'Ik heb gesproken met PSV, want mijn contract bij NAC loopt af'
Dinsdag, 7 mei 2019 om 11:09

Michael Dingsdag vervolgt zijn trainersloopbaan mogelijk bij PSV. De oud-voetballer is momenteel nog jeugdtrainer bij NAC Breda, maar heeft een aflopend contract bij de hekkensluiter van de Eredivisie. De oud-verdediger laat bij podcast Radio Camaturu van FeanOnline weten dat hij een gesprek heeft gehad met de club uit Eindhoven.

De 36-jarige Dingsdag zette in 2016 een punt achter zijn loopbaan en werd jeugdtrainer bij NAC. Na drie jaar komt er een einde aan die samenwerking. "Ik heb gesproken met PSV, want mijn contract bij NAC loopt af. Het zijn mooie dingen als, wanneer het leuk gaat, dat ook bij andere clubs opvalt", vertelt Dingsdag, die tijdens zijn loopbaan als profvoetballer speelde voor Vitesse, sc Heerenveen, FC Sion, Grasshopper Club Zürich en NAC.

Dingsdag denkt van waarde te kunnen zijn voor PSV, waar hij mogelijk aan de slag gaat in de onderbouw. "Ik heb het allemaal natuurlijk niet uitgevonden maar ik heb wel genoeg trainers meegemaakt, waarbij je van iedereen wat meeneemt en daar je eigen visie en opvattingen kan maken", klinkt het. "Het was een interessant gesprek dat ik bij PSV heb gehad. Wat er uit voortkomt, weten we op dit moment nog niet. Ik wil binnenkort Coach Betaald voetbal gaan halen, alleen moet je daar wel ervaring voor opdoen. Bij PSV ging het om de onderbouw, voor Coach Betaald Voetbal heb je bovenbouw nodig en dat is vanaf Onder-19."

Meer nieuws
   
13:55
13:55
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
   
13:04
13:04
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
   
12:58
12:58
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
   
12:42
12:42
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
   
12:00
12:00
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
FrisianReds
 
8
7 mei 2019 om 12:37
Een beetje off-topic, maar de bron is Radio Camataru, niet Camaturu. Vernoemd naar één van de grootste helden van Heerenveen: Rodion Camataru (bijnaam: Cammie). Die werd Europees topscorer bij Dinamo Boekarest en maakte in zijn nadagen nog een flink aantal goals voor Heerenveen. Hij groeide daar al snel uit tot een ongekende publiekslieveling.