv mee te gaan doen aan dat kinderlijke gedoe. Maar nogmaals, dat is mijn mening. Nog even over Iha: ik hoop echt voor hem dat ie als mens weer op t goede pad komt en tevens daarna ook als voetballer. En ik hoop echt dat Ajax hem hierin blijft ondersteunen en hem zover krijgt, want anders zal ie zomaar echt diep in het criminele milieu kunnen vervallen en dat zou echt zonde zijn.
 
Formus
 
5
8 augustus 2022 om 09:53
@Sule, alles goed man? Ik ben veel minder op VZ tegenwoordig omdat ik de inhoudelijke gesprekken echt veel minder geworden vind en het opportunisme van vele (nieuwere) leden heel groot, zeker in live meepraten. Maar toen met Iha en zijn stap naar Ajax was ik veel online en er waren echt heel veel leden die hoopten dat ie bij Ajax het wel weer op de rit zou krijgen. Hoopten! Dan was het een verantwoord risico. Lees t maar na. Ook mede door Ten Hag, omdat hij het vaker bewezen zou hebben, maar dat had niks met Ajax te maken. Ajax is als club juist heel vaak incapabel gebleken bij de begeleiding van moeilijkere jongens. Dit lijkt wat verbeterd, maar er zijn, toen ook, echt weinig die zeggen dat Ajax daar wel even goed mee om zou gaan. Ten Hag werd wel vaak genoemd. Maar Ajax niet als club. En dat zijn daadwerkelijk 2 heel verschillende dingen. En dat Schmidt afgemaakt werd om zijn omgang met Iha, dat heeft gewoon te maken met Schmidt in het algemeen. Was een persoon die buiten PSVers weinig fans had in NL. Maar dat kan je niet Ajacieden aanrekenen. Dat vonden heel veel andere supporters ook.
 
Ducktaildo
 
17
8 augustus 2022 om 09:54
Formus. Lijkt mij toch logisch? PSV (waar hij fan van is) werd weggezet als een club die niet om kon gaan met moeilijke jongens, en Ajax ging wel even laten zien hoe dat zou moeten. Dan je het toch niet zo gek dat hij nu even zijn gelijk gaat halen? Of vind jij van wel?
 
Japie_Krekel
 
15
8 augustus 2022 om 09:55
Maar het verhaal met Schmidt was toch iets heel anders? Dat had helemaal niet met een mocromafia te maken maar met zijn fitheid. Dit verhaal is voor mij ook niet duidelijk moet ik zeggen. Door wie wordt Ihatteren bedreigd? Dat maak ik niet op uit dit artikel. Eerst waren het zigeuners waarmee hij ruzie had door zijn nieuwe vriendin en nu hoor ik dit weer
 
skes14
 
2
8 augustus 2022 om 09:58
@Ducktaildo Met als belangrijke kanttekening dat ie z’n gelijk nog helemaal niet heeft gekregen. Dat Mo moeilijk is en er heel veel werk in gaat zitten wisten wij allemaal en wist Ajax ook. Om dan na een half jaar je conclusie te trekken als er weer wat gebeurt vind ik persoonlijk nogal voorbarig.
 
MSN10
 
20
8 augustus 2022 om 10:01
Luister dan … je groeit op sinds je een kleuter ben met de jongens die je tot de dag van vandaag nog steeds als vriend ziet. De ene wordt vakkenvuller de ander een profvoetballer de ander een inbreker de ander weet ik veel wat. Jullie praten allemaal zo makkelijk man. Mijn vriendengroep zit de helft tussen die ook geen lieverdjes zijn maar wat moet ik doen dan mag ik geen bakkie doen met ze dan? Of als ik een rondje met m in de auto rijdt mag dat niet?? John moet eerst naar zichzelf kijken en niet zulke dingen gaan roepen en dan zeggen ja ik hoop het graag dat die jongen het redt, ja hou dan je verotte mond dicht man. Altijd maar dat wijzen walgelijk.
 
ForzaZitterd
 
6
8 augustus 2022 om 10:01
@sulejmanii Als je dit leest, is het dan niet handiger om Ihattaren op te geven als Ajax zijnde? Er staat een prima elftal, er wordt zelfs van een 'luxe probleem' en dan wil je dit toch niet in je ploeg hebben? Vind trouwens dat Ajax wel echt mag gaan kijken naar het werven van personeel, de laatste tijd is het teveel negatief in het nieuws gekomen vanwege Overmars, Promes en nu dit. Het overschaduwt de prestaties die in Europa zijn gezet en de rol die gespeeld is in het verbeteren van de Eredivisie.
 
FCVoetbal23
 
4
8 augustus 2022 om 10:02
Ik ken een aantal jongens die in de jeugd van profclubs hebben gespeeld. Wat me is opgevallen is dat alles om voetbal moet draaien en het sociale aspect wordt ondergewaardeerd. Ajax bouwt volgens mij een school op het jeugdcomplex. Hoe ga je dan goede en foute vrienden kunnen herkennen vanaf jongs af aan? Ik vindt dat profclubs jongens op jonge leeftijd op social vlak iets losser mogen gaan laten.
 
Formus
 
5
8 augustus 2022 om 10:03
Roze Panter en Fossen: heb even gezocht naar de artikelen, maar is lastig op mobiel. Maar deze vond ik en de reacties zijn vooral: niet doen of een verantwoord risico.https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=399195https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=399653Dus het lijkt toch te maken te hebben met een wat selectieve herinnering. Of zit ik hier mis?
 
skes14
 
3
8 augustus 2022 om 10:07
FcVoetbal, die school is gewoon om achterstanden die ze krijgen omdat ze eerder weg moeten van hun eigen school te compenseren. Zo kunnen ze na de training daar nog even aan de gang bijvoorbeeld.
 
Sulejmanii
 
5
8 augustus 2022 om 10:11
@Carribbean, leuk om je weer te zien op vz man als oudgediende! Maar maak je niet zo druk man, er zijn genoeg Ajacieden waaronder ik zelf die nog wel in een goed vervolg geloven. Ik heb Ihattaran toch niet afgevallen? Drie heb ik aangegeven dat ik nog wel in Ihattaran geloof, enige dat ik zei dat dit niet handig is. En dat ik me niet kan voorstellen, Psv er niets aan heeft gedaan om Ihattaran te laten renderen. Yup eens setbacks zullen er zijn, maar ik hoop en denk dat hij dit zijn belofte alsnog nog gaat inlossen net als jij! Maar niet zonder slag of stoot. ??
 
Formus
 
2
8 augustus 2022 om 10:14
Ducktaildo, ook voor jou, het valt wel mee dus hoe Ajacieden reageerden. En, zo heb ik ook al eerder gereageerd, als je je stoort aan dat soort reacties, moet je dan hetzelfde terug gaan doen door/om je eventuele gelijk te willen gaan halen? Dan heb je wellicht je gelijk gehaald, maar je gedraagt je dan ook als gelijke, nl als iemand waar je zelf dus moeite mee had. En dat vind ik best raar ja.
 
Woenselaar
 
11
8 augustus 2022 om 10:17
@naalvies, "typisch PSV, altijd sneertje, grote club uit de hoofdstad" zeg dan niks kerel...
 
Ducktaildo
 
6
8 augustus 2022 om 10:22
Formus. 'het valt wel mee dus hoe Ajacieden reageerden'. Dat is uiteindelijk iets wat jij vindt. Ik vond het (net zoals Fossen) nogal overdreven van de kant van bepaalde Ajacieden hier. Maar wij hebben het dus allebei anders ervaren, en daar valt niks aan te veranderen. Jij vindt/vond het meevallen, ik zie dat anders. En kan Fossen zijn reactie dan ook wel begrijpen.
 
KTB84
 
3
8 augustus 2022 om 10:25
@MSN10: Ik ben het helemaal eens met het begin van je reactie. Het is moeilijk om nee te zeggen tegen vrienden die je al jaren kent. Als ik de tekst lees, maak ik er uit op dat die vrienden van hem in de auto van Mo (lees: de auto is in bruikleen van Ajax) om naar het Marengo proces te gaan. Misschien wist Mo dit niet, Ik ga niet speculeren of hij dit wel of niet wist. Ik vind het echt niet handig om je auto uit te lenen, als je deze leent van je werkgever. Ik zou aan een vriend nooit vragen of ik zijn auto mag gebruiken als ik weet dat deze van een werkgever is. Ik zou mijn auto in zo'n situatie ook niet uitlenen.
 
 
10
8 augustus 2022 om 10:33
Als je graag profvoetballer wil worden moet je je criminele vrienden niet in je auto laten rondrijden. Met wat geluk leren je ouders je dat tijdens je jeugd ook. Criminelen crimineel noemen is verder ook niet walgelijk, dat zou iedereen moeten doen. En ze daarna opsluiten.
 
Kohaku
 
9
8 augustus 2022 om 11:20
Voor de tijd van Schmidt was het al ellende met Mo. Zo ongeveer elke trainer heeft problemen met hem gehad en nu bij Ajax verpest hij het weer zelf.
 
Formus
 
3
8 augustus 2022 om 13:13
Ducktaildo, heb je de artikelen teruggelezen? Als je echt vindt dat er voornamelijk stom gereageerd, dan mag je dat mij uitleggen. Want ik lees echt veelvuldig: gok zonder risico of niet doen. Ik heb t gevoel dat t echt veel grootser in jullie koppies is gaan zitten. En dat bedoelde ik juist met mijn eerste reactie naar Fossen: het lijkt een soort reactie op iets dat ie veel te groot heeft gemaakt. En sta gewoon boven die paar die het wel deden. Anders doe je precies hetzelfde als wat jezelf kl*te vond.
 
Sulejmanii
 
1
9 augustus 2022 om 00:22
Hey Formus, Ajax broeder van me! Leuk om je te zien man, begin van het jaar was ik 3 maanden ofzo niet actief, af en toe gas terug nemen tot het begint te kriebelen. Lees alsjeblieft even de reacties terug van mij, volgens mij zijn het vrij weleens. Maar ik had zeker ook genoeg Ajacieden gezien die deden alsof Psv er niet aan had gedaan om Ihattaran in het gareel te krijgen. En ook van andere clubs idd.
 
Sulejmanii
 
0
9 augustus 2022 om 00:24
Goedenavond Forza, het is gewoon heel dubbel. Ik begrijp je beredenering, maar ik blijf een sprankje hoop houden. Er zijn nog wat maanden te gaan, en het is wel balen ja er is hoop negativiteit om mijn cluppie.
 
