'Ik weet niet of Real-Liverpool met VAR de finale zou zijn geweest'
Donderdag, 3 mei 2018 om 07:51

Radja Nainggolan heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters van AS Roma. De middenvelder leidde met een foutieve pass de 0-1 van Sadio Mané in en hoewel hij zelf nog twee keer scoorde, trok hij na afloop het boetekleed aan.

"Ik ben trots om deel uit te maken van dit team. Het spijt mij voor de fout die zwaar woog voor het uiteindelijke resultaat. We moeten vooruit… #dajeroma", schrijft de Belgisch international op Instagram. Het team van Eusebio Di Francesco verloor over twee wedstrijden met 7-6 van Liverpool en liep daardoor de Champions League-finale mis.

Na afloop ging het vooral over de arbitrage, die AS Roma in de ogen van de thuisploeg nog twee strafschoppen had moeten toekennen en Liverpool een rode kaart had moeten geven. "De bitterheid blijft, zeker vanwege die penalty en de rode kaart die dat moment had moeten opleveren. We hadden immers 3-2 voor kunnen komen", aldus Alessandro Florenzi.

"We hadden dan een poging kunnen wagen om het mirakel te vervolmaken. Het maakt je boos om er op deze manier uit te vliegen. We hebben zeven goals geïncasseerd, maar de treffer van Mohamed Salah was buitenspel, Edin Dzeko stond geen buitenspel en had een penalty verdiend en dan was er ook nog die duidelijke handsbal en rode kaart…", aldus de middenvelder voor de camera van Mediaset.

"Ik weet niet of Real Madrid-Liverpool de finale was geweest als we VAR (videoscheidsrechter, red.) hadden gehad. VAR neemt veel twijfel weg. Het kan dat een scheidsrechter het even niet ziet en in tien seconden zou de videoscheids dan de beelden kunnen bekijken. Roma had iets buitengewoons kunnen bereiken, iets waar iedereen in Rome van droomde. Ik denk dat heel Italië trots op ons is", besluit de Italiaans international.

Meer nieuws
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (77)

 
JeoNowIt
 
16
3 mei 2018 om 08:04
“Ik weet niet of de 1-0 er geweest zou zijn als je gewoon normaal kon passen, Radja” of de 2-1 bij Real als Neuer in doel stond ipv Ulreich. Kom op hoe zielige opmerking is dit, gisteren hadden ze 10+ doel kansen, wie zegt dat ze pingels erin gingen knallen en hetzelfde geldt bij die Bayern gimma. Slechte en zure verliezer.
 
juvedeef
 
28
3 mei 2018 om 08:28
Alsof de wedstrijd de 2e wedstrijd van Bayern het enige was wat mis is gegaan in het voordeel van Real. Als VAR er was ( en juist gebruikt werd) had real zeker de finale niet gehaald idd. Radja zegt hier niks verkeerds.
 
juvedeef
 
8
3 mei 2018 om 08:29
Alleen Roma moet inderdaad niet zeuren. Want met Roma Liverpool is niet de scheids maar Roma zelf de hoofdschuldige van de uitschakeling.
 
real8madrid
 
32
3 mei 2018 om 08:46
Ik denk dat je op het tweeluik met Juve doelt? Die had Real ook gewoon gewonnen met Var. De strafschop was immers terecht en het doelpunt van Isco was dan niet afgekeurd. De wedstrijd met Bayern is een andere kwestie. Als Bayern die strafschop krijgt op slag van rust en er 1-2 van maakt krijg je natuurlijk een heel andere wedstrijd. Had best gekund dat Bayern dan inderdaad de overwinning naar zich toe had getrokken. Zeker als je kijkt hoe Bayern Madrid eigenlijk gewoon domineerde.
 
