AC Milan en Napoli hopen te profiteren van beslissing Bosz
Donderdag, 16 november 2017 om 21:00

Dorus de Vries heeft zijn contract bij Celtic verlengd tot medio 2019. De 36-jarige reservedoelman van the Bhoys lijkt zijn loopbaan in Glasgow af te gaan sluiten. (Officiële kanalen Celtic)

Scouts van Manchester United zaten onlangs op de bank bij het duel tussen Portugal Onder-19 en de leeftijdsgenoten van Spanje. The Red Devils willen zich mogelijk versterken met West Ham United-middenvelder Domingos Quina. (ESPN)

AC Milan en Napoli hebben de oren gespitst nadat Peter Bosz Pierre-Emerick Aubameyang om disciplinaire redenen uit de selectie van Borussia Dortmund heeft gelaten. Beide Italiaanse ploegen zien wel wat in de komst van de Gabonees. (Diverse Italiaanse media)

De Italiaanse voetbalbond heeft het eerste gesprek met Carlo Ancelotti over de opvolging van Gian Piero Ventura achter de rug. De onlangs bij Bayern München ontslagen trainer is bereid om naar het voorstel te luisteren, maar houdt zijn opties open. (Sky Italia)

De toekomst van Chris Coleman bij het nationale elftal van Wales is onzeker en de bondscoach kan ervoor kiezen om weer op clubniveau aan de slag te gaan. Hij is de voornaamste kandidaat voor Sunderland. (ESPN)

De relatie tussen Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos heeft de afgelopen maanden een aantal deukjes opgelopen. De twee kunnen het dit seizoen mede door de tegenvallende resultaten bij Real Madrid minder goed met elkaar vinden. (Marca)

Meer nieuws
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
   
22:38
22:38
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
   
22:05
22:05
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.