Davy de Pauw
 
26
8 augustus 2022 om 07:26
Zo, die glazen bol van jou moet wel heel erg goed zijn zeg! Laten we vooral hopen dat Ihatarran het gewoon weer laat zien op het veld want als voetballer is het gewoon een juweeltje.
 
Fossen
 
198
8 augustus 2022 om 07:32
Glazen bol? Jij dacht dat al die gebeurtenissen, akkefietjes en incidenten samen allemaal los van elkaar staan? Het is toch gewoon een rits aan herhalingen die allemaal dezelfde oorsprong hebben. En als je als club eerst de situatie met Promes hebt gehad, en nu een speler hebt die al het nodige op zijn kerfstok heeft, die mensen uit het criminele circuit naar een strafproces laat rijden in de auto van de club (!), dan kun je volgens mij als club maar een ding doen hoor.
 
Davy de Pauw
 
24
8 augustus 2022 om 07:40
@fossen Als, en ik zeg als, het verhaal van VD Heuvel waar blijkt te zijn dan valt er uiteraard vanalles voor te zeggen dat Ajax hier niets mee te maken wil hebben. Maar met mijn glazen bol opmerking doelde ik meer op jouw voorspelling dat Ihatarran eindigt bij RKC of Ado en het zelfs daar verpest. Die onderbuikgevoelens van jou komen meer voort uit een frustratie jegens Ihatarran die het verpestte bij PSV dan dat ze op feiten zijn gebasseerd. Nogmaals, ik vind Ihatarran als voetballer een getallenteerde jongen ik hoop dat hij het gewoon laat zien op het veld. Ongeacht bij welke club.
 
Kohaku
 
28
8 augustus 2022 om 07:56
Dat heeft niets met frustratie te maken of denk je dat iemand die al zijn hele leven zo is opeens gaat veranderen? Dit wordt een gevalletje Bakkali.
 
Fossen
 
58
8 augustus 2022 om 07:56
Tja, dat RKC verhaal is wellicht wat flauw, maar is het zo ondenkbaar dan? Op het moment dat Ajax dadelijk, begrijpelijkerwijs, zijn handen van hem aftrekt, gaat een subtopclub in Nederland zijn handen er echt niet meer aan branden. Dus dan kom je bij dat kaliber clubs uit. En gezien afgelopen jaren lijkt het mij heel sterk als Ihattaren bij dat soort clubs wél de mentaliteit kan opbrengen, integendeel. Dat niveau is veel te laag voor hem en dus voelt hij zich niet op zijn plek. Volgens mij een vrij logische voorstelling van zaken toch? Wat dat met onderbuikgevoel en 'frustratie jegens Ihattaren' te maken heeft is mij een raadsel hoor. Beetje kinderachtig ook om het daar op te gooien.
 
Ducktaildo
 
9
8 augustus 2022 om 08:30
Fossen. Ik zie een FC Utrecht het dan nog wel gewoon doen.
 
Lionaldinho84
 
26
8 augustus 2022 om 09:45
Dus hij werd helemaal nie bedreigd? Is dat gewoon verzonnen? En waar zijn al die Moraalridders nu, Soccerfan en andere Ajaxfans die zeker wisten dat het allemaal roddels waren en Mo een slachtoffer was.. hoe dom ben je eigenlijk als je de auto van je werkgever uitleent aan criminelen? Dit zegt genoeg over zijn leervermogen. Gevalletje ballotelli meets Promes is dif
 
Vernon
 
12
8 augustus 2022 om 10:28
@Fossen Het is wel duidelijk dat er iets mis is met Mo. Maar trap nou niet in de val dat al die Ajacieden wel even dachten dat Ajax het ging oplossen. De reacties waren erg verdeeld. De grootste Schmidt hater hier is bovendien Feyenoorder. Dat er een paar kleuters zijn die denken dat Ajax alles beter kan, is treurig, maar wat heb je eraan om je gelijk bij hen te halen.
 
ajaxglobal
 
18
8 augustus 2022 om 07:46
@fossen, Je gooit een hele hoop bij elkaar. Onder van Bommel presteerde hij fantastisch! Daarna is het bergafwaarts gegaan en ja daar heeft psv ook een rol in gespeeld. Is het zo moeilijk te erkennen? Na het verlies van zijn vader is het vooral mis gegaan wat best begrijpelijk is op zo een jonge leeftijd. Wat maakt dat je zo haatdragend bent?
 
Fossen
 
179
8 augustus 2022 om 08:00
Mensen vergissen zich nogal in hoe lang dit al bij Ihattaren speelt. In de jeugd van PSV ging het al precies zo, alleen op kleinere schaal. Het is helemaal niet onstaan na van Bommel, maar al ver daarvoor. Alleen kwam het toen niet in de Telegraaf. Wel bijzonder, dat als je een hele logische en simpele voorstelling van zaken geeft hier op VZ, je achtereenvolgens beticht wordt van 'strijd met Ajax', 'haatdragend' bent, 'gefrustreerd naar Ihattaren' en op basis van 'onderbuikgevoel' reageert. Het is wat he. Er staat niks geks in mijn reactie maar allemaal als door een wesp gestoken opvliegen met dit soort termen haha. Misschien omdat jullie zelf ook wel weten dat er een grote kern van waarheid in zit. ??
 
ajaxglobal
 
25
8 augustus 2022 om 08:33
@fossen, Wanneer meerdere mensen zo op je reageren. Zou het dan niet zo kunnen zijn dat er een uitnodiging inzit om eens te kijken naar je eigen aandeel? Het is maar een idee…
 
Ducktaildo
 
56
8 augustus 2022 om 08:40
Ajaxglobal. Ik moet fossen wel gelijk geven in het stuk dat hier op voetbalzone er een tendens heerste dat Ajax hem wel even op het rechte pad zou krijgen. Tuurlijk zegt dat niet dat iederen zo dacht, maar ik vond de hosanna stemming toen wel erg vroeg. Met ihattaren is het wachten tot het volgende probleem zich voorgaat doen. Ik denk dat ihattaren vooral bij Jong Ajax mag gaan voetballen en via de achterdeur vertrekt.
 
arsenal890
 
76
8 augustus 2022 om 08:45
Fossen heeft gewoon gelijk hoor. Zie hier erg veel rare reacties op hem terwijl hij precies verteld hoe het zit.
 
Woenselaar
 
60
8 augustus 2022 om 08:48
Aangezien de meerderheid van de fora Ajacied is, zeggen aantallen niet perse iets. Ik ben het volledig eens met Fossen.
 
GluubsterTJ
 
58
8 augustus 2022 om 09:08
Eens met Fossen ook. De arrogantie van sommige leden hier was stuitend. Ik zeg het al sinds zijn rare gedrag bij Psv: mensen veranderen niet zo snel, ze passen zich hooguit aan. Zelfs dat lijkt lastig voor Mo als we de berichtgeving mogen geloven.
 
VijfMeterLijn
 
29
8 augustus 2022 om 09:18
@ajaxglobal denk dat die mensen zelf even in de spiegel moeten kijken die zo reageren. Verblind door clubliefde en niet de feiten onder ogen kunnen zien. Fossen zegt niks geks.
 
ajaxglobal
 
2
8 augustus 2022 om 09:27
@vijfmeterlijn, Ik denk dat de russen ook even normaal moeten doen.... Oh er zullen altijd mensen zijn die hoog van de toren blazen, mensen, die in het midden zitten en mensen die weinig zeggen. Dat is niks nieuws. Hij haalt hele verschillende dingen bij elkaar en diverse tijdspaden. Ten tijden van vsan Bommel was er echt niemand die een slecht woord over Mo had. Ik wel btw ik vind hem vervelend goed... en nu is het ineens allemaal logisch...
 
RM1335
 
6
8 augustus 2022 om 10:15
Meerdere mensen die zo op Fossen reageren? Kijk eens even naar de duimpjes die hij heeft naast zijn comment. Velen op dit Ajax Barcelona forum zijn het gewoon met hem eens.
 
Thamike
 
3
8 augustus 2022 om 10:23
Ik zie de laatste tijd ook steeds meer reacties van een niveau dat je je afvraagd of er een kleuterklas is die VZ als voorleesboek heeft geintroduceerd. Echter past daar de reactie van Fossen ook bij. Het lijkt een trend te worden dat er een paar leden zijn die zo kinderachtig reageren dat andere deze onthouden en later gebruiken om een grote groep Ajacieden weg te zetten. Dan moeten die leden zich ook nog even verantwoorden in een nieuwe topic. Ik snap dat niet zo goed. Dit kun je doen bij elke topic omdat er vanuit alle clubs wel een groepje kinderen zin die als kleuters reageren. Daarnaast is het psychologie gedeelte ook nog erg hoog. Iedereen weet wat er aan de hand is en hoe je hier wel of niet mee om moet gaan. Fossen trekt de lijn door dat hij vroeger als klein jongetje al een spelertje was die niet altijd in de pas liep en het overlijden van zijn vader gebruikt als dekmanterl om zijn gedrag verder te laten escaleren. Dat zijn me toch uitspraken die eng aan het worden zijn. Soms moet je juist de typische kleuters laten gaan en vooral focussen op de mooie discussies die hier ook genoeg zijn en ik ook juist wel gewend was van Fossen.
 
ajaxglobal
 
3
8 augustus 2022 om 11:15
@thamike, Dat klopt ook hoor. Ik heb er zelf alleen een hekel aan dat wanneer mensen dingen op een hoop gooien zonder te snappen wat de impact betekent! Dat klopt net alsof het een sport is om iemands ongelijk aan te tonen. En natuurlijks la je weleens de plank mis, anders zou je hele bijzondere gaven hebben. Dan was de kans groot dat je niet aanwezig zou zijn op dit forum. Klopt en dat is niet een 1 op 1 relatie die je zo legt. Bergwijn was ook een vervelend mannetje die heeft het ook goed gedaan daarna bij psv.
 
JK-Ajax
 
34
8 augustus 2022 om 07:46
Die stelligheid van een aantal is niet de mening van de meerderheid. Dat je daar nog aandacht aan besteed op de vroege morgen joh, laat gaan.
 
Fossen
 
94
8 augustus 2022 om 08:02
Die stelligheid van een aantal was toch echt meer dan een enkeling hoor. Heel VZ stond er destijds vol mee joh als er een artikel over Ihattaren bij PSV kwam. Laten we elkaar niet voor de gek houden.
 