ForzaJuve07
 
23
3 mei 2018 om 09:24
Alsjeblieft zeg, Die goal van Isco was duidelijk buitenspel en Vasquez maakte een schwalbe. Real zou met de VAR kansloos zijn want de Uefa kan Real dan geen caudeautjes meer geven.
 
LukaModric.10
 
16
3 mei 2018 om 10:13
Net zo kansloos als Juve vorig seizoen in de finale?
 
Jon jones
 
13
3 mei 2018 om 10:31
Welke goal was buitenspel pannekoek kijk es goed dik geen buitenspel je praat onzin hater!
 
juvedeef
 
4
3 mei 2018 om 10:39
Voor je het vergeten bent. Zijn er toch een aantal strafschoppen gemist in de wedstrijden tegen juve en Bayern. En ook inderdaad als ze de strafschop terug hadden gezien. Hadden ze kunnen concluderen dat het geen penalty was. En had juve nog een kans gehad in de verlenging.
 
koekeloereboy
 
0
3 mei 2018 om 13:34
Joh omdat het real is mag je dit allemaal niet zeggen, komen gelijk die kleine jongetjes met onzin reacties.
 
ModricMagic
 
3
3 mei 2018 om 14:32
Tuurlijk schwalbe als Vazquez voor een lege goal kan intikken en de held wordt... Benatia komt lomp in en is duidelijk te zien.
 
Juveitalia
 
1
3 mei 2018 om 14:58
Doelpunt van isco is duidelijk buitenspel. En die penalty van real ook geen discussie hierover. Maar de overtreding op cuadrado in Turijn in de laatste minuut voor het doel wanneer carvajaal met twee benen van achteren in zijn benen komt voor het doel en juve geen penal kreeg en de wedstrijd gelijk werd afgefloten. Dit is waar de discussie over is en dit was het doelpunt die real niet zou doorlaten gaan naar de halve finale.
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:02
Juvedeef@ Dit slaat nergens op, natuurlijk mag roma klagen, ze moeten zelfs.als je 2 doelpunten worden ontnomen dan mag je zeker klagen. Je bent niet verplicht om alle kansen af te maken alleen omdat de scheids jou 2 goals ontneemt. Ze zijn gewoon netzo hard genaaid als juve. Roma heeft gewoon de finale 100% verdiend
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:04
En ook nog is die 3de goal waarbij salah duidelijk buitenspel stond
 
AZ_Haarlem
 
1
3 mei 2018 om 15:39
Ik ben eerder fan van Juventus dan Real Madrid maar van beide heb ik niet veel. Wil opmerken dat Vasquez penalty 100 terecht was. De beste man wil koppen, en dan val je iets naar voren om er kracht tegen te zetten...waarom wordt dat verward met een schwalbe? Hij kreeg in die actie gewoon een zware duw eroverheen waardoor hij nooit meer kon koppen.....los van de duidelijke beelden....waarom zou je van 3 meter..vrijstaand...een schwalbe maken...echt....van jou snap ik het nog wel hoor Forzajuve07. Als supporter kan je niet echt objectief kijken maar de vele fans van andere clubs die alleen maar haat zaaien over de grootste en succesvolste club ter wereld is lachwekkend ondertussen. Komt bij dat Juve tegen Madrid zowel thuis als uit weinig te vertellen had. De stand en de gemiste kansen van Madrid hielden Juventus op de been. Maargoed, anders was het verlengen en zoals je weet liep Juventus de laatste 15 minuten op zijn tandvlees....en dat noem je keihard genaaid..?
 
labella
 
115
3 mei 2018 om 08:07
ha! nu wel opeens wel var?! wat is er er gebeurt met dat anti-var campagne van een paar weken geleden? toen iedereen het maar niks vond en dat buitenspel gevlagte goal van city van een paar weken geleden dan? ooh nee dan geen var omdat we het liverpool meer gunnen -_-
 
bvbrunschot
 
12
3 mei 2018 om 08:35
Het is toch een speler van Roma die begint over VAR? heeft hij een paar weken geleden aangegeven dat hij geen VAR Wilde? Kan ik me niet herinneren.... Iedereen is voorstander van VAR, het neemt gewoon zo veel oneerlijkheid weg, ongeacht voor welk team je bent.
 
