'Ik had geen flauw idee en ben erachter gekomen via mijn vriendin'
Zaterdag, 29 december 2018 om 12:12

Manchester United is aan een wisselvallig seizoen bezig, maar hoopt onder Ole Gunnar Solskjaer de stijgende lijn te vinden. De eerste twee wedstrijden onder leiding van de interim-manager, tegen Cardiff City en Huddersfield Town, werden gewonnen en Luke Shaw merkt dat er een andere wind waait op Old Trafford.

"Ik denk dat je van de buitenkant ook kan zien hoeveel hij in een kort tijdsbestek heeft veranderd", vertelt de linksback in een interview met Sky Sports. "Hij is gewoon een heel positieve manager. Hij weet wat de club nodig heeft en wat de fans voor voetbal willen zien. Hij heeft aanvallend en snel spel teruggebracht op Old Trafford."

Shaw voegt eraan toe dat de hele spelersgroep positief is over de samenwerking met de oud-aanvaller uit Noorwegen en dat de supporters ook snel van Solskjaer zullen gaan houden. Shaw had de aanstelling van Solskjaer overigens niet zien aankomen: "Mijn vriendin vertelde het mij. Ik werd 's ochtends wakker, nam een douche en toen rende mijn vriendin van de slaapkamer naar mij toe om het te zeggen."

"Ik had geen flauw idee. Ik had ook niet op mijn telefoon gekeken. Maar zo ben ik er dus achtergekomen, via mijn vriendin." Shaw en consorten nemen het zondag op tegen Bournemouth. De nummer twaalf van de Premier League komt op bezoek op Old Trafford. Het Manchester United van de 45-jarige Solskjaer staat met 32 punten op de zesde plaats.

Meer nieuws
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
   
23:55
23:55
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
22:54
22:54
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
   
22:40
22:40
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
DavidDein
 
21
29 december 2018 om 12:43
Je ziet na twee wedstrijden al de één na de andere sneer richting Mourinho voorbij komen.. en terecht, hij dupeert zowel de club als de spelers met zijn managementstijl, en daarmee ook de supporters.
 
siepie
 
1
29 december 2018 om 16:40
Ik ben echt benieuwd of een club zich hier nog aan gaat wagen. Hij heeft bij Real, Chelsea en Man U toch wel een pijnlijke exit gehad zeg. Ik zou als fan iig niet staan te springen als ze hem zouden aanstellen
 
Boompie85
 
7
29 december 2018 om 13:23
Wel vreemd dat hij zegt dat de supporters ook van hem gaan houden, Solskjaer lijkt me toch al een flinke reputatie te hebben bij United.
 
Lucariello
 
5
29 december 2018 om 14:24
Als speler zijnde wel maar als manager zal hij de fans ook moeten overtuigen. Je succes als speler zal je geen garantie geven in het trainersvak. Overigens zijn er ook wat oud-spelers met een behoorlijke reputatie wel eens de grond ingeboord toen ze als trainer slechte reputaties behaalde.
 
RealGalactico
 
8
29 december 2018 om 13:40
Ik vind dat je nog niet kan zeggen dat het veel beter gaat. Het zijn maar twee wedstrijden en dat waren tegen matige tegenstanders. Maar als Solskjear zo blijft presteren dan is dat een goede prestatie, ondanks dat hij tot nu toe geen grote trainers CV heeft. Dit is ook wel typerend voor Mourinho dat het weer beter gaat zonder hem. Maar dat komt weer door onderlinge ruzies met spelers wat nu voor de derde keer gebeurd in zijn carrière. Bij Real met Casillas, bij Chelsea met Hazard en nu bij United met Pogba.
 
DRL80
 
0
29 december 2018 om 15:55
Tegen matige tegenstanders liet Mourinho z’n ploeg matig, negatief en vanuit eerst de verdediging spelen. Dat alleen al is veranderd. Daarnaast ook resultaat.
 
RealGalactico
 
0
30 december 2018 om 00:18
Dat is zeker waar. Maar ik doelde op het feit dat Solskjaer nog maar kort zit. Maar je ziet dat het spel beter is en een betere sfeer. Maar dat laatste was wel te verwachten.
 
Peter1984
 
0
29 december 2018 om 17:26
Van mij mag hij direct tekenen, brengt sfeer, lijkt een manager die deligeerd ala Fergie en is een legende. Zidane heeft alleen bij Madrid goed gedaan geen garantie op de toekomst en pochotino kost een vermogen! De enige vraag is kan Ole harde beslissingen maken