JK-Ajax
 
9
8 augustus 2022 om 08:09
Er zit een verschil tussen de stelligheid die jij beweert of het met een glimlach hopen dat het hilarisch zou zijn als hij hier weer aan de praat zou komen. Dat laatste is de meerderheid en niet dat eerste
 
VijfMeterLijn
 
29
8 augustus 2022 om 08:24
Hij zegt ook nergens dat het een meerderheid betreft, enkel dat er meerderen zijn die dat gezegd hebben.
 
robert41
 
1
8 augustus 2022 om 17:22
Man man wat een zielig gedoe allemaal. Mensen als Fossen die eens even hun gelijk willen halen. Alsof iedereen een glazen bol heeft. Iedereen hoopte dat ze Ihataren in het gareel zouden krijgen. Eerst de PSV supporters. Toen de Ajax supporters, en in de toekomst misschien de Feyenoord supporters. Is toch allemaal volstrekt normaal. Waar mensen zich al over op kunnen winden.... de rancune zit hoog bij de PSV supporters zeg
 
caribbean
 
10
8 augustus 2022 om 07:57
@Fossen, hier zat jij natuurlijk op te wachten om je ei kwijt te kunnen. Laten we nou niet meteen doen alsof Ihattaren al mislukt is bij Ajax door dergelijk randzaken. Na de eerste twee “oefen” wedstrijden werdt hij nog de hemel in geprezen. Nu moet hij twee stappen achteruit doen maar komt hier sterker van terug.En ja, ik ben nog steeds van mening dat Schmidt niet de capaciteit heeft om met dergelijke jongens om te gaan. Ook best triest om gelijk te roepen dat het overlijden van zijn vader een dekmantel was, wie ben jij nou niet om te kunnen beoordelen wat voor impact dat op die jongen heeft gehad. Ik geloof nog volledig in Ihattaren, vanaf begin van het seizoen riep ik al dat we hem tijd en ruimte moeten geven met zulke zakken als reden. Ik zie je reactie graag tegenmoet als hij rond de winterstop dicht tegen een basisplaats aan zit
 
barcalover123
 
94
8 augustus 2022 om 08:10
Ik snap Fossen wel. Er waren echt veel Ajax fans die riepen dat Ajax dit wel even gingen fixen. Je mag ze er dan toch opwijzen of ze hun mening inmiddels hebben bij gesteld? Nu hij ze er op wijst is hij opeens haatdragend naar Ajax?
 
Fossen
 
103
8 augustus 2022 om 08:12
Haha ja 'hier zat je op te wachten'. De volgende. Wat een termen allemaal op een hele logische reactie. Als hij in de winterstop tegen een basisplaats aanzit zou dat hartstikke mooi voor hem zijn. Maar dat je dat echt denkt vind ik enorm naïef. Zeker je gezien je andere opmerkingen over 'dergelijke randzaken'. De beste jongen laat (verdachte) criminelen van een van de grootste zaken in Nederland ooit in 'zijn' auto (auto van Ajax ook nog eens) naar een strafzaak rijden. En jij noemt het een randzaak. Tja. Als Schmidt niet de capaciteit had om met dergelijke jongens om te gaan toen het nog ging om overgewicht en werkweigering, dan moet je Schreuder wel helemaal incapabel vinden nu hij zich in laat met criminelen. En nee, dat vind ik niet want dit doet die jongen zelf. Maar dat is jouw eigen redenering.
 
naalvies
 
11
8 augustus 2022 om 09:18
Het is in elk geval duidelijk dat Fossen een vrije ochtend heeft vandaag.
 
Lee112
 
10
8 augustus 2022 om 09:21
Zegt hij ook niet. Echer brengt deze jonge heel wat drama met zich mee dmv keuzes. Hij is jong en heeft begeleiding nodig dat staat vast, maar ik kan me niet voorstellen dat Ajax de koopoptie toelicht
 
Nick Danninga
 
1
8 augustus 2022 om 10:20
@fossen: "de beste jongen laat (verdachte) criminelen van een van de grootste zaken in Nederland ooit in 'zijn' auto (auto van Ajax ook nog eens) naar een strafzaak rijden." Zullen we wel even afwachten wat er waar is van dit verhaal? Dat er 'iets' aan het handje is, dat moge duidelijk zijn.
 
Kohaku
 
2
8 augustus 2022 om 11:24
Waarom heb je het over Schmidt? Wat heeft die man misdaan dat hij de schuld krijgt terwijl Mo bij de jeugd al een probleemgeval was?
 
janter
 
7
8 augustus 2022 om 08:09
Laten we maar eerst bekijken wat wel en niet waar is van dergelijke verhalen. De media kickt er natuurlijk wel op om dit soort verhalen er in te gooien. Geen idee hoe betrouwbaar John is doorgaans.
 
Nick Danninga
 
0
8 augustus 2022 om 10:19
Mwah...als je je talenten bij RTL Boulevard moet showen heb ik zo'n man niet heel hoog zitten, eerlijk gezegd. Maar gelijk heb je wel: laten we even wachten met oordelen. Al kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat er ook een vuurtje brandt als er rook zichtbaar is. Feit is dat er voortdurend iets is rond Ihatarren.
 
Yoda
 
14
8 augustus 2022 om 08:11
-ben ik ook wel benieuwd hoe al die mensen nu reageren die destijds riepen dat Schmidt en PSV hem verpestten en dat Ajax hem wel eens eventjes in het gareel zou krijgen- Waarom vind je dat nou zo belangrijk Fossen, wil je nou echt dat mensen jou dat gaan verantwoorden? Maakt jou het uit wat iedereen vond van wat Mo bij psv deed, of niet? Hij is daar klaar en heeft vooralsnog niet aangetoond een stap verder te zijn gekomen. Misschien komt dat ooit, misschien niet. Dit is toch net zo zinloos als wanneer Mo nu wel de pannen van het dak zou spelen en diezelfde lui nu bij jou aankomen met hun pathetische statement? Het zijn nu eenmaal andere tijden, andere mensen, andere situaties. Laat gaan…
 
Fossen
 
91
8 augustus 2022 om 08:14
Ja ik vind dat belangrijk, anders zet ik het er niet neer. Heb me destijds enorm gestoord aan al die mensen die het maar makkelijk op PSV en Schmidt gooien, en nu Ihattaren die lijn bij Ajax doorzet opeens doen alsof er niks aan de hand is. En als je daar wat van zegt dan ben je haatdragend, gefrustreerd en wil je strijd met Ajacieden.... vreselijk hypocriet. Wel destijds uitdelen maar nu niet incasseren blijkbaar. Als Mo de pannen van het dak gaat spelen ben ik hartstikke blij voor hem, heb ik hier op VZ ook vaker aangegeven. Dat zou hem vrij maken van andere zaken. Maar ik zie dat zo 1,2,3 niet meer gebeuren.
 
Yoda
 
9
8 augustus 2022 om 08:37
Als je dat belangrijk vind dan ga je nog een drukke tijd tegemoet en die nooit ophoudt, ook niet na Ihattaren. Je laat je gemoedstoestand nogal afhangen van wat anderen vinden van psv, en als je je daar aan stoort en op gaat reageren ga je reacties krijgen, waar je nog meer gefrustreerd door raakt. Dit is helemaal geen inhoudelijk thema joh, gewoon ordinair psv tegen Ajax discussie, dat wil jij misschien niet, maar dat wordt het steeds wel. Mijn tip: probeer wat afstand te nemen van wat van psv wordt gevonden. Wat zij op hun bordje krijgen, reken ik jou niet aan haha. Dat verdedigen van je club, het mag van mij hoor, maar als je je pas lekker gaat voelen wanneer Ajax fans het met je eens gaan zijn, dan wens ik je succes Haha. En relax. Richt je bv op het psv van nu. Beetje genoten zaterdag?
 
Mantitty
 
30
8 augustus 2022 om 08:57
Dat laat hij allemaal helemaal niet.. Het is niet zo heel lastig, wordt hier door anderen ook gewoon in erkend, om gewoon toe te geven dat dit een legitieme vraag is. Commentaar, of afvragen is geenszins hetzelfde als ‘altijd maar met die ander bezig zijn’.. Vele PSV-ers leefden oprecht mee met Mo, het stadion heeft hem destijds hartstochtelijk gesteund, aangemoedigd, etc. Deze PSV-ers vonden het ook pijnlijk dat hij naar Ajax ging. Lijkt me niet zo heel gek. Hele hordes ajacieden hier wrijven dat er lekker in en stelden dat Ajax dit varkentje wel even ging wassen. Needless to say blijft de onrust rond zijn persoon gewoon, ligt het dus allemaal niet aan de professionele entourage, maar aan de heer Ihattaren zelf. Dit ook weer, is te bestempelen als meer dan dom en een prima reden hem met onmiddellijke ingang terug te sturen naar Juve. Dan is die vraag van Fossen dus echt geen gekke vraag. Die krijgt geen antwoord, want die fanboys gaan, net als Japie overigens, waarschijnlijk niet antwoorden..
 
Fossen
 
31
8 augustus 2022 om 09:01
Als ik me echt aan elke discussie zou storen zou ik volgens mij veel vaker kunnen reageren, dat valt allemaal wel mee hoor ?? Het gaat mij specifiek om dit thema, waarover we maandenlang moesten lezen dat PSV en Schmidt gek waren blablabla. Nu het toch anders blijkt te zitten en je daar wat van zegt krijg je hier allerlei verwijten en insinuaties omdat mensen het niet kunnen hebben haha. Prima hoor, maar hypocriet is het wel. Buiten dat, ik stel natuurlijk nergens dat mijn gemoedstoestand afhangt van wat anderen van PSV vinden, of dat ik me pas lekker ga voelen als Ajax supporters het met me eens zijn. Beetje vreemde opmerking eerlijk gezegd. Wat betreft zaterdag: genoten? Mwoah. Prima overwinning, jammer van die tegengoal met name en sneu voor Kieftenbeld met zn blessure. Belangrijkste was heelhuids de wedstrijd winnend doorkomen en krachten sparen. Dat is gelukt. Op naar dinsdag!
 