labella
 
10
3 mei 2018 om 08:46
heb je onder een steentje gelegen de afgelopen tijd toen er tijdens confederations cup, de FA cup en oefeninterlands de VAR belachelijk werd gemaakt en dat het gelijk de prullenbak in moest pochettino, pep, valverde om maar ff n paar namen te noemen
 
LucasAndersen
 
6
3 mei 2018 om 11:43
Maar dus niet door Roma of Naingolan? Dan is je hele reactie dus zinloos. Groot nieuws van labella: Verschillende mensen hebben verschillende meningen.
 
GenGhibli
 
0
3 mei 2018 om 15:20
Pep helemaal niet. Is altijd voorstander geweest. Heeft het nog hevig ervoor opgenomen in een persconferentie.
 
RinusMichelss
 
2
3 mei 2018 om 08:49
@labella wat een onzin...ik ben al jaren voorstander van de var...en je hoorde mij ook toen liverpool zoveel geluk had tegen city. Vreselijk om te zien als neutrale toeschouwer dat de scheidsrechters zoveel invloed hebben in de CL.
 
Jon jones
 
2
3 mei 2018 om 10:38
Wie ben jij speel je ook bij man city of liverpool of ben je een voorstopper van real?
 
KEIZER!
 
22
3 mei 2018 om 08:09
Met VAR of een goede scheidsrechter zou Liverpool ook geen penalty tegen hadden gehad de 1e wedstrijd. Want dat was geen penalty waard. Dus 5-1 was het dan geweest ipv 5-2, en aangezien Liverpool 2 goal had gemaakt gisteren zou Roma dus 7-2 moeten winnen. Zelfs met VAR was dat niet gelukt. Helaas pindakaas. Succes met huilen in een hoekje.
 
ModricMagic
 
8
3 mei 2018 om 08:49
1 goal van Salah was buitenspel dus zou 4-1 zijn geweest maar goed we hebben op dit moment geen VAR dus dat is helaas een misser voor het voetbal.
 
real8madrid
 
10
3 mei 2018 om 08:51
Dan was dat buitenspel doelpunt van Mane ook afgekeurd natuurlijk. 4-1 dus. Liverpool was imo gewoon beter over twee wedstrijden gezien en ik ben er vrij zeker van dat ze alsnog waren doorgegaan. Echter was het dan wel een stuk spannender geweest denk ik. Dan had Roma die late penalty niet gekregen maar wel eerder al 2 en had Karius wellicht rood gekregen. Daartegenover staat dan weer dat Liverpool dan al heel vroeg een strafschop had gekregen na die fout op Mane en misschien daar al de doodslag uit had kunnen delen. Daarnaast had Florenzi dan zelf misschien ook rood gekregen ipv geel na die smerige tackle in de tweede helft. Het is onmogelijk te zeggen hoe de wedstrijd dan was verlopen. Dat Roma dan met zekerheid door was gegaan is natuurlijk enorme onzin. Zoals ik zei, ik denk dat Liverpool alsnog in de finale stond, maar zeker weten doet niemand
 
Harecles
 
1
3 mei 2018 om 08:52
Aan de ene kant had Roma geluk (met de eigen goal van Liverpool) aan de andere kant wat pech (met niet gegeven penalties), maar uiteindelijk is Liverpool de terechte winnaar helemaal over 2 wedstrijden. De grootste verliezer zal nog steeds Sean Cox zijn die nog steeds voor zijn leven vecht. Ik kon wel genieten van het interview van Van Dijk trouwens, realistische teksten.
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:26
Harecles@ Liverpool verdiend?? Laten we maar niet praten over de offside goal van Liverpool. Als roma die 2 penalties kreeg, dan stonden ze weer met 3 goals voor, en na een rode kaart voor Liverpool, dan was liverpool al helemaal gone. Over 2 wedstrijden waren de 2 ploegen even goed, hoewel roma meer verdiende van de ref. Want roma was niet goed in engeland en daar domineerden de engelsen, maar in Italië was liverpool al helemaal niks. Dus liver was helemaal niet beter over 2 wedstrijden.
 
