Ajax dingt mee naar prijswinnaar uit Zweden
Vrijdag, 22 mei 2020 om 22:30

Arsenal heeft contact opgenomen met Saint-Étienne om te praten over een transfer van Wesley Fofana. De Franse club is vanwege de eigen penibele financiële situatie bereid om mee te werken aan een vertrek. (Goal)

Arsenal en Chelsea hebben Kaan Kurt in het vizier. De verdediger speelde dit seizoen zijn wedstrijden in het tweede elftal van Borussia Mönchengladbach, dat uitkomt in de Regionalliga West. (The Sun)

Zowel Ajax als FC Kopenhagen heeft al enige tijd belangstelling voor Alhassan Yusuf. De Nigeriaanse middenvelder van IFK Göteborg werd het afgelopen seizoen nog verkozen tot beste jonge speler in Zweden. (SCORENigeria)

Hoewel hij dit seizoen maar vijftien keer onder de lat stond, wil Napoli geen afscheid nemen van Alex Meret. De doelman wordt op dit moment gevolgd door AC Milan. (Il Mattino)

Manchester United heeft van oud-speler Nani het advies gekregen om zich met Nuno Mendes te versterken. De linksback van Sporting Portugal, die nog niet officieel debuteerde, moet omgerekend 11,2 miljoen euro kosten. (The Sun)

Saint-Étienne heeft het vastleggen van Adil Aouchiche tot prioriteit verheven. De jonge aanvallende middenvelder van Paris Saint-Germain wil 100.000 euro per maand verdienen en zet in op een tekenbonus van vier miljoen euro. (Maxifoot)

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
wopsurvivor
 
0
22 mei 2020 om 23:46
Altijd goed om jeugdige uitblinkers uit te proberen, zoveel zal een speler uit de Zweedse competitie niet kosten. Vrij weinig risico in vergelijking met die dure Zuid-Amerikanen.
 
NL_Modric
 
0
23 mei 2020 om 10:27
Ik zou als ik Overmars was eerst eens wat spelers verkopen, voordat je weer nieuwe aan gaat trekken. Op het middenveld alleen al zit je met Eiting, Ekkelenkamp, Promes, Gravenberch, Tadic, Marin, Alvarez, Martinez, Blind, Van de Beek, Labyad, Lang en dan zitten daar nog jongens als Jensen, Giovanni, Unavar en Taylor achter. Daar moet een coach van Ajax toch wel een degelijk middenveld van kunnen maken.
 
Japie_Krekel
 
0
23 mei 2020 om 14:23
als ik zo dat lijstje zie (dat tweede rijtje jeugdspelers uitgesloten want die kan ik nog niet beoordelen) is het toch wel vrij pover hoor wat een club met zoveel geld op het middenveld heeft lopen imo. Martinez vind ik wel een aardige speler maar voor de rest vind ik het niet bijzonder