Yoda
 
2
8 augustus 2022 om 09:29
Hey mantitty (goeie naam) Ik kan even niet goed zien of je op mij reageert, neem aan van wel. Ik denk te lezen dat je het voor Fossen opneemt? Ik hoop ook nergens te zeggen dat ik het compleet oneens ben met Fossen, maar ik begon met me af te vragen waarom hij zijn gelijk wilde halen bij iedereen die vond dat Mo (….vul maar in). Eigenlijk weten we over de gehele periode Mo sinds PSV tot nu maar heel weinig van wat er echt allemaal gaande is. Allemaal flarden van info, op basis waarvan iedereen elkaar hier om de oren probeert te slaan. En ik vind dat gewoon zinloos, al helemaal als je daarin probeert je gelijk te halen. Dat stukken ervan worden erkend, dat waren op voorhand toch al de mannen en vrouwen met dezelfde mening als jij of Fossen. De rest (inc Japie) blijft even stil. Totdat Mo terug komt of er nieuws naar buiten komt dat alles in context zet en dan zal de wereld grotendeels omgedraaid zijn. Maar dat kom mijn insziens omdat er op dit moment veel gespeculeer en halve feitelijkheden zijn en dat daaronder dus gewoon de ordinaire psv tegen Ajax discussie zit. Wat zijn nu feitelijkheden en wat zijn nu onderbuiken? Als je het mij vraagt is het dus feitelijk dat Mo nu al een paar jaar professioneel voetballer is, ooit bestempeld als een groot talent dat we niet verloren mochten laten gaan, maar die het nog niet is gelukt zich ergens tot vaste waarde op te werken. Ajax is nog altijd bezig om dat te proberen.
 
Yoda
 
1
8 augustus 2022 om 09:44
Fossen, ik waardeer je inzet Haha. Ik kan het niet goed onderbouwen, maar ik denk dat psv en schmidt niet gek zijn. Nooit geweest ook. Zelfs als ze met hun volle verstand een geweldige gemotiveerde Mo hadden laten gaan, dan ga ik ervanuit dat ze een keuze hebben gemaaktste in hun ogen toen de juiste was. En mensen kunnen fouten maken. T kan niet zo zijn dat schmidt dat op eigen houtje een groot talent wegzet en dat niemand bij psv daar een stokje voor gaat steken. Dat hypocriete waar je aan refereert, dat komt in mijn ogen ook omdat de discussie niet geheel op goede argumenten wordt gevoerd, maar via clubvoorkeur. Dat over je gemoedstoestand; dat is niet aanvallend bedoelt, maar omdat jij aangeeft dat wat anderen over psv of Mo beweren jou irriteert was dat reden voor mij om dit te benoemen. En dat over je beter voelen wanneer Ajax fans het met je eens zijn; nogmaals, niet om aan te vallen, maar je lijkt er zelfs om te vragen in een van je eerste bijdragen hier (waar zijn alle Ajacieden die zeiden dat Ajax dit varkentje wel zou wassen + Ajax doet er goed aan Mo zijn contract te ontbinden), waar het lijkt dat je hoopt dat Mo/ajax geen succes wordt. Misschien dat ik dat onterecht aan elkaar link. In die zin, beter zouden we dit niet online doen maar in een goed café Haha. Goed resultaat tegen Emmen iig, en bij vlagen ook weer eens leuk spel gezien. Nu Monaco… Cheers
 
janter
 
0
8 augustus 2022 om 09:56
@Fossen; zou proberen om daar gewoon niets van aan te trekken of iig zo min mogelijk. Je geeft namelijk aan dat het je stoort, geen idee in hoeverre maar zou daar toch aan proberen te werken . Bedoel, wat kan jou die Schmidt schelen?
 
MrKrillin
 
10
8 augustus 2022 om 09:13
Fossen Dit slaat nergens op. Je vliegt echt alle kanten op. Mocht dit verhaal waar zijn, het sluit dan toch niet uit, dat Schmidt ook fouten gemaakt heeft.. Op de een of ander manier, is die man heilig verklaard en kan niets fout doen. Ik heb vaak over gehad en ook aangegeven, ja Ihattaren maakt fouten, Ihattaren is aan het ontsporen, tegen een depressie aan. Maar je ziet dat Schmidt ook niet tactvol is, dat hij ook eigenwijs is. Dus wat is je punt? Moeten wij perse net als jij Schmidt heilig verklaren. Verder wat is de waarheid hierin. Joh schrijft wat, maar weten verder niets. Mensen rijden in zijn auto, heeft hij hier bewijs van. En wie? Kan net zo goed een oude buurjongen zijn waarmee hij opgegroied is. Of een familielid van zijn vriendin (die schijnen ook in de auto geweest te zijn. Dat verhaal an John was eerst, deze jongen wordt bedreigd door de familie van zijn vriendin. Zij zaten zelfs in zijn auto. Ihattaren plaatste een foto met zijn vriendin. Zag er alles behalve dreigend uit. Gewoon 2 verliefde personen. En nu komt hij in eens met een heel ander verhaal en mocro moffia. Wat is volgende, Tahgi heeft samen met hem een broodje doner gehaald?
 
Sanogo
 
7
8 augustus 2022 om 09:51
@mrkrillin nu je het zegt, Fossen moet haast wel het VZ-account van Roger Schmidt zijn.
 
Woenselaar
 
9
8 augustus 2022 om 10:25
Ik denk dat iedereen wel zo reëel is om te zien dat Schmidt echt geen wonderdokter was, ik ben benieuwd hoe je daar op komt, dat is denk ik ook helemaal niet de strekking. Er werd echter gedaan of alle schuld bij PSV en Schmidt lag, terwijl dit (voor zo de verhalen kloppen) totaal niet zo lijkt te zijn. Bovendien zie ik John dit soort zaken niet verzinnen, die man heeft jarenlang een betrouwbaar imago opgebouwd. Dat gaat hij voor zo'n ventje echt niet overboord gooien hoor.
 
Kohaku
 
10
8 augustus 2022 om 11:29
Schmidt is niet heilig verklaard maar kreeg wel ten onrechte de schuld van het falen van Mo in zijn schoenen geschoven. Ook ajax accepteert dat gedrag niet en als een speler niet fit en te zwaar van vakantie komt speelt ie bij Ajax ook niet. Er is maar een schuldige, al jarenlang, en dat is Mo zelf.
 
Lee112
 
29
8 augustus 2022 om 09:19
Zelden zo eens geweest met een reactie als deze. Niks aan toe te voegen.
 
murki
 
20
8 augustus 2022 om 09:52
Van hetzelfde, Fossen heeft helemaal gelijk. Eerlijk gezegd dacht ik tot voor kort dat Ihattaren mijn ongelijk ging bewijzen, ik had namelijk de verwachting uitgesproken dat hij nooit een stabiele selectiespeler zou zijn bij Ajax. En zo waren er wel meer Ajacieden die hetzelfde dachten. Voorlopig lijken we helaas gelijk te krijgen, maar het is nog geen gesloten boek. Hij kan het schip zelf nog keren hoop ik.
 
Sanogo
 
6
8 augustus 2022 om 09:50
Voetbalzone in een notendop; voor het gemak alle nuance even vergeten en alleen maar reageren op wat een paar 12-jarige (zij het letterlijk of mentaal) opportunistjes hebben geroepen. Even feitelijk: - Er kleven overal waar deze jongen gevoetbald heeft problemen en/of andere randzaken aan hem - Hij is 20 jaar - Hij is fitter en heeft weer laten zien te kunnen voetballen Dan subjectief: - Roger Schmidt is allesbehalve een warm figuur en kon niet goed omgaan met Ihattaren, waar dat bij Van Bommel wel goed leek te gaan - Ihattaren heeft nog een grote kans op een mooie voetbalcarriere, mede gecreeerd door Ajax, maar moet zelf daar vol voor gaan
 
Vernon
 
4
8 augustus 2022 om 10:16
Fossen Ik was niet een van die mensen, maar ik zeg tegen jou hetzelfde als tegen hen: wacht het af. We weten het nog niet. Ook nu niet. De telegraaf roept dit nu, kan waar zijn, kan niet waar zijn, we weten het niet. Ook jij trekt voorbarig conclusies, net als de mensen tegen wie je je af zet.
 
maurootje
 
5
8 augustus 2022 om 10:32
@vernon Telegraaf roep dit niet, maar John vd Heuvel. Die gaat niet iets opgooien wat niet is gebeurd..een van de grootste misdaadverslaggever van Nederland. want dan is zijn carrière binnen de kortste keren voorbij
 
Vernon
 
0
8 augustus 2022 om 12:06
Maurootje, je hebt gelijk, het is Vd Heuvel. Maar zijn vorige verhaal is ook nog niet bevestigd. Dat ging over bedreiging in de prive sfeer. Nu over de nauwe banden met de maffia. Dat klinkt toch als iets totaal anders.
 
pinko
 
1
8 augustus 2022 om 11:38
Wat een onzin verhaal. Niemand met vol verstand heeft gezegd dat Ajax hem zo maar even weer aan de praat zou krijgen. En dan bedoel ik niet alleen het voetbal gedeelte. Maar blijkbaar vind jij aan de huidige situatie van en rondom Ihattaren aanleiding om de kaart PSV versus Ajax te trekken. Dan ben jij ook een beetje van het padje, Fossen. Maar ik verbaas me niet, want kom wel meer zeer gekleurde Posts van jou tegen. Mag van mij. Jij bent voor jouw clubje, een ander is voor zijn clubje. Maar maak daar geen misbruik van. Het is al erg genoeg met het onderwerp….
 
consy
 
79
8 augustus 2022 om 07:09
Slim is anders.. maar ik word eerlijk gezegd wel een beetje moe van al die aandacht voor deze jongen.
 
JK-Ajax
 
216
8 augustus 2022 om 07:27
Dat vind ik nogal een understatement, je bent toch compleet idioot als je dit soort keuzes maakt? Die kerel moet je per direct wegsturen als dit waar is en is een gevaar voor zijn omgeving. Opdonderen met dit soort taferelen
 
Sir Paul
 
60
8 augustus 2022 om 07:41
JK juiste teksten. Dit wil je niet. De associatie maakt de club ook indirect kwetsbaar. Opdonderen idd.
 
ajaxglobal
 
6
8 augustus 2022 om 07:48
@jk-Ajax, Ja je hebt een punt. Is het niet van alle tijden dat voetballers en met name in de Top vaker in aanraking komen met criminele mensen? Dat is toch van alle tijden? Het is nu sneller zichtbaar
 
JK-Ajax
 
57
8 augustus 2022 om 07:54
Ik ken persoonlijk weinig voorbeelden van lui die met een terroristische organisatie in aanraking komen en auto’s uitlenen voor enorme processen.
 
michael90
 
44
8 augustus 2022 om 08:18
Dit soort associaties heeft het (ex)personeel van Ajax wel vaak de laatste tijd. Mendes da Silva Promes Overmars Bogarde En nu ook Ihattaren weer.
 