RinusMichelss
 
3
3 mei 2018 om 08:52
zo kun je dat natuurlijk nooit 1 op 1 zeggen...het wedstrijd verloop zou ja anders zijn. net zo als liverpool - city. Je kunt zeggen dat Roma en Man City benadeeld zijn, maar wellicht was Liverpool nog steeds door gegaan. We zullen het nu nooit weten en t geeft als neutrale toeschouwer geen prettig gevoel als je aan t kijken bent. T zelfde als bij de wedstrijd real-bayern. Je wilt gewoon niet dat de scheids zo'n belangrijke rol speelt, want het moet om het voetbal gaan.
 
real8madrid
 
6
3 mei 2018 om 09:21
Voor iedereen, niet enkel de neutrale toeschouwer. Bayern- en Roma-fans voelen zich terecht benadeelt en Liverpool- en Madrid-fans vinden het vreselijk dat het nu alleen maar over de scheidsrechters gaat. Zo geniet niemand er nog van denk ik. Het is wel duidelijk dat de var nodig is. De scheidsrechters doen hun stinkende best maar het spel gaat gewoon te snel en het is onmogelijk om alles te zien. Dat en de enorme druk die voorafgaande een belangrijke wedstrijd op de schouders van de ref wordt gelegd (neem als voorbeeld de uitspraken van Muller voor de wedstrijd van dinsdag) zorgen ervoor dat elke scheids aan zichzelf gaat twijfelen. De beste man gisteren durfde gewoonweg geen strafschoppen te geven, dat zag je aan alles. Toen de wedstrijd afgelopen was en het geen invloed meer had gaf hij er nog gauw eentje als goedmakertje. Geef ze gewoon die ondersteuning van een assistent die alles via een scherm bekijkt en klaar.
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:28
RinusMichless@ Nou na een rode kaart voor liver zou de wedstrijd echt niet anders verlopen ( niet in de voordeel van liver in ieder geval). Liverpool was met 11 man al niet genoeg, met 10 man zouden ze al helemaal instorten
 
RinusMichelss
 
0
3 mei 2018 om 16:43
waarschijnlijk....t probleem is dat we t helaas nooit zullen weten. Dus schiet op met die videobeelden voor de scheids
 
AFCjuve7
 
1
3 mei 2018 om 09:21
Je snapt toch zelf ook wel dat het niet zo werkt met -1 dus dan x aantal goals. Wat hypocriet zeg. Er zijn zoveel factoren die meespelen. Uit het niets kan je drie goals in vijf minuten maken.
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:21
KEIZER@ Hoebedoel je geen penalty. De bal wordt op doel geschoten en dan stopt die door de arm van liver verdediger. Dit is kans op doel en wordt gestopt met de arm. Dits een duidelijke penalty. Is het tegenwoordig legaal om de bal steeds met je handen te gaan stoppen?? Bij elke hands zie je alle fans van de team die de penal tegen zou krijgen zeggen ja het is onbewust. Tja dan zou je ook kunnen zeggen dat die van suarez tegen ghana ook onbewust was. Dit slaat dus nergens op. En het derde doelpunt van liver was ook buitenspel, salah stond toen duidelijk buitenspel toen de bal naar hem werd gepassd. Als je een ploeg 2 goals ontneemt en een offside tegendoelpunt goedkeurt, dan mag je nooit zeggen dat die plpeg maar beter hun best moesten doen, want die hebben je al uitgeschakeld.
 
