'Ik weet dat er elke week contact is tussen Chelsea en zijn zaakwaarnemer'
Woensdag, 5 december 2018 om 00:12

Maurizio Sarri beschouwt een eventuele contractverlenging van Eden Hazard als dé topprioriteit voor Chelsea. De Premier League-club wil van de 27-jarige aanvaller annex Belgisch international, die nog tot de zomer van 2020 onder contract staat, met een nieuwe overeenkomst voor vijf seizoenen en een weeksalaris van 335.000 euro de absolute grootverdiener maken. Het wachten is echter nog altijd op het jawoord van Hazard.

Hazard heeft altijd openlijk laten weten dat een overgang naar Real Madrid een droom zou zijn. Een zomerse transfer naar het Santiago Bernabéu, een jaar voor het aflopen van zijn contract, weigerde hij onlangs zelfs uit te sluiten. "Natuurlijk wil ik dat Eden hier is", stelde Sarri in gesprek met Engelse media. "Maar ik wil hem alleen hier hebben als hij hier ook wil blijven. Ik weet dat er elke week contact is tussen Chelsea en zijn zaakwaarnemer."

"De club zal mij onmiddellijk bellen als er nieuws is", verzekerde de manager van Chelsea, dat in de voorbije weken de contracten van N'Golo Kanté en César Azpilicueta openbrak. "Jullie weten heel goed dat Eden zeer belangrijk voor ons is, net als elke speciale speler. Hij is belangrijk voor zijn club. Chelsea is bereid om meteen een contract te ondertekenen, maar het is aan hem om te bepalen of hij wil verlengen of niet."

Chelsea werkt achter de schermen ook aan mogelijke nieuwe deals voor Cesc Fàbregas en David Luiz. Spelers die ouder zijn dan dertig jaar komen bij de Londenaren echter alleen in aanmerking voor een contractverlenging van maximaal twaalf maanden, terwijl het tweetal juist uit is op een meerjarig contract. Als het aan de club ligt, ondertekenen ook Antonio Rudiger en Callum Hudson-Odoi binnen afzienbare tijd een nieuwe verbintenis.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Zizoulogy
 
3
5 december 2018 om 00:48
Moet absoluut naar Real Madrid komen als Neymar of Mbappe niet kan komen maar met de verkoop van wellicht Isco lijkt het mij dat Perez als eerst voor Mbappe zal gaan. Real Madrid heeft echt een nieuwe aanvaller nodig, Hazard zou ook perfect zijn, veel mogelijkheden komende zomer, ben benieuwd hoe Real er dan uit ziet. Wellicht zonder Isco, Modric, Keylor en Bale
 
memphisdepay
 
1
5 december 2018 om 01:06
Hazard zou in mijn ogen helemaal niet perfect zijn. Een fantastische speler is hij maar tijdens de wintertransferperiode wordt hij wel 28. Om dan een dik bedrag te betalen voor zo’n speler vind ik toch een te groot risico. Als je dan toch zo dik gaat betalen kan je inderdaad beter voor Mbappe of Neymar gaan. Verder vind ik spelers als Werner, Sane, Martial, Jesus, Dembele, Depay etc. Ook wel interessante spelers voor Real Madrid
 
John Terry
 
4
5 december 2018 om 01:39
Hoe dat zo? Martial is wisselvalliger dan Asensio, alles wat bij City speelt is onhaalbaar en Depay heeft nog niks constant in een topcompetitie laten zien. Werner is een leuke spits en zal nog beter worden, maar dan zullen ze eerder een poging wagen bij Icardi denk ik. Dembele is idd een goede speler maar ik denk dat zijn gedrag bij het prestigieuze Madrid nog erger onder de loep zal komen, dat kan niet goed gaan lijkt me. Ik ben geen Madrid volger maar zie ze wel redelijk wat goals om de oren krijgen de laatste tijd, kan gek zijn maar ik zou een poging wagen voor Verratti. Ik zie vaak reacties dat Kroos verdedigend verzaakt en dat Modric niet zo constant als vorig seizoen is, misschien dat een bijtertje die ook kan ballen als Verratti de boel wat scherper kan houden.
 
azchelsea
 
1
5 december 2018 om 07:51
Hier volop gaan inzetten. Veel belangrijker dan David luiz verlengen.