Mantitty
 
3
8 augustus 2022 om 08:59
Ik vind dit wijze woorden. Als club wil je hier ver van blijven lijkt me. Is ook ‘gewoon’ een gehuurde speler, die keuze is dus vrij makkelijk. Wellicht werd er, met het niet geven van een nummer, al voorgesorteerd
 
SilverFront
 
27
8 augustus 2022 om 09:27
Wat ontzettend flauw om Mendes da Silva in dat lijstje te zetten. Ajax heeft die jongen een half jaar gehuurd, maar heeft uiteindelijk niet eens een wedstrijd in het 1e gespeeld. Speelde zijn meeste wedstrijden bij Sparta, AZ en NAC. Maar laten we hem vooral ook even bij Ajax neerzetten want dat komt zo lekker uit nu.
 
 
47
8 augustus 2022 om 10:19
Kan je nagaan, Ajax leidde hem in slechts 6 maanden op tot geharde drugscrimineel!
 
Vernon
 
7
8 augustus 2022 om 10:20
Michael Wat een belachelijke opmerking. Mendes heeft bijna 0 verleden bij Ajax. Overmars heeft 0,0 te maken met een crimineel circuit. Bogarde ook niet, die ging met een vrouw de fout in, waarbij geconcludeerd is dat dat prive was. De enige juiste vergelijking is Promes. Maar jij maakt er weer een clubding van. Triest. Beide spelers, zowel Promes als Ihattaren, hebben dat milieu niet opgeduikeld terwijl ze in dienst van Ajax waren. Het is een persoonlijk probleem. Niet dat van de club.
 
Woenselaar
 
6
8 augustus 2022 om 10:29
@vernon, het trekken van de discussie naar het criminele circuit is inderdaad niet juist. Wat helaas wel zo is, is dat Ajax de laatste jaren helaas vaak met bijzondere zaken in aanmerking komt. Zonde, want juist de sportieve prestaties zouden hetgeen moeten zijn wat besproken wordt.
 
VijfMeterLijn
 
36
8 augustus 2022 om 07:09
Interessant als dit waar is. John vd Heuvel is wel een zeer betrouwbare bron, maar als dit alleen van hem komt ben ik huiverig. Dit krijgt nog wel een staartje. Mocht het waar zijn, hoop ik dat hij op het rechte pad blijft. Lekker focussen op Ajax.
 
MrKrillin
 
15
8 augustus 2022 om 09:15
5meter Ik twijfel. Eerst was het verhaal, dreigementen van de familie van zijn vriendin. Die zaten zelfs in de auto. Bleek na een geplaatste foto ook wat dubieus het verhaal van John. En nu opeens zat de mocro maffia in zijn auto.. Wat is het volgende verhaal, JF Kennedy zat in zijn auto of Tupac?
 
MrKrillin
 
1
8 augustus 2022 om 09:57
Verhaal over de familie van zijn vriendin lijkt in ieder geval te rammelen. En over Promes (of Ihataren) is toch logisch dat sommige mensen eerst meer details willen hebben. Waar gaat het nu precies over.
 
Vernon
 
1
8 augustus 2022 om 10:21
Tuulk het punt is dat het vorige verhaal ook niet waar leek te zijn. Dat was van dezelfde journalist. Dat er iets aan de hand is met Ihattaren lijkt wel duidelijk. Maar laten we niet op journalisten afgaan die met uiteenlopende verhalen komen.
 
Kohaku
 
1
8 augustus 2022 om 11:31
Vorige week was al bekend dat hij criminelen in zijn auto laat of liet rijden
 
rubje
 
2
8 augustus 2022 om 12:14
Die vriendin kan nog de link zijn met de mocromaffia. Waar in eerste John nog van de 100% onschuld uitging en het erop leek dat het een bedreiging was dat die mensen in Mo’s auto zaten, lijkt het er nu op dat hij de auto als vriendendienst heeft uitgeleend aan ze. Het verhaal van bedreiging had nog wat sympathie voor Mo, maar als dat je vrienden zijn wandel je wel over een heel dun lijntje.
 
genieterr
 
62
8 augustus 2022 om 07:11
Lekker terug naar Juventus sturen. Gisteren bij studio voetbal werd het luxe probleem bij ajax aangestippeld, en dan werd deze jongen niet eens benoemt.
 
Ajax4xCL
 
10
8 augustus 2022 om 10:15
Ik ben eerder bang dat hij geliquideerd wordt vroeg of laat. Je komt vaak moeilijk van dit soort gasten af. Dat mocro mafia milieu deinst nergens voor terug.
 
JK-Ajax
 
211
8 augustus 2022 om 07:16
Mocht dit waar zijn dan zou ik lekker afscheid nemen. Dan is deze jongen echt te dom om te schijten
 
hansje1969
 
17
8 augustus 2022 om 07:28
Dat was ook mijn eerste gedachte
 
Pieterpost
 
31
8 augustus 2022 om 07:57
Na Promes en Overmars kunnen jullie dit er gewoon niet bij hebben. Kun je nog zoveel geld op de bank hebben, maar voor je imago is het gewoon klote. Ik kijk dan ook echt een beetje met een dubbel gevoel naar Ajax de laatste tijd door dit soort gebeurtenissen. Enerzijds gun ik simpelgezegd 'aardige' ajacieden gewoon hun successen, maar de wat extremere supporters heb ik wat moeite mee.
 
Tinus88
 
15
8 augustus 2022 om 08:02
Je kijkt dubbel naar Ajax doordat een individu iemand neersteekt en de ander appjes in de rondte stuurt?
 
Samcro
 
31
8 augustus 2022 om 08:09
Nu zijn het dus individuen. En als ze iets doen dat geprezen wordt, wat zijn ze dan?
 
Pieterpost
 
7
8 augustus 2022 om 08:09
Daar komt het deels op neer ja. Die individuen hebben Ajax wel veel successen opgeleverd tov de concurrentie.
 
RM1335
 
74
8 augustus 2022 om 08:13
Het blijft een rare club daar in Nederland. Blazen altijd hoog van de toren, maar vereren criminelen, hangen zwarte pop aan een galg, TD met DPs, messentrekker, associatie met zware criminaliteit, en nog veel meer. En een heleboel zogeheten fans, zowel op dit forum en daarbuiten die gelijk als bezetenen in de verdediging springen tegen iedereen die er wat over zegt. Heel frappant clubje hebben jullie daar in Nederland. Soms lees je dat Cruyff zich omkeert in zijn graf over de puinhoop bij Barcelona, ik denk dat hij bij al dit soort excessen bij de trots van Nederland wel 10 keer omkeert.
 
Tinus88
 
7
8 augustus 2022 om 08:15
@Samcro,Dan zijn het geprezen individuen.@Pieterpost,Oke. Aparte manieren van denken, maar doe wat je niet laten kunt
 
Soccerfan_1
 
13
8 augustus 2022 om 08:34
Want Ajax is hier verantwoordelijk voor? Ajax kan er wat aan doen dan promes iemand neer steekt? Dat zijn individuele acties waar de club helemaal niks mee te maken had
 
Pieterpost
 
11
8 augustus 2022 om 08:40
Dat lijkt me niet, maar de overmars cultuur had wel eerder tegenop getreden kunnen worden. En er zijn Ajacieden die direct riepen laat maar terugkomen alsof het allemaal niet zoveel voorstelde. Succes is mooi maar het moet niet ten koste gaan van normen en waarden.
 
Mantitty
 
11
8 augustus 2022 om 09:03
Ajax is natuurlijk wel verantwoordelijk voor de, veelal gebrekkige of onvolledige / niet aanwezige, communicatie rondom dit soort zaken. Ik zal niet zeggen dat Ajax hier een verantwoordelijkheid voor draagt, dat zou idioot zijn. Het handelen nu, n.a.v. uiteraard wel. En net daarin blonk het weinig uit de laatste jaren. Hilarisch en fantastische media-uitingen kan ik er genoeg aanstippen, maar op dit punt zijn ze toch echt wel een aantal keren de mist in gegaan. En dat zorgt voor de beeldvorming, en das logisch..
 
Tinus88
 
1
8 augustus 2022 om 09:04
Dus doordat een aantal Ajacieden roepen dat hij terug moet komen gaat dat gelijk te kosten van de normen en waarden? Dan vind ik bij deze PSV ook veruit de meest vieze club van het land na die spreekkkoren in de Arena. Dat waren maar een paar simpele individuen, maar dat maakt schijnbaar geen verschil.
 
Woenselaar
 
0
8 augustus 2022 om 10:36
@dr.mario laten we er vooral geen club discussie van maken. Spreekkoren kan je overigens weinig aan doen als club, behalve achteraf straffen. Als dat structureel gefaciliteerd wordt of niet tegen opgetreden, mag je daar uiteraard wat van vinden.
 
Tinus88
 
0
8 augustus 2022 om 11:07
@woenselaar, Daar was ik ook zeker niet naar op zoek. Ik heb niks tegen PSV. Gezonde rivaliteit, maar dat houdt het ook leuk. Die spreekkoren horen niet maar ik was in het stadion en ook van Ajax kant waren die er. De alle boeren zijn homo's is meermaals ingezet. Dus laat ik vooral niet hypocriet doen. Maar als je zoals Pieter Post doet een hele club iets misgunt doordat een aantal individuen iets op de kerfstok hebben, dat probeerde ik ook aan te geven met het voorbeeld, dan heb je mijns inziens gewoon een wat simpel wereldbeeld.
 
Vernon
 
1
8 augustus 2022 om 11:16
Pieter Wat betreft Overmars heb je gelijk. Dat zegt iets over de club. Wat betreft de anderen niet. Ihattaren kwam van elders en doet dit, ondanks stevige begeleiding, in zijn vrije tijd. Dat zegt niks over de club.
 
Kohaku
 
2
8 augustus 2022 om 11:34
Maar wanneer je dergelijke spelers wel handhaaft zegt dat uiteindelijk wel wat over de club
 
STORING
 
0
8 augustus 2022 om 10:36
Het is waar. Maar het is wel iemand uit dezelfde buurt en die hij zijn hele leven kent. Zie mijn onderstaande post voor meer info.
 
davidss
 
25
8 augustus 2022 om 07:30
Dit moet Ajax niet willen als dit op waarheid berust, voor je het weet beïnvloed hij op wat voor manier dan ook een wedstrijd waar zij enorm veel geld op hebben gezet. Blijkbaar is die jongen makkelijk te beïnvloeden, anders kies je wel voor een ander pad als je de kans bij Ajax krijgt. Dit zou wel gelijk verklaren waarom hij geen rugnummer heeft gekregen, je wilt niemand iemand in de selectie die hiermee bezig is. Vanuit Ajax is het verstandig geen mededelingen te doen en hem stilaan te laten gaan, uiteraard alleen als dit op waarheid berust.
 