Dammie
 
16
3 mei 2018 om 08:12
Met de VAR had Liverpool waarschijnlijk ook een strafschop gehad in de eerste helft en was het waarschijnlijk helemaal niet spannend meer geworden. Zo makkelijk scoren dit en kijk gewoon naar je eigen prestaties in plaats van naar de scheidsrechter te wijzen.
 
jonafr12
 
11
3 mei 2018 om 08:15
Misselijke club dat roma. Zowel de spelers die lopen te huilen als baby’s als de supporters die hun handen niet thuis kunnen houden. Liverpool had ook een penalty moeten krijgen en roma kreeg een paar cadeau dus heft dat elkaar weer op.
 
BigJesper
 
1
3 mei 2018 om 09:39
Hadden ze ook die VAR gewild ten tijde van de Europa League wedstrijd tegen Feyenoord? De Rossi kwam daar ook goed weg na een zeer rake elleboogstoot...
 
JMPR
 
2
3 mei 2018 om 11:16
Ach, het zal ook niet waar zij! Dáár is er weer ééntje hoor, een gefrustreerde Feyenoord supporter die begint over incident uit een wedstrijd uit 2015(!) Vet, we zijn inmiddels meer dan 3 jaar verder en dit gaat over een wedstrijd uit de grote voetbal-mensen wereld.
 
LucasAndersen
 
2
3 mei 2018 om 11:46
Tsja, als je 1 keer in de 10 jaar een fatsoenlijke Europese wedstrijd hebt blijf je daarover praten natuurlijk.
 
AZ_Haarlem
 
0
3 mei 2018 om 15:56
Misselijke club? Waarom mag Roma hier niks van zeggen....ze hebben karakter getoond ook na deze swaze beslissingen van de scheids. Ze zijn blijven voetballen. Zwaar respect voor de club en ja ze mogen best zeggen dat de scheids tegen ze was. Daar is namelijk geen woord van gelogen, maar zoals hun coach zei...we hebben het grotendeels aanonszelf en aan een geweldig Liverpool te wijten....respect!!
 
yello
 
10
3 mei 2018 om 08:34
Hij heeft wel een punt , real had dan sowieso de finale niet gehaald haha
 
MaceReal
 
4
3 mei 2018 om 11:28
Hoezo? Door die 2 penalty momenten tegen Bayern? Wie zegt dat ze allebei erin zouden vliegen? En kom niet met Juve aanzetten want de Var had die ook gewoon gegeven, je weet toch wel dat een scheids nog steeds boven de var staat? Overigens zou het geen moer uitmaken, wel of geen var er zou nog steeds discussie zijn. Roma en Liverpool zijn gister benadeeld net als Real en Bayern.
 
gaitttt
 
2
3 mei 2018 om 12:11
Jij denkt dat Bayern 2 penalty's zou missen? En al missen ze er 1 en scoorden ze die snder waren ze alsnog door. Dus dit is best wel een domme reactie.....
 
MaceReal
 
0
3 mei 2018 om 13:19
Hoe weet jij nou dat ze door zouden gaan? Geef je die penalties dan is de wedstrijd anders, ze zijn niet gegeven dus dit is de uitkomst. Jij denkt dat 2 penalties missen onmogelijk is? Wellicht had Navas de 1 gepakt en hadden ze de andere over geschoten... zie je hoe iedereen scenarios kan bedenken in het voordeel van het team waar ze voor zijn? Dus wat mij betreft is dit ook een domme reactie.
 
