'Ik moest er gewoon van walgen, ik kwam er als de grote loser uit'
Dinsdag, 14 november 2017 om 17:45

Adrien Silva maakte op deadline day voor 25 miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Leicester City, maar het papierwerk werd te laat ingeleverd waardoor de FIFA het de middenvelder verbood om in de eerste seizoenshelft in actie te komen. Adrien Silva baalt stevig en kijkt uit naar de terugronde.

"Ik heb veel moeten praten over dit onrecht", aldus de Portugees in gesprek met RTP. "Ik moest er gewoon van walgen, maar mensen hebben mij gekalmeerd en geadviseerd dat ik het moest laten gaan. Ik moest de agressie kwijt, dat was het beste. De onderhandelingen met Leicester waren erg moeilijk. Ik heb veel concessies moeten doen naar Sporting toe. Wat precies, dat is tussen mij en de club, maar ik wil duidelijk maken dat ik veel dingen heb moeten opgeven om de onderhandelingen te laten slagen."

Toen de 28-jarige Adrien Silva te horen kreeg dat hij in het eerste half jaar niet zou mogen spelen, kon hij zijn oren niet geloven: "Het was een grote teleurstelling. Ik voelde mij enorm ontgoocheld over iets waar ik zelf helemaal niet verantwoordelijk voor was, maar waarin ik wel als de grote loser uit ben gekomen." Adrien Silva zegt er vanaf de winterstop alles aan te zullen doen om zijn niveau te halen en om een plaatsje af te dwingen in de WK-selectie van bondscoach Fernando Santos.

Meer nieuws
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
   
18:47
18:47
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
samson
 
2
14 november 2017 om 18:46
Wees blij dat het niet doorging. Nu speel je met Sporting mee om het kampioenschap en draai je leuk mee in de champions league. Ondertussen vecht Leicester tegen degradatie!
 
Riddle
 
26
14 november 2017 om 18:52
Hij is al speler van Leicester, maar hij mag het eerste half jaar niet spelen. Staat tevens in de tekst.
 
fieb
 
5
14 november 2017 om 18:53
Hij is volgens mij speler van Leicester, maar hij is niet speelgerechtig omdat zijn inschrijving 14 seconde te laat was. Met andere woorden hij traint voor zichzelf en speelt over een half jaar tegen degradatie. (als ik het goed heb )
 
Craig Tucker
 
0
14 november 2017 om 19:25
Hij zal wel met de club meetrainen natuurlijk maar verder klopt je verhaal (zo lees ik het in ieder geval).