Trefkans
 
19
8 augustus 2022 om 07:36
Ongelooflijk triest hoe jullie denken dat zo'n jonge jongen verantwoordelijk is voor zijn eigen ellende. Ik spuug op hoe er hier wordt gereageerd op zijn situatie, wat zijn eigen rol hierin ook is, en hoop dat jullie je bedenken hoe jullie er zelf voor stonden toen jullie 18 werden. Het leven is helaas niet voor iedereen even makkelijk. Ik hoop voor het Nederlandse voetbal, maar vooral voor hemzelf, vóóral voor hemzelf, dat het goed komt met Mohammed Ihattarren.
 
JK-Ajax
 
172
8 augustus 2022 om 07:44
Dit is wel weer een dooddoener door alles af te schuiven op alles en iedereen behalve Mo zelf. Als jij dit soort keuzes maakt dan ben écht heel dom bezig dat je zulke lui dichtbij hebt laten komen. Op mijn 18e wist ik ook dondersgoed dat dit echt achterlijk gedrag was hoor, je bent geen infantiel peutertje meer toch?
 
Massive
 
14
8 augustus 2022 om 07:46
Dat het weer goed komt heeft hij al jaren zelf in de hand en verpest het keer op keer bewust. Dat hij nog zoveel kansen krijgt is omdat hij door zijn talent zoveel privileges krijgt.
 
Samcro
 
11
8 augustus 2022 om 07:46
Er is maar zoveel dat een club kan doen, de persoon in kwestie en zijn entourage hebben ook een aandeel in de zin dat ze zelf inzien hoe ze ervoor staan en hulp moeten accepteren. Als je denkt alles beter te weten -en daar heeft dit veel van weg- ligt de schuld dus echt bij jezelf.
 
michael90
 
30
8 augustus 2022 om 08:20
Dus op je 18e kun je nog niet logisch nadenken? Tuurlijk zal je ol die leeftijd wat levenservaring missen en zal je misschien in sommige gevallen wat naïef zijn. Maar het feit dat je mensen in je auto laat tijden die op dat moment in een van de grootste processen uit de geschiedenis van NL ooitverdenkt worden
 
 
73
8 augustus 2022 om 08:43
Ik vervoerde geen gangsters in mijn auto. En mijn vader was toen ook (allang) dood. Uiteindelijk moet je verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag. Hij is volwassen, heeft stemrecht en moet gewoon normaal doen. Misschien jij ook als je op mensen spuugt.
 
Yoda
 
17
8 augustus 2022 om 09:11
Trefkans Je springt nogal in de bres voor Ihattaren, maar troost je; je bent niet de enige. In het nationale voetbal kan ik me geen speler herinneren die zo weinig heeft laten zien, maar waar al zoveel over is gelult als Mo. Dat is ook uniek. Of weten we nog een ander voorbeeld? Ik wilde alleen even reageren op je statement dat het leven niet voor iedereen even gemakkelijk is. Dat klopt. Er bestaat een hoop ellende. Nu zie ik van Mo zelf alleen wat er in de media verschijnt en dat is afgezien van geruchten en wat meer feitelijk nieuws, ook hetgeen hijzelf de wereld in slingert via sociale media. En ik weet niet hoe jij daar naar kijkt, maar ik zie daar geen kansloos arme jongen. Als ik Mo moet geloven is er zelfs niks aan de hand. Bovendien; De meeste 18 jarigen die met -persoonlijke uitdagingen- opgroeien hebben meestal niet het soort steun dat Ihattaren nu al jaren krijgt, of in ieder geval aangeboden krijgt (kreeg). Ik weet niet van de hoed of de rand, dus daar ga ik echt niet over oordelen, nooit gedaan mbt Ihattaren, maar het is inmiddels al wel 3-4 jaar geleden dat hij debuteerde onder van Bommel en je kunt mij niet vertellen dat zowel psv, Juve, samp (utrecht) als Ajax hem niet al enorme helpende handen hebben toegestoken inmiddels. Allemaal hopende dat hij bij hun dat buitengewone talent unlocked. Maar het is er nog altijd niet uit, we zijn nog steeds blij als hij 45 minuten afgetraind een wedstrijd doorkomt. Dus je hebt gelijk, het leven is niet altijd even gemakkelijk, en Mo zal zijn uitdagingen ook hebben. Maar ik kan me niet helemaal vinden in een Mo als slachtoffer van de omstandigheden alleen.
 
Regulator
 
69
8 augustus 2022 om 09:43
Je spuugt op hoe hier wordt gereageerd? Dat vind jij normaal? Ik ben niet eens opgegroeid met een vader, in asielzoekerscentra gezeten, later tussen criminelen opgegroeid en in armoede geleefd totdat ik met m'n eerste bijbaantje eindelijk iets voor mezelf kon kopen. Shit, werd zelfs gepest omdat m'n kleding tweedehands was, terwijl andere jongens in de flat al op hun 14e "nieuwe" vespa's reden. Nooit met zulke jongens omgegaan, want ja ik kan wel invullen hoeveel pijn ik m'n moeder zou doen als ik nog eens dat pad zou bewandelen. Ik heb me zelfs tegen m'n moeder verontschuldigd toen ik voor de eerste keer op m'n 22e een boete kreeg. Zo heeft ze me namelijk niet opgevoed. Ik was eerst kritisch op hem, maar altijd empathisch naar z'n situatie gekeken. Jongen krijgt nu een derde kans, maar je ziet dat hij alleen kortzichtig aan zichzelf denkt. Why the fuck zou je met criminelen op zo'n niveau omgaan dat je ze zelfs je auto geeft? Hij mag z'n vader zijn verloren, maar z'n broers en zussen hebben hetzelfde meegemaakt. Z'n moeder is haar man verloren. Denkt hij wel eens aan hun? Wat Ihattaren oprecht mist is dat hij op sociaal-emotioneel niveau nog op het peuter-niveau zit. Kan hij eigenlijk niets aan doen, maar is oprecht gewoon niet geschikt om op of buiten het veld zijn verantwoordelijkheid te nemen.
 
 
14
8 augustus 2022 om 10:21
Kan iemand mijn groene randje ff overhevelen naar Regulator?
 
Woenselaar
 
12
8 augustus 2022 om 10:40
Heftig om te lezen wat jij dan ook allemaal mee hebt moeten maken en des te knapper hoe je in het leven staat. Ik deel je mening volledig, dit is echt geen kansarme jongen.
 
Regulator
 
12
8 augustus 2022 om 10:44
Laten we dat groene randje bewaren voor een topic waar Ihattaren volwassenheid toont en eens laat verantwoordelijkheid voor zijn gedrag neemt. Hij heeft blijkbaar erkenning meer nodig dan wij.
 
Psvlld
 
4
8 augustus 2022 om 11:00
Perfect verwoord, Regulator! Misschien kan je dit even op de post zetten en naar Mo sturen ??.
 
TheRoscoe
 
0
8 augustus 2022 om 13:19
Dit klinkt als iemand die zelf ook heel makkelijk in zo'n bende terecht zou komen.
 
Arnino
 
45
8 augustus 2022 om 07:48
Veel mensen zullen wel beweren dat Schmidt hem met deze mensen in contact heeft gebracht. Dit verklaart miss wel de reden waarom die geen rugnummer heeft en dat Ajax denk ook wel klaar met hem is. Wat een ongelooflijke knuppel is t ook. Ik moet er ff bij zeggen als dit waar is he, maar gezien dat rugnummer lijkt het me wel redelijk waar te zijn. Dan is toch die post op instagram achteraf tenenkrommend, of ligt dat nu aan mij? Deze jongen wil gewoon niet leren volgens mij.. Hij kwam toch vroeger niet echt heel erg dom over op mij, maar heeft deze jongen dan echt een iq van een tafelpoot of wat? Zo veel talent en x op x weet je het te verpesten voor je zelf. Ik denk echt dat Ajax klaar met hem is.
 
basbroek
 
19
8 augustus 2022 om 08:31
Jongen van de straat. Opgegroeid met ander normen en waarden. Je kan de jongen wel halen van de straat. Maar je haalt de straat niet uit deze jongen. Feit is. Marokkaanse achtergrond uit regio Utrecht direct gelinkt aan Mocro Maffia. Autootje uitlenen. Hoe chantabel ben je dan! Als je eenmaal.in het krijt staat bij dit soort gasten dan laten ze je echt niet meer met rust. Komt altijd als een boemerang terug. Want je leent niet in 1 keer een auto uit aan 1 van de gasten. Uiteindelijk komen er meer verhalen. Let maar op. Ik zou als ik Ajax was direct afscheid nemen. Anders kost het nog enorm veel reputatie schaden. Dit is voer voor journalisten. Alles gaat nu onder een vergrootglas.
 
Sirius
 
1
8 augustus 2022 om 11:06
Sowieso een vreselijke term. Als je hier in Nederland 'van de straat' bent, heb je zelf slechte keuzes gemaakt of anders je ouders/verzorgers. We leven in 1 van de rijkste landen ter wereld en je kunt ver gaan tot de overheid beslist dat je geen financieel vangnet meer verdient. Gevangenen in Nederland hebben het qua levensmiddelen e.d. zelfs veel beter dan op sommige plekken elders in de wereld.
 
Maykel24
 
7
8 augustus 2022 om 12:17
Daarnaast, hoe kan je nu 'van de straat' zijn als je door je familie naar de Herdgang wordt gebracht? Ik weet niet hoe zijn schema er uitzag in de jeugd, maar met school, 2+uur reistijd, veel tijd op de Herdgang etcetera. is er niet veel tijd over voor 'straat' lijkt me.
 
JJR12
 
29
8 augustus 2022 om 07:50
Als dit waar is dan moet Ajax keihard optreden en zo snel mogelijk afscheid nemen. Doen ze dit niet dan blijkt maar dat ze van de hele Promes-saga niets hebben geleerd. Dit is overigens geen “domme pech” meer zoals hier door een aantal leden werd geroepen, Ihattaren blijkt gewoon een recidivist wat betreft domme acties die niets met zijn voetbal talent te maken hebben.
 
Arnout108
 
11
8 augustus 2022 om 07:50
Waarom zou je je auto van de zaak uitlenen aan een crimineel die naar een zitting gaat (of überhaupt aan een crimineel)? Weet het verhaal niet over hoe hij criminelen kent dus daar heb ik niet echt een mening over maar niet een auto van de club uitlenen aan dat soort volk is toch wel een basisregel die iedereen kan bedenken? Verder is het enorm triest hoe het allemaal met die jongen loopt en hoop ik dat we het ooit nog over Ihattaren de voetballer gaan hebben.
 
STORING
 
1
8 augustus 2022 om 10:22
Het gaat niet om de auto van de zaak maar zijn prive auto.
 