Juveitalia
 
1
3 mei 2018 om 15:33
Tegen juve waren ze ook met de hulp van de scheidsrechter door. En nee niet om die penalty van jullie, want die was gwn eerlijk een penalty. Mr die penalty van cuadrado in de eerste wedstrijd ( zelfde situatie als de penal van real maar dan nog een ergere ingrijp van carvajaal( met twee benen in cuadrado)). Dus real is netzoals Liverpool met de hulp van de scheids door. Wrm praten jullie real fans niet over dat moment van cuadrado?
 
capitanojuve
 
1
3 mei 2018 om 08:34
Zuur voor Roma en ze hadden misschien meer verdient.. Maar met een Var had real misschien de finale niet gehaald. Maar een As Roma in de finale, dat geeft ook wel te denken.. niveau van de champions league is ook niet meer wat het geweest is
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:36
Capitanojuve Dus alleen omdat roma al jaren niet in de final staat, vind je dat liverpool of real daar moeten staan? Of twee grote clubs alleen? Ja dan zouden we mr geen groepsfase spelen van ucl. Gwn ucl beginnen met halve finale, waar juve, bayern, barca en real instaan en klaar. Dit slaat natuurlijk nergens op
 
capitanojuve
 
0
3 mei 2018 om 21:15
Natuurlijk kan een club een keer alles mee hebben maar een Roma is natuurlijk niet van hetzelfde niveau als Real, Barca, Juve, Bayern etc..
 
Grzegorz Krych
 
16
3 mei 2018 om 08:36
Enkel naar Liverpool kijken, maar natuurlijk niet naar de beslissingen die Roma mee heeft gehad.
 
MasterJesse
 
5
3 mei 2018 om 09:09
Met VAR had Real Madrid helemaal niet in de finale gestaan dus ik ben t niet met de poll eens
 
MarcelKalasj
 
2
3 mei 2018 om 09:10
Bullshit als hun de penalty hadden gekregen was alles zo anders geweest dan was het niet 4-2+1= 5-2 nee zo gaat dat niet
 
Jorinus
 
2
3 mei 2018 om 09:18
Als het wijzen naar de fouten van de scheids (al gebeurt het selectief) een discussie op gang brengt omrent Var, vind ik het wel nuttig om te doen. Arbitrale fouten kunnen "make or break" zijn, en op een dergelijk niveau zou je het liefst dit willen minimaliseren. VAR vertraagd weliswaar het spel, maar in de Serie A is het gebleken dat het totale puntenverschil op het moment uitkomt op ongeveer 37 punten over alle teams in de competitie als er geen arbitrale fouten zouden zijn gemaakt (panorama deed dit altijd). Vorig jaar was dat nog 72 punten, het jaar daarvoor 47 en de jaren daarvoor hing het steeds zo tussen de 45 en 65. Vooralsnog heeft die proef dus nog redelijk effect. Als de Uefa niet fatsoenlijk wil luisteren (ook voor andere oplossingen), moet je de aandacht op andere manier trekken om dit te addreseren.
 
Liverool1
 
3
3 mei 2018 om 10:45
En dan had liverpool ook 2 pingels gekregen (wijnaldum +-minuut 10 & Mané die in de rug werd geduwd). Dan was het 6-4, niet genoeg he Radja?!
 
AZ_Haarlem
 
0
3 mei 2018 om 15:43
en dat had de 1-2 nooit gevallen vanwege een duwfout op Dzeko.....gaat nog wat worden. Ik denk dat de VS dit niet tegen gaat houden.
 
Jon jones
 
2
3 mei 2018 om 10:48
Real vs liverpool yeah dat gaat mooi worden !
 
JMPR
 
3
3 mei 2018 om 11:09
Mooi verhaal, maar Nainggolannetje vergeet en passant wel even z'n belachelijke blunder te vermelden waaruit de 0-1 viel. Hij vergeet daarnaast ook even dat in elk geval ook Mané, na een fikse duw in de rug, recht op een penalty had. Bovendien, het líjkt allemaal wel dat het nog spannend werd, maar de 4-2 viel toch echt pas in de 93-ste minuut, na een, let Nainggolan, belachelijke beslissing van de scheidsrechter om een strafschop tegen Klavan te geven.
 
