'Ik ben er niet mee bezig of ik nu een optie voor Everton en Brands ben'
Dinsdag, 22 mei 2018 om 07:37

Hirving Lozano heeft tijdens een persconferentie bij de Mexicaanse nationale ploeg gereageerd op het vertrek van Marcel Brands naar Everton. Het was immers de technisch manager, die PSV per 31 mei gaat verlaten voor de Merseyside-club, die de aanvaller annex Mexicaans international overtuigde om voor de Eindhovenaren te kiezen.

Tal van namen uit de Eredivisie doen de laatste weken de ronde als potentiële versterkingen voor Everton nu Brands de technische portefeuille op Goodison Park gaat beheren. "Brands heeft me naar PSV gehaald, daar ben ik hem erg dankbaar voor, maar ik ben er niet mee bezig of ik nu een optie voor Everton of Brands ben", benadrukte Lozano.

"Als er mogelijkheden zijn om een transfer te maken, zullen we moeten beslissen wat het beste is voor mijzelf en mijn familie, maar nu concentreer ik me op de nationale ploeg." De 22-jarige spits scoorde in zijn eerste seizoen bij de landskampioen uit Eindhoven zeventien keer in de competitie. Hij bracht tevens in de eredivisie negen assists op zijn naam.

In eerste instantie leek PSV vorig jaar zomer een deal met Manchester City te maken, waarbij de Engelsen de Mexicaan zouden kopen en vervolgens in Eindhoven zouden stallen. PSV trok echter zelf meer dan tien miljoen euro voor honderd procent van de transferrechten van Lozano uit en legde de aanvaller tot medio 2023 vast. Voormalig werkgever Pachuca ontvangt bij verkoop een belangrijk deel van de opbrengst.

Meer nieuws
   
18:04
18:04
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
   
18:00
18:00
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
16
   
17:38
17:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
17:33
17:33
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
   
17:13
17:13
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
JasonRhijn
 
11
22 mei 2018 om 08:06
Ik denk persoonlijk dat hij beter nog een jaar kan blijven. Geen verkeerde speler en uiterst effectief. Maar even nog bij PSV blijven en letterlijk over 34 wedstrijden 28 wedstrijden belangrijk worden. Dit moet lukken als je de next step wilt maken. De meeste ploegen zijn niet zo dominant genoeg.
 
f.c.kansloos
 
2
22 mei 2018 om 08:15
Ik vind dat hij bij goed bod moet gaan om Nederlandse clubs niet zwemmen in het geld, andere kant in CL zou je best wat aan hem kunnen hebben. Persoonlijk denk ik wel dat hij beste naar Spanje kan gaan, meer zijn type voetbal. Hoop dat dit goed genoeg is.
 
gilau
 
3
22 mei 2018 om 09:27
Ik vraag me af of hij nu al echt klaar is voor de PL. Hij heeft ook zat wedstrijden gespeeld waarin je hem nauwelijks zag. Ik denk dat veel van het komende WK af zal hangen; als hij daar tegenvalt zie ik hem nog wel een jaartje bij PSV blijven. Speelt hij de sterren van de hemel, denk ik niet dat hij te houden zal zijn. Maar volgens mij blijft Lozano nog wel een jaartje in Eindhoven. Hij en zijn familie schijnen het goed naar hun zin te hebben daar, en volgend seizoen is hij ook verzekerd van Europees voetbal, misschien zelfs in de CL. Mocht hij toch niet te houden zijn, dan moet PSV met zo'n langlopend contract wel de absolute hoofdprijs eisen.
 
mayarood
 
0
22 mei 2018 om 09:42
Hij zegt het niet, maar ik denk dat de eredivisie hem niet meegevallen is. Maar aan de andere kant denk ik dat Brands over dit soort zaken wel afspraken met PSV gemaakt heeft. Het zal echt niet de bedoeling zijn dat hij PSV leegtrekt voor Everton. Het kan wel zo zijn dat hij via de scouting van PSV talenten heeft gezien die ook naar Everton kunnen. Overigens heeft Lozano nog niet dermate indruk gemaakt dat er veel clubs achter hem aan zitten....
 
Constant kante
 
1
22 mei 2018 om 10:03
Ach, so what? Als Brands Lozano en weet ik wie nog meer meeneemt naar Everton, dan gaat er toch een behoorlijk grote zak met geld weer naar Psv? Nou, prima dus! Koop je daarvan weer nieuwe spelers en ga je met de aan de poort rammelende jeugdspelers verder. PSV hoeft dit komende seizoen toch geen kampioen te worden.
 
Skede
 
0
22 mei 2018 om 10:17
PSV hoeft in de zin van 'smachten naar een kampioenschap' geen kampioen te worden nee. Maar ook komend jaar moet er gewoon voor gestreden worden. Een tussenjaar is niet nodig en kun je dus ook niet accepteren lijkt me.
 
Constant kante
 
1
22 mei 2018 om 10:32
Skede Uiteraard is PSV aan zijn stand verplicht om elk seizoen, dus ook het komende, mee te doen om de prijzen. Maar ik bedoelde met mijn opmerking eigenlijk vooral het feit dat de druk, na drie titels in vier jaar, gewoon veel meer bij Ajax ligt dan bij Psv. Als PSV komend seizoen geen kampioen wordt, is er niet veel aan de hand zeg maar. En ik denk ook, en voorspel dat ook, dat Ajax zoveel goede spelers heeft gehaald dat het komende seizoen wel weer een Ajaxtitel zal zijn. Maar mocht Ajax naast die titel grijpen, ja dan zullen de rapen pas echt gaar zijn in Amsterdam lijkt mij.
 
mayarood
 
0
22 mei 2018 om 19:24
Maar van PSV naar Everton is toch geen toptransfer?
 
Constant kante
 
0
23 mei 2018 om 09:44
mayarood Dat is afhankelijk van hoe je daar naar kijkt en wilt kijken.