DRL80
 
23
8 augustus 2022 om 08:04
Als dit waar is dan hem gewoon terugsturen naar Juventus. Dan is die jongen mentaal totaal ongeschikt. Kan ie lekker de gangster gaan uithangen want dan komt ie echt nergens meer aan de bak. Als PSV, Juventus en Ajax hem niet aan de praat krijgen dan lukt het niemand. En laten we de dood van z’n vader niet elke keer als excuus opvoeren. Op een gegeven moment moet hij door. En niemand hoeft mij te vertellen hoe het zit, ik weet daar alles van en meer.
 
Benzema.
 
12
8 augustus 2022 om 08:06
Dit verbaast me niets. Hier wil je als club ook niets mee te maken hebben lijkt me. Zijn gedrag is lang goedgepraat maar de meeste lijken nu eindelijk toch ook wel in te zien dat het gewoon aan Ihattaren zelf ligt.
 
michael90
 
27
8 augustus 2022 om 08:13
Ajax begint zo wel een beetje een verzameling van jongens met een crimineel randje te worden zeg. Mendes da silva Promes En nu Ihattaren. Overmars na zn rare capriolen. Bogarde die ook niet helemaal netjes uit fat verhaal kwam Who's next zou je zeggen. Zal de reputatie van de club ook niet heel goed doen.
 
cabinessence
 
6
8 augustus 2022 om 11:19
En Warmerdam, en Labyad, en dopingzondaar Onana...
 
Jsmooth
 
0
8 augustus 2022 om 15:55
Labyad is gewoon vrijgesproken. Waarom een crimineel? Ook ihatarren heeft niks strafbaars gepleegd tot nu toe.
 
basbroek
 
25
8 augustus 2022 om 08:22
Duidelijk verhaal lijkt mij.Met al zijn voorgeschiedenis per direct afscheid nemen van dit soort jongens. Een jongen van Marokaanse afkomst uit Utrecht die in verband gebracht wordt met de Mocro Mafia. Even de feiten op een.rij. als dit niet waar blijkt te zijn dan trekt deze jongen binnen no time weer nieuwe criminaliteit aan. Hij heeft een stempel (zie bericht))en status. Maar vooral ook veel geld. Zelf kom ik uit de vechtsportwereld. Daar worden helaas veel van dit soort mentaal zwakke jongens geronseld omdat ze goed kunnen vechten. Klusjes opknappen. En er hangt status en geld om die jongens. Zie veel parallellen met Mo. Als dit waar is wat omschreven wordt dan is hij chantabel en staat hij al in het krijt bij criminelen. Is het niet waar wordt hij een magneet. En trekt hij criminaliteit aan. Want hij heeft geld en status. Dat is altijd aantrekkelijk. Ik hoop voor hem dat het anders loopt. Maar als hij geen vangnet heeft vanuit zijn thuissituatie dan gaat Ajax dit niet redden. Ik zeg per direct afscheid nemen!!
 
GJ7300
 
0
8 augustus 2022 om 10:40
Lijkt me ook eerder dat Ajax m geschorst heeft zonder dat zo naar buiten te brengen. Ook gezien reactie v Mo op sociale media, net alsof er niks ad hand was en misschien is dat volgen hem ook wel zo. Nu met rugnummer lijkt t eerde Ajax te zijn die boot afhoudt en wellicht onderzoek instelde en nu voorwaarden stelt tav terugkeer. Makkelijk verdoezelen met ‘privé sfeer’ reden maar zit toch ietsje anders
 
Soccerfan_1
 
2
8 augustus 2022 om 08:30
Oh de Telegraaf weer. We wachten gewoon ff af. Toch apart dat de Telegraaf nu ineens wel betrouwbaar lijkt volgens sommigen…. ??
 
arsenal890
 
47
8 augustus 2022 om 08:35
Sinds wanneer is John van de heuvel niet meer betrouwbaar?
 
JJR12
 
47
8 augustus 2022 om 08:35
Voor jou is de Telegraaf ook alleen maar betrouwbaar als het je uitkomt, een gevalletje pot verwijt de ketel dus. Daarnaast zit er imo een groot verschil tussen een artikel wat Valentijn duimzuiger Driessen heeft geschreven, of wat geschreven is door John van den Heuvel. Maar dat zie je zelf natuurlijk ook wel in. Helaas is het nu negatief over Mo/Ajax en moeten we “eerst even afwachten”, terwijl bij positieve berichten je de eerste bent die “zie je wel!” roept betreffende positief nieuws over Mo/Ajax.
 
Ducktaildo
 
20
8 augustus 2022 om 08:47
Zo werkt in inderdaad Soccerfan_1. Altijd met een flinke stelligheid dingen ontkrachten, terwijl hij zelf ook niet bepaald bij het vuur zit. Doet onbewust hetgeen waar hij journalisten van beschuldigt. Zonder enige kennis van zaken dingen verkondigen als feiten.
 
Soccerfan_1
 
1
8 augustus 2022 om 10:38
Ik ontkracht helemaal niks. Ik weet niks van Mo. Ik zeg niet dat de Telegraaf wel of niet gelijk heeft. Ik lees hier altijd oh Telegraaf en Valentijn moet z’n smoel houden. En ja dat is vaak ook zo. En nu ineens is het wel waar volgens diezelfde mensen? Beetje raar niet? Ik zeg in nergens wat mijn eigen gedachtes hier bij zijn. En die zeg ik nu wel. Ik weet niks van mo z’n privéleven. Ik ga er niet over oordelen en zolang wij niet weten wat er echt aan de hand is ga ik hem niet de grond in boren. Heel logisch lijkt mij.
 
Sirius
 
11
8 augustus 2022 om 11:10
Het betreft hier dan ook niet Driessen, maar John van den Heuvel; op dit moment de meest betrouwbare misdaadjournalist van Nederland. Dat is geen voetbaljournalist die maar even dingen verzint om reacties uit te lokken. Die verifieert dergelijke zaken bij meerdere bronnen en instanties voor hij zoiets de wereld in slingert.
 
MrKrillin
 
7
8 augustus 2022 om 09:17
Soccerfan Ik ben eerlijk gezegd wel benieuwd naar zijn auto!! Wat een aantrekkingskracht moet dit hebben. Volgens JvH zat eerst de familie van zijn vriendin - die hem ernstig bedreigde - in zijn auto. Daarna zagen we foto van verliefde Ihattaren met zijn vriendin, waardoor dat verhaal van dreigementen twijfel kreeg. En nu zat zelfs de mcoro maffia in zijn auto....
 
Soccerfan_1
 
1
8 augustus 2022 om 10:41
Gewoon Gangsta film materiaal dit allemaal ??
 
Lionaldinho84
 
7
8 augustus 2022 om 11:40
Jij blijft tot het einde ontkennen dat Mo zelf ook iets te verwijten valt. En wat vind je van de zaak Promes dan? Ook pas geloven nadat hij veroordeeld is door een rechter?
 
miki1959
 
16
8 augustus 2022 om 08:41
Als dit echt waar is dan is Mo door de ondergrens gezakt. Ik denk dat Ajax zijn conclusie inmiddels ook wel getrokken heeft. Die gaan geen problemen in huis halen en Ihattaren weer lekker terugsturen naar Italië. Dit verhaal plus het aantrekken van die jongen uit Portugal zijn 2 redenen om Mo niet definitief over te nemen.
 
 
29
8 augustus 2022 om 08:52
Als dit waar is,moet je gewoon z'n contract verscheuren. Leuk geweest nu, hij is ongeschikt voor topsport.
 
MrKrillin
 
1
8 augustus 2022 om 09:20
Als dit waar is Migi, wat weet jij precies? Er staat 'mocro maffia' maar wie was dit precies? Heel vaag verhaal. Noem dan namen, Kan net zo goed zijn, dat het een oude buurjongen of klasgenoot is waar hij mee opgegroeid is. Die hij zijn hele leven kent. Dus hoezo gelijk emotioneel roepen verscheuren, terwijl a) we eigenlijk nog niets weten en b) wie zegt dat dit waar is? Na laatste verhaal van JvdH dat de familie van zijn vriendin hem dreigde en zelfs ook in de auto zat, twijfel ik wel aan Jvdh. Ihattaren plaatste een foto met zijn vriendin. Beiden verliefd, dit doe je niet als haar familie je ernstig bedreigd.
 
 
25
8 augustus 2022 om 09:40
Misschien moet je de definitie van het woord als ff opzoeken. De enige emotionele mensen in deze topics zijn degene die iemand die ze niet kennen met hand en tand verdedigen. Dit zaakje stinkt, een kind kan dat zien. Zowel Ajax, PSV als dit manneke dat 5 wedstrijden profvoetbal heeft gespeeld en inmiddels genoeg heeft mee gemaakt voor 5 boeken van Michel van Egmond interesseren met geen hol. Maar hij maakt er een puinhoop van.
 
Soccerfan_1
 
0
8 augustus 2022 om 10:35
Dit zaakje stinkt vooral voor mensen die hopen dat het gewoon helemaal mis gaat. Vooralsnog weten wij helemaal niks. Ga dan ook niet meteen oordelen. Eerst was het een vriendin afpakken toen was het dit toen was het dat en iemand had dit weer gelezen en iemand had dat weer gehoord. Wij weten niks!
 
JJR12
 
11
8 augustus 2022 om 10:48
@soccerfan_1 Het wordt wel een inhoudsloos forum als we nergens meer iets over mogen zeggen, zonder dat het met de volle 100% bevestigd is. Al die transfergeruchten: geen enkel woord erover, want niemand weet of de interesse klopt! Senesi gaat weg voor 15 miljoen volgens het AD en 15 + bonussen en een doorverkooppercentage volgens de Telegraaf: niemand mag er wat van zeggen, want wij weten niks! In vrijwel elke reactie wordt duidelijk benoemd dat "als" dit waar is, dan "..." en dat is imo ook hoe het hoort. Daarnaast heeft John van den Heuvel, in tegenstelling tot Valentijn Driessen, wél enige geloofwaardigheid opgebouwd en kan je er dus vanuit gaan dat er enige kern van waarheid in zit. Als laatste worden er prima discussies gevoerd onder het artikel, met goede argumenten van zowel voor- als tegenstanders. Helaas is er één lid dat zich, alweer, in een miljoen bochten aan het wringen is om aan iedereen duidelijk te maken dat we er niets van mogen vinden totdat Mo of Ajax er zélf iets over naar buiten brengt (wat uiteraard niet gaat gebeuren, totdat het eventueel faliekant uit de klauwen loopt). Dit allemaal omdat het een keer negatief is wat er over (een speler van) ons aller Ajax wordt geschreven. Drie keer raden wie dat lid is.
 