MarkBakel
 
0
3 mei 2018 om 11:12
Volgens mij is iedereen het er wel met eens dat de VAR moet komen. Er is nooit meer een wedstrijd waar het nirt gaat over discutabele fouten en VAR,iedereen ziet het behalve de FIFA
 
RedondoNo5
 
0
3 mei 2018 om 12:26
VAR moet zsm ingevoerd worden in alle wedstrijden en met name alle CL wedstrijden. Ongeacht welk team je support maakt dit het voetbal veel eerlijker. Het maakt het voor de scheidsrechter ook weer makkelijker om een situatie te beoordelen. Het enige wat nog verbeterd moet worden is de snelheid. Het is natuurlijk lachwekkend dat een scheids soms het hele veld moet overbruggen om de beelden te bekijken. Geef bij het raadplegen van VAR de video scheids het recht om de beslissing te nemen, zodat het spel een stuk sneller door kan.
 
herlev
 
2
3 mei 2018 om 12:40
De UEFA zal de VAR zo lang mogelijk proberen te weren uit de CL. Anders wordt hun invloed zeer beperkt, waardoor ze er niet voor kunnen zorgen dat bepaalde clubs (bij voorkeur 2 bepaalde Spaanse clubs) de finale halen. En dat heeft dan ook weer invloed op de sponsorbedragen en tv-gelden wat de UEFA kan opstrijken. Een finale tussen bijvoorbeeld Real Madrid - Liverpool trekt natuurlijk veel meer tv-kijkers dan bijvoorbeeld Celtic-Anderlecht.
 
MaceReal
 
3
3 mei 2018 om 13:22
Logisch ook. Wil echt geen finale met 2 subtoppers, daar hebben we de europa league voor.
 
Horwi
 
0
3 mei 2018 om 16:34
Als je eerlijk de finale haalt van de CL, ben je toch geen subtopper?
 
MaceReal
 
0
3 mei 2018 om 16:47
Dus Roma is geen subtopper? Met alle respect maar ze zijn geen absolute top.
 
Mexicanooo
 
1
3 mei 2018 om 12:59
Ondanks het slippertje van hem bij de 0-1 is Nain toch een geweldige middenvelder? Daar kan je best een oorlogje mee winnen. Ongelooflijk technisch en die spirit, wow!
 
Scouserper
 
0
3 mei 2018 om 15:18
Finale was niet Real-Liverpool geweest als Nainggolan niet had meegedaan!
 
Juveitalia
 
0
3 mei 2018 om 15:40
Kortom, dit ucl was een schande. Wanneer er drie teams uit het toernooi worden gehaald door fouten van de scheids, dan is het zeker geen eerlijke toernooi meer en is het zeker een schande. Deze zal voor mij ( en waarschijnlijk voor elke normale voetbalfan) niet uitmaken ( en niet eens tellen). Dit is dramatisch.
 
AZ_Haarlem
 
1
3 mei 2018 om 15:46
Welke drie? Juventus? die hadden hoogstens verlenging gehaald Bayern? Die hadden ook dan op verlenging gestaan Roma? Pingel gevallen waren bij 2-2...moeilijk in de schatten wat dat had gedaan Overall kan Bayern als enige klagen, die waren beter dan hun tegenstander. AS Roma was net iets minder dan Liverpool over 2 duels en Juventus heeft in 2 duels niks te vertellen gehad, dus prima dan zij er uit vlogen.
 
FrisianReds
 
1
3 mei 2018 om 17:10
Een schande inderdaad dat die scheidsrechter Liverpool in de eerste helft geen penalties gaf bij twee duidelijke overtredingen op Mané en Wijnaldum. Dramatisch! Oh sorry, je keek alleen naar momenten waar Roma benadeeld werd. Het wordt mij nu wel duidelijk waarom Calimero ooit in Italië is bedacht...
 
RomanoRossin
 
0
4 mei 2018 om 10:41
Real had er dan ook niet gestaan