 
11
8 augustus 2022 om 11:20
@soccerfan, hou op man. Meteen oordelen? Is dit de eerste keer dat er randzaken spelen rondom deze jongen? De enige die zich hier laat leiden door emotie ben jij. Ik hoop helemaal niet dat het mis gaat voor hem (waarom zou ik), maar het gaat gewoon mis. En zoals Jjr12 zegt, ik begin mijn reactie expres met het woord als, dat maakt de rest van mijn verhaal hypothetisch. Als we hier pas mogen discussiëren na het overdragen van onomstotelijk bewijs wordt het erg saai, en stil.
 
Repelsteel76
 
15
8 augustus 2022 om 08:57
Gewoon afscheid van nemen. Het niet uitreiken van een rugnummer is voorsorteren op het niet lichten van de optie. Buiten de invloeden om van zogenaamde supporters die met een harde kern om de tafel willen met het bestuur zit Ajax al helemaal niet te wachten op meer criminele invloeden rond spelers. Ondanks dat ze weten miljoenen te kunnen verdienen aan Mo gaan zij hier de vingers helemaal niet aan branden. En terecht. Ondanks alle moeite is deze speler niet meer te redden voor het betaalde voetbal
 
GJ7300
 
1
8 augustus 2022 om 10:42
Exact, lijkt meer actie van Ajax dan dat Mo problemen heeft. Zal boel voorwaarden gesteld worden als dit nog door gaat allemaal
 
Wouterke
 
21
8 augustus 2022 om 09:04
Wat is Schmidt overal afgemaakt voor zijn behandeling van Ihattaren. Het gemak waarmee Juventus Ajax een koopoptie van slechts 2 miljoen verstrekte gaf waarschijnlijk ook al aan dat ze daar al genoeg gezien hadden. Als dit laatste verhaal van Ihattaren waar is dan zal Ajax de optie niet eens lichten en verwacht ik dat geen enkele Nederlandse club hier zijn vinger nog aan gaat branden. Misschien het Antwerp van Van Bommel?
 
messino
 
2
8 augustus 2022 om 10:02
Ik neem aan dat Mo ook tekst en uitleg moet geven aan Ajax. Die zullen er niet over uit de school klappen. Maar het feit dat er geen rugnummer is gegeven aan Mo is.wel een duidelijk signaal. De jongen zal het volledig bij zichzelf moeten zoeken. Verder vind ik het lastig om over te oordelen. Er staat inmiddels weer veel geschreven in de media maar hoe het echt zit kunnen we niet weten. Hoe dan ook lijkt de sleutel tot succes te liggen bij Mo zelf.
 
Ajax4xCL
 
7
8 augustus 2022 om 10:05
Ik zei eerst al dat ik de mocro mafia niet uitsluit. Dat is dus weer gebleken. Ajax heeft twee Marokkaanse toptalenten gehad. Nouri had alles op de rit en stond er stabieler in, maar kreeg het tragische voorval. Ihattaren heeft geen medische gebreken, maar mentaal is hij zo labiel. Lekker afscheid nemen van die zogenaamde vrienden. Ze misbruiken hem gewoon. Hopelijk blijft het hierbij, maar ik vrees voor het ergste. Tussen leven en dood. Hij zal niet de eerste jonge Marokkaan zijn die geliquideerd wordt in zijn labiele toestand...
 
curtazimo
 
3
8 augustus 2022 om 10:11
Hebben die boys van de Mocro Maffia zelf geen leuke auto's dat ze de clubauto van Iha moeten lenen...? Status is daar belangrijk dus dan willen ze toch op zn minst een AMG-versie of de prive-auto (rs6) van Iha meenemen...? En die gasten hadden t-shirts aan met "mocro Maffia" op de borst ofzo, dat ze herkenbaar zijn als zodanig? De leek/buitenstaander in mij zegt dat als die gasten idd moesten voorkomen en op weg waren naar de rechtbank, dan zou je in het kader van politie-onderzoek zoiets niet in de media moeten verkondigen? Waar rook is, zal best vuur zijn, daar niet van...
 
JJR12
 
4
8 augustus 2022 om 10:52
@curtazimo In principe is het allemaal niet moeilijk om antwoord te geven op al je vragen. Er staan, vooral bij het Marengo-proces, ontzettend veel journalisten bij de rechtbank en zij zien dus allemaal in wat voor auto de verdachten aankomen. Een simpele check van het kenteken zorgt er dus ook voor dat men direct weet van wie de auto is en als zo'n verdachte dan uit de auto van Ihattaren stapt, kan dat inderdaad voor opschudding zorgen. Ik neem daarnaast aan dat jij ook snapt dat als een verdachte in het Marengo-proces naar de rechtbank moet komen voor een zitting, dat hij dan gelinkt wordt aan de Mocro-maffia. Daarvoor hoeft hij inderdaad geen t-shirt met 'Mocro-maffia' aan te trekken nee. Mocht je die link niet kunnen leggen (uiteraard geen probleem), dan zou ik me eerst even verdiepen in het Marengo-proces.
 
curtazimo
 
0
8 augustus 2022 om 11:03
Zit wat in @jjr12. Ik zag voor me dat iemand de auto van Iha zag rijden met een een Marokkaans uiterlijk en dat direct koppelde aan de Mocro Maffia. Omdenken zeg maar... haha! Maar ik snap jouw link absoluut :-)
 
STORING
 
3
8 augustus 2022 om 10:33
Even een paar feitjes zonder zelf een oordeel te vellen. - Het gaat niet om de auto van de club maar om zijn prive auto. - Degene die erin rijd/reed is iemand uit dezelfde wijk en die hij zijn hele leven kent. - Degene die erin rijd/reed bezit/bezat een autogarage dus kwam zijn auto daar ook voor onderhoud. - Degene die erin reed/rijd is onderdeel van het Marengo proces maar iemand waarvan voorlopige hechtenis al een tijdje is opgeschort, in vrijheid is en geen grote speler in dat proces is. - Degene die erin rijd/reed is iemand die zijn hart, ondanks alles, ook weleens op de goede plek kan hebben en het goed met Ihattaren voor kan hebben. In de begeleiding en leven op de rit krijgen is hij voor Ihattaren best belangrijk geweest. Als je het artikel zo leest dan denk je dat Ihattaren binnen no time de gekste dingen zal doen en in het bezit is van 7 pgp telefoons. Maar dat valt reuze mee. Dit had ik al veel eerder in de media verwacht. En na dit zit er eigenlijk weinig in de put om nog te publiceren.
 
GJ7300
 
3
8 augustus 2022 om 10:45
Zeker. Kan allemaal. Maar Ajax is niet verplicht hem cotnract te geven of te continueren als ze denken dat hij er te diep in zit. Zijn er nog steeds nuances mogelijk zoals jij die stelt Op dit moment lijkt hij eerder iets van geschorst te zijn vanuit Ajax, zonder rugnummer en dat ze met m praten en additionele voorwaarden stellen om met m verder te gaan. Gezien Promes affaire denk ik dat Ajax t niet meer zal willen als ze er nog vanaf kunnen.
 
Regulator
 
7
8 augustus 2022 om 11:36
Dit is de grap met feiten. Zodra je een deel niet benoemt, schep je een hele andere context. Marengo-proces: Strafzaak naar 10 (!) moorden en pogingen tot moord. Een kleine speler in zo'n zaak zijn is wel heel anders dan bijvoorbeeld een kleine speler in een drugszaak en/of overvalzaak zijn. Toch? "degene die erin rijd/reed is iemand die zijn hart, ondanks alles, ook weleens op de goede plek kan hebben en het goed met Ihattaren voor kan hebben. In de begeleiding en leven op de rit krijgen is hij voor Ihattaren best belangrijk geweest". Wat je hier overigens in de tweede zin stelt is gewoon een oordeel. Mijn oordeel is bijvoorbeeld dat iemand die op enige wijze in verband wordt gebracht met een (poging tot) moord om nota bene geld, bij uitstek niet iemand is die ik zou vertrouwen in begeleiding of in het leven.
 
STORING
 
2
8 augustus 2022 om 12:01
De grap met feiten? Je hoeft mij niet uit te leggen wat de Marengo proces inhoudt. Maar als je nadenkt kom je zelf tot het besef dat je niet zomaar vrij rond mag lopen als je ook maar iets met liquidaties te maken hebt. Je mag oordelen wat je wil. Ik kom uit dezelfde buurt en ken beide. En de hele poppenkast eromheen. En of je het van mij aan wil nemen of niet, Ihattaren is geen crimineel, word niet bedreigd of bespeeld, word niet gek gemaakt en kan door zo een gast ook gewoon goed “aangestuurd” worden. En dat is ook gebeurd als je naar bijv. zijn fitheid kijkt de afgelopen maanden. Maar is Ihattaren laag in iq? Onverstandig? Naief? Onzeker? Laks? Volmondig ja. Als hij iets van zijn carrière wil maken moet hij eigenlijk weg van zijn omgeving en elders puur en alleen met voetbal bezig blijven. Even geen Kanaleneilanders zien of een relatie aangaan met de zusje van een gangsterrapper die je later bedreigd.
 
Regulator
 
4
8 augustus 2022 om 12:22
Lees m'n comment eens in het perspectief wat je hierboven postte. Ik leg je niet uit wat het Marengo proces is. Wat ik wel doe is een rol van een "kleine speler" in perspectief van moordproces plaatsen, wat uit jouw feiten niet naar voren komt. Een kleine speler in een moordproces zijn is namelijk heel wat anders dan bijvoorbeeld een kleine speler in een drugszaak zijn. Een crimineel kan zeker een ander aansturen om het goede te doen, maar vertrouw je daarop en neem je die kans? Iemand die zijn normen & waarden niet op orde heeft vertrouw ik persoonlijk er niet op dat hij een ander het juiste pad laat bewandelen. Vooral sinds Ihattaren heel wat alternatieven heeft voor sturing, waar meesten van ons heel jaloers op mogen zijn.
 
SCIREA1897
 
6
8 augustus 2022 om 12:35
Als dit waar is, ontslag op staande voet bij Juventus
 
STORING
 
1
8 augustus 2022 om 13:53
Juventus is zowat de laatste club dat mag handelen uit moraal een ethiek.
 
TheRoscoe
 
10
8 augustus 2022 om 13:15
Leuk. Een Promes-verhaal dus. Ihattaren hoef je dus niet meer te verdedigen, kwestie van tijd totdat die verder afglijdt.